inş cnm amin hepimizin tek bi amacı var oda sağlıklı bi bebeımızın olması oda ALLAHİN İZNİYLE olucak inş RABBİM HERKEZİN KUCAGINI TEZ ZAMANDA DOLDURSUNNN AMİNNNN AMİNNNN SIRA SIRA ANNE OLALIM HADİ BAKALIM başkaları için edilen dualar kabul olurmuş bende burdaki herkes için dua ediyorum kızlarrrr ALLAH EŞLERİNİZE ŞİFA VERSİN HERKEZCİKLER KENDİLİĞİNDEN HAMİLE KALIR İNŞ ALLAHIM SEN BU CUMA GÜNÜ EDİLEN DUALARIMIZI KABUL EYLE AMİNNNNNNNNNNalışamadım canım ben yaaa...bizde yenı ögrendık...bizim durumumuz genetık ten sorun baslıyo oyuzden daha cok zor...korkuyorum ....tek caremiz celalettın hoca oda tedavı bulamazsa bıze ..allah korusun naparım yaa..kendım üzülüyorum eşime destek olamadıgım gıbı onuda strese sokuyorum...inş bu gunlerı unutacagımız zamanlarda gelır ozamanlarda yavrularımız kucagımızda olur..inş...
ayy bende sulugözüm aglayan görsem sebebpsız aglarım :) hıc sevmıyorum bu huyumu ama napalım..inş rabbım cıkış yolunu gösterır bıze...kimse caresız umutsuz kalmasın cok zor...
aminnnn amminnn ınsss canım...bende buradakı herkese yavrularımız olsun dıye...hepimizin eşlerine şifa ver allahım dıye dualar edıyorum...allahım bırbırımıze yaptıgımız duaları kabul eder inş...inş cnm amin hepimizin tek bi amacı var oda sağlıklı bi bebeımızın olması oda ALLAHİN İZNİYLE olucak inş RABBİM HERKEZİN KUCAGINI TEZ ZAMANDA DOLDURSUNNN AMİNNNN AMİNNNN SIRA SIRA ANNE OLALIM HADİ BAKALIM başkaları için edilen dualar kabul olurmuş bende burdaki herkes için dua ediyorum kızlarrrr ALLAH EŞLERİNİZE ŞİFA VERSİN HERKEZCİKLER KENDİLİĞİNDEN HAMİLE KALIR İNŞ ALLAHIM SEN BU CUMA GÜNÜ EDİLEN DUALARIMIZI KABUL EYLE AMİNNNNNNNNNN
Sperm değil canim bizim spermi üreten hucremiz dahi yoktu yillar önce tek çare düşündüğümüz ve bize tek yol gösterilen micro teseden hepsi bizim 6 ayda düştü FSHÇok sevindim yani düşürülüyor. Öncelikle teşekkür ederim. Peki ne kadar sürede düşürüldü ve şimdi spermlerde değişme oldu mu. Yani sonrasında ne yapacaksınız..
Sperm değil canim bizim spermi üreten hucremiz dahi yoktu yillar önce tek çare düşündüğümüz ve bize tek yol gösterilen micro teseden hepsi bizim 6 ayda düştü FSH
Eşinin neden azosperm olduğuna bagli hormonal tikaniklik bizim kemoterapi fen
Sebeplerine gore değişiyor ve en kolay olani hormonal kaynaklı olan ilaç ile tedavi edilip daha kisa süreç sonuçlar alınabiliyor.
Düşün ki hic olamayan hucrelerimiz cikti celalettin bey ile ersel bey sayesinde simdi hücre sayimizin yükselmesini bekliyoruz.sonra spermin evreleri basliyor hücrelere bölünerek rabbim sen sayisi rakam yazmayan o test kagitlarinda sperm sayisi yaxmasada rakam yazan bir test kagidimiz var inşallah rabbim spermli yazan test sonuclarinida gösterecek.
Micro tese lütfen hemen olmayin tecrübe canim sebebini öğrenip tedavi olun.en son çare micro tese tedavide bir yol katedin ki micro teseden olumlu spermli sonuclaeiniz olsun.
