- 27 Ağustos 2014
- 55
- 37
- 18
- 39
Canim fsh degerimizCanim evet yazmistn ben sana fsh nin kac oldugunu sordum cvp vermedin gormedin galiba
Canim fsh degerimiz alt sinirin ve ust sinirin tam ortasi 3 doktorda normal dedi..Canim evet yazmistn ben sana fsh nin kac oldugunu sordum cvp vermedin gormedin galiba
Canim eger 3 se tikaniklik olabilir peki transrektal ultrason veya doppler cekildimi dusuk fsh de kaan aydos hoca tikaniklik olabilir demisti 2 veya 4 arasiysa tikaniklik olabilir deniyor cnmCanim fsh degerimiz
Canim fsh degerimiz alt sinirin ve ust sinirin tam ortasi 3 doktorda normal dedi..
oYok benim dusuk yada yuksek degil tam ortasi..Canim eger 3 se tikaniklik olabilir peki transrektal ultrason veya doppler cekildimi dusuk fsh de kaan aydos hoca tikaniklik olabilir demisti 2 veya 4 arasiysa tikaniklik olabilir deniyor cnm
Sadece renkli doopler cekindik ondada testis boyutlari falan hersey normal sadece cok hafifcderecede cift tarafli varikosel cikti grade 1 dedi doktor bu normal dedi sperm sayisinn 0 olmasina sebeb olmaz dedi..Y
oYok benim dusuk yada yuksek degil tam ortasi..
Sadece renkli doopler cekindik ondada testis boyutlari falan hersey normal sadece cok hafifcderecede cift tarafli varikosel cikti grade 1 dedi doktor bu normal dedi sperm sayisinn 0 olmasina sebeb olmaz dedi..Y
Y
Tmm iste cnm netten okudum 2 ve 4 arasi fsh degerlerinde tikanikliktan söz edilebilir yaziyo oyuzden soyledim.. doppler genelde kist kitle veya varikosel icin kullaniliyo.. fakat siz tikaniklik var mi yokmu onu anlamk icin bisiler yaptrn.. baska bi hastanede sperm testi tekrar yaptrn sizde once sperm cikmis dimi yanlis hatrlamiosam. Peki canim testesteron kac onuda yazar misinSadece renkli doopler cekindik ondada testis boyutlari falan hersey normal sadece cok hafifcderecede cift tarafli varikosel cikti grade 1 dedi doktor bu normal dedi sperm sayisinn 0 olmasina sebeb olmaz dedi..
Celalettin hoca yeni hastanede 1 eylülde başlayacak büyük ihtimalle,şimdi izinde,yni hastane Florya cerrahi tıp merkezi,muayne ücreti 200 tl.Kızlar birşey sorucam Emre beyden randevu almak için aradım muayne ücreti. 325 tl miş celalettin bey'in muayne ücreti ne kadar acaba
Canım testiste kitle mi var bizde yaptirdik bu testleri ama hatirlayamiyorum değerler ne olmalıydı
Değer araliklarinin dısında sanırım ürologa gösterin benim eşimde de var altı ayda bir kontrol olacak hatta böbrekte de var çok korkmustuk ihmal etmeyintümör vardı sperm testin sonucu galiba kadın doğum dr göstersem anlar mı
Değer araliklarinin dısında sanırım ürologa gösterin benim eşimde de var altı ayda bir kontrol olacak hatta böbrekte de var çok korkmustuk ihmal etmeyin
Testestorona gerek yok dedi fsh lh prolaktin testi verdi ve hepsi normal canim..Tmm iste cnm netten okudum 2 ve 4 arasi fsh degerlerinde tikanikliktan söz edilebilir yaziyo oyuzden soyledim.. doppler genelde kist kitle veya varikosel icin kullaniliyo.. fakat siz tikaniklik var mi yokmu onu anlamk icin bisiler yaptrn.. baska bi hastanede sperm testi tekrar yaptrn sizde once sperm cikmis dimi yanlis hatrlamiosam. Peki canim testesteron kac onuda yazar misin
Cnm ben yardmci olmya calisiyorum acikliyorum fsh normal deger araliklarnda gozukur 2 4 arasi tikaniklktn soz edilebilir bunu yazan prof.. sende arastir istersen. Testesteron nasil yapmaz ya dusukse..siz bnce farkli ve iyi bi doktora gidin... bide kaan aydos un sayfasindan oku istersen.gecmis olsun...Testestorona gerek yok dedi fsh lh prolaktin testi verdi ve hepsi normal canim..
