Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İsterseniz arayıp sorabilirsiniz. Dahiliye bölümüne gelen hastalar için sgk geçerliymiş. Azospermi için gelenler 200 tl . ( özele giriyormuş) arif beyde sperm testide özele giriyormuş oda 200 tl imiş. Öncelikle bizi çok etkiler ooff napıcaz bilmiyorum fiyatlar uçuk uçmuşş

Aaaa öyle şey mi olur yaa sonuçta o hastaneye muayene için gidiliyor bu durum birçok kişiyi olumsuz etkiler

İsterseniz arayıp sorabilirsiniz. Dahiliye bölümüne gelen hastalar için sgk geçerliymiş. Azospermi için gelenler 200 tl . ( özele giriyormuş) arif beyde sperm testide özele giriyormuş oda 200 tl imiş. Öncelikle bizi çok etkiler ooff napıcaz bilmiyorum fiyatlar uçuk uçmuşş

Peki dahiliye girisi yapip hocaya muayene olamiyormuyuz

Aslında doğru bir yöntem değil ama bu durumda insanlar çaresiz kalırsa bu tarz çözümler bulmaya çalışacak benim eşim asla bunu kabul etmez kural neyse onu yapar ve bu da bizi kötü etkiler biz çünkü aynı zamanda arac kredisi oduyoruz... en son ethica ya gittiğimizde hormon testleri ni orada yaptırmak zorunda kaldik ve 400 tl odemistik burası daha masraflı olacak bizim için

Hoca Salı-Perşembe Dahiliye Pazartesi-Çarşamba-Cuma Azospermlilere bakacakmış. Aslında yapılabilir. Ama hoca sonuçta anlicak , eğer hoca sıkıntı çıkarmazsa yapılabilir. Merkeze giden bizzat muayene olan arkadaşlar buradan paylaşacağız artık ona göre davranıcaz.

Canım biz neler ödemiyoruz ki ev kredisi var dış borçlar var. varda var. ayda elimize kalan hocanın 1 muayene parası etmiyor. Bizde nasıl yapacağımızı bilmiyoruz.Eşimede ilk söyleyince şok oldu para tuzağı dedi. ama napalım birşeyleri zorlicaz( Olmayan parayı zorlicaz) Dahiliye diye girmek daha mantıklı görünüyor şimdilik ama belki hoca kabul etmezse. O zaman kötü olabilir.

Eğer bugunden itibaren merkeze giden bizzat muayene olan arkadaş olursa hoca ve merkez ile bu durumu görüşürse sevinirim.
Birbirimize yardımcı olmamız gerekiyor. Şehir dışından gelen arkadaşlarda var onlarında yol yemek konaklama masraflarınıda katarsak bayağı tuzlu oluyor.

Birde aklıma geldi sgk yı arayıp sorsak mı arkadaşlar merkezin adını verip bu ücretin alınması yasalmıdır diye.

Arkadaşlar aşağıdaki resme bakın sgk nın sitesinde Floryada anlaşmalı sigortanın geçerli olduğu bölümler yer alıyor.

Bu resimdede merkezde en fazla alınabilecek ilave ücret yazıyor.Ama Dahiliye için !!!

Hey!
Güzel İnsan, Merhaba;
Duydum ki kendini yine bırakmışsın; hayatında ki güzelliklere karşı…
SİL o hayatındaki karanlıkları.
Aydınlık yarınlar için;...
Değişim vakti.
Hazırlan!
Öncelikle saatine bir bak.
Ömründen bir gün daha geçiyor.
Fark ettin mi?
Bir gün daha ömründen gidiyor
Artık durdur geçen zamanı.
Bu cansız bedenini canlandırmanın zamanı geldi.
Yetmez mi üzüldüğün?
Artık silkelenmenin vakti geldi.
Sana sesleniyorum.
Bakar mısın?
Gülümse lütfen
Kendini değerli hisset.
Çünkü "sen" değerlisin.
Bugünü ve yarını güzel yapmak hatta ona değer katmak senin elinde.
Unutma; yeter ki kendi pozitif enerjine inan.
Çünkü "sen" başarabilirsin.
Yeter ki kendi yüreğinde sahip olduğun güce inan

Arkadaşlar daha önce ethicada sgk dan yararlınıyordu ancak vakıfa da 200tl bağış yapmak gerkiyordu ancak bazı arkadaşlar malesef yardım yapmayıp telefonla işlerini hallaetmeye başlmışlar,hocada emeğinin karşılğını alamaz oldu,şimdi böyle bir yöntem geliştirildi vakıfa bağış yapılmayacak hastaneye öddnecek 200 tl,çoğu doktorun muayne ücreti 350tl,Celalettin hocaya gitmesek başka bir doktora gitsek onada verceğiz bukadar

