4-5 aydır menapur ve choragon kullanıyoruz biz canım,testesteron 6lara çıktı ilk defa,birdahaki testi 2 ay sonra yaptıracağız.Galiba belli bir asamaya gelince igneler degisiyo. Siz nezmndr kullaniosnz cnm choragon ve menapuru test zamani nezmn biz suan sadece pregnyl kullaniyoruz menagonu eklemedi
eğer hoca rapor çıkartır reçete yazarsa sgk %80ini karşılıyor biz geri kalanını ödüyoruz ama rapor çıkarmaz reçete yazmazsa sgk karşılamıyor tamamını ödemek zorunda kalıyoruz,dışarıdan almakla bunu kastettim canımCanım biz bir yıl igne kullanmadik baslicaktik hoca hastaneden ayrıldığı için reçete yoktu esime igne için raporu sordum hoca gerek yok pregnyl ucuz drmis ama reçete olmadığı için baslayamadik. Biz her seferinde bağış yapmadık ama eşim bu konuda cok hassas ve gururludur her seferinde hocaya sorduk paramiz olmasa bile... uc kez istedi hemen verdik..ben eksi bakiyeden bagis yaptigimizi hatırlıyorum.Neyse ben de eşime gidelim hocaya igneleri yazdiralim başla diyordum ama bu durumda iğne yazdirmak için gidemeyiz.
Canım Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim... benim takildigim en büyük şey hastaneye giden herkese sgk var bize yok... yani mantıksız ve haksız gibi geldi bilmiyorum. ..
ben igneleri disaridan almaktan ne kastettin anlamadım biz de iğneye baslicaz ve hoca sadece su iğneyi al demis nerden alininca içeriden alınmış oluyor anlamadım canım bilmediğim bişey varsa yardım et
Canım üzme kendini Allah yardım eder... Ama cidden bu yolda cok paralar gidiyor bunu da bil... hangi doktora kime gidersen git her kapı para ile açılıyor malesef ve ne yazık ki bixim gibi gerçekten zor durumda olanlar gururundan kimseden de yardım isteyemiyor...
Anladım canım yani biz şimdi igneleri hoca rapora gerek yok dediği için dışarıdan almış olucaz biz pregnyl e baslicaktik fiyati nedir acebaeğer hoca rapor çıkartır reçete yazarsa sgk %80ini karşılıyor biz geri kalanını ödüyoruz ama rapor çıkarmaz reçete yazmazsa sgk karşılamıyor tamamını ödemek zorunda kalıyoruz,dışarıdan almakla bunu kastettim canım
Canim sizin testesteron cokmu dusuktu. Biz 2 ay kullandk igneyi sonra test yaptrdik testesteron 12 olmustu.fsh ve lh 0lara dusmustu. Hoca 3 ten 2 ye dusurdu neden acaba.cnm kusura bkma cok soru soruorum ama sen daha tecrubelisn4-5 aydır menapur ve choragon kullanıyoruz biz canım,testesteron 6lara çıktı ilk defa,birdahaki testi 2 ay sonra yaptıracağız.
Cnm siz istanbuldamisnz. Illakide hocanin hastanede yaptrmak zorunda degilsnz hormon testini devlette veya univ hastanesinde yaptrn hocaya gosterin sonraAnladım canım yani biz şimdi igneleri hoca rapora gerek yok dediği için dışarıdan almış olucaz biz pregnyl e baslicaktik fiyati nedir aceba
Bir de en önemli şey hormon tahlilleri nerede ve ne kadara yapılacak aceba çünkü ethica da mecburen yaptirmistik simdi noolucak biliyor musun
pregnylin kutusu 10 tl fiyatından daha önemlisi pregnyl çok zor bulunuyor bizede başta hoca rapor çıkarmamıştı bütün istanbul anadolu yakasını dolaşıp 1er 2şer toparlamıştık sonra hoca rapo çıkardı ve barış eczenesine yönlendirdi oradan topluca gönderdilerde rahatladık muayneye gidince rapor çıkartırın bence,tahlilleri devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz canım,biz öyle yapıyoruzAnladım canım yani biz şimdi igneleri hoca rapora gerek yok dediği için dışarıdan almış olucaz biz pregnyl e baslicaktik fiyati nedir aceba
Bir de en önemli şey hormon tahlilleri nerede ve ne kadara yapılacak aceba çünkü ethica da mecburen yaptirmistik simdi noolucak biliyor musun
evet canım 1 lerdeydi çok düşüktü,FSH 28 falandı bizimde fsh,lh önce sıfırladı sonra menagonla onlarda normal seviyeye gelmeye başlıyor sizin testesteron fazla yükseldiği için düşürmüş hoca 2nin yeterli geleceğini düşünmüş fazlasına gerk yok,istediğini sorabilirsin canım nedemekCanim sizin testesteron cokmu dusuktu. Biz 2 ay kullandk igneyi sonra test yaptrdik testesteron 12 olmustu.fsh ve lh 0lara dusmustu. Hoca 3 ten 2 ye dusurdu neden acaba.cnm kusura bkma cok soru soruorum ama sen daha tecrubelisn