Fsh-6.42Cnm ben yardmci olmya calisiyorum acikliyorum fsh normal deger araliklarnda gozukur 2 4 arasi tikaniklktn soz edilebilir bunu yazan prof.. sende arastir istersen. Testesteron nasil yapmaz ya dusukse..siz bnce farkli ve iyi bi doktora gidin... bide kaan aydos un sayfasindan oku istersen.gecmis olsun...
Fsh-6.42
Lh-3.96
Prolaktin-8.24 nasil canim simdi sonuclara bakabildim..
Fsh-6.42
Lh-3.96
Prolaktin-8.24 nasil canim simdi sonuclara bakabildim..
Cnm fsh 3 degilmis 6ymis ozmn tikaniklik yok demekki. Prolaktin normal bizim hep yuksek cikiyo prolaktin.. genetik test yaptirin birde bnce.universite hastaneleri yapiyo. Ayrica kök hucre yle ilgili kesin birsey yok drlar bile bisey diyemiyorFSH hormonu yüksek saptanır. FSH değeri düşük ise bu primer olarak üretim bozukluğuna bağlı değil hormon eksikliğine bağlı azoospermi geliştiğini düşündürür. FSH hormonunun normal olması sperm üretiminin normal olduğu anlamına gelmez. Azospermi hastalarında bazen kromozomal - genetik inceleme yapılması gerekir.
canım fsh kaç olmasını gerektiğini bilmiyorum ama baktığımda bunu buldum ve hoşuma gitti
AZOOSPERMİDE YENİ BİR UMUT İnsanda testisten değil de, vücudun herhangi bir hücresinden sperm elde etmek için sadece birkaç adım kaldı.
AZOOSPERMİDE SON GELİŞMELER Japonya'da yapılan bir çalışmada, mikroTESE ile bugün için başarılı olunamayan bazı olgularda yeni bir teknik geliştirildi.
KÖK HÜCREDE YENİ BİR HABER DE ÇİN'DEN GELDİ. DERİDEN ALINAN HÜCRELER YENİDEN PROGRAMLANARAK, İLK FARE YAVRUSU DOĞDU!..
NİHAYET BEKLENEN OLDU VE TESTİSLERİNDE SPERM BULUNAMAYAN ERKELERDE SPERM ÜRETİMİ BAŞARILDI!..
TESTİSLERDEN SPERM BULMADA BAŞARIYI NASIL ARTIRABİLİRİZ?
androloji.info buldum çok hoşuma gitti :)
Arkadaslar bugun defalarca ayni soruyu sordum ama bizim gibi olan varmi sonuc azospermi sperm sayisi 0.fsh lh prolaktin normal testis boyutlari ve yapisi normal cokbhafif dercede cift tarafli varikosel var..acaba sorun spermbkanali tikanikligimi yada genetikmi ??ayni durumda olan var mi bizim gibi olup sadecebkanal tikanikligi olan var mi??
Cnm bizimde 7 diydi fsh normal araliklar icindeydi kaan hocaya mail atmistik tikaniklik olabilir mi diye hoca fsh yuksek bu sartlarda tikaniklik yoktur dedi oylede oldu tikaniklik yok. Tikaniklikta fsh dusuk olur diye yazmistiTikaniklikta fsh hormonu normal oluyo diye biliyorum ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?