Genelde dktr tek çare micro tese diyorlar cikmasa verdiği uzuntunun duygusal olarak yasanan hasarin tarifi yok canim birde üzerine eşinin testislerune hasar veriliyor.tedavi ve sonra micro tese
Dktr kim olursa olsun tedavinizin sonucu evlat olsun canim.
alışamadım canım ben yaaa...bizde yenı ögrendık...bizim durumumuz genetık ten sorun baslıyo oyuzden daha cok zor...korkuyorum ....tek caremiz celalettın hoca oda tedavı bulamazsa bıze ..allah korusun naparım yaa..kendım üzülüyorum eşime destek olamadıgım gıbı onuda strese sokuyorum...inş bu gunlerı unutacagımız zamanlarda gelır ozamanlarda yavrularımız kucagımızda olur..inş...
ayy bende sulugözüm aglayan görsem sebebpsız aglarım :) hıc sevmıyorum bu huyumu ama napalım..inş rabbım cıkış yolunu gösterır bıze...kimse caresız umutsuz kalmasın cok zor...
canım bence mikro tese olun bir bakın bakalım sperm çıkacak mı çıkarsa çok güzel bir şey bence doktora sorduğumda 1 sperm çıksa bile umut diyordu sonra tedaviye başlayın derim.
cnm ck güzel anlatmışsın valla bende ilk öğrendiğimde bi panikledim ki sorma hemen internetden arastrdım emre beyi buldum esimi bi zorladımkı bilemezsin yok tedavi edıyomuş bilmem ne felan filan neyse esim ısrarlarıma dayanamadı ğitti oda ameliyat diyince bizde karar verdik tedaviye basladıkmı simdi ben hazırlanıyorum sonra eşim tese olcak ama ben şimdi celalettin beyi duydum duydum duymasna ama eşime bahsedemedim bileSperm değil canim bizim spermi üreten hucremiz dahi yoktu yillar önce tek çare düşündüğümüz ve bize tek yol gösterilen micro teseden hepsi bizim 6 ayda düştü FSH
Sebeplerine gore değişiyor ve en kolay olani hormonal kaynaklı olan ilaç ile tedavi edilip daha kisa süreç sonuçlar alınabiliyor.
Düşün ki hic olamayan hucrelerimiz cikti celalettin bey ile ersel bey sayesinde simdi hücre sayimizin yükselmesini bekliyoruz.sonra spermin evreleri basliyor hücrelere bölünerek rabbim sen sayisi rakam yazmayan o test kagitlarinda sperm sayisi yaxmasada rakam yazan bir test kagidimiz var inşallah rabbim spermli yazan test sonuclarinida gösterecek.
Micro tese lütfen hemen olmayin tecrübe canim sebebini öğrenip tedavi olun.en son çare micro tese tedavide bir yol katedin ki micro teseden olumlu spermli sonuclaeiniz olsun.
Genelde dktr tek çare micro tese diyorlar cikmasa verdiği uzuntunun duygusal olarak yasanan hasarin tarifi yok canim birde üzerine eşinin testislerune hasar veriliyor.tedavi ve sonra micro tese
Sperm değil canim bizim spermi üreten hucremiz dahi yoktu yillar önce tek çare düşündüğümüz ve bize tek yol gösterilen micro teseden hepsi bizim 6 ayda düştü FSH
Aslında biz de hemen durumunu görmek istiyoruz yani bi an önce çözelim diyoruz ama daha yolun başındayız. Onun için tedavi yerine mikrotese mi yapılsın diyoruz. Ama hemen karar verirsek de yanlış bi şey yapmaktan korkuyoruz..
Amin inşaallah hepimiz evlat sahibi oluruz. Yazdığın şeyler çok önemliydi bizim kararımızı etkileyecek. İlk önce neden olduğunu öğrenip tedavi deneyelim öyleyse. Peki nedenini de Celalettin bey anlayabilir mi, yoksa sonuçlardan sonra sırf tedavi için mi gidicez
biz tedaviye başlamadık daha canım durumumuz netleşti testis tümörü azosperm ilgili eşimin kafasındakilerin netleşmesini bekliyorum kendini toplamasını İNŞ. SONRA BAŞLAYACAĞIZ DOKTORUMA SORDUĞUMDA TÜP MERKEZLERİNE GİDECEKSİNİZ MUAYNE TAHLİLLER YAPILACAK MİKRO TESE İLE BAKILIP SPERM BULMAYA ÇALIŞACAKLAR 1 SPERM BULURLARSA BİLE SİZİN İÇİN UMUT DEDİ.. kesinlikle psikolojiniz bozuk gitmeyin derim içinizden normal hastaymış gibi muayne olacakmış gibi gidip kendinize moral verin.. ALLAHIN izn. hepsi yoluna girecek
biz tedaviye başlamadık daha canım durumumuz netleşti testis tümörü azosperm ilgili eşimin kafasındakilerin netleşmesini bekliyorum kendini toplamasını İNŞ. SONRA BAŞLAYACAĞIZ DOKTORUMA SORDUĞUMDA TÜP MERKEZLERİNE GİDECEKSİNİZ MUAYNE TAHLİLLER YAPILACAK MİKRO TESE İLE BAKILIP SPERM BULMAYA ÇALIŞACAKLAR 1 SPERM BULURLARSA BİLE SİZİN İÇİN UMUT DEDİ.. kesinlikle psikolojiniz bozuk gitmeyin derim içinizden normal hastaymış gibi muayne olacakmış gibi gidip kendinize moral verin.. ALLAHIN izn. hepsi yoluna girecek