Haklısın da canım emre bakırcıoğlu 350 tl imiş. Ona göre çok iyi ama bu bağış niye bağış dediğin zaten durumu iyi olan içinden gelen ödemezmi. Ve bağışın bir tutarı olmamalı 20-50-100 kişi ne isterse durumu neye musaitse ona göre bağış yapar. Neyse şimdi bağış adı altında değilde muayene ücreti adı altında alıyor hoca ücreti anladığım kadarıyla. Tamam hocanın emeğini anladım karşılığını alıyor o kadar mucizeye karşı. Sperm testi 200 tl olurmu hiç ya çok pahalı değil mi sizcede

kızlar bu dediğiniz hastane nerede öğrenebilrmiyim

Canım yanlış anlama ama bağış başka olay muayene ücreti başka. .. bikere şöyle birsey var önceden her girişte vakfa bağış yapilmiyordu... hoca bir yilda bizden uc kez aldı bağış helal olsun tabi... burda o kadar kisiyle tartistik her seferinde yok bagis diye...ayrıca sıkışık oldugumuz aylarda gelecek ay yolla deniyordu. .. şimdi ise 200 tl muayene +200tl spermiogram + bitkisel ilaç ücretleri +iğne ücreti bir de bunlara sehir dışından gelenler İçin yol yemek gibi masrafları eklersek bir gidiş 1000 tl ye geliyor aşağı yukarı. .. ha bu durumda da açıkçası insanlar belki iki ayda kontrole giderken uc ayda bir ya da dört ayda bir gitmeye başlayacak bu da tedavide aksamalara yol açacak. ..
Bize gelince arkadaşların da dediği gibi bizim ayda elimize kalan para mutfagimiz icin 400-500 tl hadi biraz tasarruf yapalım ki mutfakta hic beceremiyorum kalan 200 olsun bu durumda cok zor... eminim bizim gibi birçok kisi vardır aynı durumda. .. bir de benim anlamadigim madem hastanenin sgk ile anlaşması var bize niye geçerli olmuyor bixim dahiliye için gelenlerden ne farkımız var ki. ..

Sperm testini malesef tıp merkezi diretiyor 200 tl olması konusunda hoca 150 tl olsun diye ısrar ediyordu ama son durum ne bilmiyorum.Bağış da tabiki illa 200 tl olsun denilmedi ama hastaların bazıları verip bazıları hiç vermeyince buda haksızlık oluyor haliyle.Tabiki 200 tl az para değil herkes veremeyebilir bişey demiyorum ama yapacak birşey yok,benimde sakın hocayı savunuyomuşum gibi algılanmasın ama hocanın bir hastanede çalışması bizler için çok önemli Bize yazdığı iğnenin sadece bir kutusu 250 tl,eğer hastanede çalışmazsa bu iğneleri dışarıdan nasıl alacağız ben oyüzden 200 tl muayne ücretine razıyım

kızlar bu dediğiniz hastane nerede öğrenebilrmiyim

Florya Cerrahi Tıp Merkezi Küçükçekmece'de

Heh işte benimde anlamadığım o canım Sonuçta hastalık ne olursa olsun doktor aynı ücreti alması lazım. Böbreğim ağrıyor 150 - ciğerim parçalandı 100 olmaz ya

Şaka bir yana valla durumumuz sizinkiden farklı değil hatta daha kötü diyebilirim. Tompalda kalan 300-400 tl falan bunun faturası mutfağı var . 1 ayHiç yemesek içmesek gene hocanın masrafları çıkartamıyoruz Genede allaha şükrediyorum kimseye muhtaç değiliz.
Ama
ama bu doktor tedavi ilaç işleri işin içine girince. Birde fiyatlar böyle uçuk olunca bizi şoke etti. Çok zor günler bizi bekliyor diyebilirim.

Canım durumu olan için problem yok. Ama durumu olmayanlar napsın. Senede 1 anca hocaya gidebilir buda tedavide uzama aksaklıktır.

Biz her 75 günde bir gittiğimizde bağış yapıyorduk vakıfa,hiç yapmayanlarda vardı haksızlık oluyordu,Tabiki haklısın birşey demiyorum çok zor altından kalkmak ama ben seheryelieser arkadaşımızada yazdığım gibi iğneleri dışarıdan almak zorunda kalacağız diye çok korkmuştum hoca burada çalışmaya başlayınca biz sevindik 200 tlyide zaten veriyorduk oyüzden,sıkıntı olmaz diye düşündük,sadece sperm testi parası artmış oldu onuda hastene diretiyor

Canım iğnelere şimdi ne kadar ödüyoruz sigorta ne kadarını karşılıyor ??? Ersel beyin ilaçlarıda çok pahalı tutuyormuş değil mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…