Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar merhaba nasılsınız sizleri takip ediyorum inşaallah tüp bebek e gecen arkadaş larin tedavileri hayırlı olur darisi bizlere birsey sormak istiyorum biz ist degiluz ve mikroskop almayi düşünüyorum sizkerden alan kullanan varmı markası fiyati nerden aldığınızı paylasir misiniz

Biz aldık canim burda bir arkadaş almış onun tavsiyesi ile internetten 250 tl ye ama sana tavsiyem daha iyi özellikleri ve cift okuleri olan yani iki gözle bakilabilen iyi bir mikroskop alın bizimki iyi değil net göstermedi hic ve tek gözünü kapatıp bakmak çok zor aklında olsun

sinirden öleceğim sonunda adamın dediği cümleye bakarmısın ya patoloji sonucunu almaya gerek yokmuş. ne rahat ya aayyyyy çığlık atacağim sonunda ya

Nooldu ki anlamadım

Eşim testis tümöründen ameliyat oldu patoloji sonucu çıkmamıştı şu aralara çıkmış olmalı gittin mi hastaneye patoloji için gerek yok diyo yaa çıldırcam yaaa az kaldı ben insan değilmiyim ya dayanamıyorum kafayı yedirtcek sonunda

Tabi ki srn de insansın tabi ki uzgunsun mutsuzsun ama eşin senin hissettiklerinin on katını hissediyor dusunsene bir erkek için kendisi yüzünden çocuğu olmamasını bilmek bununla yaşamak ne kadar zor... Eminim buradaki herkes böyle zamanlar yaşamıştır böyle gel gitli haller oluyor. ... Bence üstüne gitme biraz sakinles ve sonra bunun ne kadar önemli olduğunu anlat eşine ama güzel bir dille... Olmadı git sen al hastaneden... Allah yardımcınız olsun...

canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ben şuan çocukda değilim sağlığındayım sağlığı yerinde olmadıktan sonra olsa ne olur olmasa ne olur HAŞA ALLAHA KARŞI GELMEK GİBİ DERDİM YOK TÖVBE BİLMEDEN YAPTIYSAMDA tabi hastaneden almak benimde aklıma geldi ama gidip dr göstermekte ama ya tedavilik bir olay olursa nasıl ikna edeceğim o benim herşeyim haşa nefesimden bile yakın o kadar çok seviyorum canı yanıyor bile benim canım çok yanıyordu ağlıyordum...

Tabi ki sen önce sağlığını düşünüyorsun burdaki herkes de öyle ama eşin böyle düşündüğünü anlamiyor olabilir içinde bulunduğu psikoloji yaptığınız herseyin çocuk için olduğunu düşünebilir. . Benim demek istediğim de sana ona sağlığı için olduğunu anlatmaya çalış...

bugün onun içi konuşmaya çalışacağım dualarınızı bekliyorum neylerse güzel eyler mevlam anladığım kadar kndini aciz sanıyor bir yöndende neden gidip aldığımı kızabilir gibime geliyor

Arkadaslar bugun oglen konustum.saganak arkadasimizin hepinize cok selami var.
Notebook u bozulmus.sitenin bu son halinden dolayida telden girememis.
Girince arkadaslara selam soyle benden dedi.
30.haftalari bitmis.yavrulariyla evde dinleniyormus.heyecanla dogumu bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…