Canimmm saolasin.Btd canım merak ettim transferin gerçekleştimi
maşallah sübhanallah inan çok sevindim dün geceyarısı uykum kaçtı sana ve tedavide olan birkaç arkadaşıma dua ettim inşallah iki meleğinde seninledir Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin sana ve isteyen herkeseCanimmm saolasin.
Evet transferim 25 inde oldu.2 tane 5.gun embriyosu.
Yarin 10.gunumuz.
Doktor 11.gun test yapabilirsin dedi.ama 11.gun cumaya geliyor.sabah kan verip isyerinde ogrenmek isyemiyorum sonucu.yatin aksam is cikisi acilde yaptirayim testi diyorum
Hayirlisi bakalim
Insallah yavrularim benimledir hala.cok heyecanliyim yaaaa
Canimmm saolasin.
Evet transferim 25 inde oldu.2 tane 5.gun embriyosu.
Yarin 10.gunumuz.
Doktor 11.gun test yapabilirsin dedi.ama 11.gun cumaya geliyor.sabah kan verip isyerinde ogrenmek isyemiyorum sonucu.yatin aksam is cikisi acilde yaptirayim testi diyorum
Hayirlisi bakalim
Insallah yavrularim benimledir hala.cok heyecanliyim yaaaa
iyiyim birtanem siz nasılsınız az kaldı maşallah meleğine kavuşmanaNursima nasilsin canim
tekrar tedavin ne zaman
canimm insallah tedavin cok guzel sorunduz gecer ve yavruna hatta yavrularina kavusursun.iyiyim birtanem siz nasılsınız az kaldı maşallah meleğine kavuşmana
ben inşallah bu ay başlıyorum tedaviye birtanem bugün doktorumla görüştüm bayrama denk gelecek tedavim dedim
ben müsaitim dedi inşallah hayırlısıysa başlıycam dualarınızı eksik etmeyin
Hiiii allah razi olsun cnm.maşallah sübhanallah inan çok sevindim dün geceyarısı uykum kaçtı sana ve tedavide olan birkaç arkadaşıma dua ettim inşallah iki meleğinde seninledir Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin sana ve isteyen herkese
iyiyim birtanem siz nasılsınız az kaldı maşallah meleğine kavuşmana
ben inşallah bu ay başlıyorum tedaviye birtanem bugün doktorumla görüştüm bayrama denk gelecek tedavim dedim
ben müsaitim dedi inşallah hayırlısıysa başlıycam dualarınızı eksik etmeyin
Amin cnm saolasin.Insallah seninledirler canim allahimm yardimcin olsun rabbim kimsenin kucagini bos koymasin
Cnm kutu basina ya 16 tl yada 20 idi yanlis hatirlamiyorsam..canım siz menapur kullanıyormusunuz ondan nekadar fark çıktı
Cnm dualarimiz onunla rabbim evlatLri ile kendini korusun.saglikli dogumlar olsun inslh..İyi akşamlar arkadaşlar.
Yeşil034 arkadaşımızı tanıyanınız vardır
ikizlerine hamile 3 haftadır hastanedeler.
erken doğumu durdurmaya çalışıyolardı.
ama arkadaşımız hastanede üşütmüş ve
Kanında bir mikrop cikmış bebeklere gecmeden almalari lazimmis
agir derecede ust solunum yolu enfeksiyonu olmuş..
yarın saat 13:00 de doğuma giricek haber veremedi size benden rica etti.
ne olur dua edelim minik mucizelere
sağ sağlim dünyaya gelsinler inşallah.
ve annemizede Rabbim şifa versin inşallah bi an önce düzelir...
