Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

CANIM BİZİMDE SORUN FSH YÜKSEKLİĞİ 5 YIL ÖNCE 2 3 TANE ÇIKIYORDU ŞİMDİ SIFIR CANIM KÜRLER YAPIYOR MUSUN

Arkadaşım öncelikle böyle hayırlı şeylere vesile olduğun için Allah senden razı olsun. Bende aranıza yeni katıldım ve çok beğendim insanların birbirleriyle yardımlaşması birbiri için dualarda bulunması çok hoşuma gitti. Ben de bu dualara tesbihatlara katılmak istiyorum Allah ın izniyle bana yardımcı olup yönlendirirsen sevinirim. Rabbim dualarımızı kabul etsin.

ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAPLARINIZA BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR EŞİMİN FSH YÜKSEK 16 MİCROTESE OLACAK BİZİM GİBİ AYNI SORUN YAŞAYANLAR VARMI ARANIZDA VAR İSE NELER YAPIYOR SUNUZ LÜTFER YAZAR MISINIZ TESE İLE BAŞARI ORANIMIZ YÜZDE 50 İMİŞ DUALARINIZA İHTİYACIM VAR ALLAHİSTEYEN HERKESE BEBİŞ VERSİN ÇOK ZOR BİR DURUM 5 YILLIK EVLİYİZ BİZ 5 YIL ÖNCE SPERM ÇIKIŞI OLUYORDU ŞİMDİ YOK VE TÜP BEBEK DENEMİŞTİK ŞİMDİ DENEYEMİYORUZ BU DURUMA ÇOK ÜZÜLÜYORUZ

ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAPLARINIZA BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR EŞİMİN FSH YÜKSEK 16 MİCROTESE OLACAK BİZİM GİBİ AYNI SORUN YAŞAYANLAR VARMI ARANIZDA VAR İSE NELER YAPIYOR SUNUZ LÜTFER YAZAR MISINIZ TESE İLE BAŞARI ORANIMIZ YÜZDE 50 İMİŞ DUALARINIZA İHTİYACIM VAR ALLAHİSTEYEN HERKESE BEBİŞ VERSİN ÇOK ZOR BİR DURUM 5 YILLIK EVLİYİZ BİZ 5 YIL ÖNCE SPERM ÇIKIŞI OLUYORDU ŞİMDİ YOK VE TÜP BEBEK DENEMİŞTİK ŞİMDİ DENEYEMİYORUZ BU DURUMA ÇOK ÜZÜLÜYORUZ

bis de fsh yüksek arkadaşım bana yazar mısın yaptığın kürleri fsh yüksek değil dimi eşinizde
Keçi boynuzu 6 7 adet caydanlikta kaynattigim suya atıp 10 dk kadar onu keçiboynuzuyla da kaynatıp altını kapatıp çay gibi demlenmeye bırakıyorum sonra Sürahiye boşaltıyorum her sabah ve akşam 1 çay bardağı
Nohut 1 lt suyla yarım çay Bardağı Nohutu 1 saat kadar beraber kaynatip akşamları 1 su bardağı
Incir kuru inciri 2 adet su bardağı na bırakıp incir in üstünü kapatacak kadar zeytinyağı ilave edip akşamdan sabaha bekletiyorum sabah eşim o yağlı inciri afiyetle yiyordu
Incir kurunu teseden sonra bıraktık bu eşimi çok rahatsız ediyordu yağdan dolayi sevemedi malesef

Hormon değerleri yüksek değildi fazla fsh falan normaldir

Inşallah teseye kadar bol bol dua sabır bu kürleri kullan ve tabi ben tese günü 41 yasin okuttum bizde % 50 şans verdi ve hatta çıkmama ihtimali daha yüksekti son ana kadar hücre bulunmadı son anda bulunmuş doktor tam umudumuz yitirdik ameliyat bitecek dediğimizde hücre bulduk dedi onun için ben Allah a milyonlarca kez sukrediyorum sende iste Allah sonsuz merhamet sahibidir ve dilerse herseyi yapar canim​

SAĞOL CANIM YA İNŞAALLAH FSH YÜKSEK LERDE KEÇİBOYNUZU İNCİR YASAK DAHA DA YÜKSELTİYOR AMA NOHUT İYİ GELİYORMUŞ BAŞKA KÜR BİLMİYORUM BİZDE ONA BAŞLADIK 10 GÜN ÖNCE

SAĞOL CANIM YA İNŞAALLAH FSH YÜKSEK LERDE KEÇİBOYNUZU İNCİR YASAK DAHA DA YÜKSELTİYOR AMA NOHUT İYİ GELİYORMUŞ BAŞKA KÜR BİLMİYORUM BİZDE ONA BAŞLADIK 10 GÜN ÖNCE
Aksatma sakin Allah a Inan o kimlere kimlere evlat veriyor sanada banada isteyen herkese de verir mutlaka

rica ederim kardeşim sizin tam olarak sorn neydi hormonlar güzel mi varikosel mi var

Rica ederim kardeşim Allah hepimizden razı olsun
Hormonlar normaldi fsh biraz yüksekti oda fazla sorun değil dedi doktor Varikosel sol tarafta oda fazla etkilemez dedi bizim esas sorunumuz azospermiydi malesef beterin beteri

Hormonlar normaldi fsh biraz yüksekti oda fazla sorun değil dedi doktor Varikosel sol tarafta oda fazla etkilemez dedi bizim esas sorunumuz azospermiydi malesef beterin beteri

bizim fsh 2010 da 14 dü geçen sene 16 çıktı bu sene tekrar 14 oldu nohut suyundan 10 gün olmuştu kullanıla acaba o mu daşardü diye düşündük daha devam ediyor sperm tahlili olmadı sizde fsh kaç en fazla 12 olması lazım aslında

bizim fsh 2010 da 14 dü geçen sene 16 çıktı bu sene tekrar 14 oldu nohut suyundan 10 gün olmuştu kullanıla acaba o mu daşardü diye düşündük daha devam ediyor sperm tahlili olmadı sizde fsh kaç en fazla 12 olması lazım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…