Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
QUOTE="nurusima81, post: 36770133, member: 264615"]evet çok güzel kerem yusuf olsa keşke

esim iki isim istemiyor canim ..yusuf ismini ben istiyordum ama ailede var diye vaz gectik
ama beyeniyorum[/QUOTE]
adıyla yaşasın inşallah kerem sahibi olur oğluşun hayırlı evlat olur inşallah amin

esim iki isim istemiyor canim ..yusuf ismini ben istiyordum ama ailede var diye vaz gectik
ama beyeniyorum
adıyla yaşasın inşallah kerem sahibi olur oğluşun hayırlı evlat olur inşallah amin[/QUOTE]

Amin canim sagol allah razi olsun allahim hepinize yasatsin bugunleri ins...

Kizlar hamileyim sukurrrr
Ama bugun 10.gunumuz 37.60 cikti deger.
Doktorumla konustum.erken olmus 12.gun biraz daha artar bu deger dedi.
Az degilmi yaaa
Doktorum tebrikler dedi gerci

Dr tebrikler dediyse bir tebrik de bizlerden gelsin bakalım
Hadi gözün aydın taze anne adayı
Merak etme değerin katlanacak inşALLAH
Geç döllenme olmuştur muhakkak
Rabbim bu sefer yüzünü güldürür inşALLAH

Allah kucağına almayi da nasip etsin btd08 bu kez bebeğin sseninlesonuna kadar kkalsın insallah

cnm çoook sevindim maşallah inşallah artacak hayırlısıyla koca göbekli hamiş olacaksın sonra da yavrunu kucağına alacaksın

btd08 canım tebrik ederim
böyle güzel haberlere ihtiyacımız var
bu sefer hep seninle olurlar inş.

cnm benim bilseydim aynı gün giderdik :)iki gün önce bende süleyman hocann yanındaydık celalettin hoca tamam dediğinde bizde başlıyoruz uzun zaman oldu çok heyecanlıydım yine toplarız en az 12 yumurta dedi rahatladım ama bakalım eşimin sonuçları

canım hiç paniklemeyin biz de hem devlette hem de özelde en iyi ürologlara yıllarca gittik biz azo değiliz tedavimizde en iyi souçları en az yan etkiyle hocamızla alıyoruz

Az degilmi yaaa
Cnm teprikler hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin Inşallah değerin az değil benimde 6.gunumde 37 çıktı ama ikiz gebelik olduğu için kalbini ferah tut meleğin seninle çok şükür

Kizlar yesilden haber varmi?
Dogum oldumu acaba, yavrulari nasilki?
Aklim onda bi yandan...
Haber alan olursa bizede yazsin...

canım yeşilo34 le dün konuştum ama çok az bebekler doğmuşlar ama durumlarıyla ilgili akşam test yapıp bilgi vereceklerdi
kiloları iyi maaşallah ama tabi küçük oldukları için kuvezdeler.bugün yine arayıp haber alıcam inşallah .
Gözünaydın cnm hayırlı olsun bu defa sonuna kadar gitsin hamileliğin inş
değerin inşallah katlanarak artar cnm ..10.günde olsa bi dğer çıkmış sonuçta 2 gün sonra dahada yükselecektir..taze hamiş.

Son düzenleme:
Az degilmi yaaa

Rabbim çok güzel saglikli bir hamilelik geçirip mutluluk saglik ile kucagina almayi analiz Babıali büyütmeyi nasip etsin.çok sevindimmm

Günaydın herkese, ben siteye bugün üye oldum. Sizlere danışmak istediğim önemli sorunlarımız var. 3 yıldır evliyim istanbulda yaşıyorum. 1 buçuk yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ama bu haftaya kadar eşim sperm testi yaptırmamıştı. Özel bir hastanede salı günü test yaptırdı ve azospermi olduğunu öğrendik ve hakkında hiçbir şey bilmiyorduk ve öğrenince büyük bir yıkım yaşadık. Dün hormon testi ve ultrason sonuçlarını aldık ve fsh 23,9 çıktı diğerleri normal. Ve solda varikosal bulunuyormuş. Doktor bize gerekli hiçbir bilgi vermeden hemen ameliyat olman lazım dedi. Hem varikosal için hem de mikrotese ile sperm toplanacakmış. Bu durumda olan arkadaşlar varsa ne yapmalıyız hiç bilmiyoruz. Daha şokunu atlatamadık, çok zor bir durummuş. Yardımcı olursanız sevinirim..

Merhaba canım aramıza hoşgeldin öncelikle. Burası tamda aradığın yer. bizde eşimdeki azospermi öğreneli 3 ay oldu. şimdilik bizim yaptığımız pek birşey yok. Dr.Celalettin Peru var onu araştırmanı isterim burdaki çoğu arkadaş oraya gitmekte bizde önümüzdeki aylar gitmeyi planlıyoruz. Hoca Mikro teseye karşı ilaçla bitkiselle tedavi ediyor.

canım benim ne demek moralimizi bozmak sen üzülme yeter ki bizlerde yaşıyoruz ağlıyoruz zırlıyoruz sonra dönüyoruz dünyaya hiç bir zaman kötü şeyleri getirme aklına eğerki getirdiysende güzel olanları düşün derim kötüyü güzel çevirebilirsin ben misal kendimden vereyim eşime testis tümörü teşhisi konuldu sonra azosperm düşünüyorum hamile olsam üzüntümden kahrolurdum ve bebeğimle ilgilemezdim güzel annelik yapamazdım diye sonra ALLAHA TEALANIN İŞİNE KARIŞAMAM BİLDİĞİ VARDIR DİYORUM İÇİMİ FERAHLATIYORUM... SANADA İNŞ. KALBİNİ FERAHLARDA RAHATLARSIN

günaydın cnm nasılsın hormon tahlillerini yaptırdınız mı

nurusima

kızz kayıp kız naber nasılsın şekerim kısmetse bu dönem başlıyorsun demek hadi inşlh sonu evlatlı olucak
hic iyi değilim canım ya eşim gitti geldi sonuç kocaman bır sıfır güya tedaviye baslıcaktık tekrar basa dönduk

kızlar spermogramda sperm çıkışı 0 olunca tertemiz bir sayfamı veriyorlar burda hiç bişey yazmıyor

kızlar spermogramda sperm çıkışı 0 olunca tertemiz bir sayfamı veriyorlar burda hiç bişey yazmıyor
canım celalettin hocanın anlaştığı andromerde daha ayrıntılı yazıyor mesala aşağıdaki bilgiler yer alıyor ve bunlar bizler için çoook önemli

Sperm : - Round Cell : 22-25 EPİTEL ( 5-6 ) Eritrosit : (Nadir ) Aglütinasyon ve tipi: Makrofaj : 4-5
Sperm Sayımı : - /cc
Round Cell Sayımı : 2 200 000 /cc
Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)
Lökosit Sayımı : 638 000 /cc Lökosit Oranı : % 29
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 1 562 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 71
( % 8 spermatit ( 10-12 , 12-15 m), % 92 spermatosit)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…