Canım inşallah embriyoların tutar ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucaklarsın. Çok sevindim adınıza azospermde 1 tane sperm olması bile büyük bişe bizler için biliyosun. Benim eşimde azosperm 10 yıllık evliyiz . 5 yıl önce dr.emre bakırcıoğlunda micro tesa yaptırdık fakat sadece spermatid olduğunu söylediler. Öncesinde hiçbişe kullanmamıştı eşim sadece bizim ısrarımızla bir vitamin destek alması gerekmi tesa dan önce dediğimizde cng den arginmax ve bir ilaç daha yazmıştı hatırlayamadım. Bizde hormonlar ve genetik herşey normal gözüküyo fakat sperm tahlilleri hep negatif. Şimdi tekrar tedaviye başlamak istiyoruz fakat yine olumsuz sonuç mu alırız düşüncesi bizi korkutuyor. Sizin azosperm sebebi neydi neler kullandınız doktorunuz kimdi çok soru sordum ama inan kafamız çok karışık yardımcı olursan çok sevinirim arkadaşım.
arkadaslar bugun esimin sperm testi sonucu geldi ve tahmin ettigim gibi 0 spermresmen bitmis durumdayim, genetik testi belli degil daha, ama sonucta sperm yok. bu saate kadar kendime gelemedim. anneme soyleyemedim daha hersey anlamini yitirmis gibi, hersey bos nasil cikabildiniz bu buhrandan bana yardim edermisiniz bikac haftadir hayat sevicimi kaybetmistim zaten bugunde iyice bitti
merhaba cnm inşlh bu günlerin en kısa zmanada biter nasıl bu buhrandan çıktık biliyormusunarkadaslar bugun esimin sperm testi sonucu geldi ve tahmin ettigim gibi 0 spermresmen bitmis durumdayim, genetik testi belli degil daha, ama sonucta sperm yok. bu saate kadar kendime gelemedim. anneme soyleyemedim daha hersey anlamini yitirmis gibi, hersey bos nasil cikabildiniz bu buhrandan bana yardim edermisiniz bikac haftadir hayat sevicimi kaybetmistim zaten bugunde iyice bitti
Canim ne guzel sansliymissin bak sperm bulunmus.insallah sans yine yuzune gulerde guzrl haberler verirsin bize.Ben 2 yıllık evliyim geçen ekim ayında bu kötü hastalığı ilkez duydum eşim azospermi 0 hücre tese ameliyatı oldu 15 tane hücre bulundu 20 ağustosta 3 günlük dondurulmuş embriyo transfer im yapıldı şimdi sonucu bekliyorum tabi ekmden bu yana keçiboynuzu kuru , nohut kuru , incir kuru falan hersey kullandı eşim belki bundan dolayı o 15 sperm bulundu
Günaydın canım inşallah pek şanslı biri değilim ama umarım bu kez yüzüme güler şansımCanim ne guzel sansliymissin bak sperm bulunmus.insallah sans yine yuzune gulerde guzrl haberler verirsin bize.
Rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin.
hakkinizda hayirlisi olsun cnm.
amin cnm biz daha bir yıllık evliyiz esiminde hormonlarında sıkıntı fsh yüksek sanırım o yüzden bizede ameliyat onerdı emre bey bende simdi ballı karışım hazırlıcam esim için bizdee ıkı aya tese oluruz heralde en azından o zamna kadar inş bizde faydasını görürürüz cnmEmre bey tek çözüm kök hücre diyor onunla ilgili de hiçbir gelişme yok ilaçla tedaviyede pek sıcak bakmıyor siz kaç yıllık evlisiniz hormon sonuçları falan nasıl eşinin. Biz o zamanlar hiçbir takviye almadan micro tesaya başladık ama şimdi ki kadar araştırıp bilgi edinmiş olsaydım öncesinde muhakkak en az 3 ay evvelinden eşimin beslenmesinden tutun kürler yapardım bi arkadaş yazmış micro tesadan önce nohut kürü tahin pekmez ve ballı bir karışım yapmış eşine en azından keşke şunu da yapıp tesa olsaydı diye aklında bişe kalmaz insanın çünkü doktorlar tesada da en fazla 3 defa yapılmasını öneriyor.Bence çok iyi düşünüp karar verin biz 10 yıldır bu durumun içerisinde inan hem maddi hem manevi olarak yıprandık . Rabbim hepimizin gönlüne göre bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin bu mübarek cuma geceleri yüzü suyu hürmetine
arkadaslar bugun esimin sperm testi sonucu geldi ve tahmin ettigim gibi 0 spermresmen bitmis durumdayim, genetik testi belli degil daha, ama sonucta sperm yok. bu saate kadar kendime gelemedim. anneme soyleyemedim daha hersey anlamini yitirmis gibi, hersey bos nasil cikabildiniz bu buhrandan bana yardim edermisiniz bikac haftadir hayat sevicimi kaybetmistim zaten bugunde iyice bitti
Nedenini inan bilmiyoruz ilk duyduğumuzda neler yaşadık bir Allah birde biz biliriz. Araştırdık emre bakırcıoğlunda karar kıldık mail attim oda bizden karyotip istedi yaptık sonuçlarda sorun çıkmadı tekrar mail attim sonuçları donus yapmadı eşimin arkadaşının tavsiyesiyle kendi yasadigimiz şehir olan Diyarbakırda açılan Bahçeci ye gittik doktorumuz Zeki Akkum Şimdilik hiç bir memnuniyetsizlik yaşamadık doktordan hastaneden çok memnunum .
Ama eşim lise döneminde Kabakulak geçirmiş tese ameliyatını yapan doktor bundan kaynaklı olabileceğini söyledi . Ben hücre bulunma nedenini kesinlikle öncelikle inancımızı kaybetmemize daha sonrada tabi ki de Allah ın izniyle keçi boynuzu ve diğer kürleri bağlıyorum sabahları 1 çay bardağı keçi boynuzu ve zeytin yaginda geceden beklettigim 2 adet kuru incir vegece uyumadan bir çay bardağı keçi boynuzu ve 1 su bardağı nohut kürü yapıp veriyordum hergün düzenli olarak çok şükür 0 yerine 15 adet sperm bulundu .
Bunuda belirtmek isterim ilk azospermi olduğunu öğrendiğimizde doktor bize yapacak hicbirsey olmadığını söyledi evinize gidin başka bir doktora gittik o Varikosel olduğunu söyledi 2 hastalık oldu birde mücadele etmemiz gereken bu doktora ilaç verdi tedavisinin olabileceğini söyledi ama biz ilaçları kullanmadik çok şükür ben yılmadan internette araştırdım kürleri buldum uyguladım Allahın izniyle ise yaradığını düşünüyorum tavsiye ederim bunları
merhaba öncelıkle sperm bulunduguna cok sevındım..inş bizlerde görürüz o gunleri..
bu nohut kürü nasıl yapılıyor bende eşime içirmek istiyorum
1 litre suda yarım çay bardağı nohutu 1 saat kaynatıp suyunu alıyorum içine sonra tekrar su ilave edip nohutu haşliyorum onuda yediriyorum çerez gibi
afiyet şifa olsun inş canım..
rabbım herkesın yüüzünü güldürsün inş
Canim ben kaynayan suyun icine nohutu atiyordum on dk falan kaynatip kapatiyordum[/QUOTE][QUOTEu, post: 36693177, member: 538084"]1 litre suda yarım çay bardağı nohutu 1 saat kaynatıp suyunu alıyorum içine sonra tekrar su ilave edip nohutu haşliyorum onuda yediriyorum çerez gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?