İnşallah bebekle hatta bebeklerle sonuçlanan bir tedavi olur rahim filmini bilmiyorum canim hiç tüp bebek tedavisi olmadıkarkadaslar benım esımde azosperm 15 gun sonra tese olcak sperm cıkarsa tup beebge baslıycaz azospermde de rapor cıkarmak ıcın rahım fılmı sartmı bende bi sorun yok
Sart cnm cunki onay verirken dr.lar heyet hepsini inceliyor..ole rapor veriyorlar..arkadaslar benım esımde azosperm 15 gun sonra tese olcak sperm cıkarsa tup beebge baslıycaz azospermde de rapor cıkarmak ıcın rahım fılmı sartmı bende bi sorun yok
tesekur ederım camınİnşallah bebekle hatta bebeklerle sonuçlanan bir tedavi olur rahim filmini bilmiyorum canim hiç tüp bebek tedavisi olmadık
saol canım rahım fılmı cektırmekten korkuyorumda o yuzden sordumSart cnm cunki onay verirken dr.lar heyet hepsini inceliyor..ole rapor veriyorlar..
merhaba arkadasim celalettin hoca once hrmon degerlerine. Ve sperm testtineve diger gerekli seylere bakip ardindan nasil bi yol izlenecegine karar veriyor genelde igne ve bitkiseller veriyor btkiselleri baska bi kisi veriyor ama igne herkes kullanmayabiliyor ardindan 3 veya ayda bir kontrol oluyorsunuz..bence gidin pisman olmazsiniz.mrb arkadaşlar sanırım burda biçoğunuz celalettin peru ya gidiyor.benim eşimdede hiç sperm yok hormon tahlilleri ultrason genetik hepsi normal 2 test yaptrdk sadece. sonra zeynep kamile gittik üroloji doktoru yeni test istedi 19 eylülde vercek eşim.inşlh çıkış olur ama olmazsa doktor herhlde mikro önerir. şimdi bnm sormak istediğim hiçbi sorun olmadğı halde sperm çıkmayanlar celalettn peruya gidiyormu hocanın tedavisi ne şekilde oluyor bitkiselmi? ilaçmı? eğer ilaçlar işe yarıyorsa neden devletteki doktorlar vermiyor? bide celalettin beye gidipte başarılı olan varmı? yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Cnm esin bole dusunmesi normal cunki benim esimde ayni seyleri yapti hatta ben gidelim dedim benimle kavag etti hungr hungur aglatti beni ama allaha hamdolsun ki gttik ve yillarca bekledigimiz spermleri bulduk once allah sonra celaletin hoc sayesinde..supheye dusmek inanamamak acaba mi demek normal herkes bu gel gitleri yasiyoruz ama insl pisman olmayacaksiniz cnm benimyarın celalettin beyde ilk muayenemiz var gitmeden kan tahlillerimizi yaptıralım dedik sabah 10 da bezmialemdeydik hocanın eski çalıştığı hastane üroloji bölümüne randevu almıştım eşim muayeneye girdiğinde celalettin beye gideceğimizi söylemiş doktor gülmüş bölümünü biliyormusunuz demiş eşimde evet demiş nasıl tedavi ettiğini biliyormusunuz diye sormuş eşim hayır demiş doktor bitkisiller veriyor demiş özetle bizde şöyle bir izlenim bıraktı sizin ne işiniz var dahiliye doktorunda zaten bitkiselle tedavi ediyor onun içinde başkasına yönlendiriyor ikimizinde morali sıfırlandı mikro tese den sonra 7 yıl geçti tekrar denemeye karar vermiştik ama hiç heyecanım kalmadı 7 yıl önce birçok doktorun elinde oyuncak olmuştuk çevreden borç toplayıp muayene ücretlerini ödemiştik sonuç sizin çocuğunuz olmaz evlat edinin cümlesi ve bir yığın borç yine bilinçsizce sağa sola gitmek istemiyordum ayyy ne yapıcam eşim çok umutsuz bende
Cok korkulacak bisey degil az braz korku ve endise yuzunden kendini sikarsan olmaz rahat ol hafif bi sey hissedersin korkma..saol canım rahım fılmı cektırmekten korkuyorumda o yuzden sordum
Evet istersen aneztezili yaptirirsin tabiki ..herkes yasadigi farkli..acı duyanlarda var duymayanlarda bılmıyorum zorunlu kalırsam anestezili yaptırırım dıye dusunuyorum bazıları oyle anlatıyo ki korkmamak elde degıl
yarın celalettin beyde ilk muayenemiz var gitmeden kan tahlillerimizi yaptıralım dedik sabah 10 da bezmialemdeydik hocanın eski çalıştığı hastane üroloji bölümüne randevu almıştım eşim muayeneye girdiğinde celalettin beye gideceğimizi söylemiş doktor gülmüş bölümünü biliyormusunuz demiş eşimde evet demiş nasıl tedavi ettiğini biliyormusunuz diye sormuş eşim hayır demiş doktor bitkisiller veriyor demiş özetle bizde şöyle bir izlenim bıraktı sizin ne işiniz var dahiliye doktorunda zaten bitkiselle tedavi ediyor onun içinde başkasına yönlendiriyor ikimizinde morali sıfırlandı mikro tese den sonra 7 yıl geçti tekrar denemeye karar vermiştik ama hiç heyecanım kalmadı 7 yıl önce birçok doktorun elinde oyuncak olmuştuk çevreden borç toplayıp muayene ücretlerini ödemiştik sonuç sizin çocuğunuz olmaz evlat edinin cümlesi ve bir yığın borç yine bilinçsizce sağa sola gitmek istemiyordum ayyy ne yapıcam eşim çok umutsuz bende
