- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
isin tuhafi esim daha bilmiyor sonucu kayinvalidem soyledi(( bilse oda yikilir biliyorum ama kendimi toplamaliyimki ona destek olayim dun dugun vardi bugunde dugun var simdi herkese herseye ozeniyorum bu yeni ciftin cocugu olacak belki benim hic olmicak diyorum
cnm verdigi ilaclar vitamin ve folik asitse.onlar yapmaz ama baska ilaclarsa onu bilemem,.kızlarrrr ben tüp bebeğe hazırlanıyorumda esimin ameliyatından önce doktor bana bazı haplar ve vitminler verdi ben bunları kullanıyorum ama kasıklarımda ara ara adetimin ilk gunuymus gibi agrı hissediyorum ilaçlardan kaynaklı bişey mi acaba anlamadım yoksa yan etki yapmış olabilirmi
insl esin de bol bol sperm cikisi olur.ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAPLARINIZA BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR EŞİMİN FSH YÜKSEK 16 MİCROTESE OLACAK BİZİM GİBİ AYNI SORUN YAŞAYANLAR VARMI ARANIZDA VAR İSE NELER YAPIYOR SUNUZ LÜTFER YAZAR MISINIZ TESE İLE BAŞARI ORANIMIZ YÜZDE 50 İMİŞ DUALARINIZA İHTİYACIM VAR ALLAHİSTEYEN HERKESE BEBİŞ VERSİN ÇOK ZOR BİR DURUM 5 YILLIK EVLİYİZ BİZ 5 YIL ÖNCE SPERM ÇIKIŞI OLUYORDU ŞİMDİ YOK VE TÜP BEBEK DENEMİŞTİK ŞİMDİ DENEYEMİYORUZ BU DURUMA ÇOK ÜZÜLÜYORUZ
demek tatil vakti gelmis.iyi tatiller tatlim,Arkadaşlar dua listesini her gün teker teker yazmaya gerek yok artık
Zaten 6-7 kişi kaldı bitmesine
Liste herkesde var zaten
Ben 1 haftalık izine ayrıldım
Tatile gideceğiz
Haftaya pazar dönücem
Bu arada pek nete giremem
Ama girmeye çalışacağım
Okuyanları not alacağım yine
cnm verdigi ilaclar vitamin ve folik asitse.onlar yapmaz ama baska ilaclarsa onu bilemem,.
insl esin de bol bol sperm cikisi olur.
demek tatil vakti gelmis.iyi tatiller tatlim,
Evet hersey baze uzerimize geliyr sanki iyi gelecek size tatil sonrasinda belki spermler de gelirler tatilden size.....gelsin artık canım ya
çok yoruldum ya
azcık sitrest atam valla
sonra yine iş offffffff
cnm biraz gecikmeli yazıyorum:)dualarımızla tülay arkadaşımız ilgileniyor bildiğim kadarıyla bu liste bitiyor bundan sonrakilerde olur cnm :)Aruna hayırlı cumalar ben aranıza yeni katıldım formu tamda çözemedim aslında bende ya bedi listesine (daha doğrusu dua listesimi oluyo bilmiyorum) katılabilirmiyim bana yardımcı olurmusun
cnm benim uzun bir süredir bu süreçteyim kimi zaman çok yoğun topikteydim kimi zaman uzun süre uğramadım ama biliyordum anne olan arkadaşlarımda bu yolda benim gibi mücadeleye devam edenlerde hep dua ediyoruz inşallah Rabbimin izniyle hayırlısıyla bebişlerini kucağına alacaksınCanimmm allah senden razi olsun.
Ne guzel bisey biyerlede sana dua eden birilerinin olmasi.
Rabbim hepimizin emeklerini bisa cikarmasin insallah.
6 eylul test gunun.hayirlisiyla o gune cikmayi guzeL sonuc almayi nasip et allahim diye dua ediyorum.yalvariyorum rabbime.
Darisi sana.tedavilerin en guzeli olsun insallah...sonuda en guzeli cnm...
Opuyorummm
İnşallah arkadaşım Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin. Olur tabi neden olmasın .Canlarım hepinizden ALLAH razı olsun
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşALLAH
Vakti saati gelmedi mi her şey boş
Rabbim ol diyecek ve olacak elbette
Dualarımıza gelince bu listemiz cuma günü bitiyor
Son 6 kişi kaldı
Çoğu arkadaş listeyi bitirdi bile
Bu dualarımız bitince yeni dualara geçeceğiz
Şİmdilik karışıklık olmadan sizleri diğer dua listesine eklesem olur değil mi
Yeni dualarımıza 13 eylül cuma günü başlayacağız inşALLAH
kur felan okudum bide nohut falan nasil oluyo arkadaslar sperm yapmak icin belki ise yarar. bide bilen yokmu fsh referans araligi esimin testinde ust sinir 19 yaziyodu esiminki 14 ama sizin testlerde 12 yaziyomus ust sinir yanlismi anladim
canım bana da dua okunabilir mi biz de 2 ay sonra başlıcaz eşim tese ameliyatı olacakArkadaşlar dua listesini her gün teker teker yazmaya gerek yok artık
Liste herkesde var zaten
Tatile gideceğiz
Haftaya pazar dönücem
Ama girmeye çalışacağım
Amin canim insallah.6.gunumuz bugun.yarisi bitti bile bekleyisin.cnm benim uzun bir süredir bu süreçteyim kimi zaman çok yoğun topikteydim kimi zaman uzun süre uğramadım ama biliyordum anne olan arkadaşlarımda bu yolda benim gibi mücadeleye devam edenlerde hep dua ediyoruz inşallah Rabbimin izniyle hayırlısıyla bebişlerini kucağına alacaksın
Arkadaşlar dua listesini her gün teker teker yazmaya gerek yok artık
Liste herkesde var zaten
Tatile gideceğiz
Haftaya pazar dönücem
Ama girmeye çalışacağım
yok cnm daha küre başlamadım ballı karışımı yapıcam yarından sonra baslıcaz inşCANIM BİZİMDE SORUN FSH YÜKSEKLİĞİ 5 YIL ÖNCE 2 3 TANE ÇIKIYORDU ŞİMDİ SIFIR CANIM KÜRLER YAPIYOR MUSUN
yok cnm eleviıt, ocean diye bi balık yagı ,matafin bide yumurtalar guclensın diye heralde gınera bunları kullanıyorum cnm ama miğdem felan çok kötü oldu valla bi kaç gün ara veriyim diyorumcnm verdigi ilaclar vitamin ve folik asitse.onlar yapmaz ama baska ilaclarsa onu bilemem,.
insl esin de bol bol sperm cikisi olur.
demek tatil vakti gelmis.iyi tatiller tatlim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?