Testesteronun cok yukselmeside iyi degil dimi yani simdi cikis olmasi icin nasil olmali hormon degerleri cnm.evet canım 1 lerdeydi çok düşüktü,FSH 28 falandı bizimde fsh,lh önce sıfırladı sonra menagonla onlarda normal seviyeye gelmeye başlıyor sizin testesteron fazla yükseldiği için düşürmüş hoca 2nin yeterli geleceğini düşünmüş fazlasına gerk yok,istediğini sorabilirsin canım nedemek
Ya cnm birde mesela sizin 0 olan fsh yi hoca.menagonla yukseltmye calisiyo peki bizimde 0 oldu acaba neden menagon fln eklemedievet canım 1 lerdeydi çok düşüktü,FSH 28 falandı bizimde fsh,lh önce sıfırladı sonra menagonla onlarda normal seviyeye gelmeye başlıyor sizin testesteron fazla yükseldiği için düşürmüş hoca 2nin yeterli geleceğini düşünmüş fazlasına gerk yok,istediğini sorabilirsin canım nedemek
Canım istanbul dayiz ama eşim özel sektörde calisiyor o yüzden izin sorunu var yani iki gun üst üste ixin zor yani bi gün devlet hastanesinde test yaptir sonra hocaya tekrar git yapamadığımız için en son ethica da yaptirdik cok pahalı oldu bundan sonra napicaz bilmiyorumCnm siz istanbuldamisnz. Illakide hocanin hastanede yaptrmak zorunda degilsnz hormon testini devlette veya univ hastanesinde yaptrn hocaya gosterin sonra
Bir dahaki kontrole kadar biz igneleri kullanamicaz o zamanpregnylin kutusu 10 tl fiyatından daha önemlisi pregnyl çok zor bulunuyor bizede başta hoca rapor çıkarmamıştı bütün istanbul anadolu yakasını dolaşıp 1er 2şer toparlamıştık sonra hoca rapo çıkardı ve barış eczenesine yönlendirdi oradan topluca gönderdilerde rahatladık muayneye gidince rapor çıkartırın bence,tahlilleri devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz canım,biz öyle yapıyoruz
canım şu seviyeye gelince sperm çıkar demek yanlış olur hiç belli olmaz o ama istenilen hepsinin normal seviyeye gelmesi gerisi nasibTestesteronun cok yukselmeside iyi degil dimi yani simdi cikis olmasi icin nasil olmali hormon degerleri cnm.
Bizde de herşey normal ama sperm yokcanım şu seviyeye gelince sperm çıkar demek yanlış olur hiç belli olmaz o ama istenilen hepsinin normal seviyeye gelmesi gerisi nasib
hoca uygun gördüğü zaman ekleyecektir siz sabırla devam edin tedavinizeYa cnm birde mesela sizin 0 olan fsh yi hoca.menagonla yukseltmye calisiyo peki bizimde 0 oldu acaba neden menagon fln eklemedi
canım sizinde fsh ve lh ı sıfırlayıp dışarıdan temiz fsh lh vercek demekki hoca,iğneler için barış eczanesini arayıp ddurumunuzu anlatın onlar bir yol gösterir sizeBizde de herşey normal ama sperm yokbiz de iğneyle napicaz bilmiyorum kafam çok karışık
canım şu seviyeye gelince sperm çıkar demek yanlış olur hiç belli olmaz o ama istenilen hepsinin normal seviyeye gelmesi gerisi nasib
Anladimm insallah guzel bi sekilde sonuclanir hepimz icin.. sizin spermatid orani yuksekti dimi cnm yanlsmi hatrliorumhoca uygun gördüğü zaman ekleyecektir siz sabırla devam edin tedavinize
Sorun nedir ki ?
Bizim azospermi neyden kaynaklandığını bilmiyoruz.Henüz Celalettin hocaya hiç gitmedik. Çok araştırdım ve en iyi olduğunu anladım halende araştırmadayım. Üroloji doktorumuz ve Kadın doğum doktorumuz bizi tüp bebek merkezine yönlendirdi. Ancak eşim hemen mikro tese olmak istemiyor. Celalettin hocayı araştırdım.Eşimin sperm sonuçlarını hocaya mail attım bana gelip görüşmeyi önerdi. Celalettin hocanın mikro teseye karşı olması ilaç+bitkisel ile tedavi etmesi bize cazip geldi açılçası.
ALLAH yardımcıları olsun dualarımız onlarlaİyi akşamlar arkadaşlar.
Yeşil034 arkadaşımızı tanıyanınız vardır
ikizlerine hamile 3 haftadır hastanedeler.
erken doğumu durdurmaya çalışıyolardı.
ama arkadaşımız hastanede üşütmüş ve
Kanında bir mikrop cikmış bebeklere gecmeden almalari lazimmis
agir derecede ust solunum yolu enfeksiyonu olmuş..
yarın saat 13:00 de doğuma giricek haber veremedi size benden rica etti.
ne olur dua edelim minik mucizelere
sağ sağlim dünyaya gelsinler inşallah.
ve annemizede Rabbim şifa versin inşallah bi an önce düzelir...
dualarınızı esizrgemeyin arkadaşlar ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?