Peki hangi doktora gidiyorsunuz kullanıcağınız iğne nedir bizde bu konuda napıcaz bilmiyoruźCanım bizlerin tek çaresi tüp bebek tedavisi zaten... bunun için de ya microtese olacak esiniz ya da tedavi denenecek duruma göre ve normal çıkış olur mu diye beklemek sonra tüp bebek tedavisine geçmek kendi adima konuşuyorum biz hic microtese olmadık once tedavi deneyelim dedik bir yildir bitkisel tedavi goruyoruz çıkış olmadı en son igne tedavisi ne baslicaz olmazsa mecburen microtese yoluna gidicez bu tamamen tercih meselesi ama ilk ogrenip microtese olanlar genelde pişman oluyor çünkü microtese de sperm çıkmazsa tüp bebek tedavisi yapilamaz
Dedigim gibi ilk başta hormonlar normal oldugu için bize sadece bitkisel tedavi yapıldı doktorumuz celalettin peru sonra simdi pregnyl 1500 igneye baslicaz daha baslamadik bi de bu şekilde sonuç almaya calisicaz inşallah microtese olmadan çıkış kendiliğinden olurPeki hangi doktora gidiyorsunuz kullanıcağınız iğne nedir bizde bu konuda napıcaz bilmiyoruź
Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım ama formu pek anlayamadım aslında çokta takip edemiyordum çalıştığım için yeni işten ayrıldım bizde artık tedavi için bişeylere tekrar başlamak istiyoruz 10 yıllık evliyiz eşim azosperm bir defa dr.emre bakırcıoğlunda micro tesa yaptırdık sadece spermatid bulundu oysa bütün tahliller genetik herşey normal ama sperm yok. Şimdi napsak tekrar nerden başlasak doğal bitkiler karışımlar kullanıp sonramı micro tesa yapsak kafamız çok karışık hangi doktora güveneceğimizi bilmiyoruz tekrar hayal kırıklığı yaşamak bütün korkumuzBizim durumumuzda olupta yardımcı olacak arkadaşlardan yardım istiyorum . Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tez zamanda
Bitkisel tedavi icin ne kullaniyosunuz azospermi olanlarin sperm sayisi 0 olanlarin kullanmasi gereken bitkisel tedavi ne nasil hazirlaniyo ve kullanim sekli nasil yardimcinolurmusun canim..Canım bizlerin tek çaresi tüp bebek tedavisi zaten... bunun için de ya microtese olacak esiniz ya da tedavi denenecek duruma göre ve normal çıkış olur mu diye beklemek sonra tüp bebek tedavisine geçmek kendi adima konuşuyorum biz hic microtese olmadık once tedavi deneyelim dedik bir yildir bitkisel tedavi goruyoruz çıkış olmadı en son igne tedavisi ne baslicaz olmazsa mecburen microtese yoluna gidicez bu tamamen tercih meselesi ama ilk ogrenip microtese olanlar genelde pişman oluyor çünkü microtese de sperm çıkmazsa tüp bebek tedavisi yapilamaz
Teşekkür ederim 19serap arkadaşım. Peki bu şekilde sperm çıkışı olup sonuç alan arkadaşlar varmı bide celalettin hocanın vakıfta muayene ettiğini öğrendim eşimede söyledim açıkçası onun da benim de içime sinmedi. Ersel beyin de istanbul dışında olduğunu zannediyorum .
evet görmüştüm canm sonuçlarını bende hazırlamayı düşünüyorum karışımdan ama hoca bişi yapmayın dedi ameliyatı bekliyorum bişey kullanmıyoruz bizde şimdi test yapcak eşim haftaya 1 ayı geçti bakalım iğneleri bırakalı hayırlısı artıkIyiym cnm sen nasilsin. Valla en son hormon testi yaptrdik gormussundr belki suanda haftada 2 igneye ve bitkisellere devam edioruz. Birde bugun balli bi macun hazirladim onu yedircem cnm boyle iste siz naptiniz ?
