- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
Florya Cerrahi Tıp Merkezi Küçükçekmece'de
Heh işte benimde anlamadığım o canım Sonuçta hastalık ne olursa olsun doktor aynı ücreti alması lazım. Böbreğim ağrıyor 150 - ciğerim parçalandı 100 olmaz ya
Şaka bir yana valla durumumuz sizinkiden farklı değil hatta daha kötü diyebilirim. Tompalda kalan 300-400 tl falan bunun faturası mutfağı var . 1 ayHiç yemesek içmesek gene hocanın masrafları çıkartamıyoruz Genede allaha şükrediyorum kimseye muhtaç değiliz.
Ama
ama bu doktor tedavi ilaç işleri işin içine girince. Birde fiyatlar böyle uçuk olunca bizi şoke etti. Çok zor günler bizi bekliyor diyebilirim.
Öyle tabi ama hocanın aldığı sadece 200 tl muayne ücreti diğerlerini hastane,bitkiselci ve eczane alıyor bu konularda hocanın yapabileceği birşey yokkiCanım durumu olan için problem yok. Ama durumu olmayanlar napsın. Senede 1 anca hocaya gidebilir buda tedavide uzama aksaklıktır.
Öyle tabi ama hocanın aldığı sadece 200 tl muayne ücreti diğerlerini hastane,bitkiselci ve eczane alıyor bu konularda hocanın yapabileceği birşey yokki
Dr.Celalettin Peru bu merkezde olduğu için tercih ediyoruz.BAZI DEVLET HASTANELERİ TÜP BEBEK YAPILDIĞINI DUYDUM ORALRA NEDEN GİTMİYORSUNUZ
Dr.Celalettin Peru bu merkezde olduğu için tercih ediyoruz.
Sigorta karşıladığı halde menopur ve choragondan 450 tl fark çıkıyor sgk karşılamasa menopurun sadece 1 kutusu 250tl.Ersel beyin ilaçları gönderdiklerine göre değişiyor 500tlye kadar çıkabiliyor ama ersel bey hemen istemiyor parayı olunca gönderirisiniz diyoCanım iğnelere şimdi ne kadar ödüyoruz sigorta ne kadarını karşılıyor ??? Ersel beyin ilaçlarıda çok pahalı tutuyormuş değil mi.
ben çok iyi bilmiyorum açıkçası nasıl nelerin yapıldığını gerçi yaptıracakmıyız onuda bilmiyorum...
Sigorta karşıladığı halde menopur ve choragondan 450 tl fark çıkıyor sgk karşılamasa menopurun sadece 1 kutusu 250tl.Ersel beyin ilaçları gönderdiklerine göre değişiyor 500tlye kadar çıkabiliyor ama ersel bey hemen istemiyor parayı olunca gönderirisiniz diyo
cnm balım ahklı gerçekten diğer dr.lar daha fazla ücret alıyorlar ben sadece bi soru için yıllar önce 200 tlden fazla para verdiğimi biliyorum...tmm 200 tlde az değil ama ne yapalım evladımız için çabalarımız.....Ne diyorsun sen balımm yaaTamam daha fazla birşey demicem yoksa ben krizden ölücem. Töbe töbee İlaç farkı 450 tl diyosuun . Biz bence hiç başlamayalım çünki nasıl olsa işin içinden çıkamicaz yarıda kalıp harcadığımız parada bşa gidicek
Cnm haklisin herseye evlat icin katlaniyoruz rabbim en kisa surede nasip eder insallah hepimize..cnm balım ahklı gerçekten diğer dr.lar daha fazla ücret alıyorlar ben sadece bi soru için yıllar önce 200 tlden fazla para verdiğimi biliyorum...tmm 200 tlde az değil ama ne yapalım evladımız için çabalarımız.....
eğer pregnyl ve menagon yazarsa fark çıkmıyor durumunuzun olmadığını söylerseniz onları yazar,bence başlayın ALLAH yardım ediyor bizimde durumumuz çok iyi değil ama birşekilde idare ediyoruz eşim çok istediğihalde bir araba alamadık varımızı yoğumuzu tedaviye harcıyoruz herşey bebeğimiz içinNe diyorsun sen balımm yaaTamam daha fazla birşey demicem yoksa ben krizden ölücem. Töbe töbee İlaç farkı 450 tl diyosuun . Biz bence hiç başlamayalım çünki nasıl olsa işin içinden çıkamicaz yarıda kalıp harcadığımız parada bşa gidicek
canım menapur ve choragona rapor çıkarttı hoca ama yinede 450 tl fark çıktı bizecnm bu arada hoca iğneler için rapor çıkartıyor seheryeli...o kadar ödemiyorsun..
