Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar ben saracoglu nun kürleri ni denemis biriyim ama bize faydasi (baska arkadaslarim fayda gorup cocugu olan da var ama onlsr az da olsa sperm olanlar )olmadı çünkü fsh cok yuksekti ve ben keçiboynuzu icirdim daha da yükseltti bizr iyi gelmedi ersel beye danışmadan bence kullanmayın derim Allah korusun geriye dönmeyi n

Canım site değişmeden önce yazmıştı hatta özel mesajla sormuştum ama şimdi site degisince bulamadım mesajları

merhaba arkadaşlar cuma günü celalettin beyle görüştüm durumumuzu söyledim p.tesi çarşamba ve cuma günleri azospermlileri muayene ediyormuş arif beyle görüşün gerekli testlerle ilgili bilgi alın dedi bir kliniğin numarasını verdi klinikten bir bayanla görüştüm spermiyogram testini yaptırıcaksınız burda ertisi günde muayeneye gelirsiniz dedi uzakta oturduğum için iki gün üst üste gelemiyeceğimi söyledim diyarbakırdan gelip sırf o testi yaptıran var diyince canım sıkıldı arif beyi aradım durumumuzu izah ettim dışarda yaptırabilirsiniz sorun olmaz dedi bunun dışında başka tahlil istemediler en son mayıs ayına ait kan testi sonuclarımız var yenisini yaptırmalımıyız spermiogram testinde yaptıracağımız yere sadece ayrıntılı istiyorum dedim ama içerik olarak ne yazması gerektiğini bilmiyorum ayrıntılı olduğunu nasıl anlıyacam ayrıntılı teste neler yazıyor yardım edin lütfen

Canım merhaba, arif bey hangi hastanede / labaratuvarda testi alıyor. Telefonu veya maili var ise benimle paylaşabilirmisin

Cnm o biz oluyoruz galiba diyarbakirdayiz hocaya gittik tedavi icin. Bnce hormon testini yaptrn devlette tekrar cunku bikac ay gecms degisken biliosun hormonlar.ztn arif bey ayrintili bakio azospermi hastalarina sperm testinde

ah cnm deme hiç biz ağustosun son haftası çıkıcaktık olmadı kısmetse bu haftasonunda çıkmayı düşünüyoruz bakalım ii gelicek sizde gidin cnm evet kafamız dağılmasa da biraz moral depolarsınız...
kız deme valalhi mi ya ayyy okurken bile hoşuma gitti yeminle..ama hepimize olsun inan ki burda sırayla güzel haberler vermek nasip olsun bakalım eşim yeni sıvıyı kullanıyor eylül sonu sperm testti yapıcaz fark ne olacak kısmetse...
cnm ya yazını okuyunca nasıl üzüldüm anlatamam doğru ağır ilaçlarda alamassın
ama korkma üzülme miniklerin bayağı büyüdüler küvozde de az biraz kalır hemen sonra evlerine döner senin minik kızların onlar yıllar sonra ne savaşlarla geldiler bundan sonrası daha güzel olacak allaha emanet olun inşlhhh..

Arkadaslar esimin hormon sonuclarindan fsh lh e2 prolaktin normal testestoron alt sinir 2.8ken bizimki 2.6 acaba testestoron azliginin tedavisi var mi??bide ozel hastanede sperm testi yaptirmistik butun degerler 0 cikmisti bugun fakulte hastanesinde yaptirdik ml 5 bin toplamda 8 bin ciki.ileri hareketli yuzde 0 yerinde hareketli ise yuzde 1 cikti morfolojide yuzde 0.bu hic sperm olmamasindan iyi mi demek anlamadim yardimci olabilurmisiniz

Canım inan bende sonuçları tam anlamıyorum ama inşallah bol bol sperm çıkışlarınız olue biz de hep özelde sperm testi yaptırıyoruz ve sonuç hep aynı sıfır siz hangi fakültede yaptırdınız testi merak ettim bi şansımızı denesek mi acaba ?

Allah sana ve bebişlerine şifa versin
inşallah bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın

yaşasaın onlineler gözüküyorrrrrrrrrrrrrrrrrr yuppiiiiiiiiiiiiiii

Merhaba kızlar şimdi Celalettin hocanın başladığı Florya Cerrahi Tıp merkezini aradım. Bilgi almak için.
Arif beyde SPERMİOGRAM: 200 TL imiş
Bu ne böyle ya birde ersel beyin vereceği ilaçları düşünüyorum

Bu merkez bence fazla .......

Offff bu ne yaa muayene 200 spermiogram 200 400tl bide bitkiseller bizim 280 tl tutuo bide igneler.. allah yardmcmz olsun ne diyim

Offff bu ne yaa muayene 200 spermiogram 200 400tl bide bitkiseller bizim 280 tl tutuo bide igneler.. allah yardmcmz olsun ne diyim

Amiin arkadaşım hocanın daha önce çalıştığı yerin fiyatları ile burdaki fiyatlar arasında dağlar var merkez çok fark koymuş. 200 tl testmi olur yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…