merhaba arkadaşlar benim eşimde azosperm var bu konuyla ilgili size sormak danışmak istediğim şeyler var önce durumumuzdan bahsediyim eşimde çift taraflı inmemiş testis sorunu var ilk ameliyatını 14 yaşında olmuş sonra 2007 yılında ateş kadıoğlu micro tese yaptı ve bize sizin için hiç umut yok çocuk evlat edinin dedi 2011 de emre bakırcıoğluyla bağlantı kurdum eşimi muayene etti sizin için yapılacak birşey yok dedi ogünden beri hiçbiryere gitmedik bu aşamalarda hiç ilaç kullanmadık kürde yapmadım aynı zamanda eşimde mide ülseri var yaptığım hiçbir kürü içemiyor enfazla birkaç hafta kullanabiliyor sonra rahatsızlanıyor şu anda ben 32 eşimde 42 yaşında son teşebbüsümüzden sonra bu konuyu hiç konuşmamaya çalıştık eşim duygusal biri nezaman tedaviden çocuksuzluktan bahsetsem geceleri uyuyamıyor mide ağrıları çekiyor yada dua ederken gizli gizli ağladığını görüyorum bu durum beni daha çok üzdüğünden konuyu kapatıp öylesine yaşıyoruz son birkaç haftadır birkaç kere sürekli çoçuk emzirdiğimi görüyorum rüyalarımda oysa hiç konusu geçmemişti belki bilinç altı bilmiyorum dayanamadım eşime bahsettim belkide birkere daha denesek birisi bize umut verir bak yaşımızda geçiyor dedim tmm dedi ama ben ne yapacağımı nereye gideceğimi hiç bilmiyorum kime gitmeliyim forumlarda kaan aydos beyden çok bahsedilmiş kaan beyle ilgili abartısız 500 den fazla mesaj okudum iyi kötü birçok yorum yapılmış yazanesini aradım kaan beyle görüşemiyeceğimi kendisinin yardımcı olacağını söyledi durumumu anlattım gittiğimiz dr ların cevaplarına önce kızdı sonra sizin durumunuzda olan 3 kişiden 1 ini çocuk sahibi yapıyoruz dedi muayene ücreti 350tl vereceği ilacları araştırdım bir okadarda onlar tutuyor forumlarda bizim durumumuza yakın olup kaan beyde tedavi görenlere baktım 3 yıl 5 yıl hala tedavi görenler var benim bütçem bu kadarını kaldırmaz ama yinede kararsızım çok uzun oldu sabırla okuduğunuz ve dikkate alıp cevapladığınız için tşk ederim
Canım aslında kendi yapanlar da var hatta gida takviyeleri alanlar var arastirirsan internette cok nohut kürü keçiboynuzu pekmezi gibi... Ancak biz celalettin hoca ya gityik o da bizi ersel beye yönlendirdi ve bitkiseller i ersel bey hazirladi gonderdi açıkçası içeriğini bilmiyoruz ama bu işle yıllardır uğraşan biri olduğu için guvendikBitkisel tedavi icin ne kullaniyosunuz azospermi olanlarin sperm sayisi 0 olanlarin kullanmasi gereken bitkisel tedavi ne nasil hazirlaniyo ve kullanim sekli nasil yardimcinolurmusun canim..
Öncelikle aramızda hoşgeldin anlattigin şeyler hepimizin yaşadığı durumlar ,uzuntuler..merhaba arkadaşlar benim eşimde azosperm var bu konuyla ilgili size sormak danışmak istediğim şeyler var önce durumumuzdan bahsediyim eşimde çift taraflı inmemiş testis sorunu var ilk ameliyatını 14 yaşında olmuş sonra 2007 yılında ateş kadıoğlu micro tese yaptı ve bize sizin için hiç umut yok çocuk evlat edinin dedi 2011 de emre bakırcıoğluyla bağlantı kurdum eşimi muayene etti sizin için yapılacak birşey yok dedi ogünden beri hiçbiryere gitmedik bu aşamalarda hiç ilaç kullanmadık kürde yapmadım aynı zamanda eşimde mide ülseri var yaptığım hiçbir kürü içemiyor enfazla birkaç hafta kullanabiliyor sonra rahatsızlanıyor şu anda ben 32 eşimde 42 yaşında son teşebbüsümüzden sonra bu konuyu hiç konuşmamaya çalıştık eşim duygusal biri nezaman tedaviden çocuksuzluktan bahsetsem geceleri uyuyamıyor mide ağrıları çekiyor yada dua ederken gizli gizli ağladığını görüyorum bu durum beni