Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Nedenini inan bilmiyoruz ilk duyduğumuzda neler yaşadık bir Allah birde biz biliriz. Araştırdık emre bakırcıoğlunda karar kıldık mail attim oda bizden karyotip istedi yaptık sonuçlarda sorun çıkmadı tekrar mail attim sonuçları donus yapmadı eşimin arkadaşının tavsiyesiyle kendi yasadigimiz şehir olan Diyarbakırda açılan Bahçeci ye gittik doktorumuz Zeki Akkum Şimdilik hiç bir memnuniyetsizlik yaşamadık doktordan hastaneden çok memnunum .
Ama eşim lise döneminde Kabakulak geçirmiş tese ameliyatını yapan doktor bundan kaynaklı olabileceğini söyledi . Ben hücre bulunma nedenini kesinlikle öncelikle inancımızı kaybetmemize daha sonrada tabi ki de Allah ın izniyle keçi boynuzu ve diğer kürleri bağlıyorum sabahları 1 çay bardağı keçi boynuzu ve zeytin yaginda geceden beklettigim 2 adet kuru incir vegece uyumadan bir çay bardağı keçi boynuzu ve 1 su bardağı nohut kürü yapıp veriyordum hergün düzenli olarak çok şükür 0 yerine 15 adet sperm bulundu .
Bunuda belirtmek isterim ilk azospermi olduğunu öğrendiğimizde doktor bize yapacak hicbirsey olmadığını söyledi evinize gidin başka bir doktora gittik o Varikosel olduğunu söyledi 2 hastalık oldu birde mücadele etmemiz gereken bu doktora ilaç verdi tedavisinin olabileceğini söyledi ama biz ilaçları kullanmadik çok şükür ben yılmadan internette araştırdım kürleri buldum uyguladım Allahın izniyle ise yaradığını düşünüyorum tavsiye ederim bunları

inşlh güzel sonuçlar alırsın inşlhh...[/QUOTE]

Inşallah cook teşekkür ederim :)

arkadaslar bugun esimin sperm testi sonucu geldi ve tahmin ettigim gibi 0 sperm resmen bitmis durumdayim, genetik testi belli degil daha, ama sonucta sperm yok. bu saate kadar kendime gelemedim. anneme soyleyemedim daha hersey anlamini yitirmis gibi, hersey bos nasil cikabildiniz bu buhrandan bana yardim edermisiniz bikac haftadir hayat sevicimi kaybetmistim zaten bugunde iyice bitti

Günaydın canım benim öncelikle b unlar yaşadğın herşey nrmal bizlerde geçirdik bende 2 hafta sürdü hatta daha fazla kendimi adapte edemiyordum bile etrafa boş boş bakınıyordum azosperm olduğunu tek teste belli olmaz dedi ark. başka yerde bi tane daha yaptırın demişti ümdini kesme ki eşinin morali bozulması hasta değilmş ki normal hayatınıza devam edin çok zor biliyorum ama yapmak zorundayız bugün ilginç rüya grdüm hemde çok bir asansörde gidiyorum ama başkalarından kaçıyordum kaldım ve sürekli bildiğim duaları okudum ve özellikle ayetel kürsi ilk satırını hayyul kayyumu a kadar kapıyı açabildim orda duran adam ağlıyordu yolu sordum gösterdi ve anlıyorum ki bizim dualar ve ALLAH başka kimsemizin olmadığını bir daha anladım

merhaba cnm inşlh bu günlerin en kısa zmanada biter nasıl bu buhrandan çıktık biliyormusun
aslında çıkmadık her hamile haberinde her gebe gördüğümüzde her bebek reklamı çıktığında her komşundan cocuk sesleri geldiğinde gene gene gene her seferinde aynı acıyı yüreğinde hissdiyorsun ama allahım büyük (c.c ) deyip gene ayağa kalkıpbu günler geçer mevlam bize mucizemizi gönderecek deyip hayatımızı idame ettiriyoruz...
allaha sığın gerisi gelir günü geldğinde.....

Canim ne guzel sansliymissin bak sperm bulunmus.insallah sans yine yuzune gulerde guzrl haberler verirsin bize.
Rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin.
hakkinizda hayirlisi olsun cnm.

