Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

eşine destek olmalısın..bizim işimiz daha zor önce kendımızı sonrada eşlerimizi toparlıcaz senı cok iiyi anlıyorum..apartmanımda komsum hamıle uskatımda 2 yasında kız bebek var bı komsumun oglu var nasıl içim yanıyo anlatamam..hersey gözümün önünde gelde sen hayata devam et..strese gırme..reklamlar bıle yetıyo yaramı kanatmaya..işimişz zor...allahım yardımcımız olsun...düğünlerine gittimiz akrabaların yarın dıger gun hamıle haberlerını alırsam hıc sasırmıcam ama napalım...demek kı görecegımız var..demekkı hayırlısı bu...

Arkadaşlar dua listesini her gün teker teker yazmaya gerek yok artık
Zaten 6-7 kişi kaldı bitmesine
Liste herkesde var zaten
Ben 1 haftalık izine ayrıldım
Tatile gideceğiz
Haftaya pazar dönücem
Bu arada pek nete giremem
Ama girmeye çalışacağım
Okuyanları not alacağım yine

31-Balım1905 ----------------31/08/2014 ---------- Pazar
32-btd08----------------------01/09/2014------------ Pazartesi
33-Zozoo --------------------- 02/09/2014 ---------- Salı
34-Pofuduk------------------- 03/09/2014 -------- -- Çarşamba
35-Aruna ----------------------04/09/2014 --------- Perşembe
36-Seheryelieser------------- 05/09/2014---------- Cuma

cnm verdigi ilaclar vitamin ve folik asitse.onlar yapmaz ama baska ilaclarsa onu bilemem,.

insl esin de bol bol sperm cikisi olur.

demek tatil vakti gelmis.iyi tatiller tatlim,

Aruna hayırlı cumalar ben aranıza yeni katıldım formu tamda çözemedim aslında bende ya bedi listesine (daha doğrusu dua listesimi oluyo bilmiyorum) katılabilirmiyim bana yardımcı olurmusun
cnm biraz gecikmeli yazıyorum:)dualarımızla tülay arkadaşımız ilgileniyor bildiğim kadarıyla bu liste bitiyor bundan sonrakilerde olur cnm :)

cnm benim uzun bir süredir bu süreçteyim kimi zaman çok yoğun topikteydim kimi zaman uzun süre uğramadım ama biliyordum anne olan arkadaşlarımda bu yolda benim gibi mücadeleye devam edenlerde hep dua ediyoruz inşallah Rabbimin izniyle hayırlısıyla bebişlerini kucağına alacaksın

İnşallah arkadaşım Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin. Olur tabi neden olmasın .

kur felan okudum bide nohut falan nasil oluyo arkadaslar sperm yapmak icin belki ise yarar. bide bilen yokmu fsh referans araligi esimin testinde ust sinir 19 yaziyodu esiminki 14 ama sizin testlerde 12 yaziyomus ust sinir yanlismi anladim

kur felan okudum bide nohut falan nasil oluyo arkadaslar sperm yapmak icin belki ise yarar. bide bilen yokmu fsh referans araligi esimin testinde ust sinir 19 yaziyodu esiminki 14 ama sizin testlerde 12 yaziyomus ust sinir yanlismi anladim

canım benim bizdede fsh sorunu var en fazla 12 olması gerekiyormuş elimdeki kağıtta öyle yzıyor referans aralığını söylüyorum sana 12 en fazla onun üstünde olmaması lazım ve fsh yüksekliği var ise incir ve keçi boynuzu yedirme sakın İbrahim saraç söylüyor daha da çıkartıyor bak sana link vereceğim onu izle fsh sebibine bağlı azosperm li hastalar için nohut ve kırkkilit bitkisi kürü biz yapıyoruz şu an
http://www.ahaber.com.tr/webtv/videoizle/hayat-kurleri--25052014

canım benim bizdede fsh sorunu var en fazla 12 olması gerekiyormuş elimdeki kağıtta öyle yzıyor referans aralığını söylüyorum sana 12 en fazla onun üstünde olmaması lazım ve fsh yüksekliği var ise incir ve keçi boynuzu yedirme sakın İbrahim saraç söylüyor daha da çıkartıyor bak sana link vereceğim onu izle fsh sebibine bağlı azosperm li hastalar için nohut ve kırkkilit bitkisi kürü biz yapıyoruz şu an
http://www.ahaber.com.tr/webtv/videoizle/hayat-kurleri--25052014

canım bana da dua okunabilir mi biz de 2 ay sonra başlıcaz eşim tese ameliyatı olacak

Amin canim insallah.6.gunumuz bugun.yarisi bitti bile bekleyisin.
Hayirlisi bakalim....

İyi tatiller canım.Allah içine sindirsin.Yeni duada buluşmak dilegiyle.

cnm verdigi ilaclar vitamin ve folik asitse.onlar yapmaz ama baska ilaclarsa onu bilemem,.

insl esin de bol bol sperm cikisi olur.

demek tatil vakti gelmis.iyi tatiller tatlim,
yok cnm eleviıt, ocean diye bi balık yagı ,matafin bide yumurtalar guclensın diye heralde gınera bunları kullanıyorum cnm ama miğdem felan çok kötü oldu valla bi kaç gün ara veriyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…