- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
ayyy bende aynı yaa...yükselen balık etkıler mı :)
Canim oncelikle hosgeldn aramiza bizde 5 ay oldu ogreneli microtese konusunda burdaki arkdslarla baya bi konustktn sonra celalettin hocaya gittik microtese olmadik. Cunku her tesede testisler zarar goruyo. Sonra 6 ay da zor toparlanio dokular. Fsh tedaviyle dusurulebilir. Testesteron kac peki.. bizim fsh 7 mesela butun hormonlar normale yakin ama sonuc sifir sebebi belli degil.. diger hormon degerlerni yazabilirmsnAslında biz de hemen durumunu görmek istiyoruz yani bi an önce çözelim diyoruz ama daha yolun başındayız. Onun için tedavi yerine mikrotese mi yapılsın diyoruz. Ama hemen karar verirsek de yanlış bi şey yapmaktan korkuyoruz..
Aminnnnnn canimmmm allah razi olsun :) bu mubarek gunde gonlumuzden geceni rabbim nasip etsin hepimizeCanim allah razi olsun.anneciginin agzina yuregune saglik rabbim insallah sizin ve hepimizin yuzunu guldursun.
Bu mubarek gunde ve saatte hepimize saglikli hayirli imanli evlatlar versin.
Canim oncelikle hosgeldn aramiza bizde 5 ay oldu ogreneli microtese konusunda burdaki arkdslarla baya bi konustktn sonra celalettin hocaya gittik microtese olmadik. Cunku her tesede testisler zarar goruyo. Sonra 6 ay da zor toparlanio dokular. Fsh tedaviyle dusurulebilir. Testesteron kac peki.. bizim fsh 7 mesela butun hormonlar normale yakin ama sonuc sifir sebebi belli degil.. diger hormon degerlerni yazabilirmsn
Cnm bizimde testesteron o civardaydi igne tedavisi ve bitkisel tedavi goruyo esim.. fsh yuksek onun dusurulmesi gerekio o dusunce testesteron artiyoTeşekkür ederim öncelikle. Sonuçlar yanımda değil ama sınır değerlere çok yakındılar, bakınca tam yazarım. Hatırladığım yanlış değilse eğer testesteron 3.6 lh 4.8 di. Küçük sınıra yakındılar ama normal yazıyordu..
Sonuçta sizde sperm belliki var bizlere göre durumunuz çok daha iyi,sperm çıkışı varken kesinlikle mikrotese olmayın doğal yöntemlerle sperm sayısı artırılabilir ben ERSEL METİ yle görüşmenizi öneririm,hormonlarınız iyi bence testesteronda artırılabilirArkadaslar defalarca yazdim ama sadece sagolsunlae bir kac arkadas cevap verdi.yaklasik 15 gun once esim sperm testi verdi devlet hastanesinde total konsantrasyon 100 bin cikti ama bunlarda hareketlibhareketsiz morfoloji falan hepsi 0 ciktbu testen sonra ozel hastanede sperm testi verdik sperm dahi 0 cikti yine bu ozel hastanede hormon testi yaptirdik degerlerimi fsh 6.42 lh 3.96 prolaktin ise 8.24 cikti doktor hormonlar normal dedi hocam testestoron vermediniz dedim gerek yok onda sorun yoktur dedi.direk tup bebek mikro tese yontemi dediler..tupbbebek merkezinede gittik adam renkli doplere hormon tahlillerine bakti yapi boyut hormonlar normal dedi senden ben sperm bulurum dedi.sonra ben guvenemedim tekrar uni hastanesinevfittim ve sperm testivverdim ml sperm sayisi 5 bin toplam sperm sayisi 8 bin cikti volum ise 1.6 ileribhareketli yuzde 0 yerindevhareketli ise yuzde 1 morfoloji ise yuzde 0 cikti.uni hastanesinde ise yaptirdigimiz hormon sonuclari fsh 5.42 lh 2.67 prolaktin 14.6 estradiol 22.94 total testestoron alt sinir 2.8 iken bizimki 2.65..simdi size soruyorum ben azospermmiyim testestoron dusuk dedivdoktor bunun tedavisi var mi acaba mikro tese ile sperm bulabileceklermi hemen tup bebek mi denemeliyiz yada acaba tikaniklik olabilirmi lutfn bizim hikayemizi okuyup yardimci olun lutfen yorum yapin fikir verin....
