inşlh cnm güzel haberlerini yazarsın burda...dün bütün çikolatayı tocam yemiş heheh yesin paşam inş. inş. bugün yarın patoloji sonucu cıkarda inş. hepmiz rahatlarız
ayyy cemremcimm insallah biran once baslarsin sende.aslında ay olarak dediğim gibi şu ay demiyorum ama en geç aralık adetimle oda aşağı yukarı ortaları olur belki eylülde de olabilir yada ekim ayın da da ne bilim beklemek zor da olsun gelsinde sonunda varsın bi kaç ay daha beklerim...
Aminn cnm insallah hepimiz icin iyi olur hersey. Haklisin rabbim hepimzn duasini kabul etsin.
inşlh cnm güzel haberlerini yazarsın burda...
inşlh cnm güzel haberlerini yazarsın burda...
Gözünüz aydın inşallah rabbim bebek haberlerinizide almayı nasip etsin. Merak ettim celalettin hocaya ne zamandan beri nasıl bir tedavi olsu eşiniz problem neydi bizde yeniden biyerden başlamayı düşünüyoruz ama ne yapacağımızı bilmiyoruz kısaca bahsedersen sevinirim şimdiden teşekkürlerhay ağzın bal yesin hislerinin katbe katı seni bulsun inşlhhhhhhhhhhhhhhhhsen kaç yaşındasın güzelim
baş başa cnm ailelerimizle değil bi kaçıcaz kafamızı dağıtırız .diye..bi fikrim var ablacım tatil derken baş başa olacağınız yer mi yoksa aile ziyareti mi
cnm amin bi tanem sen ve göbişşinde ki minik bana dua edinayyy cemremcimm insallah biran once baslarsin sende.
test zamani ne zaman?
testten sonrami belli olacak zamani?
Doktormu karar vercek su ay diye?
Hakkinizda hayirlisi olsun.
tatile gitcektiniz insallah gelince hemen baslarsiniz cnm yaa
Iyi yapıyosun cnm yan gel yay hakkındır :) geçen gün konuşunda telde unuttum söylemeyi cnm birgün bekleriz gelin müsait olduğunuzda herzaman bekleriz biz naz biraz daha büyüyünce geliriz inş hem o zaman hamiş olucaksın belkide. Uf telefondan yazayım dedim ne zormuşevet hemde bu raalr daha fazla giren oldu ya uff keşke gelmeseler ama bari geldiler güzel haberleri versinler en kısa zamanda inşlh...
iim cnm ne olsun aynı tatile çıkacağımız günü bekliyorum sınavlar bitti yan gelip yatıyorum özlemişim
baş başa cnm ailelerimizle değil bi kaçıcaz kafamızı dağıtırız .diye..
cnm amin bi tanem sen ve göbişşinde ki minik bana dua edin...
test tarihimiz eylül sonuna doğru ilaçalrı o zamana denk geliyor cnm ondan sonra somnuça göre belli olucak dr.a brakmayız inşlh çünki kaliteli ise dr.da başlayın der yani yoksa zorla dedirtirim
sen nasılsın az kaldı güzel haber vermeye...inşlh
Hoşgeldin arkadaşım yarın daha detaylı yazarın inş telefondan zor oluyoÇok sevindim bende aranıza yeni katıldım böyle haberleri duymak ne güzel bizde 10 yıllık evliyiz ve emre beyde 1 defa micro tesa oldu eşim ne yazık ki eşimde spermatid çıktı dediler. Sizde sorun neydi ilaç yada bitkisel tedaviler gördümü eşin bizde şimdi tekrar birşeyler yapmak istiyoruz 5 sene oldu eşim micro tesa olalı ama acaba bu defa çıkarma ne yapalım nerden nasıl başlayalım bilmiyoruz siz neler kullandınız paylaşırsan sevinirim. Rabbim kızınızı size bağışlasın
canım bizde sizin gibiyiz benim eşim 2 yaşında kabakulak olmuş ama celalettin hoca onun sebep olmadığını söyledi bizde epididimde tıkanıklık olabilir dedi size bi sebep söylemedimi:) cnm biz seninle yasitmisizbnde 27 yasindayim 5li derken 5.yilda mi :) cnm valla hormonlara bakildi ne cok yuksek ne cok dusuk bi degermz surekli yuksrk cikio hic microtese olmadi esim celalettin hocaya gidiyoruz igne ve bitkisel kullaniyoruz. Henuz ilk kontrolumuze gitmedik bizde ayrintili sperm testinde hic hucre cikmadi esim hic atesli hastalik gecirmemis testisleri normal hormonlar normal genetik testmz yapildi tam sonuc cikmadi ama dr iyi dedi boyle iste tatlim :)
