Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gelin cnm o minik Nazım büyüdü :))
Ahhh cnmm insallah bizde senin gibi sansli oluruz.ne zor bu test tarihini beklemek.
Valla hayatimiz beklemekle geciyor.
Aksam olunca yatarken sukur bugunde bitti diyorum.
Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin.aminnnn

Aileleriyle araları nasılmış derken ???

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm cümlemiz içinnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay yavaş yavaş günler bitiyor güzel günlere az kalmış..
evet bana da öyle geliyor da korkuyorum valla ne bilim hala inanasımgelmiyor ben buralara gelirmiydim diyorum ve her an şükrediyorum yaradana...evet sen hep dedin kısmet olmadı olsun sen hamişken ben de yeni hamiş olurum ardından inşlhhhhhhhhhhh

Celalettin hoca micro tesa yapıyormu

Arkadaşım celalettin hocanın uzmanlık alanı iç hastalıkları diye biliyorum micro tesa da yapıyormu açıkçası doktorlara da güven yok artık
evet cnm hoca dahilliye uzmanı ameliyat falan yapmıyor yok biz varikoseli başka bi yerde olduk...

Cnm atesli hastaliklar genelikle 10 yasindan sonra gecirilirse etkiler oyuzden oyle demistr cnm valla bizr 15 yaslarinda bi hasar olmus olabilir dedi esime soruyorm bisey olmadi dio sizin fsh kac cnm.birde inhibin b yaptrdnzmi
fsh 9.7 ama çok oldu yaptıralı değiştimi bilmiyorum inhibin b 202 çıkmıştı bizede son yıllarda bişey olmuş olabilir dedi benim merak ettiğim epididimde tıkanıklık olup olmadığı kesin olarak nasıl anlaşılıyo internette hep ameliyatla anlaşılır yazıyo

Ayy canim insallahhh.
Insalhhh yine guzel haberler veririm sizlere...
Ayyy o zaman tedaviye beraber baslayamadik hadi insallah pes pese doguma gireriz cnm yaaa.
Heyecan yaptim bak.
Hayali bile ne kadar guzel, gercegi kimbilir nasildir.
Sen nasip et guzel allahimmm...

Canım tabi ki de var sen içini ferah tut
Evet cnm hala cikmadi hastanedki hoca tanidik olmasina ragmen kit gelmesi gerekiyo konustuk coguna bakilmis % 99 bisey yok dedi temizmis ama tam olrk bitmemis. Onemli kisimlarda bisey cikmamis cok sukur
Canım cok sevindim sizin inhibin b kaçtı ki hormonlariniz da iyi inşallah kontrolde yüzünüz gulecek
Canım ilk defa duyuyorum anlayamadım
Cnm atesli hastaliklar genelikle 10 yasindan sonra gecirilirse etkiler oyuzden oyle demistr cnm valla bizr 15 yaslarinda bi hasar olmus olabilir dedi esime soruyorm bisey olmadi dio sizin fsh kac cnm.birde inhibin b yaptrdnzmi

kızlar ben çıkıyorum hepiniz allaha emanet olun...

Canım tabi ki de var sen içini ferah tut

Canım cok sevindim sizin inhibin b kaçtı ki hormonlariniz da iyi inşallah kontrolde yüzünüz gulecek

Canım ilk defa duyuyorum anlayamadım
Insallah cnm bnm. Inhibin b 67 cikti tatlim. Rabbim cümlemize nasip eder insallah

Sperm gecis kanallarindaysa tikaniklik fsh la anlasilir kaan aydos a sordum cvp vermisti bizimde ilk testte 7 diydi fsh.. yazdim fsh 7yse tikaniklik olamz demisti tikaniklkta daha dusuk oluomus.sizin inhibn b cok iyi bizim 67 ydi hoca inhibine bakark soyluo galiba kac yasinda birsey olmus olabilecegini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…