Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Peki hangi doktora gidiyorsunuz kullanıcağınız iğne nedir bizde bu konuda napıcaz bilmiyoruź

Peki hangi doktora gidiyorsunuz kullanıcağınız iğne nedir bizde bu konuda napıcaz bilmiyoruź
Dedigim gibi ilk başta hormonlar normal oldugu için bize sadece bitkisel tedavi yapıldı doktorumuz celalettin peru sonra simdi pregnyl 1500 igneye baslicaz daha baslamadik bi de bu şekilde sonuç almaya calisicaz inşallah microtese olmadan çıkış kendiliğinden olur

17-Herşeygüzelolacak ------17/08/2014 ---------- Pazar

HERŞEYGÜZELOLACAK CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku.

Bismillahirrahmanirrahim.

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. Ya Rabbi, sıfatların, yüce saltanatın, en güzel isimlerin yüzü hürmetine, peygamberlerinin temizliği, velilerinin nuru, şehidlerinin kanı yüzü hürmetine ilmimi arttır, ölmezden önce tevbe, ölürken rahatlık, öldükten sonra mağfiret, cehennemden kurtuluş, cennete giriş nasib eyle, dünyada da ahirette de afiyet ve huzur ver, ey merhametlilerin merhametlisi, rahmetin yüzü hürmetine duamı kabul buyur. İlahi Hüseyn ve kardeşi yüzü hürmetine, dedesi, babası yüzü hürmetine, anası ve oğulları yüzü hürmetine beni bulunduğum darlıktan kurtar, ey merhametlilerin merhametlisi rahmetinle isteğimi kabul buyur.

Kederleri gideren, sıkıntıları kaldıran, zor durumda kalanların dualarını kabul eden, dünya ve ahretin Rahmanı ve Rahimi olan Allah'ım! Bana ancak sen merhamet edersin, bana Senden başka hiç kimsenin merhametine ihtiyaç duymayacak bir merhamet ihsan eyle.

Allah'ım! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum. Beni dinimde sabit kıl, mizanda sevaplarımın ağır gelmesini nasip eyle, imanımı gerçek eyle, derecelerimi yükselt, namazımı kabul eyle, günahımı bağışla. (Allah'ım!) Senden cennette yüksek dereceler istiyorum. Allah'ım! Senden benim için hayırları açmanı, işlerimin hayırla sonuçlanmasını, önceki, açığı ve gizlisi ile her türlü hayın, cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını, yaptıklarımın hayırlısını, gizli şeylerin hayırlısını, açık olan şeylerin hayırlısını ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden şanımı yükseltmeni, günahlarımı silmeni, işlerimi ıslah etmeni, kalbimi temizlemeni, tenasül uzvumu korumanı, kalbimi nurlandırmanı, günahımı bağışlamanı ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlakım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle.

Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

Merhaba arkadaşım hoşgeldin allah hepimizin yardımcısı olsun. 10 yıl dile kolay allahım biran önce bebeğine kavuşmayı nasip etsin

Bitkisel tedavi icin ne kullaniyosunuz azospermi olanlarin sperm sayisi 0 olanlarin kullanmasi gereken bitkisel tedavi ne nasil hazirlaniyo ve kullanim sekli nasil yardimcinolurmusun canim..

Sperm çıkışı olupta sayısı az olsada normal şekilde kendiliğinden hamile kalanlarda varmış ama genelde tüp bebek. Bizlerde normal sperm çıkışı olup tüp bebek için tedavi görüyoruz, uğraşıyoruz. Oluşması imkansız denilen hücreler Allaha şükür, oluştu. İnşallah ilerleyen tedavi süresince spermleride görürüz. Celalettin bey hastanede bakıyordu, ancak hastaneden ayrıldı. bizleri bırakmadığı için tedaviyi ve kontrollerimizi vakıfta geçici olarak gerçekleştirdi. İstese bakmayabilirdi ama bizlerle birlikte bu yola baş koymuş.
1 Eylülden itibaren hastanede bakmaya başlayacak. Ersel beye gelince Bursa'da ancak İstanbul'da yeri var. Gidip geliyor.

