Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
genetik xxy sendromumuydu sizin problem canim. benim esimin genetik daha cikmadi 14 fsh acaba genetik problemi olablarin dahami yuksek oluyor. yada bildiginiz ornekler varmi xxy olup fsh lari bilinen

benim bir bilgim yok açıkçası bizim sadece hormondan dolayı genetik nasıl anlaşılıyor hangi kan testi eşimin bakılmadı kardeşide aynı onunda çocuğu olmuyor fsh yüzünden

slm arkadaşlar sızlerden bisey sorcaktım celalettın hocadan randevu aldık gitmeden kan testlerını yaptıralım dıyoruz sehir dışından gidecemız ıcın muayenede hangi kan testlerini istiyor hoca acaba

slm arkadaşlar sızlerden bisey sorcaktım celalettın hocadan randevu aldık gitmeden kan testlerını yaptıralım dıyoruz sehir dışından gidecemız ıcın muayenede hangi kan testlerini istiyor hoca acaba
Cnm oncelikle rabbim insallah sifa verir eslerimize senin esinede.. fsh ,lh,prolaktin,testesteron,estradiol,tsh bunlara baktir hormonlari gormek ister

Cnm oncelikle rabbim insallah sifa verir eslerimize senin esinede.. fsh ,lh,prolaktin,testesteron,estradiol,tsh bunlara baktir hormonlari gormek ister
Bir de total testesteron ve inhibin b yapilabiliyorsa

Günaydın arkadaşlar,
Celalettin hoca bu yeni merkezde hangi günler azosperm hastalarına bakıcak. Çalışma günlerini bilen varmı , Cumartesi hoca çalışıyormu acaba

hoşgeldinnnn herkesler geliyor ben daha çıkıcam tatile
evet okullarda açılıyor işin zor hem tatlı hem acı oluyor onlar
Aaa cemrem biz de cikmadik tatile sirada bende bekliyorummm tatill icinnn ekime kaldik bizdee bir ay var daha
Birde ruyamda gordum seni pembe tesetturun vardi uzerinde en son gorumcemi pembe olarak girmystum hamileyim dedi
Acaba senin habereinede az kaldi galiba cemrecimmm

1000 ya safi buradaki ve tüm evlat hasretiyle yanan bayan erkek rabbim herkese sifalar verip kucaklarima sagliklu imanli evlatlar versin.

500 ya Fettah okudum tüm tedavilerimizin sonuclari için rabbim derdine derman arayan herkesin yolunu acsin.simsek hiziyla sonuç almayi sonu evlat olan tedavilerimiz olsun.aeo

Gunaydin kizlar bebislerimle yedi ayimizi bitirdik Allahin Izniyle ust solunum enfeksiyonu yasiyorum vucudumda crp diye bir deger yukselise gecti uc dort gundur tedavi etmeye calisiyorlar ama vucuda agir antibiyotik veremedikleri icin tedaviyede tam anlamiyla cvp vermiyor bu yuzden nirkac gune dogum olabilir bebislerim kuvozde kalacak bir muddet ne olur dua edin miniklerime yeterki saglikla dogsunlar insallah kuvozde cabucak toparlarlar. 1

TE="maviyesiltuna, post: 36714878, member: 620373"]sinirden öleceğim sonunda adamın dediği cümleye bakarmısın ya patoloji sonucunu almaya gerek yokmuş. ne rahat ya aayyyyy çığlık atacağim sonunda ya[/QUOTE]

st: 36727043, member: 500115"]TE="maviyesiltuna, post: 36714878, member: 620373"]sinirden öleceğim sonunda adamın dediği cümleye bakarmısın ya patoloji sonucunu almaya gerek yokmuş. ne rahat ya aayyyyy çığlık atacağim sonunda ya[/QUOTE][/QUOTE]
Canim rabbim o yuregine

Rabbim saglik ile kucagina almayi nasip etsin.sanada sifalarr versin.dualarimdasiniz canim rabbim korusun allaha emanet olun.

Canım benim Rabbim evlatlarını sana bağışlasın sağlık ve sıhhatle kucağına almanı nasip etsin sanada acil şifalar dilerim dualarımız seninle

Canim allah yardimciniz olsun.insallah hersey yolunda gider.yavrularin hemen toparlicak bak gor.ve kizlarinla kucaklascaksin insallah canim.
Allaha emanetsiniz.
Dualarim sizinle..

Kızlar merhabalar ya burda bir arkadaş nohut ve keçiboynuzu kürü yaparak 0 olan sperm sayısının 20 milyon a çıktığını bu sayede microtese den kurtulduklarini yazmıştı içinizde bunları kullanan ve sonuc alan var mı bir de bu iki kür aynı anda mı yoksa sırayla mı yapılıyor

Merhaba canım benim eşimde azosperm bende yeni başladım keçiboynuzu özü ve nohut kürüne ama normal testte çıkması mucize hemde 20 milyon olması harika bişey inşallah rabbim bize de o günleri gösterir .Hangi arkadaştı acaba bunu yapan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…