Celalettin hoca ile görüşünce fikriniz değişecek... Yüzünden nur akıyor sanki.. Konuşmaları terapi gibi geliyor.. Benimde eşimde sperm çıkmadı iki özel yerde...! Ama celalettin beyin gönderdiği arif beyde 8 ileri ve yerinde hareketli 21 hareketsiz sperm görüldü .. Neden diğer yerlerde 0 çıktı çünkü dikkatli incelemiyorlar. Bizim için 1 sperm bile değerliyken onların gözünde bir önem arz etmiyormuş inlemiyorlarmis demekki.. Şimdi 250 bin 450 bin civarı çıkış oluyor eşimde ALLAH CELALETTİN BEYDEN ERSEL BEYDEN VE TABİKİ ARİF BEYDEN RAZI OLSUN....yarın celalettin beyde ilk muayenemiz var gitmeden kan tahlillerimizi yaptıralım dedik sabah 10 da bezmialemdeydik hocanın eski çalıştığı hastane üroloji bölümüne randevu almıştım eşim muayeneye girdiğinde celalettin beye gideceğimizi söylemiş doktor gülmüş bölümünü biliyormusunuz demiş eşimde evet demiş nasıl tedavi ettiğini biliyormusunuz diye sormuş eşim hayır demiş doktor bitkisiller veriyor demiş özetle bizde şöyle bir izlenim bıraktı sizin ne işiniz var dahiliye doktorunda zaten bitkiselle tedavi ediyor onun içinde başkasına yönlendiriyor ikimizinde morali sıfırlandı mikro tese den sonra 7 yıl geçti tekrar denemeye karar vermiştik ama hiç heyecanım kalmadı 7 yıl önce birçok doktorun elinde oyuncak olmuştuk çevreden borç toplayıp muayene ücretlerini ödemiştik sonuç sizin çocuğunuz olmaz evlat edinin cümlesi ve bir yığın borç yine bilinçsizce sağa sola gitmek istemiyordum ayyy ne yapıcam eşim çok umutsuz bende
tsekur ederım canım normal muanede bıle cok gerılıyorum korkuyorum canım bıraz tatlıda:)Evet istersen aneztezili yaptirirsin tabiki ..herkes yasadigi farkli..
Insl temiz cikar sonucunda..
canım şuan işyerindeyim eve gidince bakar yazarım teşekkür ederimCnm şoyle ki hormonlar normal deger araliklarnda olabilir fakat oyle olmasi hormonlr normal demeye yetmez mesela bizim fsh 7 referans araliginda ama yuksek deniyor. Fsh nin 3 veya 4 aralignda olmasi iyiyms. Mesela testesteron 3 bizim aynen buda normal araliklrda goruluyo ama dusuk 6 veya 8 olmasi daha iyi. Hormon degerleri normal olup gidenlerde var hoca bitkisel ve igne tedavisini onlarada uyguluyo. Hormon degerlerni yazar misin
arkadaşım yukarda söyledğin bana çok mantıklı geldi ersel bey nerde bi onla görüşsekCanım aslında bu soruda benim aklıma takılmadı değil. Hoca Dahiliye doktoru ve hoca bitkiselleri kendi vermiyor.Ersel beye yönlendiriyor. Olay buysa direk ersel bey ile görüşsek.Tahlil sonuçlarımızı ona yönlendirip bitkisel karışımları alsak demi. Ama bir yandanda iğne falan veriyormuş hoca , bu iğneleride devlet doktorları veya diğer doktorlar neden vermiyorki. Valla cevaplanacak o kadar çok soru varki ama bir kereden bir şey olmaz be arkadaşım bizde önümüzdeki aylarda gitmeyi planlıyoruz. Gidip hocayla bizzat görüşmeyince bir yorum yapamayacağım. Sonuçta her hastalık kişiye göre ve hocanın davranışları falan bizzat görüşmeyince anlaşılmayacak.
Eşinede söyle bir kerede bunu deneyelim de. Uygun bir dille. Olumsuzluklarla karamsar olmasın.
arkadaşım yukarda söyledğin bana çok mantıklı geldi ersel bey nerde bi onla görüşsek
merhaba arkadasim celalettin hoca once hrmon degerlerine. Ve sperm testtineve diger gerekli seylere bakip ardindan nasil bi yol izlenecegine karar veriyor genelde igne ve bitkiseller veriyor btkiselleri baska bi kisi veriyor ama igne herkes kullanmayabiliyor ardindan 3 veya ayda bir kontrol oluyorsunuz..bence gidin pisman olmazsiniz.
teşekkürler arkdaşım şuan devlet hastesndeki üroloğn çok ii oldğunu söylüyolar eylülde test vercez bakalım ne karar vercek inşlh çıkış olursa teseye gerek kalmaz eğer direk tese derse celalettin beye gtmeyi düşünüyorum baklım hakkmzda hayrlısı
aynen arkadaşım arkadaşlar bize yardımcı olun lütfennnnnnnnnnn yakın zmnda gtmiş gidecek olanlar ersel beye sorabilirlermi direk ona gitsek olurmu diyeErsel beyinde bir ofisi varmış ama nerde bilmiyorum çünki hiç gitmedim canım giden arkadaşlardan yardım isteyelim...........
o zaman anestezili yaptır cnmtsekur ederım canım normal muanede bıle cok gerılıyorum korkuyorum canım bıraz tatlıda:)
öyle dusunuyorum saol canımo zaman anestezili yaptır cnm
Rahim filmi olmadan tüp bebek tedavisi yapmıyor mu merkezler yoksa rapor için miöyle dusunuyorum saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?