Tebrikler canım çok sevindim Allah sagsalim kucağına almayı nasip etsinKizlar hamileyim sukurrrr
Ama bugun 10.gunumuz 37.60 cikti deger.
Doktorumla konustum.erken olmus 12.gun biraz daha artar bu deger dedi.
Az degilmi yaaa
Doktorum tebrikler dedi gerci
Kim demiş başa cikabildigimizi durumu umrsamadan patavatsiz konusan arkadadlardan tut da sora sora herşeyi öğrenmeye çalışan meraklilar biz 4 yıllık evliyiz bir yıldır tedavideyiz çok zor umarım daha da uzamazoyyy oyyyy bu guzel haberler içinde canınızı sıkmak istemezdim ama benım canım cok sıkkın kızlar ya
komsumun oglusuyla vakıt gecırdım yıkıldım ya...normalde mutlu olmam lazım deıl mı yaa..ama ıcım yandı benım ya...annem telde torununun tatlılıklarından nasıl ballandıra ballandıra anlatıyo görmenız lazım..ben konuyu kapatmaya calısıyorum devam edıyo konuya ya
benım canımın yandıgı aklına bıle gelmıyo....ben daha 2 yıllık evlıyım..aramızda 5-9-12 vb yıllık evlı kader arkadaslarım var...siz nasıl bu acıyla basa cıktınız canlar....içim sogumadı benım yabu sınavla nasıl yasadınız aklımdan cıkaramıyorum ben yılları nasıl gecırırım ben bı akıl verın bunun üstesinden nasıl gelıcem...nasıl bu durumumuz yokmus gıbı hayatıma devam edıcem ben sizler nasıl yapıyosunuz tekrardan kusura bakmayın sevıncımızı bozdum ama dertlesmek ıstedım sızlerle
Canım bence kesinlikle microtese olmayın sizde çıkış var ama sayı az olduğu için morfoloji ye bakilmamistir öyle oluyor yani siz azospermi değil bence oligospermi oluyorsunuz acele karar vermeyin tedavi ile spermler çoğalırArkadaslar defalarca yazdim ama sadece sagolsunlae bir kac arkadas cevap verdi.yaklasik 15 gun once esim sperm testi verdi devlet hastanesinde total konsantrasyon 100 bin cikti ama bunlarda hareketlibhareketsiz morfoloji falan hepsi 0 ciktbu testen sonra ozel hastanede sperm testi verdik sperm dahi 0 cikti yine bu ozel hastanede hormon testi yaptirdik degerlerimi fsh 6.42 lh 3.96 prolaktin ise 8.24 cikti doktor hormonlar normal dedi hocam testestoron vermediniz dedim gerek yok onda sorun yoktur dedi.direk tup bebek mikro tese yontemi dediler..tupbbebek merkezinede gittik adam renkli doplere hormon tahlillerine bakti yapi boyut hormonlar normal dedi senden ben sperm bulurum dedi.sonra ben guvenemedim tekrar uni hastanesinevfittim ve sperm testivverdim ml sperm sayisi 5 bin toplam sperm sayisi 8 bin cikti volum ise 1.6 ileribhareketli yuzde 0 yerindevhareketli ise yuzde 1 morfoloji ise yuzde 0 cikti.uni hastanesinde ise yaptirdigimiz hormon sonuclari fsh 5.42 lh 2.67 prolaktin 14.6 estradiol 22.94 total testestoron alt sinir 2.8 iken bizimki 2.65..simdi size soruyorum ben azospermmiyim testestoron dusuk dedivdoktor bunun tedavisi var mi acaba mikro tese ile sperm bulabileceklermi hemen tup bebek mi denemeliyiz yada acaba tikaniklik olabilirmi lutfn bizim hikayemizi okuyup yardimci olun lutfen yorum yapin fikir verin....
