- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
QUOTE="nurusima81, post: 36770133, member: 264615"]evet çok güzel kerem yusuf olsa keşke
adıyla yaşasın inşallah kerem sahibi olur oğluşun hayırlı evlat olur inşallah amin[/QUOTE]esim iki isim istemiyor canim ..yusuf ismini ben istiyordum ama ailede var diye vaz gectik
ama beyeniyorum
Kizlar hamileyim sukurrrr
Ama bugun 10.gunumuz 37.60 cikti deger.
Doktorumla konustum.erken olmus 12.gun biraz daha artar bu deger dedi.
Az degilmi yaaa
Doktorum tebrikler dedi gerci
cnm çoook sevindim maşallah inşallah artacak hayırlısıyla koca göbekli hamiş olacaksın sonra da yavrunu kucağına alacaksınAyyy canlarimmm tek tek okudum mesajlarinizi...
Heyevandan alintilayamadim.kusura bakmayin.
Sukurler olsun rabbime.
Insallah cumarteside degerim artarak gider.
Bu kez hersey yolunda gider insallah.
Rabbim bu gunleri hepinize nasip etsin insallah.hep dualarimdasiniz.
Tedavileri en guzelini nasip etsin rabbim sizlere.
Hepimizede anne olmayi...
Allaha emanetsiniz hepiniz...
cnm benim bilseydim aynı gün giderdik :)iki gün önce bende süleyman hocann yanındaydık celalettin hoca tamam dediğinde bizde başlıyoruz uzun zaman oldu çok heyecanlıydım yine toplarız en az 12 yumurta dedi rahatladım ama bakalım eşimin sonuçlarıgeldim cemrem bakıp çıkıyorum arada .evet canım süleyman beyle görüştüm bu ay yine bayrama denk geliyor tedavim iptal mi olacak dedim yok benim bayramda bir planım yok adetinde görüşelim dedi.sende daha tatile gitmemişsin çabuk hallet işini seni bekliyorum tedavi için:))
canım biz rahim filmi çektirdik çünkü raporu bayan üzerinden çıkarıyorlar.ama sonradan öğrendim ki azo sebepli bazı arkadaşlar erkek üzerinden hemen rapor çıkarabiliyorlar bizim çektiğimiz çoğu sıkıntıyı çekmiyorlar.yapman gereken şey erkek üzerinden rapor çıkarmak
Amin canım sanada kucağına almanı nasip etsin mevlam.evet canım benimde bu ay kısmetse tedavim başlıyor heyecan yapmıycam diyorum ama nafile inşallah bu defa sonu bebişli olur eşim bir dahası yok dedi bu defa olmazsa ben ameliyat olmam dedi inşallah gerek kalmaz.karşılıklı dua edelim
canım hiç paniklemeyin biz de hem devlette hem de özelde en iyi ürologlara yıllarca gittik biz azo değiliz tedavimizde en iyi souçları en az yan etkiyle hocamızla alıyoruzyarın celalettin beyde ilk muayenemiz var gitmeden kan tahlillerimizi yaptıralım dedik sabah 10 da bezmialemdeydik hocanın eski çalıştığı hastane üroloji bölümüne randevu almıştım eşim muayeneye girdiğinde celalettin beye gideceğimizi söylemiş doktor gülmüş bölümünü biliyormusunuz demiş eşimde evet demiş nasıl tedavi ettiğini biliyormusunuz diye sormuş eşim hayır demiş doktor bitkisiller veriyor demiş özetle bizde şöyle bir izlenim bıraktı sizin ne işiniz var dahiliye doktorunda zaten bitkiselle tedavi ediyor onun içinde başkasına yönlendiriyor ikimizinde morali sıfırlandı mikro tese den sonra 7 yıl geçti tekrar denemeye karar vermiştik ama hiç heyecanım kalmadı 7 yıl önce birçok doktorun elinde oyuncak olmuştuk çevreden borç toplayıp muayene ücretlerini ödemiştik sonuç sizin çocuğunuz olmaz evlat edinin cümlesi ve bir yığın borç yine bilinçsizce sağa sola gitmek istemiyordum ayyy ne yapıcam eşim çok umutsuz bende
Cnm teprikler hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin Inşallah değerin az değil benimde 6.gunumde 37 çıktı ama ikiz gebelik olduğu için kalbini ferah tut meleğin seninle çok şükürKizlar hamileyim sukurrrr
Az degilmi yaaa
Az degilmi yaaa
Cnm mrblar yazdm belki gozunden kacmstr annem senin niyetine yasin okudu haberin olsun :))
Kizlar yesilden haber varmi?
