- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
dualarım sizinle arkadaşlarım :)inşlh cnm tmm
Celalettin hoca micro tesa yapıyormuinşlh cnm tmm
Arkadaşım celalettin hocanın uzmanlık alanı iç hastalıkları diye biliyorum micro tesa da yapıyormu açıkçası doktorlara da güven yok artıkGelin cnm o minik Nazım büyüdü :))
Ahhh cnmm insallah bizde senin gibi sansli oluruz.ne zor bu test tarihini beklemek.Gelin cnm o minik Nazım büyüdü :))
Aileleriyle araları nasılmış derken ???öyle düşünmek yok kendini köreltme ummudağın taş baş yarar demiş atalarımız ayrıca olmadığı zaman dünyanın sonu değl ya canım sakin ol şimdi kendini topla herşey yoluna girer elbet SADECE ŞEFKAT (ŞEVKET) İYİLEŞTİRİR İNSANIN İÇİNDEKİ TÜM HASTALIKLAR SEVGİ EKSİKLİĞİNDENDİR aklıma bişey geldi eşleriniz aileleriyle araları nasılmış merak ettim burdan başlayabiliriz
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm cümlemiz içinnnnnnnnnnnnnnnnnnkafani dagit gel cnm.yeni bir donem baslicak insallah senin icin.
inan hep dua ediyorum.hep aklimdasin.
cokta istedim hep yazdim biliyosun.beraber baslariz yoldas oluruz diye.nasip olmadi.
tup bebek topigindede bicok arkadas var.ama burdaki arkadaslarim cok farkli benim icin.
Yavrularimla dua ediyorum tedaviye yetecek kadar sperm gonder allahim tum herkese diye.sperm cikisi olanlarada diledigi zaman baslasin diye dua ediyorum.
ey guzel allahim yardim et anne olmak isteyen biz zavalli kullarina diyorum devamli inanki.
bugun 3.gunumuz bitti.yarin 4.gun.
valla heyecanla test tarihimizi bekliyoruz.
kisin yillik izin aldim ilk tedaviye gitti.simdi yine yillik izindeyim daha evden disari cikmadim.
6 eylulu bekliyorum cnm.
insallah yavrularim benimledir ve hep benimle kalirlar.
evet cnm hoca dahilliye uzmanı ameliyat falan yapmıyor yok biz varikoseli başka bi yerde olduk...Celalettin hoca micro tesa yapıyormu
Arkadaşım celalettin hocanın uzmanlık alanı iç hastalıkları diye biliyorum micro tesa da yapıyormu açıkçası doktorlara da güven yok artık
Aileleriyle araları nasılmış derken ???
fsh 9.7 ama çok oldu yaptıralı değiştimi bilmiyorum inhibin b 202 çıkmıştı bizede son yıllarda bişey olmuş olabilir dedi benim merak ettiğim epididimde tıkanıklık olup olmadığı kesin olarak nasıl anlaşılıyo internette hep ameliyatla anlaşılır yazıyoCnm atesli hastaliklar genelikle 10 yasindan sonra gecirilirse etkiler oyuzden oyle demistr cnm valla bizr 15 yaslarinda bi hasar olmus olabilir dedi esime soruyorm bisey olmadi dio sizin fsh kac cnm.birde inhibin b yaptrdnzmi
Hayır çok şükür eşimin kimseyle sorunu yok kötü olduğu biri de yokproblem yaşarmıydı kötümüydü kötü değilse kötü olduğu birileri varmıydı aslında taktik o sözdeki uygulayarak eşlerimize göstermek
Ayy canim insallahhh.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm cümlemiz içinnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay yavaş yavaş günler bitiyor güzel günlere az kalmış..
evet bana da öyle geliyor da korkuyorum valla ne bilim hala inanasımgelmiyor ben buralara gelirmiydim diyorum ve her an şükrediyorum yaradana...evet sen hep dedin kısmet olmadı olsun sen hamişken ben de yeni hamiş olurum ardından inşlhhhhhhhhhhh...
Canım tabi ki de var sen içini ferah tutTeşekkür ederim 19serap arkadaşım. Peki bu şekilde sperm çıkışı olup sonuç alan arkadaşlar varmı bide celalettin hocanın vakıfta muayene ettiğini öğrendim eşimede söyledim açıkçası onun da benim de içime sinmedi. Ersel beyin de istanbul dışında olduğunu zannediyorum .
