- 28 Temmuz 2012
- 130
- 34
- 118
genetik xxy sendromumuydu sizin problem canim. benim esimin genetik daha cikmadi 14 fsh acaba genetik problemi olablarin dahami yuksek oluyor. yada bildiginiz ornekler varmi xxy olup fsh lari bilinen
canim senin problem neydimalesef yeni oldugumdan kimseyi pek tanimiyorum
benim bir bilgim yok açıkçası bizim sadece hormondan dolayı genetik nasıl anlaşılıyor hangi kan testi eşimin bakılmadı kardeşide aynı onunda çocuğu olmuyor fsh yüzünden
5 sene önce 14 dü geçen sene 16 idi bu sene tekrar 14 en fazla 12 olması gerekiyor üstü olmaması gerekiyorcanim sizde fsh degeri kac acaba
Cnm oncelikle rabbim insallah sifa verir eslerimize senin esinede.. fsh ,lh,prolaktin,testesteron,estradiol,tsh bunlara baktir hormonlari gormek isterslm arkadaşlar sızlerden bisey sorcaktım celalettın hocadan randevu aldık gitmeden kan testlerını yaptıralım dıyoruz sehir dışından gidecemız ıcın muayenede hangi kan testlerini istiyor hoca acaba
slm arkadaşlar sızlerden bisey sorcaktım celalettın hocadan randevu aldık gitmeden kan testlerını yaptıralım dıyoruz sehir dışından gidecemız ıcın muayenede hangi kan testlerini istiyor hoca acaba
Bir de total testesteron ve inhibin b yapilabiliyorsaCnm oncelikle rabbim insallah sifa verir eslerimize senin esinede.. fsh ,lh,prolaktin,testesteron,estradiol,tsh bunlara baktir hormonlari gormek ister
Aaa cemrem biz de cikmadik tatile sirada bende bekliyorummm tatill icinnn ekime kaldik bizdee bir ay var dahahoşgeldinnnn herkesler geliyor ben daha çıkıcam tatile
evet okullarda açılıyor işin zor hem tatlı hem acı oluyor onlar
1000 ya safi buradaki ve tüm evlat hasretiyle yanan bayan erkek rabbim herkese sifalar verip kucaklarima sagliklu imanli evlatlar versin.
500 ya Fettah okudum tüm tedavilerimizin sonuclari için rabbim derdine derman arayan herkesin yolunu acsin.simsek hiziyla sonuç almayi sonu evlat olan tedavilerimiz olsun.aeo
Gunaydin kizlar bebislerimle yedi ayimizi bitirdik Allahin Izniyle ust solunum enfeksiyonu yasiyorum vucudumda crp diye bir deger yukselise gecti uc dort gundur tedavi etmeye calisiyorlar ama vucuda agir antibiyotik veremedikleri icin tedaviyede tam anlamiyla cvp vermiyor bu yuzden nirkac gune dogum olabilir bebislerim kuvozde kalacak bir muddet ne olur dua edin miniklerime yeterki saglikla dogsunlar insallah kuvozde cabucak toparlarlar. 1
Canım benim Rabbim evlatlarını sana bağışlasın sağlık ve sıhhatle kucağına almanı nasip etsin sanada acil şifalar dilerim dualarımız seninleGunaydin kizlar bebislerimle yedi ayimizi bitirdik Allahin Izniyle ust solunum enfeksiyonu yasiyorum vucudumda crp diye bir deger yukselise gecti uc dort gundur tedavi etmeye calisiyorlar ama vucuda agir antibiyotik veremedikleri icin tedaviyede tam anlamiyla cvp vermiyor bu yuzden nirkac gune dogum olabilir bebislerim kuvozde kalacak bir muddet ne olur dua edin miniklerime yeterki saglikla dogsunlar insallah kuvozde cabucak toparlarlar. 1
Canim allah yardimciniz olsun.insallah hersey yolunda gider.yavrularin hemen toparlicak bak gor.ve kizlarinla kucaklascaksin insallah canim.Gunaydin kizlar bebislerimle yedi ayimizi bitirdik Allahin Izniyle ust solunum enfeksiyonu yasiyorum vucudumda crp diye bir deger yukselise gecti uc dort gundur tedavi etmeye calisiyorlar ama vucuda agir antibiyotik veremedikleri icin tedaviyede tam anlamiyla cvp vermiyor bu yuzden nirkac gune dogum olabilir bebislerim kuvozde kalacak bir muddet ne olur dua edin miniklerime yeterki saglikla dogsunlar insallah kuvozde cabucak toparlarlar. 1
Merhaba canım benim eşimde azosperm bende yeni başladım keçiboynuzu özü ve nohut kürüne ama normal testte çıkması mucize hemde 20 milyon olması harika bişey inşallah rabbim bize de o günleri gösterir .Hangi arkadaştı acaba bunu yapan ?Kızlar merhabalar ya burda bir arkadaş nohut ve keçiboynuzu kürü yaparak 0 olan sperm sayısının 20 milyon a çıktığını bu sayede microtese den kurtulduklarini yazmıştı içinizde bunları kullanan ve sonuc alan var mı bir de bu iki kür aynı anda mı yoksa sırayla mı yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?