Canim hoca tahlil ve testkereylul2014 .!.:Amin inşaallah hepimiz evlat sahibi oluruz. Yazdığın şeyler çok önemliydi bizim kararımızı etkileyecek. İlk önce neden olduğunu öğrenip tedavi deneyelim öyleyse. Peki nedenini de Celalettin bey anlayabilir mi, yoksa sonuçlardan sonra sırf tedavi için mi gidicez
evet görmüştüm canm sonuçlarını bende hazırlamayı düşünüyorum karışımdan ama hoca bişi yapmayın dedi ameliyatı bekliyorum bişey kullanmıyoruz bizde şimdi test yapcak eşim haftaya 1 ayı geçti bakalım iğneleri bırakalı hayırlısı artık
cnm hayırlı olsun tedavin en zaman başlıyorsun tüp bebeğe ...cnm benim bilseydim aynı gün giderdik :)iki gün önce bende süleyman hocann yanındaydık celalettin hoca tamam dediğinde bizde başlıyoruz uzun zaman oldu çok heyecanlıydım yine toplarız en az 12 yumurta dedi rahatladım ama bakalım eşimin sonuçları
maşalalh aallh esirgesin minikleri bizdende selam söle cnm benim ....canım yeşilo34 le dün konuştum ama çok az bebekler doğmuşlar ama durumlarıyla ilgili akşam test yapıp bilgi vereceklerdi
kiloları iyi maaşallah ama tabi küçük oldukları için kuvezdeler.bugün yine arayıp haber alıcam inşallah .
Gözünaydın cnm hayırlı olsun bu defa sonuna kadar gitsin hamileliğin inş
değerin inşallah katlanarak artar cnm ..10.günde olsa bi dğer çıkmış sonuçta 2 gün sonra dahada yükselecektir..taze hamiş.
merhaba arkadasım inşlh sende evlat sahibi olursunGünaydın herkese, ben siteye bugün üye oldum. Sizlere danışmak istediğim önemli sorunlarımız var. 3 yıldır evliyim istanbulda yaşıyorum. 1 buçuk yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ama bu haftaya kadar eşim sperm testi yaptırmamıştı. Özel bir hastanede salı günü test yaptırdı ve azospermi olduğunu öğrendik ve hakkında hiçbir şey bilmiyorduk ve öğrenince büyük bir yıkım yaşadık. Dün hormon testi ve ultrason sonuçlarını aldık ve fsh 23,9 çıktı diğerleri normal. Ve solda varikosal bulunuyormuş. Doktor bize gerekli hiçbir bilgi vermeden hemen ameliyat olman lazım dedi. Hem varikosal için hem de mikrotese ile sperm toplanacakmış. Bu durumda olan arkadaşlar varsa ne yapmalıyız hiç bilmiyoruz. Daha şokunu atlatamadık, çok zor bir durummuş. Yardımcı olursanız sevinirim..
cnm ne zmaan oldu ya uff siz tekrar başa döndük deyince üzüldüm ya...hic iyi değilim canım ya eşim gitti geldi sonuç kocaman bır sıfır güya tedaviye baslıcaktık tekrar basa dönduk
cnm kağıtta istediğin kadar yazı olsun değerler yazsın azosperm ahstası isen sadece karşılarına kocaman bi 00 geliyor bi tek arif bey hücre sayısı lokosit onları yazıyor dieğr yerlerde yapan yok pek böle sonuç...kızlar spermogramda sperm çıkışı 0 olunca tertemiz bir sayfamı veriyorlar burda hiç bişey yazmıyor
ayyy bende aynı yaa...yükselen balık etkıler mı :)aynen canım benim o kadar duygusalım ki eşimin canı acıyor hareketleri kısıtlı ya onun canı acıyor diye oturdum ağlıyorum, burcun balık mı yoksa
Canim seninde yregine ferahlik vermek için yaziyorum.eşimin yeğeni testis kanseri oldu ve bir testi yok dktr kesinlikle çocuğun olmaz dediler.kemoterapi aldi ve hastaligindan eser kalmadi.tek testis i var yani su anda evli ve çocuk olamayacak diye korunmuyirlar ve 4 ayda eşi hamile kalmis rabbim iste mucize krizi oldu ve ikinciye de hamile kaldi2 tane krizi var.geç yasta alınan kemoterapi de 5 yil içinde hücreler kendini yeniliyormus bir nebze olsun yregini ferahlatmak istedim.
Bu yolda en guxlu biz eslere rol düşüyor biz güçlü olalimki eslweimuzde moral lu istekli olsunlar onların cani yanarken üzerine gitmek en kötüsü su anda kabullenis ve reddetme devresindesinuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?