Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar birşey daha sormak istiyorum ibrahim saraçoğlunun kürlerini kullanan varmı kendisiyle nasıl irtibat kurdunuz

tüplerin kapalıysa tutmazki bnce yapmıyolar ben devlete giiyorm özelde durum nasıl blmiyorm ama devltte çatlatma iğnesi bile vurmuyolar
Canım tüp bebek de direk rahme konuyor ben mi yanlış biliyorum bu durumda tuplerin bi fonksiyonu kalmıyor doğal yollardan oluşan gebeliklerde dollenen yumurta tuplerden geçer rahme ulaşır ama tüp bebek de direk rahme konuyor bu durumda tuplerin tıkalı olup olmaması farketmez ki

Ersel beyinde bir ofisi varmış ama nerde bilmiyorum çünki hiç gitmedim canım giden arkadaşlardan yardım isteyelim...........
Şirinevlerde metrobüs durağında iniyorsun sağ merdivenden meydana iniyorsun direk gidiyosun sol tarafa iki uç sokak ilerde önüne çıkıyor zaten fitomer yazıyor

canım bnde detaylı bilmiyorum ama devlet hastanesinde bütün tetkiklerin olmadan bi iğne bile yapmıyolar bunun rapor çıkrtmakla ilgisi yok geçen hfta bnde çekildim ve bi kadın vardı o sadece çtlatma iğnesi vurulacaktı ondan bile istemişler ama özelin prosüdrünü bilmiyorum bnce çekilmeliyiz doğal yoldan olur belki her yolu denemelyiz ben çok acı çektim ama çekldğime pişman değilim

Cnm ben bir kere aradim kurler icin 350 tl 4 ay surecek bir kur onerdiler.. guvenemedim oyuzden almadim
anladım canım ama o adamı biçok progrmda gördüm bana çok samimi geldi çok güzel konuşuyo bi denemekte fayda oldğnu düşünüyorum ben bi ulaşmya çalşcam teşkkrler

Btd canim inşallah hayırli haberlerin olsun bu gün test vericen heyecan ve dua ile bekliyorum.
Uzun zamandir topikte halay cekmedik.halaylik haberlerin olsun.
Muczelerin bir omur hiç seni birakamasinlarrrrr

Ersel bey ve celalettin bey
Kafanizin karisaacagi yada umutsuzluğa kapilacak durumlar yok her ikisi içinde
Celalettin bey hormonlara ve hastaliginizun sebebi ve sperm testinizdeki örneklere baglu olarak tedavi ediyor.
Ersel bey ile gorusup tedaviyi beraber planliyorlar
Her ikisinde çok iyi niyetli insanlar 15 yol sonra ilk defa bizi gerçekten tedavi eden para uğruna umudumuzu alan insanlar değiller kesinlikle tanisinca hak vvereceksiniz.
Eve gittiğinizde hafiflemiş olarak doneceksiniz.
Sunuda belirtmek isterim tedavide eslerin bünyesi kisa yada uzun surede tedaviye cevap verebilir bunda hocalarin yapabileceği bir şey yok çünkü her bünye ayni olmuyor.
Umut ile bizde bekliyoruz mucize spermlerin cikmasini yeter ki rabbim ol desin.
Yeni başlayanlar yada gitmeyi düşünenler için yazmak istedim.
Bizde kredi çekip olmayan sperm uğruna beni tup bebeğe hazirladilar para bir şekilde bulunuyorda hastaneden cikistaki
enkazimizin hic bir tamiri yok evlatlik al donor kullan .nasulda kolay ilk basta ümit ver sonra bunları soyle ümit tacirleri diyorum başka bir şey değiller.
Simdi emin ellerdeyim sonucumuz allaha kalmis rabbim isterse olacak biz kullari olarak derdimize derman ariyoruz.
İnşallah rabbim sonucu bu sefer evlat olan ttedavi olsun diye dua ediyorum.15 yil sonra verir inşallah bebeğimi kucagimiza evimize bizimde tam bir aile yapar.eksiğimiz z sadece o onuda rabbim biliyor istee allahim bu yolda olan herkese hayirli tedavi sonucu evlat olan tedaviler versin.
Doktorunuz herkim olursa olsun evimiz kucaginiz çifter çifter evlatlar ile dolsuun.

Btd canim inşallah hayırli haberlerin olsun bu gün test vericen heyecan ve dua ile bekliyorum.
Cnm mrblar yazdm belki gozunden kacmstr annem senin niyetine yasin okudu haberin olsun :))

canim inan heyecandan zor nefes aliyorum.zaten astim hastasiyim.tikaniyorum sanki.
bu bekleyis cok zor.insallah yavrularim benimledir.
Gunlerdir konustum onlarla babasida karnimdan sevdi.insallah bizi birakip gitmeye kiyamamislardir.
Tedavilerin en guzelini rabbim sizlerede nasip etsin.
Pozitifi gorup artik evlatlarimizla kucaklasmayida hepimize...
Opuyorum cnm.
Aksama yazarim size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…