- 27 Ağustos 2014
- 55
- 37
- 18
- 39
Arkadaslar esi azospermi olup cocugu kucaginda olan var mi hic tup bebek yontemiyle cocuk sahibi olan bir kisi bile mi yok..
Canım bence sen biraz panik yapmışsın tabi ki hamile olan bebegini kucağına alanlar var. Sana cevap yazmıştım. .. bazı şeyler de kader kısmet Allahım ol derse olur... sakin olmaya çalış biliyorum zor ama oku bol bol dua oku internetteki bilgileri oku...Arkadaslar esi azospermi olup cocugu kucaginda olan var mi hic tup bebek yontemiyle cocuk sahibi olan bir kisi bile mi yok..
Evet telden kk girilmiyor bende yaptim kac defa olmadi galiba o asamayi yapamadilarKızlar telefondan gidicem ama Android için tapatalk ile bu uygulama kullanılamaz uyarısı tapatalk404 hatası veriyor kaldırıp tekrar yükledim ama olmadı napmalıyım. Sorunla karşılaşan varmı
Canım ben telefondan giriyorum ama mobil uygulamadan degil normal web sayfasından ve sorun olmuyorEvet telden kk girilmiyor bende yaptim kac defa olmadi galiba o asamayi yapamadilar
Emre bey tek çözüm kök hücre diyor onunla ilgili de hiçbir gelişme yok ilaçla tedaviyede pek sıcak bakmıyor siz kaç yıllık evlisiniz hormon sonuçları falan nasıl eşinin. Biz o zamanlar hiçbir takviye almadan micro tesaya başladık ama şimdi ki kadar araştırıp bilgi edinmiş olsaydım öncesinde muhakkak en az 3 ay evvelinden eşimin beslenmesinden tutun kürler yapardım bi arkadaş yazmış micro tesadan önce nohut kürü tahin pekmez ve ballı bir karışım yapmış eşine en azından keşke şunu da yapıp tesa olsaydı diye aklında bişe kalmaz insanın çünkü doktorlar tesada da en fazla 3 defa yapılmasını öneriyor.Bence çok iyi düşünüp karar verin biz 10 yıldır bu durumun içerisinde inan hem maddi hem manevi olarak yıprandık . Rabbim hepimizin gönlüne göre bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin bu mübarek cuma geceleri yüzü suyu hürmetinemeraba cnm bizde tedaviye daha yeni başladık cnm benimde deneyimim ve bilğim çok fazla yok açıkçası ama burda bilğisi olan bi çok arkadaş var sende bilği alırsın inş cnm bizde emre beye gidiyoruz tese olcak kısmetse teseden sonra hiç görüsmedinizmi doktorla bundan sonra ne yapılabilir diye
terimsel olarak durumumuzu tam ifade edemiyorum ama bildiğim kadarıyla hücre çıkışı yok ilgin için tşk ederim dr beyi araştırıcamÜzülerek hoşgeldin aramiza burada herkesin kendine çizdiği bir yol var hepimiz syni duygular icindeyiz eşini yazinca onların üzüntüsü bizden daha da çok bende eşine gecen sene burada yazilsnlari muciceleri okuttum.dktr olarak celalettin beyin TDV bize umut oldu.bizim hikayemuz kemoterapi kaynaklı ve özel hastanelerde olmayan hücreler için tüp bebek ve tesee işlemleri geçirdik.maddi olani kazaniyorsun bur şekilde ama manevi
Olarak kalan enkaz diyorum iste bunu atlatamiyirsyn canim tese oladiysaniz hocanin tedavisinde artikk bir sansinuz var .sperm testinde hücre cikusinuz var ise oda bir arti tedaviye eslerimuzin bünyesine gore cevap veriyor canim.sabir bu isin adi
Birde tedavimize bitkisel destek aliyiruz.ersel beyden kurler var.bizim hic hucremuz yoktu cikis oldu tedaviye devam ediyoryoruz.o spermli test kagitlarini görene dek devam edeceğiz.
tese bitip dr yanıma geldiğinde maalesef dedi okelimeden sonra belki 5 10 dk konuştu ama benim tek hatırladığım sizin için umut yok dediği sonra biraz araştırdım hiç hücre çıkışı yokmuş germ hücre gibi bişey yazıyordu raporunda fsh hormonuda bununla ilgilimi bilmiyorum oda 50 lerdeÖncelikle aramızda hoşgeldin anlattigin şeyler hepimizin yaşadığı durumlar ,uzuntuler..
hepimiz rüyalar görüyoruz umutsuzluğa dustugumuz de oluyor sevinerek halay çektiğimiz de o yüzden burda herkes birbirini çok iyi anliyor ve çok yardımcı oluyor.
