Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Galiba belli bir asamaya gelince igneler degisiyo. Siz nezmndr kullaniosnz cnm choragon ve menapuru test zamani nezmn biz suan sadece pregnyl kullaniyoruz menagonu eklemedi
4-5 aydır menapur ve choragon kullanıyoruz biz canım,testesteron 6lara çıktı ilk defa,birdahaki testi 2 ay sonra yaptıracağız.

eğer hoca rapor çıkartır reçete yazarsa sgk %80ini karşılıyor biz geri kalanını ödüyoruz ama rapor çıkarmaz reçete yazmazsa sgk karşılamıyor tamamını ödemek zorunda kalıyoruz,dışarıdan almakla bunu kastettim canım

Anladım canım yani biz şimdi igneleri hoca rapora gerek yok dediği için dışarıdan almış olucaz biz pregnyl e baslicaktik fiyati nedir aceba

Bir de en önemli şey hormon tahlilleri nerede ve ne kadara yapılacak aceba çünkü ethica da mecburen yaptirmistik simdi noolucak biliyor musun

4-5 aydır menapur ve choragon kullanıyoruz biz canım,testesteron 6lara çıktı ilk defa,birdahaki testi 2 ay sonra yaptıracağız.
Canim sizin testesteron cokmu dusuktu. Biz 2 ay kullandk igneyi sonra test yaptrdik testesteron 12 olmustu.fsh ve lh 0lara dusmustu. Hoca 3 ten 2 ye dusurdu neden acaba.cnm kusura bkma cok soru soruorum ama sen daha tecrubelisn

Cnm siz istanbuldamisnz. Illakide hocanin hastanede yaptrmak zorunda degilsnz hormon testini devlette veya univ hastanesinde yaptrn hocaya gosterin sonra

pregnylin kutusu 10 tl fiyatından daha önemlisi pregnyl çok zor bulunuyor bizede başta hoca rapor çıkarmamıştı bütün istanbul anadolu yakasını dolaşıp 1er 2şer toparlamıştık sonra hoca rapo çıkardı ve barış eczenesine yönlendirdi oradan topluca gönderdilerde rahatladık muayneye gidince rapor çıkartırın bence,tahlilleri devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz canım,biz öyle yapıyoruz

İyi akşamlar arkadaşlar.
Yeşil034 arkadaşımızı tanıyanınız vardır
ikizlerine hamile 3 haftadır hastanedeler.
erken doğumu durdurmaya çalışıyolardı.
ama arkadaşımız hastanede üşütmüş ve
Kanında bir mikrop cikmış bebeklere gecmeden almalari lazimmis
agir derecede ust solunum yolu enfeksiyonu olmuş..
yarın saat 13:00 de doğuma giricek haber veremedi size benden rica etti.
ne olur dua edelim minik mucizelere
sağ sağlim dünyaya gelsinler inşallah.
ve annemizede Rabbim şifa versin inşallah bi an önce düzelir...
dualarınızı esizrgemeyin arkadaşlar ne olur

Canim sizin testesteron cokmu dusuktu. Biz 2 ay kullandk igneyi sonra test yaptrdik testesteron 12 olmustu.fsh ve lh 0lara dusmustu. Hoca 3 ten 2 ye dusurdu neden acaba.cnm kusura bkma cok soru soruorum ama sen daha tecrubelisn
evet canım 1 lerdeydi çok düşüktü,FSH 28 falandı bizimde fsh,lh önce sıfırladı sonra menagonla onlarda normal seviyeye gelmeye başlıyor sizin testesteron fazla yükseldiği için düşürmüş hoca 2nin yeterli geleceğini düşünmüş fazlasına gerk yok,istediğini sorabilirsin canım nedemek

Testesteronun cok yukselmeside iyi degil dimi yani simdi cikis olmasi icin nasil olmali hormon degerleri cnm.

Ya cnm birde mesela sizin 0 olan fsh yi hoca.menagonla yukseltmye calisiyo peki bizimde 0 oldu acaba neden menagon fln eklemedi

Cnm siz istanbuldamisnz. Illakide hocanin hastanede yaptrmak zorunda degilsnz hormon testini devlette veya univ hastanesinde yaptrn hocaya gosterin sonra
Canım istanbul dayiz ama eşim özel sektörde calisiyor o yüzden izin sorunu var yani iki gun üst üste ixin zor yani bi gün devlet hastanesinde test yaptir sonra hocaya tekrar git yapamadığımız için en son ethica da yaptirdik cok pahalı oldu bundan sonra napicaz bilmiyorum

Bir dahaki kontrole kadar biz igneleri kullanamicaz o zaman neyse bunda da bir hayır vardır

Allah yesil arkadaşımıza ve meleklerine yardım etsin... dualarimiz onlarla :)

canım şu seviyeye gelince sperm çıkar demek yanlış olur hiç belli olmaz o ama istenilen hepsinin normal seviyeye gelmesi gerisi nasib
Bizde de herşey normal ama sperm yok biz de iğneyle napicaz bilmiyorum kafam çok karışık

kızlar florya özel ya..biz yenı baslıcaz tedavıy e bızede raapor cıkarılır mı ..parayla o kadar ıgnelerı alamayızda

Bizde de herşey normal ama sperm yok biz de iğneyle napicaz bilmiyorum kafam çok karışık
canım sizinde fsh ve lh ı sıfırlayıp dışarıdan temiz fsh lh vercek demekki hoca,iğneler için barış eczanesini arayıp ddurumunuzu anlatın onlar bir yol gösterir size

canım şu seviyeye gelince sperm çıkar demek yanlış olur hiç belli olmaz o ama istenilen hepsinin normal seviyeye gelmesi gerisi nasib

hoca uygun gördüğü zaman ekleyecektir siz sabırla devam edin tedavinize
Anladimm insallah guzel bi sekilde sonuclanir hepimz icin.. sizin spermatid orani yuksekti dimi cnm yanlsmi hatrliorum

ben dr gidip tekrardan sperm testini tekrarlanmasını istiyorum kabul etmiyor tedaviyi de kabul etmiyor artık sürekli tartışıyorz n ypıcağımı şaşırmış vaziyetteyim moralim berbat ötesi artık o kadar yoruldu mu hissediyorum ki...

ALLAH yardımcıları olsun dualarımız onlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…