Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim oncelikle hosgeldn aramiza bizde 5 ay oldu ogreneli microtese konusunda burdaki arkdslarla baya bi konustktn sonra celalettin hocaya gittik microtese olmadik. Cunku her tesede testisler zarar goruyo. Sonra 6 ay da zor toparlanio dokular. Fsh tedaviyle dusurulebilir. Testesteron kac peki.. bizim fsh 7 mesela butun hormonlar normale yakin ama sonuc sifir sebebi belli degil.. diger hormon degerlerni yazabilirmsn

Canim allah razi olsun.anneciginin agzina yuregune saglik rabbim insallah sizin ve hepimizin yuzunu guldursun.
Bu mubarek gunde ve saatte hepimize saglikli hayirli imanli evlatlar versin.
Aminnnnnn canimmmm allah razi olsun :) bu mubarek gunde gonlumuzden geceni rabbim nasip etsin hepimize

Teşekkür ederim öncelikle. Sonuçlar yanımda değil ama sınır değerlere çok yakındılar, bakınca tam yazarım. Hatırladığım yanlış değilse eğer testesteron 3.6 lh 4.8 di. Küçük sınıra yakındılar ama normal yazıyordu..

Cnm bizimde testesteron o civardaydi igne tedavisi ve bitkisel tedavi goruyo esim.. fsh yuksek onun dusurulmesi gerekio o dusunce testesteron artiyo

Flzask sende ne guzelbir haber verdin
Rabbim hayirlisiyla hepsi kurtulmuş ne güzel miniklerimize saglik versin.çok selam söylersin rabbim bir omur anali babali mutluluk ve saglik ile buyutsunler evlatlarini

Arkadaslar defalarca yazdim ama sadece sagolsunlae bir kac arkadas cevap verdi.yaklasik 15 gun once esim sperm testi verdi devlet hastanesinde total konsantrasyon 100 bin cikti ama bunlarda hareketlibhareketsiz morfoloji falan hepsi 0 ciktbu testen sonra ozel hastanede sperm testi verdik sperm dahi 0 cikti yine bu ozel hastanede hormon testi yaptirdik degerlerimi fsh 6.42 lh 3.96 prolaktin ise 8.24 cikti doktor hormonlar normal dedi hocam testestoron vermediniz dedim gerek yok onda sorun yoktur dedi.direk tup bebek mikro tese yontemi dediler..tupbbebek merkezinede gittik adam renkli doplere hormon tahlillerine bakti yapi boyut hormonlar normal dedi senden ben sperm bulurum dedi.sonra ben guvenemedim tekrar uni hastanesinevfittim ve sperm testivverdim ml sperm sayisi 5 bin toplam sperm sayisi 8 bin cikti volum ise 1.6 ileribhareketli yuzde 0 yerindevhareketli ise yuzde 1 morfoloji ise yuzde 0 cikti.uni hastanesinde ise yaptirdigimiz hormon sonuclari fsh 5.42 lh 2.67 prolaktin 14.6 estradiol 22.94 total testestoron alt sinir 2.8 iken bizimki 2.65..simdi size soruyorum ben azospermmiyim testestoron dusuk dedivdoktor bunun tedavisi var mi acaba mikro tese ile sperm bulabileceklermi hemen tup bebek mi denemeliyiz yada acaba tikaniklik olabilirmi lutfn bizim hikayemizi okuyup yardimci olun lutfen yorum yapin fikir verin....

arkadaşlar daha önce celalettin peru tedavi olanların listesi diye yapmışsınız hala devam ediyormu bu liste

Sonuçta sizde sperm belliki var bizlere göre durumunuz çok daha iyi,sperm çıkışı varken kesinlikle mikrotese olmayın doğal yöntemlerle sperm sayısı artırılabilir ben ERSEL METİ yle görüşmenizi öneririm,hormonlarınız iyi bence testesteronda artırılabilir

Kizlar hamileyim sukurrrr
Ama bugun 10.gunumuz 37.60 cikti deger.
Doktorumla konustum.erken olmus 12.gun biraz daha artar bu deger dedi.
Az degilmi yaaa
Doktorum tebrikler dedi gerci
Tebrikler canım çok sevindim Allah sagsalim kucağına almayı nasip etsin

