Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İBRAHİM SARAÇOĞLU DANIŞMA HATTINI ARADIM DÜN ŞİKAYETMİZİ BELİRTTİK AZOSPERM DEDİK FSH YÜKSEKLİĞİNDEN DOLAYI 4 LÜ SET VARMIŞ HER SET 350 TL İMİŞ YANİ TOPLAMDA 1400 TLBİZİM SPERM ÇIKMA ŞANSIMIZ YÜZDE OTUZMUŞ VARİKOSELE BAĞLI OLSAYDI YÜZDE 70 OLURMUŞ BAŞARI YADA HİÇBİR SORUN YOK SADECE SPERM AZ İSE YÜZDE 90 BAŞARI VARMIŞ BİZ EN KÖTÜSÜ ANLAYACAĞIN KARDEŞİM AMA ALACAĞIZ YİNEDE YÜZDE OTUZDA OLSA DENEMEKTEN FAYDA VAR

Yok tüp bebeğe başlamadan önce ilk bu hastalığı öğrendiğimizde tahlilde az yüksek çıkmıştı ama tedaviye başladığımız zaman fsh karyotip her tahlili yaptık çok şükür sıkıntı yoktu

isin tuhafi esim daha bilmiyor sonucu kayinvalidem soyledi (( bilse oda yikilir biliyorum ama kendimi toplamaliyimki ona destek olayim dun dugun vardi bugunde dugun var simdi herkese herseye ozeniyorum bu yeni ciftin cocugu olacak belki benim hic olmicak diyorum

sagolun hepiniz inan bura olmasa kafayi yerdim dayanamiyorum

Allah razi olsun. beni artik yalniz siz anlarsiniz hickimse anlayamaz

arkadaslar esimin testinde fsh 14 cikti ama orda referans araliginin ust siniri 19 yaziyor anlamadim neden oyle acaba

%30 dendiyse, %5 ihtimaldir. Neden bir doktora gitmiyorsunuz. 3 ay önce FSH 16.40'dı yani çok yüksekti. şuan 0.837

Allah razi olsun. beni artik yalniz siz anlarsiniz hickimse anlayamaz

kESİNLİKLE BÖYLE böyle düşünme canım bak ne diyeceğim ALLAHIM beni sana vekil kılmazsa ve hiç kimse kılmazsa anlayamaz önce bu yüzden önce ALLAHTAN İSTEYECEKSİNKİ SONRA VEKİLİN GELSİN BUNU ASLA UNUTMA moralinizi bozarsanız vucudunuzun dengesi bozulur sakın böyle düşünme zamanı var hayırlısı olması için daha zamanı var onun için zamanını bekliyoruz :) sevgiyi severek anlarsın hiç sıka canını herşey yoluna girece

aynen bende arkadaslar duadan baska tutunacak dalim yok bende dualara katilmak istiyorum.

canım kenzül arş ayetel kürsü ayetel kürsü faziletl duaki şaşıracaktın araştır ve karşına farklı farklı dualarda çıkacak ki aslında bizim ilaçlarımız kuran kerim onun için mealine bakıp dualarımızı sıklaştırmamız lazım canım hasbinallahu ve nimel vekil ve en önemlisi namaz ve kuran hem için ferahlayacak hem yaradanım inş. nasip edecek

en yüksek 12 olması lazım fsh sizde 16 imiş ne tevasi gördü eşiniz peki fsh düşmüş sperm bulun dumu peki

doktora gittik elbette horman tedavisi gördü ama nafile
yüksek 12 olması lazım fsh sizde 16 imiş ne tevasi gördü eşiniz peki fsh düşmüş sperm bulun dumu peki[/QUOTE]

%30 dendiyse, %5 ihtimaldir. Neden bir doktora gitmiyorsunuz. 3 ay önce FSH 16.40'dı yani çok yüksekti. şuan 0.837

merhaba kardeşim eşinin fsh 16 olduğunu söylüyorsun şu an inmiş durumda en fazla 12 olması lazım bu değer peki şu an spermm çıkışı var mı ne yapmayı düşünüyorsunuz neler yapıyorsunuz siz tese mi uygulanacak hormon güzel sizin eşinizde inmiş neden sperm yok başka etkenlerdemi var varikosel gibi bizim sorun sadece fsh yüksek sperm üretmiyormuş vücut 5 sene öncede 14 tü fsh eşimin ama sperm çıkışı oluyordu az da olsa 3 4 tane şu an sıfır sperm doktor hormon tedavisi verdi hiçbir işe yaramadı

Bizim sorunumuz en kötülerden biri,geç indirilmiş testis sorunu. Daha önce mikro tese oldu zaten ama sonuç, germ hücresi dahi yoktu. Yapabileceğimiz hiç bir şey yoktu. İmkansızdı çünki. Buradaki arkadaşlardan Celalettin hocayı duydum. inceledim, sordum, soruşturdum, gözlemledim ve sonunda bizde 3 ay önce gittik. Onun sayesinde çok yol kat ettik.

Hormon değerleri önemli tabi ama 2 yıl önceki ameliyatındaki hormon değerlerine göre olsaydı, kesin sperm çıkması gerekiyordu ama çıkmadı. Demek ki bir tek hormon değerlerine göre olmuyor. Hücre bile yoktu. Şuan eşimin kullandığı iğne ve bitkisel ilaçlar ile imkansız denen durum imkanlı hale gelmeye başladı. hormon degerlerimiz şuan yerine oturdu.

3 ay önce / Şimdiki durumumuz

Raund cell -- 0 Raund cell -- 2 200 000

Germ hücre -- 0 Germ hücre -- 506 000

Spermotosit -- 0 Spermotosit -- % 97

Spermatit -- 0 Spermatit -- %3

sperm -- 0 Sperm -- 0

ALLAH BÜYÜK ÜMİDİMİZİ KESMİYECEĞİZ NAPALIM ÇARE ALLAHTAN İLK ÖNCE

aynen bende arkadaslar duadan baska tutunacak dalim yok bende dualara katilmak istiyorum.

Canlarım hepinizden ALLAH razı olsun
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşALLAH
Vakti saati gelmedi mi her şey boş
Rabbim ol diyecek ve olacak elbette

Dualarımıza gelince bu listemiz cuma günü bitiyor
Son 6 kişi kaldı
Çoğu arkadaş listeyi bitirdi bile
Bu dualarımız bitince yeni dualara geçeceğiz
Şİmdilik karışıklık olmadan sizleri diğer dua listesine eklesem olur değil mi
Yeni dualarımıza 13 eylül cuma günü başlayacağız inşALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…