bize onu 3 aylik verdi, sen ersel beyi esinemi aratiosun direk sen mi ariyorsun?canım 1 aydan sonra bize toz ve sıvı verdi önce tozları kullandı eşim şimdi sıvılardayız o da bitince iltihap çözücü kullanacağız eylülde kontrole gideceğiz ki ilaçlarımız tam bitmeyecek ama ERSEL bey ne zman arasak ki ben çok takıntılıyım çok ilgilendi ve her defasında çok moral verdi marttan beri tedavideyiz o yüzden bence de ara celalettin beye ben de ulaşamamış hatta biraz kızmıştım ama çok yoğun çok hastası var biz sadece 1 ay kullandık vücudu temizlesin diye
aynen cnm benim içinde eşimin sağlığı tabi ama tümörmüş dediğinde sanki normal hastalıkmış gibi söyledi azosperm diyince dünyası başına yıkılmıştı dr sizin normaldede çocuğunuzun olma oranı çok düşük dedi doktor belkide moralim iyice bozulmasın diye olmayacak diyemedi mi bilmiyorum oranı sorduğumda %99 çocuğunuz olmaz dedi yani senin anlayacağın %1 şansımız var inş. kemoterapi görmeyiz ona gerek olmaz diye dua ediyorum belki büyük konuştuk belkide ah aldık kim bilir...
canım genelde ben arıyorumbize onu 3 aylik verdi, sen ersel beyi esinemi aratiosun direk sen mi ariyorsun?esim arayinca soracaginin yarisini unutuyor ama o varken de ben aramaya cekiniyorum, acaba benmi arasam??
Ya bende dedim doktora genetik olabilirmi diye yok seninki genetik degil dedi nerden anladiysa tup bebeknuzmani hic genetikten bahsetmedi sadece butun hormanlarin normalb testis boyutlari normal elle muayene normal cok hafif derecede varikosel varmis cift tarafli iki secenek var herlade ya sperm kanali tikanikligi yada genetik..genetik yani kromozomsal kusurlarin hic mi hormonsal yada testisin boyutsal gostergesi yok..tup bebek uzmani yuzde doksan sperm bulurum diyo neye dayanarak anlamadim...
canım genelde ben arıyorum
benim eşim de aynı şunları sor diyorum yarısını unutuyor ama ne zaman konuşsak bize çok moral oluyor eşime de
canım hormonlar için celalettin hocayı aramalısn ama dediğin gibi ona telefonla ulaşmak hem zor hem de çok açıklayıcı olmuyor genelde hep hastası oluyor yanında ve çok meşgul oluyor ben Ersel beyi aramayı tercih ediyorumtmm ozaman ben arayim esimde yanimda olsun evet ersel bey gercekten sagolsun cok iyi ama ben ersel beyimi celalettin hocayimi aramam gerektigini acikcasi pek bilemiyorum. hangi durumlarda kimi arasam önce ersey beyimi yoksa hocayimi. mesela hormonlar icin kimi arayim?
canım hormonlar için celalettin hocayı aramalısn ama dediğin gibi ona telefonla ulaşmak hem zor hem de çok açıklayıcı olmuyor genelde hep hastası oluyor yanında ve çok meşgul oluyor ben Ersel beyi aramayı tercih ediyorum
cnm o ilaclari biz kullanmadik hani etkisini bilemem de ersel beye sorun arayip belki oan degildir bizde olmadi bole sorun ihmal etme cnm sorun ogrenin gecmis olsun,
hayir canim öyle deme. zor ama allahin sevdigi kullariymisiz ki bize böyle bir imtihan veriyor. her gelen sey rabbimden her gelene razi olalim ama dualarimizi eksik etmeyelim tabiki. ins sonucu hem bu dünyada hem öbür dünyada güzel olur bizlere
tekrar hormon testini eylülde yaptıracağız ama istanbula gideceğimiz tarihi ersel beyin de orda olduğu bir tarih olarak belirleyeceğiz mutlaka onunla da görüşmek istiyoruzzzyani ona mi soruosun hormonlari da en iyisi onu arayalim cünkü günü belirleyip esim türkiye ye bilet almali onuda bi ayarlamaliyiz...
Allah razi olsun cnm.canım inşallah yaaaa her yanımız bebek olsun di mi Eki Görüntüle 1228050
dualarımız seninle
bak senin seviyene gelirsem doktora ilk söyleyeceğim şey kaç tane sığarsa sıkıştır olacak
allah bu mutluluğu hepimize yaşatsın
Bilemiyorum cnm galiba pes ediyorum yada duraksama dönemine giriyorum kesinlikle isyan etmek istemiyorum bunun içinde dua ediyorum isyan etmeme nasip etmesin diye tabi bu esnada daha çok yanaşmaya çalışşıyorum ALLAHIMA istediği gibi kul olmayı istiyorum inş. yapabiliyorumdur bazen ALLAHIM dediğinde buyur kulum diye hissedebiliyorum böylede bir yazı da okudum bu olaydan önce eşim bana duvarlarını örmüştü benle nerdeyse hiç bir şekilde yanaşmazdı sorduğumu sölemezdi bunun sayesinde duvarlarımızı kırdık dedim ki her bir şerde hayır her bi hayırda şer vardır
inanıyorum bu günlerimiz geçecek ama zamanımız var..HAYIRLISI
canım sitenin yeni hali nedeniyle sanırım seni takip etmemişim sorun ne bilmiyorum ama yazdıklarına inan çok üzüldüm hepimizin böyle dönemleri oldu ki daha da olacaktır korkular ümitsizlikler kaygılar hep peşimizde bir düşman gibi ama lütfen umudunu yitirme ve vazgeçme ne olacağını ancak allah bilir herşeyin bir zamanı ve yaşanması gereken şeyler var ve biz bunları yaşıyoruz olumlu ve olumsuz hepimiz bizim için yazılanı yaşayacağız AMA en önemlisi önce kenii sağlığımız
Canım testiste kitle mi var bizde yaptirdik bu testleri ama hatirlayamiyorum değerler ne olmalıydıarkadaşlar ldh 616
afp 1,2
hcg 1,20
bunlar ne demek oluyor açıklarsanız sevinirim
Canim evet yazmistn ben sana fsh nin kac oldugunu sordum cvp vermedin gormedin galibaArkadaslar bugun defalarca ayni soruyu sordum ama bizim gibi olan varmi sonuc azospermi sperm sayisi 0.fsh lh prolaktin normal testis boyutlari ve yapisi normal cokbhafif dercede cift tarafli varikosel var..acaba sorun spermbkanali tikanikligimi yada genetikmi ??ayni durumda olan var mi bizim gibi olup sadecebkanal tikanikligi olan var mi??
Cnm ethica hastanesindeyken biz 64 tl vermstik giriste.suan nedir bilemiorum cunku o hastaneden ayrildiKızlar birşey sorucam Emre beyden randevu almak için aradım muayne ücreti. 325 tl miş celalettin bey'in muayne ücreti ne kadar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?