Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Oldum artik heyecandan.
Danismadaki bayanla goz gozeyiz devamli.
Benim icin cok onemlide burda beklicem dedim.bayan arafa bayildimmi diye bakiyo herhalde
Arkadaşım heyecanın anlıyorum ben bile heyecan içerisinde senden gelecek güzel haberleri bekliyorum :) :) :)

selam kızlar nasılsınız?tedavileriniz nasıl gidyor umarım yolundadır herşey.biz de ersel beyin ilaçlarına yeni başladık inşallah şifa olur hücrelerimiz çok düşmüştü en son..
okullar açıldı bizim seminerler başladı ve sürekli görüştüğm okuldan bir arkadaşım tam 4 aylık hamileymiş bana sölemiyor...başkasından duydum biz bu durumla sürekli karşılaşmk zorunda mıyız bilmiyolar ki saklamaları bizi daha çok üzüyor ...ne deyim rabbim görüyo duyuyo bizi sölenecek bişey yok aslında...

Kizlar hamileyim sukurrrr
Ama bugun 10.gunumuz 37.60 cikti deger.
Doktorumla konustum.erken olmus 12.gun biraz daha artar bu deger dedi.
Az degilmi yaaa
Doktorum tebrikler dedi gerci
hey maşalalahhhhgözünaydın şekerim bu sefer 9 ay boyunca seninle olucak inşlh darısıbize ayağını sürü kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Az degilmi yaaa
gözün aydın birtanem değerin inşallah katlanacak bu defa çifter mutluluk yaşarsın inşallah

Az degilmi yaaa
Canimmmmmmmmmm cokkk sevindimmmmm cok duygulandimmm agliyorumm suannnn rabbimm kucagina almayi nasip etsin cokk sevindimmm 12.gun 2katina cikar masallahhh

Az degilmi yaaa
canım tebrik ederim çok ama çok sevdim darısı başımıza :) :) inşaallah seni hiç bırakmasın sağ sağlim kucağına aldigin günleride gör super yaaa :) :) :)

Mervecik daha önce sana yazmıştım ama ulaşmadımı bilmiyorum sperm testini fakültede yaptırdım demişsin hangi fakülte öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa
Canim samsun universite hastanesinde androloji labarutarinda yaptirdim..10 gun oncede devlet hastanesinde yaptirmistim 100 bin cikmisti ama hareketli hareketsiz morfolojibfalan 0 di.ama ozel hastanede hersey sifirdi..

Az degilmi yaaa

ayyyyy cccooookkkkk sevındımmm canım
hayırlı olsun ıns 9 ay sonra saglıkla alırsın bebeklerını kucagına ıns

Az degilmi yaaa
tebrik ederim allahım sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin inş darısı bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…