Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inş cnm amin hepimizin tek bi amacı var oda sağlıklı bi bebeımızın olması oda ALLAHİN İZNİYLE olucak inş RABBİM HERKEZİN KUCAGINI TEZ ZAMANDA DOLDURSUNNN AMİNNNN AMİNNNN SIRA SIRA ANNE OLALIM HADİ BAKALIM başkaları için edilen dualar kabul olurmuş bende burdaki herkes için dua ediyorum kızlarrrr ALLAH EŞLERİNİZE ŞİFA VERSİN HERKEZCİKLER KENDİLİĞİNDEN HAMİLE KALIR İNŞ ALLAHIM SEN BU CUMA GÜNÜ EDİLEN DUALARIMIZI KABUL EYLE AMİNNNNNNNNNN

aminnnn amminnn ınsss canım...bende buradakı herkese yavrularımız olsun dıye...hepimizin eşlerine şifa ver allahım dıye dualar edıyorum...allahım bırbırımıze yaptıgımız duaları kabul eder inş...

Çok sevindim yani düşürülüyor. Öncelikle teşekkür ederim. Peki ne kadar sürede düşürüldü ve şimdi spermlerde değişme oldu mu. Yani sonrasında ne yapacaksınız..
Sperm değil canim bizim spermi üreten hucremiz dahi yoktu yillar önce tek çare düşündüğümüz ve bize tek yol gösterilen micro teseden hepsi bizim 6 ayda düştü FSH
Eşinin neden azosperm olduğuna bagli hormonal tikaniklik bizim kemoterapi fen
Sebeplerine gore değişiyor ve en kolay olani hormonal kaynaklı olan ilaç ile tedavi edilip daha kisa süreç sonuçlar alınabiliyor.
Düşün ki hic olamayan hucrelerimiz cikti celalettin bey ile ersel bey sayesinde simdi hücre sayimizin yükselmesini bekliyoruz.sonra spermin evreleri basliyor hücrelere bölünerek rabbim sen sayisi rakam yazmayan o test kagitlarinda sperm sayisi yaxmasada rakam yazan bir test kagidimiz var inşallah rabbim spermli yazan test sonuclarinida gösterecek.
Micro tese lütfen hemen olmayin tecrübe canim sebebini öğrenip tedavi olun.en son çare micro tese tedavide bir yol katedin ki micro teseden olumlu spermli sonuclaeiniz olsun.
Genelde dktr tek çare micro tese diyorlar cikmasa verdiği uzuntunun duygusal olarak yasanan hasarin tarifi yok canim birde üzerine eşinin testislerune hasar veriliyor.tedavi ve sonra micro tese
Dktr kim olursa olsun tedavinizin sonucu evlat olsun canim.

AMİİİİİNNN

aynen canım benim o kadar duygusalım ki eşimin canı acıyor hareketleri kısıtlı ya onun canı acıyor diye oturdum ağlıyorum, burcun balık mı yoksa

canım bence mikro tese olun bir bakın bakalım sperm çıkacak mı çıkarsa çok güzel bir şey bence doktora sorduğumda 1 sperm çıksa bile umut diyordu sonra tedaviye başlayın derim.

Aslında biz de hemen durumunu görmek istiyoruz yani bi an önce çözelim diyoruz ama daha yolun başındayız. Onun için tedavi yerine mikrotese mi yapılsın diyoruz. Ama hemen karar verirsek de yanlış bi şey yapmaktan korkuyoruz..

cnm ck güzel anlatmışsın valla bende ilk öğrendiğimde bi panikledim ki sorma hemen internetden arastrdım emre beyi buldum esimi bi zorladımkı bilemezsin yok tedavi edıyomuş bilmem ne felan filan neyse esim ısrarlarıma dayanamadı ğitti oda ameliyat diyince bizde karar verdik tedaviye basladıkmı simdi ben hazırlanıyorum sonra eşim tese olcak ama ben şimdi celalettin beyi duydum duydum duymasna ama eşime bahsedemedim bile onuda anlatsaydım bayağı bi kızardı yani cnm şimdide cok ustune gitmek istemiyorum diyorum tesemizi olalım ki inş çıkar eger çıkmazsa bizde bi sure sonra celalettin beyle iletişime geçeriz diye duşundum sence hatamı yaparız

Amin inşaallah hepimiz evlat sahibi oluruz. Yazdığın şeyler çok önemliydi bizim kararımızı etkileyecek. İlk önce neden olduğunu öğrenip tedavi deneyelim öyleyse. Peki nedenini de Celalettin bey anlayabilir mi, yoksa sonuçlardan sonra sırf tedavi için mi gidicez..

