Rabbim çok güzel saglikli bir hamilelik geçirip mutluluk saglik ile kucagina almayi analiz Babıali büyütmeyi nasip etsin.çok sevindimmm
gözünaydın Allah tamamına erdirsin hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah
Dr tebrikler dediyse bir tebrik de bizlerden gelsin bakalım
Hadi gözün aydın taze anne adayı
Merak etme değerin katlanacak inşALLAH
Geç döllenme olmuştur muhakkak
Rabbim bu sefer yüzünü güldürür inşALLAH
Allah kucağına almayi da nasip etsin btd08 bu kez bebeğin sseninlesonuna kadar kkalsın insallah
cnm çoook sevindim maşallah inşallah artacak hayırlısıyla koca göbekli hamiş olacaksın sonra da yavrunu kucağına alacaksın
btd08 canım tebrik ederim
böyle güzel haberlere ihtiyacımız var
bu sefer hep seninle olurlar inş.
Cnm teprikler hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin Inşallah değerin az değil benimde 6.gunumde 37 çıktı ama ikiz gebelik olduğu için kalbini ferah tut meleğin seninle çok şükür
Hayırlı olsun canım gözünaydı . Çok sevindim
canım yeşilo34 le dün konuştum ama çok az bebekler doğmuşlar ama durumlarıyla ilgili akşam test yapıp bilgi vereceklerdi
kiloları iyi maaşallah ama tabi küçük oldukları için kuvezdeler.bugün yine arayıp haber alıcam inşallah .
Gözünaydın cnm hayırlı olsun bu defa sonuna kadar gitsin hamileliğin inş
değerin inşallah katlanarak artar cnm ..10.günde olsa bi dğer çıkmış sonuçta 2 gün sonra dahada yükselecektir..taze hamiş.
Kizlar hamileyim sukurrrr
Ama bugun 10.gunumuz 37.60 cikti deger.
Doktorumla konustum.erken olmus 12.gun biraz daha artar bu deger dedi.
Az degilmi yaaa
Doktorum tebrikler dedi gerci
Merhaba canım aramıza hoşgeldin öncelikle. Burası tamda aradığın yer. bizde eşimdeki azospermi öğreneli 3 ay oldu. şimdilik bizim yaptığımız pek birşey yok. Dr.Celalettin Peru var onu araştırmanı isterim burdaki çoğu arkadaş oraya gitmekte bizde önümüzdeki aylar gitmeyi planlıyoruz. Hoca Mikro teseye karşı ilaçla bitkiselle tedavi ediyor.
Teşekkürler arkadaşlar. Buradan biraz okudum da Emre Bakırcıoğlunu da tavsiye etmişler. Celalettin Perunun tedavisinden sonuç alan oldu mu. Yani nasıl bir süreç olur ve bizim gibi fsh yüksekliği sorunlarını da düzeltebiliyo mu
canım benim ne demek moralimizi bozmak sen üzülme yeter ki bizlerde yaşıyoruz ağlıyoruz zırlıyoruz sonra dönüyoruz dünyaya hiç bir zaman kötü şeyleri getirme aklına eğerki getirdiysende güzel olanları düşün derim kötüyü güzel çevirebilirsin ben misal kendimden vereyim eşime testis tümörü teşhisi konuldu sonra azosperm düşünüyorum hamile olsam üzüntümden kahrolurdum ve bebeğimle ilgilemezdim güzel annelik yapamazdım diye sonra ALLAHA TEALANIN İŞİNE KARIŞAMAM BİLDİĞİ VARDIR DİYORUM İÇİMİ FERAHLATIYORUM... SANADA İNŞ. KALBİNİ FERAHLARDA RAHATLARSIN
Teşekkürler arkadaşlar. Buradan biraz okudum da Emre Bakırcıoğlunu da tavsiye etmişler. Celalettin Perunun tedavisinden sonuç alan oldu mu. Yani nasıl bir süreç olur ve bizim gibi fsh yüksekliği sorunlarını da düzeltebiliyo mu
Canım ya mesajını görünce çok sevindim demek tedaviye başlıyorsun hayırlı olsun gözün aydın inşallah hayırla sonuçlanır ne çok isterdim birlikte gitmeyi seninlede tanışmış olurdum.ben bu ay başlıycam kısmetse inşallah çifte bayram yaşarız birtanem bizi haberdar et olurmu çok heyecan yaptımcnm benim bilseydim aynı gün giderdik :)iki gün önce bende süleyman hocann yanındaydık celalettin hoca tamam dediğinde bizde başlıyoruz uzun zaman oldu çok heyecanlıydım yine toplarız en az 12 yumurta dedi rahatladım ama bakalım eşimin sonuçları
Evet zaten çoğu arkadaş Emre Bakırcıoğlu Celalettin Peru hoca arasında kalıyor.
Emre hoca hemen mikro tese yapıyormuş
Celalettin hoca ise Ersel Meti ile birlikte çalışıyor. Celalettin hoca aslında dahiliye doktoru canım.
Hoca İğne ilaç ve bitkisel yöntemlerle çözüm bulmaya çalışıyor. Hamile kalan sonuç alan arkadaşlarımız var.
Hücre bile olmayan.diğer doktorların olmaz dediği arkadaşlar bile şuanda sonuç alanlar var.