Yaşınız itibariyle bence eğer son bir deneme yapmak istiyorsanız vakit kaybetmeyin bence... Ayrıca yapılacak birsey yok demek ne büyük bir laf... Allah isterse imkansizi oldurur. Tabi bu yolda maddi manevi biraz yipraniyor insan once bence size konan teşhisi söyleyin. .. Neden doktorlar size umutsuz konuştu bunu düşünün ve bence içinize sinen iyi bir doktor ile denemenizi yapın. Burdakiler biz de dahil celalettin peru da tedavideyiz sana ona git buna git diyemem ama iyi araştır ve düşün. ...
biraz tedavi sürecinzden bahsedermisin bahsettiğin dr celalettin peru mu ersel beyin kürleri yardımcı oldumu sizeÜzülerek hoşgeldin aramiza burada herkesin kendine çizdiği bir yol var hepimiz syni duygular icindeyiz eşini yazinca onların üzüntüsü bizden daha da çok bende eşine gecen sene burada yazilsnlari muciceleri okuttum.dktr olarak celalettin beyin TDV bize umut oldu.bizim hikayemuz kemoterapi kaynaklı ve özel hastanelerde olmayan hücreler için tüp bebek ve tesee işlemleri geçirdik.maddi olani kazaniyorsun bur şekilde ama manevi
Olarak kalan enkaz diyorum iste bunu atlatamiyirsyn canim tese oladiysaniz hocanin tedavisinde artikk bir sansinuz var .sperm testinde hücre cikusinuz var ise oda bir arti tedaviye eslerimuzin bünyesine gore cevap veriyor canim.sabir bu isin adi
Birde tedavimize bitkisel destek aliyiruz.ersel beyden kurler var.bizim hic hucremuz yoktu cikis oldu tedaviye devam ediyoryoruz.o spermli test kagitlarini görene dek devam edeceğiz.
Kızlar telefondan gidicem ama Android için tapatalk ile bu uygulama kullanılamaz uyarısı tapatalk404 hatası veriyor kaldırıp tekrar yükledim ama olmadı napmalıyım. Sorunla karşılaşan varmı
Evet ya byn bende bilgisayardan giremedim virus vR zize yasak bu site diyo suan bende cepte nete baglanarak giriyorum..uff niye ellediler ki su siteyi eskisi iidi valla hic giresim gelmiyo kimseler yok ki goremiyorum bideevet aynisi bende oluyor bayadir cepten giremiyorum. dün aksam bilgisayardan da giremedim virus korkusuyla yasak yaziodu internetten ama bugün normal oldu yani oyüzden yazabiliyorum :)
canım bize kitle var dediler ve sizdeki aynı testleri istediler 6 ayda bir kontrol olacakk işte ama çok can sıkıcı ve insan endişeleniyor
canım sana da çok geçmiş olsun inşallah sonucunuz da güzel çıkacak
19- Tlnszn--------------------19/08/2014 ---------- Salı
TLNSZN CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku.
Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. Ya Rabbi, sıfatların, yüce saltanatın, en güzel isimlerin yüzü hürmetine, peygamberlerinin temizliği, velilerinin nuru, şehidlerinin kanı yüzü hürmetine ilmimi arttır, ölmezden önce tevbe, ölürken rahatlık, öldükten sonra mağfiret, cehennemden kurtuluş, cennete giriş nasib eyle, dünyada da ahirette de afiyet ve huzur ver, ey merhametlilerin merhametlisi, rahmetin yüzü hürmetine duamı kabul buyur. İlahi Hüseyn ve kardeşi yüzü hürmetine, dedesi, babası yüzü hürmetine, anası ve oğulları yüzü hürmetine beni bulunduğum darlıktan kurtar, ey merhametlilerin merhametlisi rahmetinle isteğimi kabul buyur.
Kederleri gideren, sıkıntıları kaldıran, zor durumda kalanların dualarını kabul eden, dünya ve ahretin Rahmanı ve Rahimi olan Allah'ım! Bana ancak sen merhamet edersin, bana Senden başka hiç kimsenin merhametine ihtiyaç duymayacak bir merhamet ihsan eyle.
Allah'ım! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum. Beni dinimde sabit kıl, mizanda sevaplarımın ağır gelmesini nasip eyle, imanımı gerçek eyle, derecelerimi yükselt, namazımı kabul eyle, günahımı bağışla. (Allah'ım!) Senden cennette yüksek dereceler istiyorum. Allah'ım! Senden benim için hayırları açmanı, işlerimin hayırla sonuçlanmasını, önceki, açığı ve gizlisi ile her türlü hayın, cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını, yaptıklarımın hayırlısını, gizli şeylerin hayırlısını, açık olan şeylerin hayırlısını ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden şanımı yükseltmeni, günahlarımı silmeni, işlerimi ıslah etmeni, kalbimi temizlemeni, tenasül uzvumu korumanı, kalbimi nurlandırmanı, günahımı bağışlamanı ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlakım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle.
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin
Ahh o dugumler hep oluyor cnm etrafimiz cocuk kayniyor ..ne yapalim iki aglayip bi gulup hayati geciriyoruz rabbim sabir ve dayanma guci versin hepimize.inanki bu gunlerimizde gececek inslh ...moralim sıfır kızlar nasıl ne düşüneceğimi bilmiyorum bugün bebişler gördüm çok tatlıydı bide bayanla tanıştık hamileydi nasıl yutkundum anlatamam o kadar bunaldım ki anlatamam çok sıkıldım sakinleşip başka şeylere dönsemde olmuyor boğazımda kocaman düğüm var zırıl zırıl ağlayasım var
cnm andriod uygulama ile mi giriyorsun çünki olmuyor da...Ben telden giriyorum kizlar bi sorun olmuyo fakat eski forum daha iyiydi
Ahh o dugumler hep oluyor cnm etrafimiz cocuk kayniyor ..ne yapalim iki aglayip bi gulup hayati geciriyoruz rabbim sabir ve dayanma guci versin hepimize.inanki bu gunlerimizde gececek inslh ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?