sağol cnm amin cümlemiz içinde.Gözünüz aydın inşallah rabbim bebek haberlerinizide almayı nasip etsin. Merak ettim celalettin hocaya ne zamandan beri nasıl bir tedavi olsu eşiniz problem neydi bizde yeniden biyerden başlamayı düşünüyoruz ama ne yapacağımızı bilmiyoruz kısaca bahsedersen sevinirim şimdiden teşekkürler
ayy gelicem cnm ya zaten eşime de dedim biz nazı minnacık hatırlıyoruz bi gidip görelim kocaman hanım kızı dedim..Iyi yapıyosun cnm yan gel yay hakkındır :) geçen gün konuşunda telde unuttum söylemeyi cnm birgün bekleriz gelin müsait olduğunuzda herzaman bekleriz biz naz biraz daha büyüyünce geliriz inş hem o zaman hamiş olucaksın belkide. Uf telefondan yazayım dedim ne zormuş
Çok sevinirim arkadaşım kafam çok karışık deneyimlerinize ihtiyacım var bu bizim için son şans olabilirHoşgeldin arkadaşım yarın daha detaylı yazarın inş telefondan zor oluyo
inşlh cnm tmmbelli olmaz benim tanıdığım problemli rahatsızlıkları var birinin tatilde bebişi tuttu diğerininde tatilden sonra uzun lafın kısası ALLAHIM bilir ama belki normal yollada olunulur deneyin derim kafalar boşalmış olur hem ama bu olayı eşine deme :)
Gelin cnm o minik Nazım büyüdü :))sağol cnm amin cümlemiz içinde.
biz 2013 yılında şubat ayında başladık celallettin hoca da tedaviye o zamana kadar eşim 2 ameliyat geçirdi sonuç sertoly cell çıktı hiç 0 larla yıllarca yaşadık.eşimin sebebi çocukken ateşli kabakulak geçirmiş dr.ların teşhisi bu ve eşim de avrikosel çıktı hoca önce ameliyat sonra tedavi dedi eşim varikosel oldu ve ardından tedaviye başladık.. ilh 3 ayda hücreler gördük sonrasında da 6 tane sperm çıkışı oldu şimdi 1bin tane dondurulmuşumuz var darısı fazlasıyla size olsun cnm hala tedavide eşim iğne ve bitkiseller kullanıyor şuanda ...bence bi gidin görüşün hocayla derim gidin . ondan sonra kararınızı verin derim..
ayy gelicem cnm ya zaten eşime de dedim biz nazı minnacık hatırlıyoruz bi gidip görelim kocaman hanım kızı dedim..
gel kkız hamişde olsam gel
Gelin cnm o minik Nazım büyüdü :))
kafani dagit gel cnm.yeni bir donem baslicak insallah senin icin.baş başa cnm ailelerimizle değil bi kaçıcaz kafamızı dağıtırız .diye..
cnm amin bi tanem sen ve göbişşinde ki minik bana dua edin...
test tarihimiz eylül sonuna doğru ilaçalrı o zamana denk geliyor cnm ondan sonra somnuça göre belli olucak dr.a brakmayız inşlh çünki kaliteli ise dr.da başlayın der yani yoksa zorla dedirtirim
sen nasılsın az kaldı güzel haber vermeye...inşlh
Çok sevinirim arkadaşım kafam çok karışık deneyimlerinize ihtiyacım var bu bizim için son şans olabilir
Cnm atesli hastaliklar genelikle 10 yasindan sonra gecirilirse etkiler oyuzden oyle demistr cnm valla bizr 15 yaslarinda bi hasar olmus olabilir dedi esime soruyorm bisey olmadi dio sizin fsh kac cnm.birde inhibin b yaptrdnzmicanım bizde sizin gibiyiz benim eşim 2 yaşında kabakulak olmuş ama celalettin hoca onun sebep olmadığını söyledi bizde epididimde tıkanıklık olabilir dedi size bi sebep söylemedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?