Iyiym cnm sen nasilsin. Valla en son hormon testi yaptrdik gormussundr belki suanda haftada 2 igneye ve bitkisellere devam edioruz. Birde bugun balli bi macun hazirladim onu yedircem cnm boyle iste siz naptiniz ?
evet görmüştüm canm sonuçlarını bende hazırlamayı düşünüyorum karışımdan ama hoca bişi yapmayın dedi ameliyatı bekliyorum bişey kullanmıyoruz bizde şimdi test yapcak eşim haftaya 1 ayı geçti bakalım iğneleri bırakalı hayırlısı artık

merhaba arkadaşlar benim eşimde azosperm var bu konuyla ilgili size sormak danışmak istediğim şeyler var önce durumumuzdan bahsediyim eşimde çift taraflı inmemiş testis sorunu var ilk ameliyatını 14 yaşında olmuş sonra 2007 yılında ateş kadıoğlu micro tese yaptı ve bize sizin için hiç umut yok çocuk evlat edinin dedi 2011 de emre bakırcıoğluyla bağlantı kurdum eşimi muayene etti sizin için yapılacak birşey yok dedi ogünden beri hiçbiryere gitmedik bu aşamalarda hiç ilaç kullanmadık kürde yapmadım aynı zamanda eşimde mide ülseri var yaptığım hiçbir kürü içemiyor enfazla birkaç hafta kullanabiliyor sonra rahatsızlanıyor şu anda ben 32 eşimde 42 yaşında son teşebbüsümüzden sonra bu konuyu hiç konuşmamaya çalıştık eşim duygusal biri nezaman tedaviden çocuksuzluktan bahsetsem geceleri uyuyamıyor mide ağrıları çekiyor yada dua ederken gizli gizli ağladığını görüyorum bu durum beni daha çok üzdüğünden konuyu kapatıp öylesine yaşıyoruz son birkaç haftadır birkaç kere sürekli çoçuk emzirdiğimi görüyorum rüyalarımda oysa hiç konusu geçmemişti belki bilinç altı bilmiyorum dayanamadım eşime bahsettim belkide birkere daha denesek birisi bize umut verir bak yaşımızda geçiyor dedim tmm dedi ama ben ne yapacağımı nereye gideceğimi hiç bilmiyorum kime gitmeliyim forumlarda kaan aydos beyden çok bahsedilmiş kaan beyle ilgili abartısız 500 den fazla mesaj okudum iyi kötü birçok yorum yapılmış yazanesini aradım kaan beyle görüşemiyeceğimi kendisinin yardımcı olacağını söyledi durumumu anlattım gittiğimiz dr ların cevaplarına önce kızdı sonra sizin durumunuzda olan 3 kişiden 1 ini çocuk sahibi yapıyoruz dedi muayene ücreti 350tl vereceği ilacları araştırdım bir okadarda onlar tutuyor forumlarda bizim durumumuza yakın olup kaan beyde tedavi görenlere baktım 3 yıl 5 yıl hala tedavi görenler var benim bütçem bu kadarını kaldırmaz ama yinede kararsızım çok uzun oldu sabırla okuduğunuz ve dikkate alıp cevapladığınız için tşk ederim

Geçmiş olsun sum

Bitkisel tedavi icin ne kullaniyosunuz azospermi olanlarin sperm sayisi 0 olanlarin kullanmasi gereken bitkisel tedavi ne nasil hazirlaniyo ve kullanim sekli nasil yardimcinolurmusun canim..
Canım aslında kendi yapanlar da var hatta gida takviyeleri alanlar var arastirirsan internette cok nohut kürü keçiboynuzu pekmezi gibi... Ancak biz celalettin hoca ya gityik o da bizi ersel beye yönlendirdi ve bitkiseller i ersel bey hazirladi gonderdi açıkçası içeriğini bilmiyoruz ama bu işle yıllardır uğraşan biri olduğu için guvendik

Üzülerek hoşgeldin aramiza burada herkesin kendine çizdiği bir yol var hepimiz syni duygular icindeyiz eşini yazinca onların üzüntüsü bizden daha da çok bende eşine gecen sene burada yazilsnlari muciceleri okuttum.dktr olarak celalettin beyin TDV bize umut oldu.bizim hikayemuz kemoterapi kaynaklı ve özel hastanelerde olmayan hücreler için tüp bebek ve tesee işlemleri geçirdik.maddi olani kazaniyorsun bur şekilde ama manevi
Olarak kalan enkaz diyorum iste bunu atlatamiyirsyn canim tese oladiysaniz hocanin tedavisinde artikk bir sansinuz var .sperm testinde hücre cikusinuz var ise oda bir arti tedaviye eslerimuzin bünyesine gore cevap veriyor canim.sabir bu isin adi
Birde tedavimize bitkisel destek aliyiruz.ersel beyden kurler var.bizim hic hucremuz yoktu cikis oldu tedaviye devam ediyoryoruz.o spermli test kagitlarini görene dek devam edeceğiz.