dualarınızı esizrgemeyin arkadaşlar ne olur
Sagol canim iyiyiz bizde gunler azaliyor gunden gune canim rabbim hepinize nasip etsin bu gunleri....ay az kalmis canim seninde insallah bu defa yuzun guler allahim yardimcin olsun her aklima geldiginde dua ediyorum canim hepinize allahim herkeze nasip etsin insallah
günaydın cnm nasılsın hormon tahlillerini yaptırdınız mıGunaydin bacim
Cnm şoyle ki hormonlar normal deger araliklarnda olabilir fakat oyle olmasi hormonlr normal demeye yetmez mesela bizim fsh 7 referans araliginda ama yuksek deniyor. Fsh nin 3 veya 4 aralignda olmasi iyiyms. Mesela testesteron 3 bizim aynen buda normal araliklrda goruluyo ama dusuk 6 veya 8 olmasi daha iyi. Hormon degerleri normal olup gidenlerde var hoca bitkisel ve igne tedavisini onlarada uyguluyo. Hormon degerlerni yazar misinmrb arkadaşlar sanırım burda biçoğunuz celalettin peru ya gidiyor.benim eşimdede hiç sperm yok hormon tahlilleri ultrason genetik hepsi normal 2 test yaptrdk sadece. sonra zeynep kamile gittik üroloji doktoru yeni test istedi 19 eylülde vercek eşim.inşlh çıkış olur ama olmazsa doktor herhlde mikro önerir. şimdi bnm sormak istediğim hiçbi sorun olmadğı halde sperm çıkmayanlar celalettn peruya gidiyormu hocanın tedavisi ne şekilde oluyor bitkiselmi? ilaçmı? eğer ilaçlar işe yarıyorsa neden devletteki doktorlar vermiyor? bide celalettin beye gidipte başarılı olan varmı? yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Canım yaa ilk başta hepimiz doktorun alanından dolayı tereddüt yaşadık ama bence bi gifin celalettin hoca ile görüşün en azından ondan sonra karar verin... sunu da söylemeden edemicem benim de tedavi süresince bazen şüpheye düştüğüm yanlış yerde miyiz diye düşündüğüm olmuyor değil ama biz hocayı çok tesadüf bulduk ve bana bir işaret gibi geldi o yüzden devam ediyoruzyarın celalettin beyde ilk muayenemiz var gitmeden kan tahlillerimizi yaptıralım dedik sabah 10 da bezmialemdeydik hocanın eski çalıştığı hastane üroloji bölümüne randevu almıştım eşim muayeneye girdiğinde celalettin beye gideceğimizi söylemiş doktor gülmüş bölümünü biliyormusunuz demiş eşimde evet demiş nasıl tedavi ettiğini biliyormusunuz diye sormuş eşim hayır demiş doktor bitkisiller veriyor demiş özetle bizde şöyle bir izlenim bıraktı sizin ne işiniz var dahiliye doktorunda zaten bitkiselle tedavi ediyor onun içinde başkasına yönlendiriyor ikimizinde morali sıfırlandı mikro tese den sonra 7 yıl geçti tekrar denemeye karar vermiştik ama hiç heyecanım kalmadı 7 yıl önce birçok doktorun elinde oyuncak olmuştuk çevreden borç toplayıp muayene ücretlerini ödemiştik sonuç sizin çocuğunuz olmaz evlat edinin cümlesi ve bir yığın borç yine bilinçsizce sağa sola gitmek istemiyordum ayyy ne yapıcam eşim çok umutsuz bende
yarın celalettin beyde ilk muayenemiz var gitmeden kan tahlillerimizi yaptıralım dedik sabah 10 da bezmialemdeydik hocanın eski çalıştığı hastane üroloji bölümüne randevu almıştım eşim muayeneye girdiğinde celalettin beye gideceğimizi söylemiş doktor gülmüş bölümünü biliyormusunuz demiş eşimde evet demiş nasıl tedavi ettiğini biliyormusunuz diye sormuş eşim hayır demiş doktor bitkisiller veriyor demiş özetle bizde şöyle bir izlenim bıraktı sizin ne işiniz var dahiliye doktorunda zaten bitkiselle tedavi ediyor onun içinde başkasına yönlendiriyor ikimizinde morali sıfırlandı mikro tese den sonra 7 yıl geçti tekrar denemeye karar vermiştik ama hiç heyecanım kalmadı 7 yıl önce birçok doktorun elinde oyuncak olmuştuk çevreden borç toplayıp muayene ücretlerini ödemiştik sonuç sizin çocuğunuz olmaz evlat edinin cümlesi ve bir yığın borç yine bilinçsizce sağa sola gitmek istemiyordum ayyy ne yapıcam eşim çok umutsuz bende
Cnm bizde dahiliye druna ilkin gidilir mi fln dedik. Ama burda bir cok arkdsta hucre cikisi oldu. Ayrica bitkiselleri evet ersel beyden aliyorz ama igneler icin rapor cikariyor hoca. Esim guvendi celalettin hocaya.. babaannem istihareye yatti hatta bu hocaya gidelim mi diye.. osekilde icimiz rahat gittik. Rabbim iyi drlarla karsilastrsin hep boyle dua ediyorum...yarın celalettin beyde ilk muayenemiz var gitmeden kan tahlillerimizi yaptıralım dedik sabah 10 da bezmialemdeydik hocanın eski çalıştığı hastane üroloji bölümüne randevu almıştım eşim muayeneye girdiğinde celalettin beye gideceğimizi söylemiş doktor gülmüş bölümünü biliyormusunuz demiş eşimde evet demiş nasıl tedavi ettiğini biliyormusunuz diye sormuş eşim hayır demiş doktor bitkisiller veriyor demiş özetle bizde şöyle bir izlenim bıraktı sizin ne işiniz var dahiliye doktorunda zaten bitkiselle tedavi ediyor onun içinde başkasına yönlendiriyor ikimizinde morali sıfırlandı mikro tese den sonra 7 yıl geçti tekrar denemeye karar vermiştik ama hiç heyecanım kalmadı 7 yıl önce birçok doktorun elinde oyuncak olmuştuk çevreden borç toplayıp muayene ücretlerini ödemiştik sonuç sizin çocuğunuz olmaz evlat edinin cümlesi ve bir yığın borç yine bilinçsizce sağa sola gitmek istemiyordum ayyy ne yapıcam eşim çok umutsuz bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?