Önce allahtan canım
Ben burdaki arkadaşlara inanıyorum güveniyorum hiç gitmedim ama önümüzdeki aylarda celalettin hocaya gitmeyi plalıyoruz eşimle.
İstanbulun neresinde oturuyorsun.Yaş kaç.
kızlar spermogramda sperm çıkışı 0 olunca tertemiz bir sayfamı veriyorlar burda hiç bişey yazmıyor
FSH bizimde 32 tedavi öncesi ve simdi 1 lerde iğne ile değerler düştü celalettin beyde tedavideyiz.
hayır cnm randevumuz öğleden sonraCanım naptınız celalettin hocaya gittinizmi
Çok teşekkür ederim. Başka doktora gidicez ama nereye gideceğimizi bilemedik. Bu siteye rastgeldim ve sizlerle paylaşmak istedim. Bu başlıkta o kadar yazı varki hepsini okuyamadım ama genellikle Celalettin Peru ve Emre Bakırcıoğlundan memnun kalınmış herhalde. Önce tedavi mi olmalı eşim yoksa mikrotese mi. Şimdi de buna karar veremedik..
cok saol canım ya..bazen öyle bır düşüyorum ki diplere...aglıyorum sulu göz gezıyorum..kendıme gelıyorum napayım...rabbıme güvenıyorum..inş yüzümüz gülücek hepimizinde
cnm bnimde etrafımda bebekler var bi okadarda hamile ama inan bana alısıyosun bizde öğreneli üç ay oldu ama ben o kadar cabuk alıştımki bende üzülüyorum ama içimde çok farklı bi umut var belki tedaviye yeni başladığımızdandır belkide başka bişeydendir canını sıkma hayrlısını dusun bi etrafına bak ne derdi olan insanlar var eskiden olsa bi tedavimiz bile yokmuş düşünsene ama bugün baktığın zaman herseyin bi tedavisi var hemem hemen ALLAHDAN ümidini kesme herseyde vardır bi hayır öyle düşün ben öyle düşünüyorum biz korunmayı bırakınca çocuğumuzun odası nasıl olsun diye dusunurken simdi bi cocugumuz olucakmı diye düşünüyoruz ve ben bunun için bile şükrediyorum en azından bi umut hiç bir sorunu olmayan insanlar var ve çocukları olmuyo o sekilde dusun demekki neymiş hayırlısı buymuş cnm sıkma canını sen üzüldükçe esin daha cok uzulur o yüzden çok fazla olumsuz düşünme olumlu seyler dusunmeye calışki haytdan bi tat alabilesinoyyy oyyyy bu guzel haberler içinde canınızı sıkmak istemezdim ama benım canım cok sıkkın kızlar ya
komsumun oglusuyla vakıt gecırdım yıkıldım ya...normalde mutlu olmam lazım deıl mı yaa..ama ıcım yandı benım ya...annem telde torununun tatlılıklarından nasıl ballandıra ballandıra anlatıyo görmenız lazım..ben konuyu kapatmaya calısıyorum devam edıyo konuya ya
benım canımın yandıgı aklına bıle gelmıyo....ben daha 2 yıllık evlıyım..aramızda 5-9-12 vb yıllık evlı kader arkadaslarım var...siz nasıl bu acıyla basa cıktınız canlar....içim sogumadı benım yabu sınavla nasıl yasadınız aklımdan cıkaramıyorum ben yılları nasıl gecırırım ben bı akıl verın bunun üstesinden nasıl gelıcem...nasıl bu durumumuz yokmus gıbı hayatıma devam edıcem ben sizler nasıl yapıyosunuz tekrardan kusura bakmayın sevıncımızı bozdum ama dertlesmek ıstedım sızlerle
cnm bnimde etrafımda bebekler var bi okadarda hamile ama inan bana alısıyosun bizde öğreneli üç ay oldu ama ben o kadar cabuk alıştımki bende üzülüyorum ama içimde çok farklı bi umut var belki tedaviye yeni başladığımızdandır belkide başka bişeydendir canını sıkma hayrlısını dusun bi etrafına bak ne derdi olan insanlar var eskiden olsa bi tedavimiz bile yokmuş düşünsene ama bugün baktığın zaman herseyin bi tedavisi var hemem hemen ALLAHDAN ümidini kesme herseyde vardır bi hayır öyle düşün ben öyle düşünüyorum biz korunmayı bırakınca çocuğumuzun odası nasıl olsun diye dusunurken simdi bi cocugumuz olucakmı diye düşünüyoruz ve ben bunun için bile şükrediyorum en azından bi umut hiç bir sorunu olmayan insanlar var ve çocukları olmuyo o sekilde dusun demekki neymiş hayırlısı buymuş cnm sıkma canını sen üzüldükçe esin daha cok uzulur o yüzden çok fazla olumsuz düşünme olumlu seyler dusunmeye calışki haytdan bi tat alabilesin
o bende çok oluyor canım zaten sulugözün tekiyim görme halimi ben ağlayınca eşim nasıl kahkaha atıyor anlatamam yani dua edelimde daha kötü olmasın halimiz ALLAHTAN GELDİ ALLAHTAN DİLERİZ DEVAMIZI :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?