Bende belki bir ihtimal denemek istemiştim ama ne yazık ki ben İstanbuldayım. Samsun biraz uzak :) Teşekkkur ederim .Canim samsun universite hastanesinde androloji labarutarinda yaptirdim..10 gun oncede devlet hastanesinde yaptirmistim 100 bin cikmisti ama hareketli hareketsiz morfolojibfalan 0 di.ama ozel hastanede hersey sifirdi..
btd08 canım gözün aydın ne güzel bir duygudur tahmin bile edemiyorum çok sevindim rabbim hepimize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin . Sizde ne problem vardı neler yaptınız biraz anlatabilirmisin rica etsemayyyyy cccooookkkkk sevındımmm canım
hayırlı olsun ıns 9 ay sonra saglıkla alırsın bebeklerını kucagına ıns
geldim cemrem bakıp çıkıyorum arada .evet canım süleyman beyle görüştüm bu ay yine bayrama denk geliyor tedavim iptal mi olacak dedim yok benim bayramda bir planım yok adetinde görüşelim dedi.sende daha tatile gitmemişsin çabuk hallet işini seni bekliyorum tedavi için:))
canım biz rahim filmi çektirdik çünkü raporu bayan üzerinden çıkarıyorlar.ama sonradan öğrendim ki azo sebepli bazı arkadaşlar erkek üzerinden hemen rapor çıkarabiliyorlar bizim çektiğimiz çoğu sıkıntıyı çekmiyorlar.yapman gereken şey erkek üzerinden rapor çıkarmak
cok sevındım cok korkuyorum cunku saol canım arastırcam mutlaka
Amin canım sanada kucağına almanı nasip etsin mevlam.evet canım benimde bu ay kısmetse tedavim başlıyor heyecan yapmıycam diyorum ama nafile inşallah bu defa sonu bebişli olur eşim bir dahası yok dedi bu defa olmazsa ben ameliyat olmam dedi inşallah gerek kalmaz.karşılıklı dua edelim
maşallah canım Allah tamamına erdirsin, sağ salim kucağına aldım dediğin gününde yaşarız inşallahKizlar hamileyim sukurrrr
Ama bugun 10.gunumuz 37.60 cikti deger.
Doktorumla konustum.erken olmus 12.gun biraz daha artar bu deger dedi.
Az degilmi yaaa
Doktorum tebrikler dedi gerci
Kizlar hamileyim sukurrrr
Az degilmi yaaa
Az degilmi yaaa
canımmm çokkkk sevindim gözün aydın.Rabbim 9 ay boyunca sağlıklı bi hamileleKizlar hamileyim sukurrrr
Az degilmi yaaa
Az degilmi yaaa
Canımm tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşalllahhhh çok sevindimmmKizlar hamileyim sukurrrr
Az degilmi yaaa
ayy olsun cnm benimmmCanımm tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşalllahhhh çok sevindimmmhalay çeken smile bulamadım yaaaa
oyyy o oglusunu yerim ben...Canim benim tebrik ederim insallah bu defa sorunsuz bir hamilelik gecirirsin gozun aydin...opuyoruz oglumla sizi cok sevindik biz
Canimmm saolasin ozrldrnde yazfim sana az once.darisi sana olsun cnm.canımmm çokkkk sevindim gözün aydın.Rabbim 9 ay boyunca sağlıklı bi hamilele
canımmmm çok sevindim gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin. İnşallah 9 ay boyunca sağlıklı,huzurlu bi hamişlik geçirirsin canımmmm
Aaa canim.srn halay cekne zaten.Btd canim halay cekemedim ben telden girdigimden sanirim....massallah insallah rabbim kucaginada almayi nasip eder allahim tamamina erdirsin insallah
gözünaydın Allah tamamına erdirsin hayırlısı ile kucağına alırsın inşallahKizlar hamileyim sukurrrr
Az degilmi yaaa
geldim cemrem bakıp çıkıyorum arada .evet canım süleyman beyle görüştüm bu ay yine bayrama denk geliyor tedavim iptal mi olacak dedim yok benim bayramda bir planım yok adetinde görüşelim dedi.sende daha tatile gitmemişsin çabuk hallet işini seni bekliyorum tedavi için:))
canım biz rahim filmi çektirdik çünkü raporu bayan üzerinden çıkarıyorlar.ama sonradan öğrendim ki azo sebepli bazı arkadaşlar erkek üzerinden hemen rapor çıkarabiliyorlar bizim çektiğimiz çoğu sıkıntıyı çekmiyorlar.yapman gereken şey erkek üzerinden rapor çıkarmak
Amin canım sanada kucağına almanı nasip etsin mevlam.evet canım benimde bu ay kısmetse tedavim başlıyor heyecan yapmıycam diyorum ama nafile inşallah bu defa sonu bebişli olur eşim bir dahası yok dedi bu defa olmazsa ben ameliyat olmam dedi inşallah gerek kalmaz.karşılıklı dua edelim
amin birtanem Allah razı olsunCanim hakkinda hayirlisi olsun insallah olcak bu defa oyle hissediyorum ..heycan olmadan olmuyor canim ne yapsakta ...sen ginede stres yapmamaya calis insallah guzel olcak hersey
amin inşallah Allah sanada evladınızı sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin inşallah bu arada paşanın adı ne olacak merak ettimArkadaslar rabbim hepinize yasatsin bu mutlulugu bir bir hepinizin mujdesini alalim insallah ..allahim hepiniz yuzunu guldursun insallah en kisa zamanda her zaman tanidigim tanimadigim diye aklima gelince dua ediyorum allahim hepinize tattirsin ins bu guzel duyguyu
amin inşallah Allah sanada evladınızı sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin inşallah bu arada paşanın adı ne olacak merak ettim
amin inşallah Allah sanada evladınızı sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin inşallah bu arada paşanın adı ne olacak merak ettim
evet çok güzel kerem yusuf olsa keşkeCanim benim hakkinda hayirlisi ne ise o olsun
Allah razi olsun cok sagol canim kismet olursa kerem olcak denisiklik olmassa nasil guzelmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?