Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

BAZI DEVLET HASTANELERİ TÜP BEBEK YAPILDIĞINI DUYDUM ORALRA NEDEN GİTMİYORSUNUZ

Canım durumu olan için problem yok. Ama durumu olmayanlar napsın. Senede 1 anca hocaya gidebilir buda tedavide uzama aksaklıktır.
Öyle tabi ama hocanın aldığı sadece 200 tl muayne ücreti diğerlerini hastane,bitkiselci ve eczane alıyor bu konularda hocanın yapabileceği birşey yokki

Canım iğnelere şimdi ne kadar ödüyoruz sigorta ne kadarını karşılıyor ??? Ersel beyin ilaçlarıda çok pahalı tutuyormuş değil mi.
Sigorta karşıladığı halde menopur ve choragondan 450 tl fark çıkıyor sgk karşılamasa menopurun sadece 1 kutusu 250tl.Ersel beyin ilaçları gönderdiklerine göre değişiyor 500tlye kadar çıkabiliyor ama ersel bey hemen istemiyor parayı olunca gönderirisiniz diyo

ben çok iyi bilmiyorum açıkçası nasıl nelerin yapıldığını gerçi yaptıracakmıyız onuda bilmiyorum...

Sorun nedir ki ?
Bizim azospermi neyden kaynaklandığını bilmiyoruz.Henüz Celalettin hocaya hiç gitmedik. Çok araştırdım ve en iyi olduğunu anladım halende araştırmadayım. Üroloji doktorumuz ve Kadın doğum doktorumuz bizi tüp bebek merkezine yönlendirdi. Ancak eşim hemen mikro tese olmak istemiyor. Celalettin hocayı araştırdım.Eşimin sperm sonuçlarını hocaya mail attım bana gelip görüşmeyi önerdi. Celalettin hocanın mikro teseye karşı olması ilaç+bitkisel ile tedavi etmesi bize cazip geldi açılçası.

Ne diyorsun sen balımm yaa Tamam daha fazla birşey demicem yoksa ben krizden ölücem. Töbe töbee İlaç farkı 450 tl diyosuun . Biz bence hiç başlamayalım çünki nasıl olsa işin içinden çıkamicaz yarıda kalıp harcadığımız parada bşa gidicek

Biz cok uzaktayiz surekli gidemeyiz hocaya o yuzden telefonla arayip soruyoruz. Gittgmzde mecburen verecegiz ucreti. Ayrica bnce bagis bir kere en fazla iki kere yapilir her seferinde yapilmasida sacma. Allahtan tek dilegim tedavilermzn en kisa surede tamamlanmasi ve hayrlisyla tup bebek tedavisine baslayip evlat sahibi olmamiz.. rabbim kendisinden baskasina muhtac etmesin...

cnm balım ahklı gerçekten diğer dr.lar daha fazla ücret alıyorlar ben sadece bi soru için yıllar önce 200 tlden fazla para verdiğimi biliyorum...tmm 200 tlde az değil ama ne yapalım evladımız için çabalarımız.....

cnm bu arada hoca iğneler için rapor çıkartıyor seheryeli...o kadar ödemiyorsun..

Cnm haklisin herseye evlat icin katlaniyoruz rabbim en kisa surede nasip eder insallah hepimize..

eğer pregnyl ve menagon yazarsa fark çıkmıyor durumunuzun olmadığını söylerseniz onları yazar,bence başlayın ALLAH yardım ediyor bizimde durumumuz çok iyi değil ama birşekilde idare ediyoruz eşim çok istediğihalde bir araba alamadık varımızı yoğumuzu tedaviye harcıyoruz herşey bebeğimiz için

canım menapur ve choragona rapor çıkarttı hoca ama yinede 450 tl fark çıktı bize
Yaa ben bilmiyordum biz kullanmadik choragona..insl eslerimize sifa olur hepside emeklerimizin sonunda kavusuruz evlatlarimiza

Cnm menagon mu etkili menapur mu choragona bunlar hepsi ayni islevimi goruyo
Menagon menapurla,choragon pregnyle aynı işlevi görüyor biz başta menagon ve pregnylle başladık sonra hoca charagonla menapura geçirdi,bana sorarsan choragon ve menapur daha etkili ama hoca karar veriyor kime ne verceğine.

Menagon menapurla,choragon pregnyle aynı işlevi görüyor biz başta menagon ve pregnylle başladık sonra hoca charagonla menapura geçirdi,bana sorarsan choragon ve menapur daha etkili ama hoca karar veriyor kime ne verceğine.
Galiba belli bir asamaya gelince igneler degisiyo. Siz nezmndr kullaniosnz cnm choragon ve menapuru test zamani nezmn biz suan sadece pregnyl kullaniyoruz menagonu eklemedi

Canım biz bir yıl igne kullanmadik baslicaktik hoca hastaneden ayrıldığı için reçete yoktu esime igne için raporu sordum hoca gerek yok pregnyl ucuz drmis ama reçete olmadığı için baslayamadik. Biz her seferinde bağış yapmadık ama eşim bu konuda cok hassas ve gururludur her seferinde hocaya sorduk paramiz olmasa bile... uc kez istedi hemen verdik..ben eksi bakiyeden bagis yaptigimizi hatırlıyorum .Neyse ben de eşime gidelim hocaya igneleri yazdiralim başla diyordum ama bu durumda iğne yazdirmak için gidemeyiz.

Canım Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim... benim takildigim en büyük şey hastaneye giden herkese sgk var bize yok... yani mantıksız ve haksız gibi geldi bilmiyorum. ..

ben igneleri disaridan almaktan ne kastettin anlamadım biz de iğneye baslicaz ve hoca sadece su iğneyi al demis nerden alininca içeriden alınmış oluyor anlamadım canım bilmediğim bişey varsa yardım et

Canım üzme kendini Allah yardım eder... Ama cidden bu yolda cok paralar gidiyor bunu da bil... hangi doktora kime gidersen git her kapı para ile açılıyor malesef ve ne yazık ki bixim gibi gerçekten zor durumda olanlar gururundan kimseden de yardım isteyemiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…