Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaslar benım esımde azosperm 15 gun sonra tese olcak sperm cıkarsa tup beebge baslıycaz azospermde de rapor cıkarmak ıcın rahım fılmı sartmı bende bi sorun yok
İnşallah bebekle hatta bebeklerle sonuçlanan bir tedavi olur rahim filmini bilmiyorum canim hiç tüp bebek tedavisi olmadık

arkadaslar benım esımde azosperm 15 gun sonra tese olcak sperm cıkarsa tup beebge baslıycaz azospermde de rapor cıkarmak ıcın rahım fılmı sartmı bende bi sorun yok
Sart cnm cunki onay verirken dr.lar heyet hepsini inceliyor..ole rapor veriyorlar..

merhaba arkadasim celalettin hoca once hrmon degerlerine. Ve sperm testtineve diger gerekli seylere bakip ardindan nasil bi yol izlenecegine karar veriyor genelde igne ve bitkiseller veriyor btkiselleri baska bi kisi veriyor ama igne herkes kullanmayabiliyor ardindan 3 veya ayda bir kontrol oluyorsunuz..bence gidin pisman olmazsiniz.

Cnm esin bole dusunmesi normal cunki benim esimde ayni seyleri yapti hatta ben gidelim dedim benimle kavag etti hungr hungur aglatti beni ama allaha hamdolsun ki gttik ve yillarca bekledigimiz spermleri bulduk once allah sonra celaletin hoc sayesinde..supheye dusmek inanamamak acaba mi demek normal herkes bu gel gitleri yasiyoruz ama insl pisman olmayacaksiniz cnm benim

acı duyanlarda var duymayanlarda bılmıyorum zorunlu kalırsam anestezili yaptırırım dıye dusunuyorum bazıları oyle anlatıyo ki korkmamak elde degıl

acı duyanlarda var duymayanlarda bılmıyorum zorunlu kalırsam anestezili yaptırırım dıye dusunuyorum bazıları oyle anlatıyo ki korkmamak elde degıl
Evet istersen aneztezili yaptirirsin tabiki ..herkes yasadigi farkli..
Insl temiz cikar sonucunda..

Canım yarın randevunuz kaçta? Senden merkez ve biz hiç gitmeyen arkadaşlar için hoca hakkında ilk izlenim bilgilerini bekliyoruz canım.
İnşallah olumlu haberlerle dönersin bize...

Celalettin hoca ile görüşünce fikriniz değişecek... Yüzünden nur akıyor sanki.. Konuşmaları terapi gibi geliyor.. Benimde eşimde sperm çıkmadı iki özel yerde...! Ama celalettin beyin gönderdiği arif beyde 8 ileri ve yerinde hareketli 21 hareketsiz sperm görüldü .. Neden diğer yerlerde 0 çıktı çünkü dikkatli incelemiyorlar. Bizim için 1 sperm bile değerliyken onların gözünde bir önem arz etmiyormuş inlemiyorlarmis demekki.. Şimdi 250 bin 450 bin civarı çıkış oluyor eşimde ALLAH CELALETTİN BEYDEN ERSEL BEYDEN VE TABİKİ ARİF BEYDEN RAZI OLSUN....

canım şuan işyerindeyim eve gidince bakar yazarım teşekkür ederim

arkadaşım yukarda söyledğin bana çok mantıklı geldi ersel bey nerde bi onla görüşsek

Ersel beyinde bir ofisi varmış ama nerde bilmiyorum çünki hiç gitmedim canım giden arkadaşlardan yardım isteyelim...........
aynen arkadaşım arkadaşlar bize yardımcı olun lütfennnnnnnnnnn yakın zmnda gtmiş gidecek olanlar ersel beye sorabilirlermi direk ona gitsek olurmu diye

genel anlamda herkesin ortak yargısı aynıymış celalettin beyle ilgili yarın gidiceğiz inş hayırlısı olur yarın anlatırım izlenimlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…