Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gececek ALLAHIN izn. ama bazen sırtımdaki yük bazen dahada ağırlaşıyor kıl tüyden tartışmalar mesella şuan ağzımı açıp hiç konuşasım yok yoruldum hemde çok
yorulmak ne kelime bazen susumak değil olduğum ortamdan kalbolmak istiyorum..
sen kaç senelik evlisin arkadaşım

yorulmak ne kelime bazen susumak değil olduğum ortamdan kalbolmak istiyorum..
sen kaç senelik evlisin arkadaşım

1 senelik cnm hatta bugün bir ortamda olduğum gibi oturdum hiç konuşmadım hala sabah 1 tostla duruyorum söylemesi ayıp o derece moralim bozuk. çok çaresiz hissediyorum ama ALLAHIM VAR en büyük destekcimiz sen kaç senelik evlisin cnm

inşlh 2.ci senene evladınla girersin cnm..
ben 8 yılllık evliyim cnm 32 yaşındayım inan ki çok zor biliyorum alışılmıyor ama ALIŞILIYORR...
benimde etrafım cocuk kaynıyor kızkardeşim abim ablam hepsi çocuklu ve şimdi abimin karısı 2 aylık gene hamile vede ikize düşün hep gördüğüm hep içli dışlı olduğum ailem bile cocuk dolu ne yapalım ki kaderde bunları yaşamak varmışinşlh bizimde evlatlarımız olur ve kucaklarımız dolar ...
şuan ki halin olması normal cnm ama zamanla acısı kabuk tutuyor he kanıyor ama genede kapatabiliyor insan zorlada olsa..inşlh bu üzüntün en kısa zamanda biter..

hayırlısıyla cnm en kötü yanı ne biliyormusun annemle bebeklerle ilgili saatılan bir mağazalara girdik ailemden kimse bilmiyor bu sırada kafamı nere cevirsem bebek kıyafeti malzemesi ağlamamak için zor tuttum gözüm doldu bir an önce çıkıp gitmek istedim olmadı off offffffff h,ç birşey düşünemiyorum şuan hiç birşey etrafımdakiler soruyor cocuk yapmıyormusunuz diye olmuyor diyemiyorsun hazır değilim diyorum anne olmaya.... üzüldüm senin adına canım benim inş. hayırlısıyla bebeğimiz olurda bizde mutlu oluruz

evet o anlar zordur herkes sorar uyuzlar
düşün ben 8 senelikevliyim hala hala bana soruyorlar yahu bazı şeyleri anladınız tmm da niye bekliyorsunuz ki size anlatayım size ne be... ah cnm ah artık yalan makinesi olduk uydura uydura
ah cnm ya dur hemen bu kadar daraltma kendini gün doğmadan neler doğar önce tam olarak nedenini nasıl bi yol izlemeniz gerektiğini düşünün ve bi yol çizin tedavi için kendinize sonrası daha kolay gelir ,inşlh güzel günlerle

eşim testis tümörü + azosperm düşün artık canım ne yapacağımı şaşırdım daha patoloji sonucu çıkmadı kalkmış buğünde bana sataşıyor bebeğimiz olmuyor mu yoksa kıldan tüyden sebepten bugün tanıştıdığım hem hamile hem çok iyi anlaşıyor ben ne yapacağımı şaşırdım

mukakkak bi tedavisi vardır cnm sonuçlar çıksın ardından nası ne yapılır diye bi karara varırsınız..
aman onlar bu hastalıktan sonra çokk ama çok hassas oluyorlar eften püften şeye kızıp bağırıyorlar az alttan almaktan başka caremiz yok ne yapalım...

iyi akşamlar kimler var bilmiyorum ama ben birşey sormak istiyorum az önce yaptırdığımız testlere bi bakayım dedim bizim doppler incelemesinde solda testiküler hipervolemi ve grade 1 stop tipte varikosel bulunmuş bu hipervolemi ne demek bilen varmı ben araştırdım ama bişey bulamadım

daha öncede böyleydi zaten şun yanımda tv bakıyor benim surat beş karış zırlamaktan tabi canım çok yanıyor.. çalışıyormusun

daha öncede böyleydi zaten şun yanımda tv bakıyor benim surat beş karış zırlamaktan tabi canım çok yanıyor.. çalışıyormusun
hııı şuan bozuksunuz demek ...o zaman sana hepp sabırlar dilerim eşin açısından
yok cnm ev hanımıyım bide açıköğretim imam hatip lisesi öğrencisiyim....
hipervolemi ne demek bilmiyorum cnm bende..

hımm anladım cnm hayırlısıyla gölündekide olur inş. en iyisini yapıyorsun okuyarak kafan dağılır aslında... 4 sene önce denediniz mi tüp bebek

hımm anladım cnm hayırlısıyla gölündekide olur inş. en iyisini yapıyorsun okuyarak kafan dağılır aslında... 4 sene önce denediniz mi tüp bebek
sağol .. 2010 yılında eşim ameliyat olmadan önce ben tüp bebeğe hazırlandım eşim ameliyatta sperm bulunmadı o yüzden benim tüp bebek tedavim iptal oldu..ondan sonra zaten yapacak bişey kalmamıştı böylece tüp bebek serüvenim başlamadan bitti..

