Canım beni de eklicektin unutma olur mu çok sağol şimdidenCanlarım hepinizden ALLAH razı olsun
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşALLAH
Vakti saati gelmedi mi her şey boş
Rabbim ol diyecek ve olacak elbette
Dualarımıza gelince bu listemiz cuma günü bitiyor
Son 6 kişi kaldı
Çoğu arkadaş listeyi bitirdi bile
Bu dualarımız bitince yeni dualara geçeceğiz
Şİmdilik karışıklık olmadan sizleri diğer dua listesine eklesem olur değil mi
Yeni dualarımıza 13 eylül cuma günü başlayacağız inşALLAH
aslında o ilçlar yapmaz ama adet dönemin mi yaklaştı o yüzdende olabilir yada yumoşlarına etki ettiği içinde olabilir yani bi kaç gün bırak bakalım ne olacak geçer de tekrar başlarsa dr.una bunu bildir ihmal etme...yok cnm eleviıt, ocean diye bi balık yagı ,matafin bide yumurtalar guclensın diye heralde gınera bunları kullanıyorum cnm ama miğdem felan çok kötü oldu valla bi kaç gün ara veriyim diyorum
bilmiyorum cnm ama belki dediğin gibide olabilir yarın bi doktora sorıym en iyisi benaslında o ilçlar yapmaz ama adet dönemin mi yaklaştı o yüzdende olabilir yada yumoşlarına etki ettiği içinde olabilir yani bi kaç gün bırak bakalım ne olacak geçer de tekrar başlarsa dr.una bunu bildir ihmal etme...
bence de sor içinde rahatlasın belki dr.ilaçları bırak veya devam et derbilmiyorum cnm ama belki dediğin gibide olabilir yarın bi doktora sorıym en iyisi ben
hoşgeldinnnn herkesler geliyor ben daha çıkıcam tatilemerhaba kızlar
ben geldim tatili bitirdik
yarın okul başlıyor bu yıl birinci sınıf alacağım bakalım nasıl olacak
inşallah sende en kısa zamanda çıkarsın tatilehoşgeldinnnn herkesler geliyor ben daha çıkıcam tatile
evet okullarda açılıyor işin zor hem tatlı hem acı oluyor onlar
sağol cnm inşlh eşim işlerini ayarlasın çıkıcaz kısmetse...inşallah sende en kısa zamanda çıkarsın tatile
cnm a.s ii sayılırım ben kendi adıma adet sancılarım baŞALDI KENDİLERİ MALESEF TEŞRİF EDECEKELR DEselamun aleyküm canlarnasılsınız..
bişey sormak istedim şimdi celalettin hocanın muayene randevusu nasıl olacak,bilenler var mı? nasıl yol izlenecek
cnm a.s ii sayılırım ben kendi adıma adet sancılarım baŞALDI KENDİLERİ MALESEF TEŞRİF EDECEKELR DEhoca numara verdi facede ordan arayıp randevu alıcaksınız. muayne ücreti 200 tl gerisini bilmiyorum spermiyogram isterse oda orda olacak arif bey de orda bakıcak artık..
ahh nerdeee olsun elbet kesicem onun gelişini bir günyaa inş gelmez adetin canım ya
hım anladım canım ,bizde bu hafta mı gıtsek yoksa ekım ayında mı gıtsek dıye düşünüyoruz yogunluk olursa dıye
ahh nerdeee olsun elbet kesicem onun gelişini bir gün
yani onu bilemicem ama haliyle yoğunluk olur ama olsun ne kadar erken o kadar ii bnce sen bi randevu için ara derim hani belki randevu günü yakına vermezler..bizde eylül sonu gidicez hocaya kısmetse kontrole..
inşlhhhhhhhhhhhhhhinş canım 9 ay gelmez zamanı gelince...
evet önce bı arayayımda ,biz ilk muayeneye gıdıcez...sperm testı verırız detaylı hıc vermedık cunku...işimiz bikacgun mu surer acaba
inşlhhhhhhhhhhhhhh
bencede ilk muayne hem sperm testtinize de ayrıntılı bakılsın daha ii olur tatlım..
sperm testti aynı gün sonucu çıkar bence siz hocaya gelemden önce fsh lh testesteron ve prolaktin e 2 ye devlet hastanenizde yaptırıp sonucu alıp öyle gidin hocaya hem herşey bi günde bitmiş olur yoksa orda kan ver bekel ertesi güne muhakak sarkar
Evet canım okul yarın başlıyor ben daha dinlenemeden tatil bittimerhaba kızlar
ben geldim tatili bitirdik
yarın okul başlıyor bu yıl birinci sınıf alacağım bakalım nasıl olacak
canım benim bizdede fsh sorunu var en fazla 12 olması gerekiyormuş elimdeki kağıtta öyle yzıyor referans aralığını söylüyorum sana 12 en fazla onun üstünde olmaması lazım ve fsh yüksekliği var ise incir ve keçi boynuzu yedirme sakın İbrahim saraç söylüyor daha da çıkartıyor bak sana link vereceğim onu izle fsh sebibine bağlı azosperm li hastalar için nohut ve kırkkilit bitkisi kürü biz yapıyoruz şu an
http://www.ahaber.com.tr/webtv/videoizle/hayat-kurleri--25052014
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?