Dogum oldumu acaba, yavrulari nasilki?
Aklim onda bi yandan...
Haber alan olursa bizede yazsin...
Az degilmi yaaa
Günaydın herkese, ben siteye bugün üye oldum. Sizlere danışmak istediğim önemli sorunlarımız var. 3 yıldır evliyim istanbulda yaşıyorum. 1 buçuk yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ama bu haftaya kadar eşim sperm testi yaptırmamıştı. Özel bir hastanede salı günü test yaptırdı ve azospermi olduğunu öğrendik ve hakkında hiçbir şey bilmiyorduk ve öğrenince büyük bir yıkım yaşadık. Dün hormon testi ve ultrason sonuçlarını aldık ve fsh 23,9 çıktı diğerleri normal. Ve solda varikosal bulunuyormuş. Doktor bize gerekli hiçbir bilgi vermeden hemen ameliyat olman lazım dedi. Hem varikosal için hem de mikrotese ile sperm toplanacakmış. Bu durumda olan arkadaşlar varsa ne yapmalıyız hiç bilmiyoruz. Daha şokunu atlatamadık, çok zor bir durummuş. Yardımcı olursanız sevinirim..
oyyy oyyyy bu guzel haberler içinde canınızı sıkmak istemezdim ama benım canım cok sıkkın kızlar ya
komsumun oglusuyla vakıt gecırdım yıkıldım ya...normalde mutlu olmam lazım deıl mı yaa..ama ıcım yandı benım ya...annem telde torununun tatlılıklarından nasıl ballandıra ballandıra anlatıyo görmenız lazım..ben konuyu kapatmaya calısıyorum devam edıyo konuya ya
benım canımın yandıgı aklına bıle gelmıyo....ben daha 2 yıllık evlıyım..aramızda 5-9-12 vb yıllık evlı kader arkadaslarım var...siz nasıl bu acıyla basa cıktınız canlar....içim sogumadı benım yabu sınavla nasıl yasadınız aklımdan cıkaramıyorum ben yılları nasıl gecırırım ben bı akıl verın bunun üstesinden nasıl gelıcem...nasıl bu durumumuz yokmus gıbı hayatıma devam edıcem ben sizler nasıl yapıyosunuz tekrardan kusura bakmayın sevıncımızı bozdum ama dertlesmek ıstedım sızlerle
Günaydın herkese, ben siteye bugün üye oldum. Sizlere danışmak istediğim önemli sorunlarımız var. 3 yıldır evliyim istanbulda yaşıyorum. 1 buçuk yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ama bu haftaya kadar eşim sperm testi yaptırmamıştı. Özel bir hastanede salı günü test yaptırdı ve azospermi olduğunu öğrendik ve hakkında hiçbir şey bilmiyorduk ve öğrenince büyük bir yıkım yaşadık. Dün hormon testi ve ultrason sonuçlarını aldık ve fsh 23,9 çıktı diğerleri normal. Ve solda varikosal bulunuyormuş. Doktor bize gerekli hiçbir bilgi vermeden hemen ameliyat olman lazım dedi. Hem varikosal için hem de mikrotese ile sperm toplanacakmış. Bu durumda olan arkadaşlar varsa ne yapmalıyız hiç bilmiyoruz. Daha şokunu atlatamadık, çok zor bir durummuş. Yardımcı olursanız sevinirim..[/QUOTE
Günaydın canım öncelikle varikosal ameliyatı olanlarla ilgili okumuştum 6 ay içinde sperm testeleri iyide çıkabiliyor kötü hiç anlamıyorsunuz bile ama 6 aydan sonra tedavileriniz sonuç veriyor azosperm madem tamam mikro tese yapılsın inş. sperm bulunupda dondurulur. şuan sakin olup düşünün derim ve başka doktorada gidin ve fikir alın 2. özel hastane mi
hic iyi değilim canım ya eşim gitti geldi sonuç kocaman bır sıfır güya tedaviye baslıcaktık tekrar basa döndukgünaydın cnm nasılsın hormon tahlillerini yaptırdınız mı
nurusima
kızz kayıp kız naber nasılsın şekerim kısmetse bu dönem başlıyorsun demek hadi inşlh sonu evlatlı olucak
canım celalettin hocanın anlaştığı andromerde daha ayrıntılı yazıyor mesala aşağıdaki bilgiler yer alıyor ve bunlar bizler için çoook önemlikızlar spermogramda sperm çıkışı 0 olunca tertemiz bir sayfamı veriyorlar burda hiç bişey yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?