- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
cnm benim dualarımdasın Çarşamba günü Eyüp Sultanda Ya Bedi listemize sana özel dua ettim şu Cuma vakti Rabbim hepimizi hayırlısıyla muradına erdirsinAyyy canimmmm hep aklimdasin.
Inan dua ediyorum.arada girip bakiyorum profiline.ohh 28.hafta bitmis dedim gecen.
Bi 30 lu haftalara baslasardi diyorum.
Insallah az daha sabur hersey guzel olacak.
Ozeldede msj attim sana.
Pazartesi transferim oldu.
2 tane 5.gun embriyosu.
5.gune 6 tane embriyom geldi ama pgt den 2 tanesi saglikli cikti.digerlerinde gen hastsliklari vardi.
saglikli 2 embriyoyu koydu doktorum.
evde yavrularimla dinleniyoruz teyzesi.
insallah bizde hic ayrilmayiz.
opuyorum cnm seni.allaha emanet olun cnm.
cancazm biz beraber başlıyacağız:)))bakalm hoca bize ne diyecek bu ayaslında ay olarak dediğim gibi şu ay demiyorum ama en geç aralık adetimle oda aşağı yukarı ortaları olur belki eylülde de olabilir yada ekim ayın da da ne bilim beklemek zor da olsun gelsinde sonunda varsın bi kaç ay daha beklerim...
Canimmm allah senden razi olsun.cnm benim dualarımdasın Çarşamba günü Eyüp Sultanda Ya Bedi listemize sana özel dua ettim şu Cuma vakti Rabbim hepimizi hayırlısıyla muradına erdirsin
Aruna hayırlı cumalar ben aranıza yeni katıldım formu tamda çözemedim aslında bende ya bedi listesine (daha doğrusu dua listesimi oluyo bilmiyorum) katılabilirmiyim bana yardımcı olurmusuncnm benim dualarımdasın Çarşamba günü Eyüp Sultanda Ya Bedi listemize sana özel dua ettim şu Cuma vakti Rabbim hepimizi hayırlısıyla muradına erdirsin
Aruna hayırlı cumalar ben aranıza yeni katıldım formu tamda çözemedim aslında bende ya bedi listesine (daha doğrusu dua listesimi oluyo bilmiyorum) katılabilirmiyim bana yardımcı olurmusun
Canim masallah size insallah guzel sorunsuz bir hamilelik olur cnm AllAha emanet olunAyyy canimmmm hep aklimdasin.
Inan dua ediyorum.arada girip bakiyorum profiline.ohh 28.hafta bitmis dedim gecen.
Bi 30 lu haftalara baslasardi diyorum.
Insallah az daha sabur hersey guzel olacak.
Ozeldede msj attim sana.
Pazartesi transferim oldu.
2 tane 5.gun embriyosu.
5.gune 6 tane embriyom geldi ama pgt den 2 tanesi saglikli cikti.digerlerinde gen hastsliklari vardi.
saglikli 2 embriyoyu koydu doktorum.
evde yavrularimla dinleniyoruz teyzesi.
insallah bizde hic ayrilmayiz.
opuyorum cnm seni.allaha emanet olun cnm.
selam kaderdaslarim bu cuma günü hepimize hayirli gelsin ins. dün is görüsmem vardi ve bugün ise alindigimi haber ettiler bana cok mutluyum allahim hayirlara vesile kilar ins her isimizi bu sevincimi hemen sizlerle paylasmak istedim canlarim. kendinize cok iyi bakin, aklima gecenlerde okudugum bi yazi geldi: derdiniz oldugunda allaha dönüp derdim büyük deme, derdine dönüp Allah büyük de. Öpüyorummm
Canlarim esinde hersey normal olup sadece sperm kanallarindaki tikanikliktan yada kanal tikanikligindan azospermi olan sperm sayisi 0 ilan var mi araniDaa...naptiniz tedavisi varmi nasil teshia ediliyo..