Arkadaslar defalarca yazdim ama sadece sagolsunlae bir kac arkadas cevap verdi.yaklasik 15 gun once esim sperm testi verdi devlet hastanesinde total konsantrasyon 100 bin cikti ama bunlarda hareketlibhareketsiz morfoloji falan hepsi 0 ciktbu testen sonra ozel hastanede sperm testi verdik sperm dahi 0 cikti yine bu ozel hastanede hormon testi yaptirdik degerlerimi fsh 6.42 lh 3.96 prolaktin ise 8.24 cikti doktor hormonlar normal dedi hocam testestoron vermediniz dedim gerek yok onda sorun yoktur dedi.direk tup bebek mikro tese yontemi dediler..tupbbebek merkezinede gittik adam renkli doplere hormon tahlillerine bakti yapi boyut hormonlar normal dedi senden ben sperm bulurum dedi.sonra ben guvenemedim tekrar uni hastanesinevfittim ve sperm testivverdim ml sperm sayisi 5 bin toplam sperm sayisi 8 bin cikti volum ise 1.6 ileribhareketli yuzde 0 yerindevhareketli ise yuzde 1 morfoloji ise yuzde 0 cikti.uni hastanesinde ise yaptirdigimiz hormon sonuclari fsh 5.42 lh 2.67 prolaktin 14.6 estradiol 22.94 total testestoron alt sinir 2.8 iken bizimki 2.65..simdi size soruyorum ben azospermmiyim testestoron dusuk dedivdoktor bunun tedavisi var mi acaba mikro tese ile sperm bulabileceklermi hemen tup bebek mi denemeliyiz yada acaba tikaniklik olabilirmi lutfn bizim hikayemizi okuyup yardimci olun lutfen yorum yapin fikir verin....
Listeyi Gülerim arkadaşımız tutuyor ancak forumun yeni halinden sonra yayınlayamıyor artıkarkadaşlar daha önce celalettin peru tedavi olanların listesi diye yapmışsınız hala devam ediyormu bu liste
5561, post: 36784426, member: 621413"]Arkadaslar defalarca yazdim ama sadece sagolsunlae bir kac arkadas cevap verdi.yaklasik 15 gun once esim sperm testi verdi devlet hastanesinde total konsantrasyon 100 bin cikti ama bunlarda hareketlibhareketsiz morfoloji falan hepsi 0 ciktbu testen sonra ozel hastanede sperm testi verdik sperm dahi 0 cikti yine bu ozel hastanede hormon testi yaptirdik degerlerimi fsh 6.42 lh 3.96 prolaktin ise 8.24 cikti doktor hormonlar normal dedi hocam testestoron vermediniz dedim gerek yok onda sorun yoktur dedi.direk tup bebek mikro tese yontemi dediler..tupbbebek merkezinede gittik adam renkli doplere hormon tahlillerine bakti yapi boyut hormonlar normal dedi senden ben sperm bulurum dedi.sonra ben guvenemedim tekrar uni hastanesinevfittim ve sperm testivverdim ml sperm sayisi 5 bin toplam sperm sayisi 8 bin cikti volum ise 1.6 ileribhareketli yuzde 0 yerindevhareketli ise yuzde 1 morfoloji ise yuzde 0 cikti.uni hastanesinde ise yaptirdigimiz hormon sonuclari fsh 5.42 lh 2.67 prolaktin 14.6 estradiol 22.94 total testestoron alt sinir 2.8 iken bizimki 2.65..simdi size soruyorum ben azospermmiyim testestoron dusuk dedivdoktor bunun tedavisi var mi acaba mikro tese ile sperm bulabileceklermi hemen tup bebek mi denemeliyiz yada acaba tikaniklik olabilirmi lutfn bizim hikayemizi okuyup yardimci olun lutfen yorum yapin fikir verin....