Canım cok sevindim sizin inhibin b kaçtı ki hormonlariniz da iyi inşallah kontrolde yüzünüz gulecekEvet cnm hala cikmadi hastanedki hoca tanidik olmasina ragmen kit gelmesi gerekiyo konustuk coguna bakilmis % 99 bisey yok dedi temizmis ama tam olrk bitmemis. Onemli kisimlarda bisey cikmamis cok sukur
Canım ilk defa duyuyorum anlayamadımHayırlı akşamlar arkadaşlar,
Bende yıllardır konunun ve formun takipçisiyim ama inanın elim hiç klavyeye gitmiyordu. Benim eşimde azospermi teşhisimiz yaklaşık 1 uıl önce kondu. Bütün testleri temiz sebepsiz dendi bize. Az da olsa mesele 3-7 gibi çıkışı olıyordu. Cerrahpaşa da teşhisimiz kondu yaklaşık 9 ay önce hiç bir açıklama yapmayıp elimize uyduruktan iki ilaç verip 3 ay sonra tekrar gelin dediler. Eşimle oturduk konuştuk, bu ilaçlar içimize sinmedi verilen bilgide tabi ki. Neyse uzatmayayım arkadaşların burda sıkça adını zikrettiği ersel bey gibi tanıdığımız bir razyestezi uzmanı abi vardı onu aradık onunla görüştük. Tam 6 ay hem bursaya gittik geldik hem ilaç kullandık beraber. Bitkisel karışımlar tabii. Hasılı normal yolla olmayınca geçen ay tedaviye ara verip cerrahpaşaya tekrar döndük tüp bebek tedavisi için. Doktor eşimden bir kez daha sperm örneği istedi. Ne olsa beğenirsiniz? Profesör bey bizi odasına çağırıp direk hangi ilacı kullanıyorsunuz diye sordu. Tabi affaladık ilaç deyince aklımıza eczane tabletleri geldiği için kullanmıyoruz dedik. Adam ısrarla 2 kez daha sordu. Ben de en sonunda keçi boynuzu özü filan kullandı eşim faydası olur diye dedim. Adam demez mi bu ilaçları vücuttan atmadan tedaviye başlayamayız diye. Meğer tüm kullandığımız bitkiseller sperm örneğinden seçilebiliyormuş. Resmen3 ay ileri bir tarihe attı tedavi başlangıcını yıkıldık. Şimdi çok şaşkın bir halde gün sayıyoruz. Bu konuda bizimle aynı tecrübeyi yaşayan arkadaşlar var mı acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cnm atesli hastaliklar genelikle 10 yasindan sonra gecirilirse etkiler oyuzden oyle demistr cnm valla bizr 15 yaslarinda bi hasar olmus olabilir dedi esime soruyorm bisey olmadi dio sizin fsh kac cnm.birde inhibin b yaptrdnzmi
kızlar ben çıkıyorum hepiniz allaha emanet olun...
Insallah cnm bnm. Inhibin b 67 cikti tatlim. Rabbim cümlemize nasip eder insallahCanım tabi ki de var sen içini ferah tut
Canım cok sevindim sizin inhibin b kaçtı ki hormonlariniz da iyi inşallah kontrolde yüzünüz gulecek
Canım ilk defa duyuyorum anlayamadım
Sperm gecis kanallarindaysa tikaniklik fsh la anlasilir kaan aydos a sordum cvp vermisti bizimde ilk testte 7 diydi fsh.. yazdim fsh 7yse tikaniklik olamz demisti tikaniklkta daha dusuk oluomus.sizin inhibn b cok iyi bizim 67 ydi hoca inhibine bakark soyluo galiba kac yasinda birsey olmus olabilecegini.fsh 9.7 ama çok oldu yaptıralı değiştimi bilmiyorum inhibin b 202 çıkmıştı bizede son yıllarda bişey olmuş olabilir dedi benim merak ettiğim epididimde tıkanıklık olup olmadığı kesin olarak nasıl anlaşılıyo internette hep ameliyatla anlaşılır yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?