Canim benim uzun suredir bu siteyi takip ediyorum ama yazmiyordum senin soruna kayitsiz kalamadim benim esim de azospermi hormonlari testisleri herseyi normaldi genetik sorunu da yoktu gittigimiz doktor bize sizde hersey normal kesin tikaniklik var yuzde doksan sperm bulucaz dedi ve ben tup bebege hazirlandim esim tese oldu sonuc ise kocaman sifir bizde sonuc boyle diye sizde de boyle cikacak degil tabiki ama benim sana onerim celalettin peruya gidip esinin orda sperm tahlili yapmasi eger biz onceden gitmis olsaydik tesede cikmayacagi belli olacakti ve biz bosuna umitlenip o sikintilari cekmeyecektik ama her serde vardir bi hayr biz simdi celalettin beyde tedavi basladik insallah iyi sonuclar elde edecezCanlarim esinde hersey normal olup sadece sperm kanallarindaki tikanikliktan yada kanal tikanikligindan azospermi olan sperm sayisi 0 ilan var mi araniDaa...naptiniz tedavisi varmi nasil teshia ediliyo..
yeni işin hayırlı olsun...selam kaderdaslarim bu cuma günü hepimize hayirli gelsin ins. dün is görüsmem vardi ve bugün ise alindigimi haber ettiler bana cok mutluyum allahim hayirlara vesile kilar ins her isimizi bu sevincimi hemen sizlerle paylasmak istedim canlarim. kendinize cok iyi bakin, aklima gecenlerde okudugum bi yazi geldi: derdiniz oldugunda allaha dönüp derdim büyük deme, derdine dönüp Allah büyük de. Öpüyorummm
tatlım 2 hafta geçmiş kısmetse bi kaç hafta daha geçecek kızlar sabırsızlar ama gününde gelecekler annelerinin kucağına inşlhhSlm arkadaslar biz kizlarimla halen hastanedeyiz erken dogum riskine karsi dr.um heran dogum olabilecegini soyluyor cok sukur bu sekilde iki hafta gecirdjik Rabbime emanet kizlarim insallah sizler sorunsuz ve guzel hamilelik yasarsiniz dualarimdasiniz bizleride duaniza unutmayin
merhaba cnm galiba ya sende bende he deyip başlayamadık kzsmet günü gelince nasılsa olur inşlh bakalım hoca ne diyecek sizecancazm biz beraber başlıyacağız:)))bakalm hoca bize ne diyecek bu ay
iilik bugün buzluga bişeyler yapıp attım. bugün iş güç yoğunduCanlarım nasılsınız bugün moraller nasıl
inşlh güzel sonuçlar alırsın inşlhh...Ben 2 yıllık evliyim geçen ekim ayında bu kötü hastalığı ilkez duydum eşim azospermi 0 hücre tese ameliyatı oldu 15 tane hücre bulundu 20 ağustosta 3 günlük dondurulmuş embriyo transfer im yapıldı şimdi sonucu bekliyorum tabi ekmden bu yana keçiboynuzu kuru , nohut kuru , incir kuru falan hersey kullandı eşim belki bundan dolayı o 15 sperm bulundu
yeni işin hayırlı olsun...
tatlım 2 hafta geçmiş kısmetse bi kaç hafta daha geçecek kızlar sabırsızlar ama gününde gelecekler annelerinin kucağına inşlhh
merhaba cnm galiba ya sende bende he deyip başlayamadık kzsmet günü gelince nasılsa olur inşlh bakalım hoca ne diyecek size
iilik bugün buzluga bişeyler yapıp attım. bugün iş güç yoğundu
sen nasıslın cnm seni sormalı dünden sonra normale döndün mü
inşlh güzel sonuçlar alırsın inşlhh...
