Canım biz iğneye basladigimizda hoca hastaneden ayrıldığı için elimizde ne reçete ne rapor var hoca eşimle vakifta görüştü o zaman demiş igneye badla diye ama biz baslayamicaz herkese rapor cikiyor mu bilmiyorumkızlar florya özel ya..biz yenı baslıcaz tedavıy e bızede raapor cıkarılır mı ..parayla o kadar ıgnelerı alamayızda
Canım sabırlı ol ve ona bir bebeği ondan bir bebeği ne kadar çok istediğini anlatmaya çalış onun yerine kendini koy bir erkeğin kabullenmesi zor bu durumu benim eşim sağolsun hemen ne dersem yapar tedavi konusunda tabi :)ben dr gidip tekrardan sperm testini tekrarlanmasını istiyorum kabul etmiyor tedaviyi de kabul etmiyor artık sürekli tartışıyorz n ypıcağımı şaşırmış vaziyetteyim moralim berbat ötesi artık o kadar yoruldu mu hissediyorum ki...
Canım sana özel msj atmıştım gormefin sanırım :)UCUBIRARADA CANIMM NEZMNDR YAZMAYI UNUTTUM ANNEM SENIN YASINI SERIFI OKUDU HABERIN OLSUN TATLIM.RABB KABUL ETSIN
Canım sabırlı ol ve ona bir bebeği ondan bir bebeği ne kadar çok istediğini anlatmaya çalış onun yerine kendini koy bir erkeğin kabullenmesi zor bu durumu benim eşim sağolsun hemen ne dersem yapar tedavi konusunda tabi :)
Canım biz iğneye basladigimizda hoca hastaneden ayrıldığı için elimizde ne reçete ne rapor var hoca eşimle vakifta görüştü o zaman demiş igneye badla diye ama biz baslayamicaz herkese rapor cikiyor mu bilmiyorum
%48di son tesste %39a düşmüş ama 3-5 mikron çıktı heran sperm çıkabilirmiş inşalllahhhhAnladimm insallah guzel bi sekilde sonuclanir hepimz icin.. sizin spermatid orani yuksekti dimi cnm yanlsmi hatrliorum
Ayyy canimm insallahh. Bir sonraki testte gorursnz spermleri insallah.darisi bize:)%48di son tesste %39a düşmüş ama 3-5 mikron çıktı heran sperm çıkabilirmiş inşalllahhhh
Cnmm simdi gordumm ozelden cvladmCanım sana özel msj atmıştım gormefin sanırım :)
Canım bir yıldır tedavideyiz celalettin hocada ama hep bitkisel kullandik hormonlar normal diye sonra hoca iğneye geçelim dedi ama hastaneden ayrıldı anlattigim gibi ve biz de napalım recete olmadığı için bitkisellerle devam ettik yani igneye gecemedik bir dahaki kontrole kadar artik napalımeee naptınız ıgnelerı kendınız mı aldınız...yanı baslamadınız tedavıye demı canım
Sağol canım okucam :)Cnmm simdi gordumm ozelden cvladm
anladım canım...inş şifa olur eşine ....allah yardımcımız olsun inş...Canım bir yıldır tedavideyiz celalettin hocada ama hep bitkisel kullandik hormonlar normal diye sonra hoca iğneye geçelim dedi ama hastaneden ayrıldı anlattigim gibi ve biz de napalım recete olmadığı için bitkisellerle devam ettik yani igneye gecemedik bir dahaki kontrole kadar artik napalım
Sağol canım hepimizin Allah yardımcısı olsunanladım canım...inş şifa olur eşine ....allah yardımcımız olsun inş...
İnşallah canım en kısa zamanda çıkar spermler%48di son tesste %39a düşmüş ama 3-5 mikron çıktı heran sperm çıkabilirmiş inşalllahhhh
Ayyy canimm insallahh. Bir sonraki testte gorursnz spermleri insallah.darisi bize:)
İnşallah arkadaşlar ALLAH hepimize nasib etsin en kısa zamanda Maddi manevi çok yıpranıyoruz ALLAH kimsenin emeklerini boşa çıkarmasınİnşallah canım en kısa zamanda çıkar spermler
İyi akşamlar arkadaşlar.
Yeşil034 arkadaşımızı tanıyanınız vardır
ikizlerine hamile 3 haftadır hastanedeler.
erken doğumu durdurmaya çalışıyolardı.
ama arkadaşımız hastanede üşütmüş ve
Kanında bir mikrop cikmış bebeklere gecmeden almalari lazimmis
agir derecede ust solunum yolu enfeksiyonu olmuş..
yarın saat 13:00 de doğuma giricek haber veremedi size benden rica etti.
ne olur dua edelim minik mucizelere
sağ sağlim dünyaya gelsinler inşallah.
ve annemizede Rabbim şifa versin inşallah bi an önce düzelir...
dualarınızı esizrgemeyin arkadaşlar ne olur
Btd canım merak ettim transferin gerçekleştimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?