Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kaderdaslarim bu cuma günü hepimize hayirli gelsin ins. dün is görüsmem vardi ve bugün ise alindigimi haber ettiler bana cok mutluyum allahim hayirlara vesile kilar ins her isimizi bu sevincimi hemen sizlerle paylasmak istedim canlarim. kendinize cok iyi bakin, aklima gecenlerde okudugum bi yazi geldi: derdiniz oldugunda allaha dönüp derdim büyük deme, derdine dönüp Allah büyük de. Öpüyorummm

Canım öncelikle yeni işin hayırlı olsun. Sana uğurlu gelir inşallah işe hamile hamile gidersin...

arkadaşlar dr celalettin peru tedavi olan var mı kendisi hala bezmialem demi muayanesi var mı ücreti ne kadar siz nereye gidiyorsunuz tedavi süreci nasıl hiç canlı hücre olmayıp aşama kaydeden var mı cevplarsanız sevinirim

Slm arkadaslar biz kizlarimla halen hastanedeyiz erken dogum riskine karsi dr.um heran dogum olabilecegini soyluyor cok sukur bu sekilde iki hafta gecirdjik Rabbime emanet kizlarim insallah sizler sorunsuz ve guzel hamilelik yasarsiniz dualarimdasiniz bizleride duaniza unutmayin

Canim hoca incirli ethica hast.di oradan ayrildi florya klinikte hastalarina bakicak.evet cnm hic canli olmayip spermi olustran hucresi olusan arkdslr var cemremm arkadsmzn esinden sperm cikisi basladi. Biz daha kontrole gitmedik oyuzden ne durumdayiz bilmiyoruz.

Ucretini sormussun cnm gormedim. Ethicada 64 liraydi klinikte 200 diye duydum

Canimm rabbim ucunuzude korusun allah yardmcnz olsunn.insallah saglikli bisekilde alirsin bebeklerini kucaginaaa.allah sana bagislasin...bizlere dua et sen hamilesin..

Canimm rabbim ucunuzude korusun allah yardmcnz olsunn.insallah saglikli bisekilde alirsin bebeklerini kucaginaaa.allah sana bagislasin...bizlere dua et sen hamilesin..
canım kontrolünüze e kadar kaldı
biz eylülde gideceğiz ilaçlar tam bitmedi ama merak ediyoruzzz

Ayyy canimmmm hep aklimdasin.
Inan dua ediyorum.arada girip bakiyorum profiline.ohh 28.hafta bitmis dedim gecen.
Bi 30 lu haftalara baslasardi diyorum.
Insallah az daha sabur hersey guzel olacak.
Ozeldede msj attim sana.
Pazartesi transferim oldu.
2 tane 5.gun embriyosu.
5.gune 6 tane embriyom geldi ama pgt den 2 tanesi saglikli cikti.digerlerinde gen hastsliklari vardi.
saglikli 2 embriyoyu koydu doktorum.
evde yavrularimla dinleniyoruz teyzesi.
insallah bizde hic ayrilmayiz.
opuyorum cnm seni.allaha emanet olun cnm.

CANIM İNŞALLAH YAAA
DUALARIMIZ İNANCIMIZ BU YÖNDE ALLAH YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜNNN
Amin cnm. Ama tabi inhibine cok takilmamak lazim galiba hasarin cok eskimi yenimi oldugu anlasilabilio sizin kacti sordum belki onceden unuttumm :)
canım kontrolünüze e kadar kaldı
biz eylülde gideceğiz ilaçlar tam bitmedi ama merak ediyoruzzz
Cnm bizim tam belli degil ekim gibi gideriz galiba

hocaya nasıl ulaşabilirim iletişim bilgilerini verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…