Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Rabbim çok güzel saglikli bir hamilelik geçirip mutluluk saglik ile kucagina almayi analiz Babıali büyütmeyi nasip etsin.çok sevindimmm
gözünaydın Allah tamamına erdirsin hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah

Allah kucağına almayi da nasip etsin btd08 bu kez bebeğin sseninlesonuna kadar kkalsın insallah

cnm çoook sevindim maşallah inşallah artacak hayırlısıyla koca göbekli hamiş olacaksın sonra da yavrunu kucağına alacaksın

btd08 canım tebrik ederim
böyle güzel haberlere ihtiyacımız var
bu sefer hep seninle olurlar inş.

Cnm teprikler hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin Inşallah değerin az değil benimde 6.gunumde 37 çıktı ama ikiz gebelik olduğu için kalbini ferah tut meleğin seninle çok şükür

Hayırlı olsun canım gözünaydı . Çok sevindim

Hepinizden allah razi olsun
Rabbim hayirlisiyla anne olmayi hepimize nasip etsin.
Dualariniz guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.

Valla yarinki kan testimi heyecanla bekliyorum yine.insallah 2ye katlar degerim.
Korkular bitmiyor maalesef.bi ultrasinda gorsem kalp atisini bi duysam az daha rahatlicam sanirim.hakkimizda hayirlisi.
Icim icime sigmiyor tabi.esimle saskin saskin geziyoruz.

cepten giriyorum baglantida cok yavas alintilayamadigim olursa kusura bakmayin ne olur.

Flzask2003 cnm yesille konustugunda bendende slm soyle.dun dua ettim cok ona.
Aksamda hep aklimdalardi.
Rabbim yavrularini ona bagislasin.

Kizlar hamileyim sukurrrr
Ama bugun 10.gunumuz 37.60 cikti deger.
Doktorumla konustum.erken olmus 12.gun biraz daha artar bu deger dedi.
Az degilmi yaaa
Doktorum tebrikler dedi gerci

Canım çok sevimdim.Allah tamamına erdirsin.Bu sefer kucağına almak nasip olsun.Darısı biz dua edenler bekleyenler olsun.Haydı oyuna ancak bu kadarını becerebildim ya

Teşekkürler arkadaşlar. Buradan biraz okudum da Emre Bakırcıoğlunu da tavsiye etmişler. Celalettin Perunun tedavisinden sonuç alan oldu mu. Yani nasıl bir süreç olur ve bizim gibi fsh yüksekliği sorunlarını da düzeltebiliyo mu

Çok teşekkür ederim. Başka doktora gidicez ama nereye gideceğimizi bilemedik. Bu siteye rastgeldim ve sizlerle paylaşmak istedim. Bu başlıkta o kadar yazı varki hepsini okuyamadım ama genellikle Celalettin Peru ve Emre Bakırcıoğlundan memnun kalınmış herhalde. Önce tedavi mi olmalı eşim yoksa mikrotese mi. Şimdi de buna karar veremedik..

cok saol canım ya..bazen öyle bır düşüyorum ki diplere...aglıyorum sulu göz gezıyorum..kendıme gelıyorum napayım...rabbıme güvenıyorum..inş yüzümüz gülücek hepimizinde

Evet zaten çoğu arkadaş Emre Bakırcıoğlu Celalettin Peru hoca arasında kalıyor.
Emre hoca hemen mikro tese yapıyormuş
Celalettin hoca ise Ersel Meti ile birlikte çalışıyor. Celalettin hoca aslında dahiliye doktoru canım.
Hoca İğne ilaç ve bitkisel yöntemlerle çözüm bulmaya çalışıyor. Hamile kalan sonuç alan arkadaşlarımız var.
Hücre bile olmayan.diğer doktorların olmaz dediği arkadaşlar bile şuanda sonuç alanlar var.
Önce allahtan canım
Ben burdaki arkadaşlara inanıyorum güveniyorum hiç gitmedim ama önümüzdeki aylarda celalettin hocaya gitmeyi plalıyoruz eşimle.
İstanbulun neresinde oturuyorsun.Yaş kaç.