İnşallah embriyoların tutar güzel haberlerini duyarız canım . Bizde 10 yıllık evliyiz eşim azosperm bütün tahlil genetikler normal tek sıkıntı sperm sayısı sıfır..... Ve 5 sene evvel de dr.emre bakırcıoğlunda micro tesa yaptırdık spermatid bulundu dendi . Ama öncesinde sadece 3 ay kadar cng den 2 tane vitamin ilacı kullanmıştık başka bişe yapmadık Sizin azosperm sebebi bellimi başka neler kullandınız hangi doktora gittiniz çok soru soruyorum ama bizde tekrar tedaviye başlamayı düşünüyoruz ama nerden başlayacağımızı bilmiyoruz yardımcı olursan sevinirim arkadaşım.yeni işin hayırlı olsun...
tatlım 2 hafta geçmiş kısmetse bi kaç hafta daha geçecek kızlar sabırsızlar ama gününde gelecekler annelerinin kucağına inşlhh
merhaba cnm galiba ya sende bende he deyip başlayamadık kzsmet günü gelince nasılsa olur inşlh bakalım hoca ne diyecek size
iilik bugün buzluga bişeyler yapıp attım. bugün iş güç yoğundu
sen nasıslın cnm seni sormalı dünden sonra normale döndün mü
inşlh güzel sonuçlar alırsın inşlhh...
teşekkürler cnm geçecek bi kaç gün sonra daha da ii olacaksın ..takmamaya çalış zatendöndüm sayılır canım maşaALLAH hamaratız desene nere kadar sürcek böyle takamaya çalışıyrum :)
cnm benim transferim olmadı sen karıştırdın galibaİnşallah embriyoların tutar güzel haberlerini duyarız canım . Bizde 10 yıllık evliyiz eşim azosperm bütün tahlil genetikler normal tek sıkıntı sperm sayısı sıfır..... Ve 5 sene evvel de dr.emre bakırcıoğlunda micro tesa yaptırdık spermatid bulundu dendi . Ama öncesinde sadece 3 ay kadar cng den 2 tane vitamin ilacı kullanmıştık başka bişe yapmadık Sizin azosperm sebebi bellimi başka neler kullandınız hangi doktora gittiniz çok soru soruyorum ama bizde tekrar tedaviye başlamayı düşünüyoruz ama nerden başlayacağımızı bilmiyoruz yardımcı olursan sevinirim arkadaşım.
Ya evet dedim ya ben formda yeniyim yanlış yere yazdım sanırım :) Ama inşallah bu mübarek cuma günü rabbim sana da burda ki anne olmak isteyen arkadaşlara ve bana da yaşatsın o güzel duyguları canım.cnm benim transferim olmadı sen karıştırdın galiba
ama allah söyletti demek ki.inşlhhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnYa evet dedim ya ben formda yeniyim yanlış yere yazdım sanırım :) Ama inşallah bu mübarek cuma günü rabbim sana da burda ki anne olmak isteyen arkadaşlara ve bana da yaşatsın o güzel duyguları canım.
Canım inşallah embriyoların tutar ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucaklarsın. Çok sevindim adınıza azospermde 1 tane sperm olması bile büyük bişe bizler için biliyosun. Benim eşimde azosperm 10 yıllık evliyiz . 5 yıl önce dr.emre bakırcıoğlunda micro tesa yaptırdık fakat sadece spermatid olduğunu söylediler. Öncesinde hiçbişe kullanmamıştı eşim sadece bizim ısrarımızla bir vitamin destek alması gerekmi tesa dan önce dediğimizde cng den arginmax ve bir ilaç daha yazmıştı hatırlayamadım. Bizde hormonlar ve genetik herşey normal gözüküyo fakat sperm tahlilleri hep negatif. Şimdi tekrar tedaviye başlamak istiyoruz fakat yine olumsuz sonuç mu alırız düşüncesi bizi korkutuyor. Sizin azosperm sebebi neydi neler kullandınız doktorunuz kimdi çok soru sordum ama inan kafamız çok karışık yardımcı olursan çok sevinirim arkadaşım.Ben 2 yıllık evliyim geçen ekim ayında bu kötü hastalığı ilkez duydum eşim azospermi 0 hücre tese ameliyatı oldu 15 tane hücre bulundu 20 ağustosta 3 günlük dondurulmuş embriyo transfer im yapıldı şimdi sonucu bekliyorum tabi ekmden bu yana keçiboynuzu kuru , nohut kuru , incir kuru falan hersey kullandı eşim belki bundan dolayı o 15 sperm bulundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?