hadi allahhhhhhhhhhhhhhhh güzel habere hazırız kız bizzzzzzzzzzzzzzKizlar kani verdim bekliyorum.
19.50 gibi cikar dediler.
Elim titriyor yazamiyorum inanin.
Canimmmm rabbim guzel haberler vermeni nasip etsin.. kalpten dua ediyorumm senin icin insallah cok yuksek cikar degerin 2side tutunmustr sana aminnnnnnnnn...Kizlar kani verdim bekliyorum.
19.50 gibi cikar dediler.
Elim titriyor yazamiyorum inanin.
Oldum artik heyecandan.hadi allahhhhhhhhhhhhhhhh güzel habere hazırız kız bizzzzzzzzzzzzzz
Ayyy canim allah razi olsun hadi insallah.Canimmmm rabbim guzel haberler vermeni nasip etsin.. kalpten dua ediyorumm senin icin insallah cok yuksek cikar degerin 2side tutunmustr sana aminnnnnnnnn...
Arkadaşım heyecanın anlıyorum ben bile heyecan içerisinde senden gelecek güzel haberleri bekliyorum :) :) :)Oldum artik heyecandan.
Danismadaki bayanla goz gozeyiz devamli.
Benim icin cok onemlide burda beklicem dedim.bayan arafa bayildimmi diye bakiyo herhalde
Ayy eminn ol canim seninle ayni heyecani yasiyoruz evlermzde... hepimiz ayni anda dua edelim senin icinnnAyyy canim allah razi olsun hadi insallah.
Aglamamak icin zor tutuyorum kendimi
aman dur haberi almadan bayılma he arada bize de yaz ondan sonra istersen bayılOldum artik heyecandan.
Danismadaki bayanla goz gozeyiz devamli.
Benim icin cok onemlide burda beklicem dedim.bayan arafa bayildimmi diye bakiyo herhalde
hey maşalalahhhhKizlar hamileyim sukurrrr
Ama bugun 10.gunumuz 37.60 cikti deger.
Doktorumla konustum.erken olmus 12.gun biraz daha artar bu deger dedi.
Az degilmi yaaa
Doktorum tebrikler dedi gerci
gözün aydın canım çok sevindim rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin:)Kizlar hamileyim sukurrrr
Az degilmi yaaa
gözün aydın birtanem değerin inşallah katlanacak bu defa çifter mutluluk yaşarsın inşallahKizlar hamileyim sukurrrr
Az degilmi yaaa
Canimmmmmmmmmm cokkk sevindimmmmm cok duygulandimmm agliyorumm suannnn rabbimm kucagina almayi nasip etsin cokk sevindimmm 12.gun 2katina cikar masallahhhKizlar hamileyim sukurrrr
Az degilmi yaaa
canım tebrik ederim çok ama çok sevdim darısı başımıza :) :) inşaallah seni hiç bırakmasın sağ sağlim kucağına aldigin günleride gör super yaaa :) :) :)Kizlar hamileyim sukurrrr
Az degilmi yaaa
hayırlı olsun cnm ALLAH KUCAGINA ALMAYIDA NASİP ETSİN RABBİM isteyen herkeze versin hayırlısıylaKizlar hamileyim sukurrrr
Az degilmi yaaa
Canim samsun universite hastanesinde androloji labarutarinda yaptirdim..10 gun oncede devlet hastanesinde yaptirmistim 100 bin cikmisti ama hareketli hareketsiz morfolojibfalan 0 di.ama ozel hastanede hersey sifirdi..Mervecik daha önce sana yazmıştım ama ulaşmadımı bilmiyorum sperm testini fakültede yaptırdım demişsin hangi fakülte öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa
Kizlar hamileyim sukurrrr
Az degilmi yaaa
tebrik ederim allahım sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin inş darısı bizim başımızaKizlar hamileyim sukurrrr
Az degilmi yaaa
cnm maşallah tebrikler Allah tamamına erdirsinKizlar hamileyim sukurrrr
Az degilmi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?