Öncelikle aramızda hoşgeldin anlattigin şeyler hepimizin yaşadığı durumlar ,uzuntuler..
hepimiz rüyalar görüyoruz umutsuzluğa dustugumuz de oluyor sevinerek halay çektiğimiz de o yüzden burda herkes birbirini çok iyi anliyor ve çok yardımcı oluyor.
Yaşınız itibariyle bence eğer son bir deneme yapmak istiyorsanız vakit kaybetmeyin bence... Ayrıca yapılacak birsey yok demek ne büyük bir laf... Allah isterse imkansizi oldurur. Tabi bu yolda maddi manevi biraz yipraniyor insan once bence size konan teşhisi söyleyin. .. Neden doktorlar size umutsuz konuştu bunu düşünün ve bence içinize sinen iyi bir doktor ile denemenizi yapın. Burdakiler biz de dahil celalettin peru da tedavideyiz sana ona git buna git diyemem ama iyi araştır ve düşün. ...

Arkadaslar esi azosperminolup tup bebek yontemiyle hic cocuk sahibi olan var mi kucagina cocugunu alan var mi yoksa hic mi umut yok..
Merhaba arkadasim benim esimde azosperm hastasi ve esim 2 defa ameliyat oldu sonuc sertolly cell ve simdi bizde celalettin hocada tedavideyis esimde simdi sperm cikiyo ve kismetse bu sene sonuna kadar tup bebek tedavisine baslicam he benim daha bebegim yok ama hamdolsun ki spermlerimiz var umudunuzu yitirmeyin sakin.,

meraba cnm bizde tedaviye daha yeni başladık cnm benimde deneyimim ve bilğim çok fazla yok açıkçası ama burda bilğisi olan bi çok arkadaş var sende bilği alırsın inş cnm bizde emre beye gidiyoruz tese olcak kısmetse teseden sonra hiç görüsmedinizmi doktorla bundan sonra ne yapılabilir diye

18-Bengusu ----------------- 18/08/2014 ---------- Pazartesi

BENGUSU CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku.

Bismillahirrahmanirrahim.

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. Ya Rabbi, sıfatların, yüce saltanatın, en güzel isimlerin yüzü hürmetine, peygamberlerinin temizliği, velilerinin nuru, şehidlerinin kanı yüzü hürmetine ilmimi arttır, ölmezden önce tevbe, ölürken rahatlık, öldükten sonra mağfiret, cehennemden kurtuluş, cennete giriş nasib eyle, dünyada da ahirette de afiyet ve huzur ver, ey merhametlilerin merhametlisi, rahmetin yüzü hürmetine duamı kabul buyur. İlahi Hüseyn ve kardeşi yüzü hürmetine, dedesi, babası yüzü hürmetine, anası ve oğulları yüzü hürmetine beni bulunduğum darlıktan kurtar, ey merhametlilerin merhametlisi rahmetinle isteğimi kabul buyur.

Kederleri gideren, sıkıntıları kaldıran, zor durumda kalanların dualarını kabul eden, dünya ve ahretin Rahmanı ve Rahimi olan Allah'ım! Bana ancak sen merhamet edersin, bana Senden başka hiç kimsenin merhametine ihtiyaç duymayacak bir merhamet ihsan eyle.

Allah'ım! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum. Beni dinimde sabit kıl, mizanda sevaplarımın ağır gelmesini nasip eyle, imanımı gerçek eyle, derecelerimi yükselt, namazımı kabul eyle, günahımı bağışla. (Allah'ım!) Senden cennette yüksek dereceler istiyorum. Allah'ım! Senden benim için hayırları açmanı, işlerimin hayırla sonuçlanmasını, önceki, açığı ve gizlisi ile her türlü hayın, cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını, yaptıklarımın hayırlısını, gizli şeylerin hayırlısını, açık olan şeylerin hayırlısını ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden şanımı yükseltmeni, günahlarımı silmeni, işlerimi ıslah etmeni, kalbimi temizlemeni, tenasül uzvumu korumanı, kalbimi nurlandırmanı, günahımı bağışlamanı ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlakım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle.

Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…