daha çok üzdüğünden konuyu kapatıp öylesine yaşıyoruz son birkaç haftadır birkaç kere sürekli çoçuk emzirdiğimi görüyorum rüyalarımda oysa hiç konusu geçmemişti belki bilinç altı bilmiyorum dayanamadım eşime bahsettim belkide birkere daha denesek birisi bize umut verir bak yaşımızda geçiyor dedim tmm dedi ama ben ne yapacağımı nereye gideceğimi hiç bilmiyorum kime gitmeliyim forumlarda kaan aydos beyden çok bahsedilmiş kaan beyle ilgili abartısız 500 den fazla mesaj okudum iyi kötü birçok yorum yapılmış yazanesini aradım kaan beyle görüşemiyeceğimi kendisinin yardımcı olacağını söyledi durumumu anlattım gittiğimiz dr ların cevaplarına önce kızdı sonra sizin durumunuzda olan 3 kişiden 1 ini çocuk sahibi yapıyoruz dedi muayene ücreti 350tl vereceği ilacları araştırdım bir okadarda onlar tutuyor forumlarda bizim durumumuza yakın olup kaan beyde tedavi görenlere baktım 3 yıl 5 yıl hala tedavi görenler var benim bütçem bu kadarını kaldırmaz ama yinede kararsızım çok uzun oldu sabırla okuduğunuz ve dikkate alıp cevapladığınız için tşk ederim
[QUOTE="UCUBIRARADA, post: 3[/QUO
1000 ya safi okudum .hepimiz anne baba olana dek okuyacagimmm.rabbim hepimize eslerimize bize şifa arayan herkese sifalarini versinnnnnnn.
Sağol canım yüreğine ağzına sağlık :)[QUOTE="UCUBIRARADA, post: 3[/QUO
1000 ya safi okudum .hepimiz anne baba olana dek okuyacagimmm.rabbim hepimize eskerimize bize şifa arayan herkese sifalarini versinnnnnnn.
Merhaba arkadasim benim esimde azosperm hastasi ve esim 2 defa ameliyat oldu sonuc sertolly cell ve simdi bizde celalettin hocada tedavideyis esimde simdi sperm cikiyo ve kismetse bu sene sonuna kadar tup bebek tedavisine baslicam he benim daha bebegim yok ama hamdolsun ki spermlerimiz var umudunuzu yitirmeyin sakin.,Arkadaslar esi azosperminolup tup bebek yontemiyle hic cocuk sahibi olan var mi kucagina cocugunu alan var mi yoksa hic mi umut yok..
Evet cnm hala cikmadi hastanedki hoca tanidik olmasina ragmen kit gelmesi gerekiyo konustuk coguna bakilmis % 99 bisey yok dedi temizmis ama tam olrk bitmemis. Onemli kisimlarda bisey cikmamis cok sukurcanım ne zamandır konuşamadık sonuçlarınız hala çıkmamış
meraba cnm bizde tedaviye daha yeni başladık cnm benimde deneyimim ve bilğim çok fazla yok açıkçası ama burda bilğisi olan bi çok arkadaş var sende bilği alırsın inş cnm bizde emre beye gidiyoruz tese olcak kısmetse teseden sonra hiç görüsmedinizmi doktorla bundan sonra ne yapılabilir diyeArkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım ama formu pek anlayamadım aslında çokta takip edemiyordum çalıştığım için yeni işten ayrıldım bizde artık tedavi için bişeylere tekrar başlamak istiyoruz 10 yıllık evliyiz eşim azosperm bir defa dr.emre bakırcıoğlunda micro tesa yaptırdık sadece spermatid bulundu oysa bütün tahliller genetik herşey normal ama sperm yok. Şimdi napsak tekrar nerden başlasak doğal bitkiler karışımlar kullanıp sonramı micro tesa yapsak kafamız çok karışık hangi doktora güveneceğimizi bilmiyoruz tekrar hayal kırıklığı yaşamak bütün korkumuzBizim durumumuzda olupta yardımcı olacak arkadaşlardan yardım istiyorum . Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tez zamanda
CANIM ÖNCEDEN VAKIFA BAĞIŞ YAPILIYORDU AMA MUAYNE ÜCRETİ YÜKSELİNCE ARTIK VAKIFA BAĞIŞ YAPILMAYACAK,Balımmm ne diyorsun sen canıım yardımlarınız için çok teşekkür ederim. 64 tl den 200 tl.ye uçmaktır bu yaa ooff. Şaşırdım sadece allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?