tüplerin kapalıysa tutmazki bnce yapmıyolar ben devlete giiyorm özelde durum nasıl blmiyorm ama devltte çatlatma iğnesi bile vurmuyolarRahim filmi olmadan tüp bebek tedavisi yapmıyor mu merkezler yoksa rapor için mi
Canım tüp bebek de direk rahme konuyor ben mi yanlış biliyorum bu durumda tuplerin bi fonksiyonu kalmıyor doğal yollardan oluşan gebeliklerde dollenen yumurta tuplerden geçer rahme ulaşır ama tüp bebek de direk rahme konuyor bu durumda tuplerin tıkalı olup olmaması farketmez kitüplerin kapalıysa tutmazki bnce yapmıyolar ben devlete giiyorm özelde durum nasıl blmiyorm ama devltte çatlatma iğnesi bile vurmuyolar
Şirinevlerde metrobüs durağında iniyorsun sağ merdivenden meydana iniyorsun direk gidiyosun sol tarafa iki uç sokak ilerde önüne çıkıyor zaten fitomer yazıyorErsel beyinde bir ofisi varmış ama nerde bilmiyorum çünki hiç gitmedim canım giden arkadaşlardan yardım isteyelim...........
Cnm ben bir kere aradim kurler icin 350 tl 4 ay surecek bir kur onerdiler.. guvenemedim oyuzden almadimarkadaşlar birşey daha sormak istiyorum ibrahim saraçoğlunun kürlerini kullanan varmı kendisiyle nasıl irtibat kurdunuz
Canım peki hic saraçoğlu nun nohut veya keçiboynuzu kürü nu yaptin miCnm ben bir kere aradim kurler icin 350 tl 4 ay surecek bir kur onerdiler.. guvenemedim oyuzden almadim
canım bnde detaylı bilmiyorum ama devlet hastanesinde bütün tetkiklerin olmadan bi iğne bile yapmıyolar bunun rapor çıkrtmakla ilgisi yok geçen hfta bnde çekildim ve bi kadın vardı o sadece çtlatma iğnesi vurulacaktı ondan bile istemişler ama özelin prosüdrünü bilmiyorum bnce çekilmeliyiz doğal yoldan olur belki her yolu denemelyiz ben çok acı çektim ama çekldğime pişman değilimCanım tüp bebek de direk rahme konuyor ben mi yanlış biliyorum bu durumda tuplerin bi fonksiyonu kalmıyor doğal yollardan oluşan gebeliklerde dollenen yumurta tuplerden geçer rahme ulaşır ama tüp bebek de direk rahme konuyor bu durumda tuplerin tıkalı olup olmaması farketmez ki
anladım canım ama o adamı biçok progrmda gördüm bana çok samimi geldi çok güzel konuşuyo bi denemekte fayda oldğnu düşünüyorum ben bi ulaşmya çalşcam teşkkrlerCnm ben bir kere aradim kurler icin 350 tl 4 ay surecek bir kur onerdiler.. guvenemedim oyuzden almadim
Keciboynuzu kurunu uyguladim nohut kurunu yapmadm cnm..Canım peki hic saraçoğlu nun nohut veya keçiboynuzu kürü nu yaptin mi
Cnm ztn direkt onunla konusamiosun musteri hizmetleri gibi bi telefona baglaniosun.anladım canım ama o adamı biçok progrmda gördüm bana çok samimi geldi çok güzel konuşuyo bi denemekte fayda oldğnu düşünüyorum ben bi ulaşmya çalşcam teşkkrler
anladım canım direk kendşyle konşsak tabi dha ii olurdu ama nese her yol mübağ napalımCnm ztn direkt onunla konusamiosun musteri hizmetleri gibi bi telefona baglaniosun.
canım netten araştır istiyosan nohut kürünü çok tavsiye ediyor videoları falan var izle sitesi de var bi incele istiyosanErsel beyde ibrahim saraçoğlu gibi birimi acaba arkadaşlar merak ettim
Ben denemek istiyorum ama su anki tedaviyi kötü etkiler mi diye cesaret edemedimKeciboynuzu kurunu uyguladim nohut kurunu yapmadm cnm..
Sağol canım denicem sanırımcanım netten araştır istiyosan nohut kürünü çok tavsiye ediyor videoları falan var izle sitesi de var bi incele istiyosan
Cnm mrblar yazdm belki gozunden kacmstr annem senin niyetine yasin okudu haberin olsun :))Btd canim inşallah hayırli haberlerin olsun bu gün test vericen heyecan ve dua ile bekliyorum.
Uzun zamandir topikte halay cekmedik.halaylik haberlerin olsun.
Muczelerin bir omur hiç seni birakamasinlarrrrr
canim inan heyecandan zor nefes aliyorum.zaten astim hastasiyim.tikaniyorum sanki.Btd canim inşallah hayırli haberlerin olsun bu gün test vericen heyecan ve dua ile bekliyorum.
Uzun zamandir topikte halay cekmedik.halaylik haberlerin olsun.
Muczelerin bir omur hiç seni birakamasinlarrrrr
Valla cnm bilemiorumki bende suanda balli karisim yediriyorum ters bi etki olacagni sanmiyorumBen denemek istiyorum ama su anki tedaviyi kötü etkiler mi diye cesaret edemedim
Sağol canım denicem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?