Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar florya özel ya..biz yenı baslıcaz tedavıy e bızede raapor cıkarılır mı ..parayla o kadar ıgnelerı alamayızda
Canım biz iğneye basladigimizda hoca hastaneden ayrıldığı için elimizde ne reçete ne rapor var hoca eşimle vakifta görüştü o zaman demiş igneye badla diye ama biz baslayamicaz herkese rapor cikiyor mu bilmiyorum

UCUBIRARADA CANIMM NEZMNDR YAZMAYI UNUTTUM ANNEM SENIN YASINI SERIFI OKUDU HABERIN OLSUN TATLIM.RABB KABUL ETSIN

Canım sabırlı ol ve ona bir bebeği ondan bir bebeği ne kadar çok istediğini anlatmaya çalış onun yerine kendini koy bir erkeğin kabullenmesi zor bu durumu benim eşim sağolsun hemen ne dersem yapar tedavi konusunda tabi :)

Rabbim yesil arkadasimizin evlatlarni ona bagislasin.. insallah sag salim dunyaya gelirler.. dualarmz onlarlaa

benim psikolojim mahvoldu bitirdi herşeyi bende moral denen bir şey kalmadı her şeye böyle davranılmaz insan karşısındakine bakarakda davranmalı demek ki eşin ssenin için çok önemli...

eee naptınız ıgnelerı kendınız mı aldınız...yanı baslamadınız tedavıye demı canım

arkadaslar dısarıdan yanı baska ılden gelenler hıc düşünülmüyor sanırım..biz mesele baska ılden ıstanbul a gıdıcez...her gıdıste cepten 1000 lıra cıkıcak...demek oluyor bu ...allahım yardımcımız olsun...elınde olan var olamayan var....allah vıcdanlı insanlarla karsılastırsın hepimizi ...

eee naptınız ıgnelerı kendınız mı aldınız...yanı baslamadınız tedavıye demı canım
Canım bir yıldır tedavideyiz celalettin hocada ama hep bitkisel kullandik hormonlar normal diye sonra hoca iğneye geçelim dedi ama hastaneden ayrıldı anlattigim gibi ve biz de napalım recete olmadığı için bitkisellerle devam ettik yani igneye gecemedik bir dahaki kontrole kadar artik napalım

anladım canım...inş şifa olur eşine ....allah yardımcımız olsun inş...

Canim insallah yavrularini sag saglim alirsin kucagina allah yardimcin olsun dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…