Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aynen ablacım takma kafana olur her şey bak çoğu bitti azı kaldı içimden geldi içimden de 8 rakam geçiyordu belki bu sene tutacak inş. inş. hayırlısıyla senden musmutlu haberler bekliyoruzzzz bak bende heycanlandım vallahi hee

hay ağzın bal yesin hislerinin katbe katı seni bulsun inşlhhhhhhhhhhhhhhhhsen kaç yaşındasın güzelim

oyyyy kim gelmiş kimgelmiş nazın annesi gelmiş nasılsınız tatlış seni burda görmek ne güzel

ne çok arkadaşımız gelmiş yine cnm
baktım arkadaşım paniklemiş tüp bebekle çocuğu olan yokmu diye yazayım dedim hemen.
iyiyim çok şükür cnmm..hep bakıyorummmm buraya sizlerden güzel bi haber varmı diye.
sen nasılsın canımm..

hay ağzın bal yesin hislerinin katbe katı seni bulsun inşlhhhhhhhhhhhhhhhhsen kaç yaşındasın güzelim

27 ablacım inş. bakalım ben kendim için geç olacak güzelolacak ikiz hemde inş. kendim için 5 sene geçiyor ne kadar manyağım bakarmısın kendime bil moral vermiyorum bugün cumaya bağlayan gece herkez birbirine dua etsin ayetel kürsü okusun ki hayrlısıyla olsun ayy içim kıpır kıpır oldu hee

evet hemde bu raalr daha fazla giren oldu ya uff keşke gelmeseler ama bari geldiler güzel haberleri versinler en kısa zamanda inşlh...
iim cnm ne olsun aynı tatile çıkacağımız günü bekliyorum sınavlar bitti yan gelip yatıyorum özlemişim

kız o nee zaman koyma benden sana abla tavsiyesi ben şubat ayında tedaviye başlıcam dedim tarih koydum olmadı taaa bu ya kadar geldim bako yüzden süre tarih şu vakit deme en kısa zamanda inşlh en hayırlı anda nasip et mevlam de deli kız
etmezmiyiz burda herkes birbirine dualar ediyor burs-ası çok samimi ve bi o kadar da candan insanların olduğu yer..

Cnm bnde 1 yil 3 aydr evliyim surekli hamilelerle karsilasiyorum eltilerim doguruyo biri hamile her gittgmzde soruyolar insanin bogazina biseyler dugumleniyo ama napalim imtihanimiz bu insallah bizlerede nasip eder allah. 9. Ayimizda ogrendik 1 hafta kendime gelemedim ama toparlanmam gerekti hmen netten arastrdim bu topikle karsilastm ve burdaki arkdaslar sagolsun cok yardmci oldular onlrdan guç aldim.. rabbim hepimize nasip etsin insallah

bişey diyeyim mi içimdende vallahi şubat ayı geçiyordu anam bana ne oldu böyle korkmaya başladım kendimden yan 12 yada şubat geçiyordu 12 şubat deme

bişey diyeyim mi içimdende vallahi şubat ayı geçiyordu anam bana ne oldu böyle korkmaya başladım kendimden yan 12 yada şubat geçiyordu 12 şubat deme
kız korktum senden bak şimdi anammmmmmmmm abovvvvvtüh onu bilemedim 12 değil 26 şubattı neyse korkum geçti bunu bilemedin ya

amin amin ablam sende 5.li rakam hissediyorum bana bugün bişey oldu tutsun beni durum ne peki ablam

aralığın kaçında düşünüyorsun o belli mi
aslında ay olarak dediğim gibi şu ay demiyorum ama en geç aralık adetimle oda aşağı yukarı ortaları olur belki eylülde de olabilir yada ekim ayın da da ne bilim beklemek zor da olsun gelsinde sonunda varsın bi kaç ay daha beklerim...

amin amin ablam sende 5.li rakam hissediyorum bana bugün bişey oldu tutsun beni durum ne peki ablam
:) cnm biz seninle yasitmisiz bnde 27 yasindayim 5li derken 5.yilda mi :) cnm valla hormonlara bakildi ne cok yuksek ne cok dusuk bi degermz surekli yuksrk cikio hic microtese olmadi esim celalettin hocaya gidiyoruz igne ve bitkisel kullaniyoruz. Henuz ilk kontrolumuze gitmedik bizde ayrintili sperm testinde hic hucre cikmadi esim hic atesli hastalik gecirmemis testisleri normal hormonlar normal genetik testmz yapildi tam sonuc cikmadi ama dr iyi dedi boyle iste tatlim :)

içini ferah tut sıkıntıda etme normal yoldan hamile kaldığını düşün ki tüp bebeğe gerek kalmasın belkide kalmaz YARADANIM ol der oluverir sevmek lazım önce YARADANI sonra gönlündeki sevelim canım çikolata çekti galiba moral bozukluğu bitti heheh

aynen öyle görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler bizlere..
hıı git çikolata al ye bari madem ii oldun bundan sonra bu gelgitlerin azalsın inşlh sende yoluna bakinşlhhhh

valla söylemene bakılırsa canım sonuçlar güzel olur gibime geldi ama dualarımız çok önemli kimin duası kabul olacağı belli olmaz belki bi akıl problemi olanın belkide bir çocuğun onun için herkese dua ettirelim belkide birinin kalbini kırmışızdır almamız gerekebilir... ALLAH BİLİR..

oyyyy kim gelmiş kimgelmiş nazın annesi gelmiş nasılsınız tatlış seni burda görmek ne güzel
Çok sevindim bende aranıza yeni katıldım böyle haberleri duymak ne güzel bizde 10 yıllık evliyiz ve emre beyde 1 defa micro tesa oldu eşim ne yazık ki eşimde spermatid çıktı dediler. Sizde sorun neydi ilaç yada bitkisel tedaviler gördümü eşin bizde şimdi tekrar birşeyler yapmak istiyoruz 5 sene oldu eşim micro tesa olalı ama acaba bu defa çıkarma ne yapalım nerden nasıl başlayalım bilmiyoruz siz neler kullandınız paylaşırsan sevinirim. Rabbim kızınızı size bağışlasın

aynen öyle görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler bizlere..
hıı git çikolata al ye bari madem ii oldun bundan sonra bu gelgitlerin azalsın inşlh sende yoluna bakinşlhhhh

dün bütün çikolatayı tocam yemiş heheh yesin paşam inş. inş. bugün yarın patoloji sonucu cıkarda inş. hepmiz rahatlarız

Aminn cnm insallah hepimiz icin iyi olur hersey. Haklisin rabbim hepimzn duasini kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…