Hayrli olsun tedavniz inslh hep gzel sonuclar alirsiniz..s.a kızlar bugün celalettin hocayla görüştük p.tesi eşim spermiogram tahlili vericek sonra ilaç yazıcakmış hoca umarım hayırlısı olur
Cnm siz oncelikla azosperm hastasi degilsiniz bu durumda cunki cikis var ve galiba yanlis anlamadiysam morfoloji sorunu var sizde hem sperm ciksrken ameliyat mi olunur cnm bence siz ersel beyi bi dusunun cunki sizde cikis var bence ufak bi tedavi ile tup bebek yaparsiniz....Arkadaslar defalarca yazdim ama sadece sagolsunlae bir kac arkadas cevap verdi.yaklasik 15 gun once esim sperm testi verdi devlet hastanesinde total konsantrasyon 100 bin cikti ama bunlarda hareketlibhareketsiz morfoloji falan hepsi 0 ciktbu testen sonra ozel hastanede sperm testi verdik sperm dahi 0 cikti yine bu ozel hastanede hormon testi yaptirdik degerlerimi fsh 6.42 lh 3.96 prolaktin ise 8.24 cikti doktor hormonlar normal dedi hocam testestoron vermediniz dedim gerek yok onda sorun yoktur dedi.direk tup bebek mikro tese yontemi dediler..tupbbebek merkezinede gittik adam renkli doplere hormon tahlillerine bakti yapi boyut hormonlar normal dedi senden ben sperm bulurum dedi.sonra ben guvenemedim tekrar uni hastanesinevfittim ve sperm testivverdim ml sperm sayisi 5 bin toplam sperm sayisi 8 bin cikti volum ise 1.6 ileribhareketli yuzde 0 yerindevhareketli ise yuzde 1 morfoloji ise yuzde 0 cikti.uni hastanesinde ise yaptirdigimiz hormon sonuclari fsh 5.42 lh 2.67 prolaktin 14.6 estradiol 22.94 total testestoron alt sinir 2.8 iken bizimki 2.65..simdi size soruyorum ben azospermmiyim testestoron dusuk dedivdoktor bunun tedavisi var mi acaba mikro tese ile sperm bulabileceklermi hemen tup bebek mi denemeliyiz yada acaba tikaniklik olabilirmi lutfn bizim hikayemizi okuyup yardimci olun lutfen yorum yapin fikir verin....
inş canım tedavıyız hayırlarla sonuclanır...bizde 2 yıllık evlıyız daha ne yapıcagımızı bılmıyoruz...günler gecıp gıdıyorTebrikler canım çok sevindim Allah sagsalim kucağına almayı nasip etsin
Kim demiş başa cikabildigimizi durumu umrsamadan patavatsiz konusan arkadadlardan tut da sora sora herşeyi öğrenmeye çalışan meraklilar biz 4 yıllık evliyiz bir yıldır tedavideyiz çok zor umarım daha da uzamaz
Canım bence kesinlikle microtese olmayın sizde çıkış var ama sayı az olduğu için morfoloji ye bakilmamistir öyle oluyor yani siz azospermi değil bence oligospermi oluyorsunuz acele karar vermeyin tedavi ile spermler çoğalır
listeyi ben düzenliyorum ama yayınlanmıyor artık sayfa yönetimi bu sorunuda düzeltecekmiş daha sonra yayınlarım inşallah ama facedearkadaşlar daha önce celalettin peru tedavi olanların listesi diye yapmışsınız hala devam ediyormu bu liste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?