Canım ya mesajını görünce çok sevindim demek tedaviye başlıyorsun hayırlı olsun gözün aydın inşallah hayırla sonuçlanır ne çok isterdim birlikte gitmeyi seninlede tanışmış olurdum.ben bu ay başlıycam kısmetse inşallah çifte bayram yaşarız birtanem bizi haberdar et olurmu çok heyecan yaptım

Tekrar teşekkür ederim, yaşım 29 zeytinburnunda oturuyorum.

FSH bizimde 32 tedavi öncesi ve simdi 1 lerde iğne ile değerler düştü celalettin beyde tedavideyiz.

Çok sevindim yani düşürülüyor. Öncelikle teşekkür ederim. Peki ne kadar sürede düşürüldü ve şimdi spermlerde değişme oldu mu. Yani sonrasında ne yapacaksınız..

canım bence mikro tese olun bir bakın bakalım sperm çıkacak mı çıkarsa çok güzel bir şey bence doktora sorduğumda 1 sperm çıksa bile umut diyordu sonra tedaviye başlayın derim.

cok saol canım ya..bazen öyle bır düşüyorum ki diplere...aglıyorum sulu göz gezıyorum..kendıme gelıyorum napayım...rabbıme güvenıyorum..inş yüzümüz gülücek hepimizinde

o bende çok oluyor canım zaten sulugözün tekiyim görme halimi ben ağlayınca eşim nasıl kahkaha atıyor anlatamam yani dua edelimde daha kötü olmasın halimiz ALLAHTAN GELDİ ALLAHTAN DİLERİZ DEVAMIZI :)

cnm bnimde etrafımda bebekler var bi okadarda hamile ama inan bana alısıyosun bizde öğreneli üç ay oldu ama ben o kadar cabuk alıştımki bende üzülüyorum ama içimde çok farklı bi umut var belki tedaviye yeni başladığımızdandır belkide başka bişeydendir canını sıkma hayrlısını dusun bi etrafına bak ne derdi olan insanlar var eskiden olsa bi tedavimiz bile yokmuş düşünsene ama bugün baktığın zaman herseyin bi tedavisi var hemem hemen ALLAHDAN ümidini kesme herseyde vardır bi hayır öyle düşün ben öyle düşünüyorum biz korunmayı bırakınca çocuğumuzun odası nasıl olsun diye dusunurken simdi bi cocugumuz olucakmı diye düşünüyoruz ve ben bunun için bile şükrediyorum en azından bi umut hiç bir sorunu olmayan insanlar var ve çocukları olmuyo o sekilde dusun demekki neymiş hayırlısı buymuş cnm sıkma canını sen üzüldükçe esin daha cok uzulur o yüzden çok fazla olumsuz düşünme olumlu seyler dusunmeye calışki haytdan bi tat alabilesin

alışamadım canım ben yaaa...bizde yenı ögrendık...bizim durumumuz genetık ten sorun baslıyo oyuzden daha cok zor...korkuyorum ....tek caremiz celalettın hoca oda tedavı bulamazsa bıze ..allah korusun naparım yaa..kendım üzülüyorum eşime destek olamadıgım gıbı onuda strese sokuyorum...inş bu gunlerı unutacagımız zamanlarda gelır ozamanlarda yavrularımız kucagımızda olur..inş...

o bende çok oluyor canım zaten sulugözün tekiyim görme halimi ben ağlayınca eşim nasıl kahkaha atıyor anlatamam yani dua edelimde daha kötü olmasın halimiz ALLAHTAN GELDİ ALLAHTAN DİLERİZ DEVAMIZI :)

ayy bende sulugözüm aglayan görsem sebebpsız aglarım :) hıc sevmıyorum bu huyumu ama napalım..inş rabbım cıkış yolunu gösterır bıze...kimse caresız umutsuz kalmasın cok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…