Hayırlı akşamlar arkadaşlar,
Bende yıllardır konunun ve formun takipçisiyim ama inanın elim hiç klavyeye gitmiyordu. Benim eşimde azospermi teşhisimiz yaklaşık 1 uıl önce kondu. Bütün testleri temiz sebepsiz dendi bize. Az da olsa mesele 3-7 gibi çıkışı olıyordu. Cerrahpaşa da teşhisimiz kondu yaklaşık 9 ay önce hiç bir açıklama yapmayıp elimize uyduruktan iki ilaç verip 3 ay sonra tekrar gelin dediler. Eşimle oturduk konuştuk, bu ilaçlar içimize sinmedi verilen bilgide tabi ki. Neyse uzatmayayım arkadaşların burda sıkça adını zikrettiği ersel bey gibi tanıdığımız bir razyestezi uzmanı abi vardı onu aradık onunla görüştük. Tam 6 ay hem bursaya gittik geldik hem ilaç kullandık beraber. Bitkisel karışımlar tabii. Hasılı normal yolla olmayınca geçen ay tedaviye ara verip cerrahpaşaya tekrar döndük tüp bebek tedavisi için. Doktor eşimden bir kez daha sperm örneği istedi. Ne olsa beğenirsiniz? Profesör bey bizi odasına çağırıp direk hangi ilacı kullanıyorsunuz diye sordu. Tabi affaladık ilaç deyince aklımıza eczane tabletleri geldiği için kullanmıyoruz dedik. Adam ısrarla 2 kez daha sordu. Ben de en sonunda keçi boynuzu özü filan kullandı eşim faydası olur diye dedim. Adam demez mi bu ilaçları vücuttan atmadan tedaviye başlayamayız diye. Meğer tüm kullandığımız bitkiseller sperm örneğinden seçilebiliyormuş. Resmen3 ay ileri bir tarihe attı tedavi başlangıcını yıkıldık. Şimdi çok şaşkın bir halde gün sayıyoruz. Bu konuda bizimle aynı tecrübeyi yaşayan arkadaşlar var mı acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

senin hayatında bebiş gibi bişey hissettim sonra tekrardan bakılmadı mı? ümidini kesince olacağını hissediyorum canım hiç sıkma canını belki gelecek olan bebek daha hayırlı evlat olacak esmer bebiş hemde :) ümidini kesmeki ümidimiz olsun yinede sükredelim ki rabbimize arşşı gelmiş olmiyalım

daha öncede böyleydi zaten şun yanımda tv bakıyor benim surat beş karış zırlamaktan tabi canım çok yanıyor..

Öncelikle geçmiş olsun. üzülmeyin, çok zor bir durum olsada alışılıyor. Eksiklik her zaman oluyor ama İnsanlar ölüm acısına bile alışıyor. Bizlerin bir evladı olmazsa eğer, bu dünyanın sonu değil. Biz elimizden geleni yapalım, gerisi Allaha kalmış. Benimde ailem dahil çevremde kimse bilmiyordu. Çok zor zamanlar yaşadım. Halada içim zaman zaman acıyor ama hep bunu düşünerek yaşanmıyor. Evliliğim ilk yılları benim melek kocam gitmiş, bambaşka sinirli ve agrasif bir insan olmuştu. Doktora götüremiyordum. konusunu bile açtırmıyordu. Hep alttan aldım, çünki onun durumu benimkinden daha zordu. Durumun ne kadar ciddi olduğunun kendisi bile farkında değildi vs. vs bu konu uzar gider ama zamanla herşey yoluna giriyor. ümidinizi kaybetmeyin. ilk önce testis tümörü tedavinizi gerçekleştirin. Daha sonrada sperm çıkışı için tedaviye başlarsınız. Nedenler rahatsızlıklar farklı olsada çok güzel neticelenmiş, evlatlarını kucaklarına almış yada tüp bebekle hamile kalmaya çalışanlar var... kendinizi yıpratmayın ama umudunuzu kaybetmeyin.

söylediğin iyi oldu cnm bende düşünüyordum ama eşim stemiyordu bende vardır bundada hayır deyip bişey demedim

cnm hamdolsun ki mevlama celalettin hocanın tedavisi sayesinde ( önce allah tabii ) eşimde sperm çıkışı oldu hamd hamdolsun eğer kısmetse bu sene sonuna bi tüp bebek tedavisi olucam
olucam da kız içine bi his mi geldi nerden çıktı bi fikir heycanlandım valla
hani sende bebek görüyorum dedin ya bide esmer nerden çıktı ben bembeyaz bi kadınım eşim esmer desene benim bebiş babasına benzicek

bilemiyorum ablacım benimde beynim durmuş vaziyetteyim benim eşim melek ne kelime hiç konuşmazdı duvarlar o biçim örmüştü ama bu olydan sonra %90 kırdı denilecek tarzaydı bundaymış hayr dedim aynı durumu yaşıyoruz eşimde yanaşmıyor haklı sonuca bakacak çünki patolojiyi bekliyor diye düşünüyorum bunlrda sınavımız ALLAHIN izniyle gececğiz diye düşünüyorum musmutlu olalım hehe zırlayan gtti gülen geldi

Arkadaslar esi azospermi olup cocugu kucaginda olan var mi hic tup bebek yontemiyle cocuk sahibi olan bir kisi bile mi yok..

Hoş geldin arkadaşım.benim eşimde azospermi..normal yoldan hiç sperm çıkışımız olmadı.
11 senelik evliyiz.
eşim 1 kere tese 2 kere mikro tese oldu çok şükür azda olsa sperm bulunuyo..
eşimin 3. m.tese ameliyatından çıkan spermlerle 10. senemizde tüp bebek yöntemiyle
hmaile kaldım.bi kızım var doktorumuz emre bakırcıoğluydu.
burda birçok arkadaşım tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı ..
ne mucizeler gördük burda..
inşallah isteyen herkeste mucizesine kavuşur.

oyyyy kim gelmiş kimgelmiş nazın annesi gelmiş nasılsınız tatlış seni burda görmek ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…