Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bize onu 3 aylik verdi, sen ersel beyi esinemi aratiosun direk sen mi ariyorsun? esim arayinca soracaginin yarisini unutuyor ama o varken de ben aramaya cekiniyorum, acaba benmi arasam??

hayir canim öyle deme. zor ama allahin sevdigi kullariymisiz ki bize böyle bir imtihan veriyor. her gelen sey rabbimden her gelene razi olalim ama dualarimizi eksik etmeyelim tabiki. ins sonucu hem bu dünyada hem öbür dünyada güzel olur bizlere

bize onu 3 aylik verdi, sen ersel beyi esinemi aratiosun direk sen mi ariyorsun? esim arayinca soracaginin yarisini unutuyor ama o varken de ben aramaya cekiniyorum, acaba benmi arasam??
canım genelde ben arıyorum
benim eşim de aynı şunları sor diyorum yarısını unutuyor ama ne zaman konuşsak bize çok moral oluyor eşime de

ah canım ah biz böyle düşünmeye devam edersek kafayı yemekten başka çare olmaz seni anlıyorum biz ameliyatımızı olmak için kurbanlık koyun gibi bekledik hep ameliyat olacağımız güne kadar moral sıfırdı sonra toparladık şu an kafam o kadar karışık ki anlatamam yani pekala dr çok hafif olsa çocuğunuzun olmasına engelmiymiş (çift taraflı varikosel arkadaşım ameliyat olduktan sonra 7. yada 8. ay dan sonra hamile kaldı eşi eger ki varikosel ameliyatı olursa 6 aydan sonra bekleyin değerler bu sırada düşebilir normal olur 4 yada 5 aydan sonra düzene giriyormuş)

canım genelde ben arıyorum
benim eşim de aynı şunları sor diyorum yarısını unutuyor ama ne zaman konuşsak bize çok moral oluyor eşime de

tmm ozaman ben arayim esimde yanimda olsun evet ersel bey gercekten sagolsun cok iyi ama ben ersel beyimi celalettin hocayimi aramam gerektigini acikcasi pek bilemiyorum. hangi durumlarda kimi arasam önce ersey beyimi yoksa hocayimi. mesela hormonlar icin kimi arayim?

canım hormonlar için celalettin hocayı aramalısn ama dediğin gibi ona telefonla ulaşmak hem zor hem de çok açıklayıcı olmuyor genelde hep hastası oluyor yanında ve çok meşgul oluyor ben Ersel beyi aramayı tercih ediyorum

yani ona mi soruosun hormonlari da en iyisi onu arayalim cünkü günü belirleyip esim türkiye ye bilet almali onuda bi ayarlamaliyiz...

Bilemiyorum cnm galiba pes ediyorum yada duraksama dönemine giriyorum kesinlikle isyan etmek istemiyorum bunun içinde dua ediyorum isyan etmeme nasip etmesin diye tabi bu esnada daha çok yanaşmaya çalışşıyorum ALLAHIMA istediği gibi kul olmayı istiyorum inş. yapabiliyorumdur bazen ALLAHIM dediğinde buyur kulum diye hissedebiliyorum böylede bir yazı da okudum bu olaydan önce eşim bana duvarlarını örmüştü benle nerdeyse hiç bir şekilde yanaşmazdı sorduğumu sölemezdi bunun sayesinde duvarlarımızı kırdık dedim ki her bir şerde hayır her bi hayırda şer vardır
inanıyorum bu günlerimiz geçecek ama zamanımız var..HAYIRLISI

yani ona mi soruosun hormonlari da en iyisi onu arayalim cünkü günü belirleyip esim türkiye ye bilet almali onuda bi ayarlamaliyiz...
tekrar hormon testini eylülde yaptıracağız ama istanbula gideceğimiz tarihi ersel beyin de orda olduğu bir tarih olarak belirleyeceğiz mutlaka onunla da görüşmek istiyoruzzz

Allah razi olsun cnm.
Dilerim rabbim o guzel gonullerinize gore versin.biran once cikislar baslasin.heyecanla sizlerinde test gunlerini bekleyelim boyle...

canım sitenin yeni hali nedeniyle sanırım seni takip etmemişim sorun ne bilmiyorum ama yazdıklarına inan çok üzüldüm hepimizin böyle dönemleri oldu ki daha da olacaktır korkular ümitsizlikler kaygılar hep peşimizde bir düşman gibi ama lütfen umudunu yitirme ve vazgeçme ne olacağını ancak allah bilir herşeyin bir zamanı ve yaşanması gereken şeyler var ve biz bunları yaşıyoruz olumlu ve olumsuz hepimiz bizim için yazılanı yaşayacağız AMA en önemlisi önce kenii sağlığımız

Arkadaslar bugun defalarca ayni soruyu sordum ama bizim gibi olan varmi sonuc azospermi sperm sayisi 0.fsh lh prolaktin normal testis boyutlari ve yapisi normal cokbhafif dercede cift tarafli varikosel var..acaba sorun spermbkanali tikanikligimi yada genetikmi ??ayni durumda olan var mi bizim gibi olup sadecebkanal tikanikligi olan var mi??

28-Yase2 ---------------------28/08/2014 ---------- Perşembe

Sıra YASE2 kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2000 ADET YA BEDİ Okuyor
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA BEDİ miz var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

Eminim canım o yüzden böyle eğer ki unun gibi bir hastalığım olmuş olsaydı eşimin yerinde en bu kadar sabırlı olamazdım ALLAHIM kimsenin kaldıramayacağı yükü vermez diye özü geldi ve hak verdim buna da şükür rahatsızlığımızı bulup tedavi olma yoluna gidiyoruz eşimin sağlığı yerinde olursa inş.bebeğimiz olur olmazsa ALLAH göstermesin bebeğim olsa da ilgilenemem yeteri kadar yani ALLAHU TEALA BUYURURSA EGER OLUR zaten belkide ALLAHIM eşimin iyileşince olucak be inanıyorum olacak ama zamanı var.

Kızlar birşey sorucam Emre beyden randevu almak için aradım muayne ücreti. 325 tl miş celalettin bey'in muayne ücreti ne kadar acaba

arkadaşlar ldh 616
afp 1,2
hcg 1,20

bunlar ne demek oluyor açıklarsanız sevinirim

Canim evet yazmistn ben sana fsh nin kac oldugunu sordum cvp vermedin gormedin galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…