Amin inşaallah hepimiz evlat sahibi oluruz. Yazdığın şeyler çok önemliydi bizim kararımızı etkileyecek. İlk önce neden olduğunu öğrenip tedavi deneyelim öyleyse. Peki nedenini de Celalettin bey anlayabilir mi, yoksa sonuçlardan sonra sırf tedavi için mi gidicez

benim durum çok karışık canım seni kesinlikle yanlış sevketmek istemem canım yukarda ark. yazmış

canım merak ettiğim testisin hasar veren mikro tese mi? tam anlamadım

biz tedaviye başlamadık daha canım durumumuz netleşti testis tümörü azosperm ilgili eşimin kafasındakilerin netleşmesini bekliyorum kendini toplamasını İNŞ. SONRA BAŞLAYACAĞIZ DOKTORUMA SORDUĞUMDA TÜP MERKEZLERİNE GİDECEKSİNİZ MUAYNE TAHLİLLER YAPILACAK MİKRO TESE İLE BAKILIP SPERM BULMAYA ÇALIŞACAKLAR 1 SPERM BULURLARSA BİLE SİZİN İÇİN UMUT DEDİ.. kesinlikle psikolojiniz bozuk gitmeyin derim içinizden normal hastaymış gibi muayne olacakmış gibi gidip kendinize moral verin.. ALLAHIN izn. hepsi yoluna girecek

Çok teşekkür ederim canım. Buraya yazdığımdan beri sizlerle daha da umutlandım. Allah hepimize yardım etsin ve sabır versin.

Aynı bizede doktorların önerdiği bu şekildeydi canım ama eşim mikro tese olmak istemedi. bende açıkçası olmasını istemiyorum . Yani son çare mikro tese olsun diyoruz dediğimiz için celalettin beyi seçtik. Erkeklerin en hasssas bölgeleridir testisler o yüzden çok çare olarak tese olmayı düşünüyoruz

Canim seninde yregine ferahlik vermek için yaziyorum.eşimin yeğeni testis kanseri oldu ve bir testi yok dktr kesinlikle çocuğun olmaz dediler.kemoterapi aldi ve hastaligindan eser kalmadi.tek testis i var yani su anda evli ve çocuk olamayacak diye korunmuyirlar ve 4 ayda eşi hamile kalmis rabbim iste mucize krizi oldu ve ikinciye de hamile kaldi2 tane krizi var.geç yasta alınan kemoterapi de 5 yil içinde hücreler kendini yeniliyormus bir nebze olsun yregini ferahlatmak istedim.
Bu yolda en guxlu biz eslere rol düşüyor biz güçlü olalimki eslweimuzde moral lu istekli olsunlar onların cani yanarken üzerine gitmek en kötüsü su anda kabullenis ve reddetme devresindesinuz

Son düzenleme:
Canim hoca tahlil ve testker

cnm hayırlı olsun tedavin en zaman başlıyorsun tüp bebeğe ...
maşalalh aallh esirgesin minikleri bizdende selam söle cnm benim ....
merhaba arkadasım inşlh sende evlat sahibi olursun
öncelikle bende celalettin hocaya gitmenizii tavsiye ederimve şimdi daha herşey net değilken ameliyat olmayın micro tese yani çünki eğer daha önce eşin ameliyat falan olmadıysa şanslısınız çünki ameliyat en kadar da olsa bi parça dahi damarlarda tahribat yapıyor ama eğer varikoseli çok fazla ise varikosel ameliyatı olun derim onlardan biride biziz benim eşim azosperm hastası ve 8 senelik evliyim evlendiğimin 3.cü ayındna beri uğraşıyorum evlat sahibi olmak için 2 kere ameliyat oldu sonuç hep hüsran 0000 bizde geeçn sene celalettin hocaya gittik tedavi için eşimde varikosel var dedi ameliyat oldu onun ardından eşimin fsh hep 3 larda gezerdi hocanın tedavisi sonucu bizde hücreler çıktı ilk önce ve ardından hamdolsun ki spermelri gördük şimdi bende tüp bebek tedavisi olacağım ayı bekliyorum sözüm o ki önce herşeyden önce celalettin hocaya gidin görüşün kafanız netleşsin ardından ne yapacağınıza siz gene karar verin derim ben...
hic iyi değilim canım ya eşim gitti geldi sonuç kocaman bır sıfır güya tedaviye baslıcaktık tekrar basa dönduk
cnm ne zmaan oldu ya uff siz tekrar başa döndük deyince üzüldüm ya...
kızlar spermogramda sperm çıkışı 0 olunca tertemiz bir sayfamı veriyorlar burda hiç bişey yazmıyor
cnm kağıtta istediğin kadar yazı olsun değerler yazsın azosperm ahstası isen sadece karşılarına kocaman bi 00 geliyor bi tek arif bey hücre sayısı lokosit onları yazıyor dieğr yerlerde yapan yok pek böle sonuç...

çok şükür kemoterapi almıyoruz biz sadece kontrollere gideceğiz ilerleyen zamanda gerekirse yapılacak zaten kemoterapi % 5 zarar görüyor diye doktordan öğrenmiştim birde üstüne azo sperm olduğunu öğrendik iyicene yıkıldı her şeyin hayırlısı diyebiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…