Hiç fsh kaç bakmadim ben azosperme odaklı care aradım hepbizde de azosperm var
Hiç fsh kaç bakmadim ben azosperme odaklı care aradım hep
duygularını okadar iyi anlıyorum ve burada ki herkes ne durumda oldugunu cok iyi biliyor ama..ellden gelen bişey yok canım..dua edıp allaha sıgın ki diplere düşme...inş genetık sonucunuz iyi gelir..genetıkte kötü cıkarsa cok daha zorlasıyor durumlar.allahım yardımcımız olsun..
merhaba cnm inşlh bu günlerin en kısa zmanada biter nasıl bu buhrandan çıktık biliyormusun
aslında çıkmadık her hamile haberinde her gebe gördüğümüzde her bebek reklamı çıktığında her komşundan cocuk sesleri geldiğinde gene gene gene her seferinde aynı acıyı yüreğinde hissdiyorsun ama allahım büyük (c.c ) deyip gene ayağa kalkıpbu günler geçer mevlam bize mucizemizi gönderecek deyip hayatımızı idame ettiriyoruz...
allaha sığın gerisi gelir günü geldğinde.....
Günaydın canım benim öncelikle b unlar yaşadğın herşey nrmal bizlerde geçirdik bende 2 hafta sürdü hatta daha fazla kendimi adapte edemiyordum bile etrafa boş boş bakınıyordum azosperm olduğunu tek teste belli olmaz dedi ark. başka yerde bi tane daha yaptırın demişti ümdini kesme ki eşinin morali bozulması hasta değilmş ki normal hayatınıza devam edin çok zor biliyorum ama yapmak zorundayız bugün ilginç rüya grdüm hemde çok bir asansörde gidiyorum ama başkalarından kaçıyordum kaldım ve sürekli bildiğim duaları okudum ve özellikle ayetel kürsi ilk satırını hayyul kayyumu a kadar kapıyı açabildim orda duran adam ağlıyordu yolu sordum gösterdi ve anlıyorum ki bizim dualar ve ALLAH başka kimsemizin olmadığını bir daha anladım
bizim fsh 2010 da 14 dü geçen sene 16 çıktı bu sene tekrar 14 oldu nohut suyundan 10 gün olmuştu kullanıla acaba o mu daşardü diye düşündük daha devam ediyor sperm tahlili olmadı sizde fsh kaç en fazla 12 olması lazım aslında
İBRAHİM SARAÇOĞLU DANIŞMA HATTINI ARADIM DÜN ŞİKAYETMİZİ BELİRTTİK AZOSPERM DEDİK FSH YÜKSEKLİĞİNDEN DOLAYI 4 LÜ SET VARMIŞ HER SET 350 TL İMİŞ YANİ TOPLAMDA 1400 TLBİZİM SPERM ÇIKMA ŞANSIMIZ YÜZDE OTUZMUŞ VARİKOSELE BAĞLI OLSAYDI YÜZDE 70 OLURMUŞ BAŞARI YADA HİÇBİR SORUN YOK SADECE SPERM AZ İSE YÜZDE 90 BAŞARI VARMIŞ BİZ EN KÖTÜSÜ ANLAYACAĞIN KARDEŞİM AMA ALACAĞIZ YİNEDE YÜZDE OTUZDA OLSA DENEMEKTEN FAYDA VAR
Allah razi olsun. beni artik yalniz siz anlarsinizhickimse anlayamaz
aynen bende arkadaslar duadan baska tutunacak dalim yok bende dualara katilmak istiyorum.
%30 dendiyse, %5 ihtimaldir. Neden bir doktora gitmiyorsunuz. 3 ay önce FSH 16.40'dı yani çok yüksekti. şuan 0.837
%30 dendiyse, %5 ihtimaldir. Neden bir doktora gitmiyorsunuz. 3 ay önce FSH 16.40'dı yani çok yüksekti. şuan 0.837
en yüksek 12 olması lazım fsh sizde 16 imiş ne tevasi gördü eşiniz peki fsh düşmüş sperm bulun dumu peki
merhaba kardeşim eşinin fsh 16 olduğunu söylüyorsun şu an inmiş durumda en fazla 12 olması lazım bu değer peki şu an spermm çıkışı var mı ne yapmayı düşünüyorsunuz neler yapıyorsunuz siz tese mi uygulanacak hormon güzel sizin eşinizde inmiş neden sperm yok başka etkenlerdemi var varikosel gibi bizim sorun sadece fsh yüksek sperm üretmiyormuş vücut 5 sene öncede 14 tü fsh eşimin ama sperm çıkışı oluyordu az da olsa 3 4 tane şu an sıfır sperm doktor hormon tedavisi verdi hiçbir işe yaramadı
Bizim sorunumuz en kötülerden biri,geç indirilmiş testis sorunu. Daha önce mikro tese oldu zaten ama sonuç, germ hücresi dahi yoktu. Yapabileceğimiz hiç bir şey yoktu. İmkansızdı çünki. Buradaki arkadaşlardan Celalettin hocayı duydum. inceledim, sordum, soruşturdum, gözlemledim ve sonunda bizde 3 ay önce gittik. Onun sayesinde çok yol kat ettik.
Hormon değerleri önemli tabi ama 2 yıl önceki ameliyatındaki hormon değerlerine göre olsaydı, kesin sperm çıkması gerekiyordu ama çıkmadı. Demek ki bir tek hormon değerlerine göre olmuyor. Hücre bile yoktu. Şuan eşimin kullandığı iğne ve bitkisel ilaçlar ile imkansız denen durum imkanlı hale gelmeye başladı. hormon degerlerimiz şuan yerine oturdu.
3 ay önce / Şimdiki durumumuz
Raund cell -- 0 Raund cell -- 2 200 000
Germ hücre -- 0 Germ hücre -- 506 000
Spermotosit -- 0 Spermotosit -- % 97
Spermatit -- 0 Spermatit -- %3
sperm -- 0 Sperm -- 0
Arkadaşım öncelikle böyle hayırlı şeylere vesile olduğun için Allah senden razı olsun. Bende aranıza yeni katıldım ve çok beğendim insanların birbirleriyle yardımlaşması birbiri için dualarda bulunması çok hoşuma gitti. Ben de bu dualara tesbihatlara katılmak istiyorum Allah ın izniyle bana yardımcı olup yönlendirirsen sevinirim. Rabbim dualarımızı kabul etsin.
aynen bende arkadaslar duadan baska tutunacak dalim yok bende dualara katilmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?