Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim samsun universite hastanesinde androloji labarutarinda yaptirdim..10 gun oncede devlet hastanesinde yaptirmistim 100 bin cikmisti ama hareketli hareketsiz morfolojibfalan 0 di.ama ozel hastanede hersey sifirdi..
Bende belki bir ihtimal denemek istemiştim ama ne yazık ki ben İstanbuldayım. Samsun biraz uzak :) Teşekkkur ederim .

ayyyyy cccooookkkkk sevındımmm canım
hayırlı olsun ıns 9 ay sonra saglıkla alırsın bebeklerını kucagına ıns
btd08 canım gözün aydın ne güzel bir duygudur tahmin bile edemiyorum çok sevindim rabbim hepimize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin . Sizde ne problem vardı neler yaptınız biraz anlatabilirmisin rica etsem

Kizlar hamileyim sukurrrr
Ama bugun 10.gunumuz 37.60 cikti deger.
Doktorumla konustum.erken olmus 12.gun biraz daha artar bu deger dedi.
Az degilmi yaaa
Doktorum tebrikler dedi gerci
maşallah canım Allah tamamına erdirsin, sağ salim kucağına aldım dediğin gününde yaşarız inşallah

Az degilmi yaaa

tebrik ederim hayırlısıyla kucagına almanıda nasip eder inş. yaradanım salıklı sıhhatlı hayırlı evladın olur inş. canım :kk73:

Ayyy canlarimmm tek tek okudum mesajlarinizi...
Heyevandan alintilayamadim.kusura bakmayin.
Sukurler olsun rabbime.
Insallah cumarteside degerim artarak gider.
Bu kez hersey yolunda gider insallah.

Rabbim bu gunleri hepinize nasip etsin insallah.hep dualarimdasiniz.
Tedavileri en guzelini nasip etsin rabbim sizlere.
Hepimizede anne olmayi...
Allaha emanetsiniz hepiniz...

oyyy oyyyy bu guzel haberler içinde canınızı sıkmak istemezdim ama benım canım cok sıkkın kızlar ya
komsumun oglusuyla vakıt gecırdım yıkıldım ya...normalde mutlu olmam lazım deıl mı yaa..ama ıcım yandı benım ya...annem telde torununun tatlılıklarından nasıl ballandıra ballandıra anlatıyo görmenız lazım..ben konuyu kapatmaya calısıyorum devam edıyo konuya ya
benım canımın yandıgı aklına bıle gelmıyo....ben daha 2 yıllık evlıyım..aramızda 5-9-12 vb yıllık evlı kader arkadaslarım var...siz nasıl bu acıyla basa cıktınız canlar....içim sogumadı benım ya bu sınavla nasıl yasadınızaklımdan cıkaramıyorum ben yılları nasıl gecırırım ben bı akıl verın bunun üstesinden nasıl gelıcem...nasıl bu durumumuz yokmus gıbı hayatıma devam edıcem ben sizler nasıl yapıyosunuz tekrardan kusura bakmayın sevıncımızı bozdum ama dertlesmek ıstedım sızlerle

Az degilmi yaaa

Canim benim tebrik ederim insallah bu defa sorunsuz bir hamilelik gecirirsin gozun aydin...opuyoruz oglumla sizi cok sevindik biz

Az degilmi yaaa
canımmm çokkkk sevindim gözün aydın.Rabbim 9 ay boyunca sağlıklı bi hamilele
Az degilmi yaaa
canımmmm çok sevindim gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin.İnşallah 9 ay boyunca sağlıklı,huzurlu bi hamişlik geçirirsin canımmmm

Btd canim halay cekemedim ben telden girdigimden sanirim....massallah insallah rabbim kucaginada almayi nasip eder allahim tamamina erdirsin insallah

Az degilmi yaaa
Canımm tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşalllahhhh çok sevindimmm halay çeken smile bulamadım yaaaa

Canımm tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşalllahhhh çok sevindimmm halay çeken smile bulamadım yaaaa
ayy olsun cnm benimmm
saolasin.darisi sana olsun tatlimmmm

Canim benim tebrik ederim insallah bu defa sorunsuz bir hamilelik gecirirsin gozun aydin...opuyoruz oglumla sizi cok sevindik biz
oyyy o oglusunu yerim ben...
saolasin cnm.
insallah bu kez hersey guzel olur.

Canimmm saolasin ozrldrnde yazfim sana az once.darisi sana olsun cnm.
Btd canim halay cekemedim ben telden girdigimden sanirim....massallah insallah rabbim kucaginada almayi nasip eder allahim tamamina erdirsin insallah
Aaa canim.srn halay cekne zaten.
Ohludun ne oluyo anne dicek icerde.
Saka bi yana.allah razi olsun cnm.

Az degilmi yaaa
gözünaydın Allah tamamına erdirsin hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah

Arkadaslar rabbim hepinize yasatsin bu mutlulugu bir bir hepinizin mujdesini alalim insallah ..allahim hepiniz yuzunu guldursun insallah en kisa zamanda her zaman tanidigim tanimadigim diye aklima gelince dua ediyorum allahim hepinize tattirsin ins bu guzel duyguyu

Canim hakkinda hayirlisi olsun insallah olcak bu defa oyle hissediyorum ..heycan olmadan olmuyor canim ne yapsakta ...sen ginede stres yapmamaya calis insallah guzel olcak hersey

Canim hakkinda hayirlisi olsun insallah olcak bu defa oyle hissediyorum ..heycan olmadan olmuyor canim ne yapsakta ...sen ginede stres yapmamaya calis insallah guzel olcak hersey
amin birtanem Allah razı olsun
inşallah canım ya bende çok heveslenmek istemiyorum ama gönül isterki bende anneliği yaşayayım
Rabbim bana ya anneliği nasip etsin yada olmayacaksa gönlüme razı eğlesin
stres yapmamak elde değil ama inanıyorum ki sizlerinde dualarıyla bu durumuda yüz akıyla atlatıcam

amin inşallah Allah sanada evladınızı sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin inşallah bu arada paşanın adı ne olacak merak ettim

amin inşallah Allah sanada evladınızı sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin inşallah bu arada paşanın adı ne olacak merak ettim

Canim benim hakkinda hayirlisi ne ise o olsun
Allah razi olsun cok sagol canim kismet olursa kerem olcak denisiklik olmassa nasil guzelmi

QUOTE="nurusima81, post: 36770133, member: 264615"]evet çok güzel kerem yusuf olsa keşke [/QUOTE]

esim iki isim istemiyor canim ..yusuf ismini ben istiyordum ama ailede var diye vaz gectik
ama beyeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…