Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım beni de eklicektin unutma olur mu çok sağol şimdiden

Arkadaşlar eşim sıvı ilaçlar başladı.15-20 güne kadar biterse İstanbul yolu gözükür bize.Florya tıp merkezine giden olursa bilgi versin bakalım nasıl bir yer orası maddi ve manevi yani.İlaçlar eşlerimize şifa olsun.Kontrole gidenler halaylık haberlerle dönsün inşallah.

yok cnm eleviıt, ocean diye bi balık yagı ,matafin bide yumurtalar guclensın diye heralde gınera bunları kullanıyorum cnm ama miğdem felan çok kötü oldu valla bi kaç gün ara veriyim diyorum
aslında o ilçlar yapmaz ama adet dönemin mi yaklaştı o yüzdende olabilir yada yumoşlarına etki ettiği içinde olabilir yani bi kaç gün bırak bakalım ne olacak geçer de tekrar başlarsa dr.una bunu bildir ihmal etme...

bilmiyorum cnm ama belki dediğin gibide olabilir yarın bi doktora sorıym en iyisi ben

merhaba kızlar
ben geldim tatili bitirdik
yarın okul başlıyor bu yıl birinci sınıf alacağım bakalım nasıl olacak

selamun aleyküm canlar nasılsınız..
bişey sormak istedim şimdi celalettin hocanın muayene randevusu nasıl olacak,bilenler var mı? nasıl yol izlenecek

selamun aleyküm canlar nasılsınız..
bişey sormak istedim şimdi celalettin hocanın muayene randevusu nasıl olacak,bilenler var mı? nasıl yol izlenecek
cnm a.s ii sayılırım ben kendi adıma adet sancılarım baŞALDI KENDİLERİ MALESEF TEŞRİF EDECEKELR DE hoca numara verdi facede ordan arayıp randevu alıcaksınız. muayne ücreti 200 tl gerisini bilmiyorum spermiyogram isterse oda orda olacak arif bey de orda bakıcak artık..

yaa inş gelmez adetin canım ya
hım anladım canım ,bizde bu hafta mı gıtsek yoksa ekım ayında mı gıtsek dıye düşünüyoruz yogunluk olursa dıye

yaa inş gelmez adetin canım ya
hım anladım canım ,bizde bu hafta mı gıtsek yoksa ekım ayında mı gıtsek dıye düşünüyoruz yogunluk olursa dıye
ahh nerdeee olsun elbet kesicem onun gelişini bir gün
yani onu bilemicem ama haliyle yoğunluk olur ama olsun ne kadar erken o kadar ii bnce sen bi randevu için ara derim hani belki randevu günü yakına vermezler..bizde eylül sonu gidicez hocaya kısmetse kontrole..

inş canım 9 ay gelmez zamanı gelince...
evet önce bı arayayımda ,biz ilk muayeneye gıdıcez...sperm testı verırız detaylı hıc vermedık cunku...işimiz bikacgun mu surer acaba

inş canım 9 ay gelmez zamanı gelince...
evet önce bı arayayımda ,biz ilk muayeneye gıdıcez...sperm testı verırız detaylı hıc vermedık cunku...işimiz bikacgun mu surer acaba
inşlhhhhhhhhhhhhhh
bencede ilk muayne hem sperm testtinize de ayrıntılı bakılsın daha ii olur tatlım..
sperm testti aynı gün sonucu çıkar bence siz hocaya gelemden önce fsh lh testesteron ve prolaktin e 2 ye devlet hastanenizde yaptırıp sonucu alıp öyle gidin hocaya hem herşey bi günde bitmiş olur yoksa orda kan ver bekel ertesi güne muhakak sarkar

tamam canım tesekkür ederim...
rabbım hepimizin yüzünü güldürsün,kucagımızı doldursun inş

cok sagol canim Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…