- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canim bugun test mi yapiosunn..rabbimm insallah sana bagislar.. insallah tutunurlar simsiki dualarim seninle... insallah busefer saglikli bi gebelik gecirip evlatlarini kucagina alirsinnn amin..canim inan heyecandan zor nefes aliyorum.zaten astim hastasiyim.tikaniyorum sanki.
bu bekleyis cok zor.insallah yavrularim benimledir.
Gunlerdir konustum onlarla babasida karnimdan sevdi.insallah bizi birakip gitmeye kiyamamislardir.
Tedavilerin en guzelini rabbim sizlerede nasip etsin.
Pozitifi gorup artik evlatlarimizla kucaklasmayida hepimize...
Opuyorum cnm.
Aksama yazarim size...
saol canim benim.aminnnnnnCanim bugun test mi yapiosunn..rabbimm insallah sana bagislar.. insallah tutunurlar simsiki dualarim seninle... insallah busefer saglikli bi gebelik gecirip evlatlarini kucagina alirsinnn amin..
amin allah razı olsunErsel bey ve celalettin bey
Kafanizin karisaacagi yada umutsuzluğa kapilacak durumlar yok her ikisi içinde
Celalettin bey hormonlara ve hastaliginizun sebebi ve sperm testinizdeki örneklere baglu olarak tedavi ediyor.
Ersel bey ile gorusup tedaviyi beraber planliyorlar
Her ikisinde çok iyi niyetli insanlar 15 yol sonra ilk defa bizi gerçekten tedavi eden para uğruna umudumuzu alan insanlar değiller kesinlikle tanisinca hak vvereceksiniz.
Eve gittiğinizde hafiflemiş olarak doneceksiniz.
Sunuda belirtmek isterim tedavide eslerin bünyesi kisa yada uzun surede tedaviye cevap verebilir bunda hocalarin yapabileceği bir şey yok çünkü her bünye ayni olmuyor.
Umut ile bizde bekliyoruz mucize spermlerin cikmasini yeter ki rabbim ol desin.
Yeni başlayanlar yada gitmeyi düşünenler için yazmak istedim.
Bizde kredi çekip olmayan sperm uğruna beni tup bebeğe hazirladilar para bir şekilde bulunuyorda hastaneden cikistaki
enkazimizin hic bir tamiri yok evlatlik al donor kullan .nasulda kolay ilk basta ümit ver sonra bunları soyle ümit tacirleri diyorum başka bir şey değiller.
Simdi emin ellerdeyim sonucumuz allaha kalmis rabbim isterse olacak biz kullari olarak derdimize derman ariyoruz.
İnşallah rabbim sonucu bu sefer evlat olan ttedavi olsun diye dua ediyorum.15 yil sonra verir inşallah bebeğimi kucagimiza evimize bizimde tam bir aile yapar.eksiğimiz z sadece o onuda rabbim biliyor istee allahim bu yolda olan herkese hayirli tedavi sonucu evlat olan tedaviler versin.
Doktorunuz herkim olursa olsun evimiz kucaginiz çifter çifter evlatlar ile dolsuun.
İnşallah canım ikisi birden inşallah seninledir biz de heyecanla bekliyoruzsaol canim benim.aminnnnnn
insallah bu aksam yavrularimin icinde oldugunu bile bile uyurum.
Ersel bey ve celalettin bey
Kafanizin karisaacagi yada umutsuzluğa kapilacak durumlar yok her ikisi içinde
Celalettin bey hormonlara ve hastaliginizun sebebi ve sperm testinizdeki örneklere baglu olarak tedavi ediyor.
Ersel bey ile gorusup tedaviyi beraber planliyorlar
Her ikisinde çok iyi niyetli insanlar 15 yol sonra ilk defa bizi gerçekten tedavi eden para uğruna umudumuzu alan insanlar değiller kesinlikle tanisinca hak vvereceksiniz.
Eve gittiğinizde hafiflemiş olarak doneceksiniz.
Sunuda belirtmek isterim tedavide eslerin bünyesi kisa yada uzun surede tedaviye cevap verebilir bunda hocalarin yapabileceği bir şey yok çünkü her bünye ayni olmuyor.
Umut ile bizde bekliyoruz mucize spermlerin cikmasini yeter ki rabbim ol desin.
Yeni başlayanlar yada gitmeyi düşünenler için yazmak istedim.
Bizde kredi çekip olmayan sperm uğruna beni tup bebeğe hazirladilar para bir şekilde bulunuyorda hastaneden cikistaki enkazimizin hic bir tamiri yok evlatlik al donor kullan .nasulda kolay ilk basta ümit ver sonra bunları soyle ümit tacirleri diyorum başka bir şey değiller.
Simdi emin ellerdeyim sonucumuz allaha kalmis rabbim isterse olacak biz kullari olarak derdimize derman ariyoruz.
İnşallah rabbim sonucu bu sefer evlat olan ttedavi olsun diye dua ediyorum.15 yil sonra verir inşallah bebeğimi kucagimiza evimize bizimde tam bir aile yapar.eksiğimiz z sadece o onuda rabbim biliyor istee allahim bu yolda olan herkese hayirli tedavi sonucu evlat olan tedaviler versin.
