Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canimm rabbim yardimcisi olsun insallah ameliyati iyi gecer.. sizinde test sonuclari iyi cikar.bizim 1 ayi gecti cikmadi hala genetik testin tam sonucu

"ecrin23, post: 36664173, member: 411058"]Kizlar pazartesi ananem kalp ameliyatı olacak uzun bi ameliyat onun icin yasin okurmusunuz sizden ricam.. bide bugun genetik testi verdi eşim biray sonra cikacakmis onunda yorgunluğu üstümde bugunler inşallah gecer simdidn Allah razı olsun hepinizden[/QUOTE]
Gecmis

Anne acil sifalar olsun ben 2 tane yasin okurum bugun..genetik sonucunuzda umarim iyi cikar....

15-Zaman-------------------- 15/08/2014 ---------- Cuma

ZAMAN CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku.
Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. Ya Rabbi, sıfatların, yüce saltanatın, en güzel isimlerin yüzü hürmetine, peygamberlerinin temizliği, velilerinin nuru, şehidlerinin kanı yüzü hürmetine ilmimi arttır, ölmezden önce tevbe, ölürken rahatlık, öldükten sonra mağfiret, cehennemden kurtuluş, cennete giriş nasib eyle, dünyada da ahirette de afiyet ve huzur ver, ey merhametlilerin merhametlisi, rahmetin yüzü hürmetine duamı kabul buyur. İlahi Hüseyn ve kardeşi yüzü hürmetine, dedesi, babası yüzü hürmetine, anası ve oğulları yüzü hürmetine beni bulunduğum darlıktan kurtar, ey merhametlilerin merhametlisi rahmetinle isteğimi kabul buyur.
Kederleri gideren, sıkıntıları kaldıran, zor durumda kalanların dualarını kabul eden, dünya ve ahretin Rahmanı ve Rahimi olan Allah'ım! Bana ancak sen merhamet edersin, bana Senden başka hiç kimsenin merhametine ihtiyaç duymayacak bir merhamet ihsan eyle.
Allah'ım! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum. Beni dinimde sabit kıl, mizanda sevaplarımın ağır gelmesini nasip eyle, imanımı gerçek eyle, derecelerimi yükselt, namazımı kabul eyle, günahımı bağışla. (Allah'ım!) Senden cennette yüksek dereceler istiyorum. Allah'ım! Senden benim için hayırları açmanı, işlerimin hayırla sonuçlanmasını, önceki, açığı ve gizlisi ile her türlü hayın, cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını, yaptıklarımın hayırlısını, gizli şeylerin hayırlısını, açık olan şeylerin hayırlısını ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden şanımı yükseltmeni, günahlarımı silmeni, işlerimi ıslah etmeni, kalbimi temizlemeni, tenasül uzvumu korumanı, kalbimi nurlandırmanı, günahımı bağışlamanı ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlakım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle.
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

16-Haremsu -----------------16/08/2014----------Cumartesi

HAREMSU CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku.

Bismillahirrahmanirrahim.

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. Ya Rabbi, sıfatların, yüce saltanatın, en güzel isimlerin yüzü hürmetine, peygamberlerinin temizliği, velilerinin nuru, şehidlerinin kanı yüzü hürmetine ilmimi arttır, ölmezden önce tevbe, ölürken rahatlık, öldükten sonra mağfiret, cehennemden kurtuluş, cennete giriş nasib eyle, dünyada da ahirette de afiyet ve huzur ver, ey merhametlilerin merhametlisi, rahmetin yüzü hürmetine duamı kabul buyur. İlahi Hüseyn ve kardeşi yüzü hürmetine, dedesi, babası yüzü hürmetine, anası ve oğulları yüzü hürmetine beni bulunduğum darlıktan kurtar, ey merhametlilerin merhametlisi rahmetinle isteğimi kabul buyur.

Kederleri gideren, sıkıntıları kaldıran, zor durumda kalanların dualarını kabul eden, dünya ve ahretin Rahmanı ve Rahimi olan Allah'ım! Bana ancak sen merhamet edersin, bana Senden başka hiç kimsenin merhametine ihtiyaç duymayacak bir merhamet ihsan eyle.

Allah'ım! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum. Beni dinimde sabit kıl, mizanda sevaplarımın ağır gelmesini nasip eyle, imanımı gerçek eyle, derecelerimi yükselt, namazımı kabul eyle, günahımı bağışla. (Allah'ım!) Senden cennette yüksek dereceler istiyorum. Allah'ım! Senden benim için hayırları açmanı, işlerimin hayırla sonuçlanmasını, önceki, açığı ve gizlisi ile her türlü hayın, cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını, yaptıklarımın hayırlısını, gizli şeylerin hayırlısını, açık olan şeylerin hayırlısını ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden şanımı yükseltmeni, günahlarımı silmeni, işlerimi ıslah etmeni, kalbimi temizlemeni, tenasül uzvumu korumanı, kalbimi nurlandırmanı, günahımı bağışlamanı ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlakım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle.

Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

Tülaycım yeni liste ne zaman başlar ben yeni listeye katilmak istiyorum

Cnm ethica hastanesindeyken biz 64 tl vermstik giriste.suan nedir bilemiorum cunku o hastaneden ayrildi

Celalettin hoca yeni hastanede 1 eylülde başlayacak büyük ihtimalle,şimdi izinde,yni hastane Florya cerrahi tıp merkezi,muayne ücreti 200 tl.

Balımmm ne diyorsun sen canıım yardımlarınız için çok teşekkür ederim. 64 tl den 200 tl.ye uçmaktır bu yaa ooff. Şaşırdım sadece allah yardımcımız olsun

Cnm fsh 3 degilmis 6ymis ozmn tikaniklik yok demekki. Prolaktin normal bizim hep yuksek cikiyo prolaktin.. genetik test yaptirin birde bnce.universite hastaneleri yapiyo. Ayrica kök hucre yle ilgili kesin birsey yok drlar bile bisey diyemiyor

zamanla olacağını inanıyorum canım ben sadece birazcık zaman sezen aksudan bizlere gelsin sabah zırlayan ben şimdi kahkaha atan ben insan bünyesi işte yaaavv

testis tümörü mü canım eşim 1 ay oldu ameliyat olalı tomografide hamd olsun bişey çıkmadı patolojiyi bekliyoruz inş. ondanda kemoterapi bir şey çıkmaz azosperm çaresine bakarız
canım bize kitle var dediler ve sizdeki aynı testleri istediler 6 ayda bir kontrol olacakk işte ama çok can sıkıcı ve insan endişeleniyor
canım sana da çok geçmiş olsun inşallah sonucunuz da güzel çıkacak

cnm o dediğin karışım nasıl bi karışım bizde bi iki ay içinde micro tese olcaz belki bizede fayda eder
Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım ama formu pek anlayamadım aslında çokta takip edemiyordum çalıştığım için yeni işten ayrıldım bizde artık tedavi için bişeylere tekrar başlamak istiyoruz 10 yıllık evliyiz eşim azosperm bir defa dr.emre bakırcıoğlunda micro tesa yaptırdık sadece spermatid bulundu oysa bütün tahliller genetik herşey normal ama sperm yok. Şimdi napsak tekrar nerden başlasak doğal bitkiler karışımlar kullanıp sonramı micro tesa yapsak kafamız çok karışık hangi doktora güveneceğimizi bilmiyoruz tekrar hayal kırıklığı yaşamak bütün korkumuz Bizim durumumuzda olupta yardımcı olacak arkadaşlardan yardım istiyorum . Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tez zamanda

canım çoğumz celalettih hoca ve ersel beyde tedavi görüyoruz teseye karşılar ve çıkış olması için tedavi uyguluyorlar kendi adıma ben memnunum

Arkadaslar esi azosperminolup tup bebek yontemiyle hic cocuk sahibi olan var mi kucagina cocugunu alan var mi yoksa hic mi umut yok..
Canım bizlerin tek çaresi tüp bebek tedavisi zaten... bunun için de ya microtese olacak esiniz ya da tedavi denenecek duruma göre ve normal çıkış olur mu diye beklemek sonra tüp bebek tedavisine geçmek kendi adima konuşuyorum biz hic microtese olmadık once tedavi deneyelim dedik bir yildir bitkisel tedavi goruyoruz çıkış olmadı en son igne tedavisi ne baslicaz olmazsa mecburen microtese yoluna gidicez bu tamamen tercih meselesi ama ilk ogrenip microtese olanlar genelde pişman oluyor çünkü microtese de sperm çıkmazsa tüp bebek tedavisi yapilamaz

canım çoğumz celalettih hoca ve ersel beyde tedavi görüyoruz teseye karşılar ve çıkış olması için tedavi uyguluyorlar kendi adıma ben memnunum
Teşekkür ederim 19serap arkadaşım. Peki bu şekilde sperm çıkışı olup sonuç alan arkadaşlar varmı bide celalettin hocanın vakıfta muayene ettiğini öğrendim eşimede söyledim açıkçası onun da benim de içime sinmedi. Ersel beyin de istanbul dışında olduğunu zannediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…