Canim ne guzel sansliymissin bak sperm bulunmus.insallah sans yine yuzune gulerde guzrl haberler verirsin bize.
Rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin.
hakkinizda hayirlisi olsun cnm.
Günaydın canım inşallah pek şanslı biri değilim ama umarım bu kez yüzüme güler şansım

merhaba inşallah sizlerde en yakın zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.eşimde varikoselden ameliyat oldu.Uzun bir süre kür denedik sonra doktor tavsiyesi ile 2 kutu proceed plus aldık eşim 1 kutuyu bitirmeden hamile kaldım çok şükür. 1 kutu hiç kullanılmadı. İsteyen varsa 100 tl karşılığında yollayabilirim.Kargo ücreti benden.

amin cnm biz daha bir yıllık evliyiz esiminde hormonlarında sıkıntı fsh yüksek sanırım o yüzden bizede ameliyat onerdı emre bey bende simdi ballı karışım hazırlıcam esim için bizdee ıkı aya tese oluruz heralde en azından o zamna kadar inş bizde faydasını görürürüz cnm

merhaba arkadaslar nasılsınız..yeni arkadaslar gelmiş.ccookk üzülerek hosgeldınız dıyorum..
allah yardımcımız olsun inş...
bende eylül ayı gelsede celalettın hocaya gıtsek dıye beklıyorum..inş bize yönelik tedavısı vardır hocanın
rabbım hepimizin yüzünü güldürsün inş

duygularını okadar iyi anlıyorum ve burada ki herkes ne durumda oldugunu cok iyi biliyor ama..ellden gelen bişey yok canım..dua edıp allaha sıgın ki diplere düşme...inş genetık sonucunuz iyi gelir..genetıkte kötü cıkarsa cok daha zorlasıyor durumlar.allahım yardımcımız olsun..

merhaba öncelıkle sperm bulunduguna cok sevındım..inş bizlerde görürüz o gunleri..
bu nohut kürü nasıl yapılıyor bende eşime içirmek istiyorum

merhaba öncelıkle sperm bulunduguna cok sevındım..inş bizlerde görürüz o gunleri..
bu nohut kürü nasıl yapılıyor bende eşime içirmek istiyorum

1 litre suda yarım çay bardağı nohutu 1 saat kaynatıp suyunu alıyorum içine sonra tekrar su ilave edip nohutu haşliyorum onuda yediriyorum çerez gibi

afiyet şifa olsun inş canım..
rabbım herkesın yüüzünü güldürsün inş

Amin inşallah benim için en büyük sıkıntı sperm bulunmasıydi onu atlatim gerisi Allahın izniyle zamanı gelince olur o yüzden ilk olarak sperm bulunmasını diliyorum senin için bebek için zamanı gelince Allah oldurur isterse ztn

kızlarrrr ben tüp bebeğe hazırlanıyorumda esimin ameliyatından önce doktor bana bazı haplar ve vitminler verdi ben bunları kullanıyorum ama kasıklarımda ara ara adetimin ilk gunuymus gibi agrı hissediyorum ilaçlardan kaynaklı bişey mi acaba anlamadım yoksa yan etki yapmış olabilirmi

[QUOTEu, post: 36693177, member: 538084"]1 litre suda yarım çay bardağı nohutu 1 saat kaynatıp suyunu alıyorum içine sonra tekrar su ilave edip nohutu haşliyorum onuda yediriyorum çerez gibi [/QUOTE]
Canim ben kaynayan suyun icine nohutu atiyordum on dk falan kaynatip kapatiyordum

30-Sayes-----------------30/08/2014 ---------- Cumartesi
Sıra SAYES kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2000 ADET YA BEDİ Okuyor
Okunma süremiz BUGÜN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA BEDİ miz var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

[QUOTEu, post: 36693177, member: 538084"]1 litre suda yarım çay bardağı nohutu 1 saat kaynatıp suyunu alıyorum içine sonra tekrar su ilave edip nohutu haşliyorum onuda yediriyorum çerez gibi
Canim ben kaynayan suyun icine nohutu atiyordum on dk falan kaynatip kapatiyordum[/QUOTE]
Yok ben suyla beraber nohutu ocağın üstüne birakip kaynatiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…