Cnm menagon mu etkili menapur mu choragona bunlar hepsi ayni islevimi goruyocanım menapur ve choragona rapor çıkarttı hoca ama yinede 450 tl fark çıktı bize
Yaa ben bilmiyordum biz kullanmadik choragona..insl eslerimize sifa olur hepside emeklerimizin sonunda kavusuruz evlatlarimizacanım menapur ve choragona rapor çıkarttı hoca ama yinede 450 tl fark çıktı bize
Menagon menapurla,choragon pregnyle aynı işlevi görüyor biz başta menagon ve pregnylle başladık sonra hoca charagonla menapura geçirdi,bana sorarsan choragon ve menapur daha etkili ama hoca karar veriyor kime ne verceğine.Cnm menagon mu etkili menapur mu choragona bunlar hepsi ayni islevimi goruyo
Galiba belli bir asamaya gelince igneler degisiyo. Siz nezmndr kullaniosnz cnm choragon ve menapuru test zamani nezmn biz suan sadece pregnyl kullaniyoruz menagonu eklemediMenagon menapurla,choragon pregnyle aynı işlevi görüyor biz başta menagon ve pregnylle başladık sonra hoca charagonla menapura geçirdi,bana sorarsan choragon ve menapur daha etkili ama hoca karar veriyor kime ne verceğine.
Canım biz bir yıl igne kullanmadik baslicaktik hoca hastaneden ayrıldığı için reçete yoktu esime igne için raporu sordum hoca gerek yok pregnyl ucuz drmis ama reçete olmadığı için baslayamadik. Biz her seferinde bağış yapmadık ama eşim bu konuda cok hassas ve gururludur her seferinde hocaya sorduk paramiz olmasa bile... uc kez istedi hemen verdik..ben eksi bakiyeden bagis yaptigimizi hatırlıyorumSperm testini malesef tıp merkezi diretiyor 200 tl olması konusunda hoca 150 tl olsun diye ısrar ediyordu ama son durum ne bilmiyorum.Bağış da tabiki illa 200 tl olsun denilmedi ama hastaların bazıları verip bazıları hiç vermeyince buda haksızlık oluyor haliyle.Tabiki 200 tl az para değil herkes veremeyebilir bişey demiyorum ama yapacak birşey yok,benimde sakın hocayı savunuyomuşum gibi algılanmasın ama hocanın bir hastanede çalışması bizler için çok önemli Bize yazdığı iğnenin sadece bir kutusu 250 tl,eğer hastanede çalışmazsa bu iğneleri dışarıdan nasıl alacağız ben oyüzden 200 tl muayne ücretine razıyım
Canım Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim... benim takildigim en büyük şey hastaneye giden herkese sgk var bize yok... yani mantıksız ve haksız gibi geldi bilmiyorum. ..Florya Cerrahi Tıp Merkezi Küçükçekmece'de
Heh işte benimde anlamadığım o canım Sonuçta hastalık ne olursa olsun doktor aynı ücreti alması lazım. Böbreğim ağrıyor 150 - ciğerim parçalandı 100 olmaz ya
Şaka bir yana valla durumumuz sizinkiden farklı değil hatta daha kötü diyebilirim. Tompalda kalan 300-400 tl falan bunun faturası mutfağı var . 1 ayHiç yemesek içmesek gene hocanın masrafları çıkartamıyoruz Genede allaha şükrediyorum kimseye muhtaç değiliz.
Ama
ama bu doktor tedavi ilaç işleri işin içine girince. Birde fiyatlar böyle uçuk olunca bizi şoke etti. Çok zor günler bizi bekliyor diyebilirim.
ben igneleri disaridan almaktan ne kastettin anlamadım biz de iğneye baslicaz ve hoca sadece su iğneyi al demis nerden alininca içeriden alınmış oluyor anlamadım canım bilmediğim bişey varsa yardım etBiz her 75 günde bir gittiğimizde bağış yapıyorduk vakıfa,hiç yapmayanlarda vardı haksızlık oluyordu,Tabiki haklısın birşey demiyorum çok zor altından kalkmak ama ben seheryelieser arkadaşımızada yazdığım gibi iğneleri dışarıdan almak zorunda kalacağız diye çok korkmuştum hoca burada çalışmaya başlayınca biz sevindik 200 tlyide zaten veriyorduk oyüzden,sıkıntı olmaz diye düşündük,sadece sperm testi parası artmış oldu onuda hastene diretiyor
Canım üzme kendini Allah yardım eder... Ama cidden bu yolda cok paralar gidiyor bunu da bil... hangi doktora kime gidersen git her kapı para ile açılıyor malesef ve ne yazık ki bixim gibi gerçekten zor durumda olanlar gururundan kimseden de yardım isteyemiyor...Ne diyorsun sen balımm yaaTamam daha fazla birşey demicem yoksa ben krizden ölücem. Töbe töbee İlaç farkı 450 tl diyosuun . Biz bence hiç başlamayalım çünki nasıl olsa işin içinden çıkamicaz yarıda kalıp harcadığımız parada bşa gidicek
canım siz menapur kullanıyormusunuz ondan nekadar fark çıktıYaa ben bilmiyordum biz kullanmadik choragona..insl eslerimize sifa olur hepside emeklerimizin sonunda kavusuruz evlatlarimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?