Doktorunuz herkim olursa olsun evimiz kucaginiz çifter çifter evlatlar ile dolsuun.
saol canim benim.aminnnnnn
Aminnn insallah cnm guzel haberlerinj bekliyoruzsaol canim benim.aminnnnnn
benım bı bılgım yok canım ben rapor ıcın sordum bılen arkadaslar yardımcı olurRahim filmi olmadan tüp bebek tedavisi yapmıyor mu merkezler yoksa rapor için mi
Canım tabi ki hepimizin amacı sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşmak bunun icin de her türlü fedakarlığı yapiyoruz yaparız ama ben sadece moral ve umut veren doktor degil aynı zamanda ilerleme saglayan bir doktoru tercih ederim yoksa tek başına umit ve moral vermek de bir yere kadarCanım çok doğru söylemişsin çok açık konuşmussun. Bende bu konuda katılıyorum o çıkıştaki hüsranı yaşamamak için bütün varımı yokumu ortaya sermeye hazırım. Yeterki doktora her girdiğim içimde ayrı bir heyecan çıktığımda güzel umutlar olsun. Sağlıklı Bebeklerimiz
geldim cemrem bakıp çıkıyorum arada .evet canım süleyman beyle görüştüm bu ay yine bayrama denk geliyor tedavim iptal mi olacak dedim yok benim bayramda bir planım yok adetinde görüşelim dedi.sende daha tatile gitmemişsin çabuk hallet işini seni bekliyorum tedavi için:))günaydın cnm nasılsın hormon tahlillerini yaptırdınız mı
nurusima
kızz kayıp kız naber nasılsın şekerim kısmetse bu dönem başlıyorsun demek hadi inşlh sonu evlatlı olucak
canım biz rahim filmi çektirdik çünkü raporu bayan üzerinden çıkarıyorlar.ama sonradan öğrendim ki azo sebepli bazı arkadaşlar erkek üzerinden hemen rapor çıkarabiliyorlar bizim çektiğimiz çoğu sıkıntıyı çekmiyorlar.yapman gereken şey erkek üzerinden rapor çıkarmaksaol canım rahım fılmı cektırmekten korkuyorumda o yuzden sordum
Amin canım sanada kucağına almanı nasip etsin mevlam.evet canım benimde bu ay kısmetse tedavim başlıyor heyecan yapmıycam diyorum ama nafile inşallah bu defa sonu bebişli olur eşim bir dahası yok dedi bu defa olmazsa ben ameliyat olmam dedi inşallah gerek kalmaz.karşılıklı dua edelimSagol canim iyiyiz bizde gunler azaliyor gunden gune canim rabbim hepinize nasip etsin bu gunleri....ay az kalmis canim seninde insallah bu defa yuzun guler allahim yardimcin olsun her aklima geldiginde dua ediyorum canim hepinize allahim herkeze nasip etsin insallah
Cnm hadi bu sefer ins bi aksilik cikmaz gene ..geldim cemrem bakıp çıkıyorum arada .evet canım süleyman beyle görüştüm bu ay yine bayrama denk geliyor tedavim iptal mi olacak dedim yok benim bayramda bir planım yok adetinde görüşelim dedi.sende daha tatile gitmemişsin çabuk hallet işini seni bekliyorum tedavi için:))
canım biz rahim filmi çektirdik çünkü raporu bayan üzerinden çıkarıyorlar.ama sonradan öğrendim ki azo sebepli bazı arkadaşlar erkek üzerinden hemen rapor çıkarabiliyorlar bizim çektiğimiz çoğu sıkıntıyı çekmiyorlar.yapman gereken şey erkek üzerinden rapor çıkarmak
Amin canım sanada kucağına almanı nasip etsin mevlam.evet canım benimde bu ay kısmetse tedavim başlıyor heyecan yapmıycam diyorum ama nafile inşallah bu defa sonu bebişli olur eşim bir dahası yok dedi bu defa olmazsa ben ameliyat olmam dedi inşallah gerek kalmaz.karşılıklı dua edelim
iyi bakalım nihayet gidiyorsunuz yolunuz açık olsun benim yerimede eğlen aynı yere mi gidiyorsunuz?Cnm hadi bu sefer ins bi aksilik cikmaz gene ..
Evet kismetse pazartesi cikiyorum tatlim gelincd kismet olursa hemen test vericez eylul sonuna dogru bakalim bizim halimiz ne olacak
bende öyle çok heyecan yaptım halay için bekliyorumBuyuk bir heyecanla btd nin sonucunu bekliyoruminsallah guzel haberler verecek
nihayet cnmiyi bakalım nihayet gidiyorsunuz yolunuz açık olsun benim yerimede eğlen aynı yere mi gidiyorsunuz?
inşallah başlarsın sende tedaviye sensiz olmuyor bekliyorum seni:))
nihayet cnmyok aynı yere gitmiyoruz değişiklik olsun dedik şehir aynı ama başka yerlerine gidicez inşlh
ahhh ahhh bensiz olmaz ama olsun sen önden buyur ardından gelirim hiçç merak etme bende bu savaşma hevesi varken alalh bi zeval vermediği sürece peşindeyimmmmmmmayın kaçında olucan adet
evet tebdili mekanda ferahlık varmış dimi...neyse oda güzel en azından mekan farklı olsun.benim tatilim aralık ayında kısmet olursa bahsetmiştim sana
ben ayağımı sürüyeyim şekerim sen gelirsin bu ay 25de oldum bakalım şimdi ne zaman olur bilemiyorum bazen stresten değişebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?