Kim demiş başa cikabildigimizi durumu umrsamadan patavatsiz konusan arkadadlardan tut da sora sora herşeyi öğrenmeye çalışan meraklilar biz 4 yıllık evliyiz bir yıldır tedavideyiz çok zor umarım daha da uzamaz

Canım bence kesinlikle microtese olmayın sizde çıkış var ama sayı az olduğu için morfoloji ye bakilmamistir öyle oluyor yani siz azospermi değil bence oligospermi oluyorsunuz acele karar vermeyin tedavi ile spermler çoğalır

5561, post: 36784426, member: 621413"]Arkadaslar defalarca yazdim ama sadece sagolsunlae bir kac arkadas cevap verdi.yaklasik 15 gun once esim sperm testi verdi devlet hastanesinde total konsantrasyon 100 bin cikti ama bunlarda hareketlibhareketsiz morfoloji falan hepsi 0 ciktbu testen sonra ozel hastanede sperm testi verdik sperm dahi 0 cikti yine bu ozel hastanede hormon testi yaptirdik degerlerimi fsh 6.42 lh 3.96 prolaktin ise 8.24 cikti doktor hormonlar normal dedi hocam testestoron vermediniz dedim gerek yok onda sorun yoktur dedi.direk tup bebek mikro tese yontemi dediler..tupbbebek merkezinede gittik adam renkli doplere hormon tahlillerine bakti yapi boyut hormonlar normal dedi senden ben sperm bulurum dedi.sonra ben guvenemedim tekrar uni hastanesinevfittim ve sperm testivverdim ml sperm sayisi 5 bin toplam sperm sayisi 8 bin cikti volum ise 1.6 ileribhareketli yuzde 0 yerindevhareketli ise yuzde 1 morfoloji ise yuzde 0 cikti.uni hastanesinde ise yaptirdigimiz hormon sonuclari fsh 5.42 lh 2.67 prolaktin 14.6 estradiol 22.94 total testestoron alt sinir 2.8 iken bizimki 2.65..simdi size soruyorum ben azospermmiyim testestoron dusuk dedivdoktor bunun tedavisi var mi acaba mikro tese ile sperm bulabileceklermi hemen tup bebek mi denemeliyiz yada acaba tikaniklik olabilirmi lutfn bizim hikayemizi okuyup yardimci olun lutfen yorum yapin fikir verin....[/QUOTE]

Canim birusinde

Sizin durumumuz bence azosperm değil
Özel hastaneler tam bir tuzak tedavi seçeneğimiz olabilir hemen micro teze olmayiin.
Bitkisel yada iğneler ile durumumuz duzelebilir.
Biz hep sifir gordugumuz için siz sanlisiniz yinedeee

s.a kızlar bugün celalettin hocayla görüştük p.tesi eşim spermiogram tahlili vericek sonra ilaç yazıcakmış hoca umarım hayırlısı olur
Hayrli olsun tedavniz inslh hep gzel sonuclar alirsiniz..
Cnm siz oncelikla azosperm hastasi degilsiniz bu durumda cunki cikis var ve galiba yanlis anlamadiysam morfoloji sorunu var sizde hem sperm ciksrken ameliyat mi olunur cnm bence siz ersel beyi bi dusunun cunki sizde cikis var bence ufak bi tedavi ile tup bebek yaparsiniz....

inş canım tedavıyız hayırlarla sonuclanır...bizde 2 yıllık evlıyız daha ne yapıcagımızı bılmıyoruz...günler gecıp gıdıyor

Bizde hemen acele etmeyelim dedik su an bi prof varmis onun gelmesini bekliyoruz doktor tedaviye o hocamiz karar versin dedi birde suan gozuken testestoron dusuk acaba bunun bir tedavisi varmi varsa nasil canlarim..

arkadaşlar daha önce celalettin peru tedavi olanların listesi diye yapmışsınız hala devam ediyormu bu liste
listeyi ben düzenliyorum ama yayınlanmıyor artık sayfa yönetimi bu sorunuda düzeltecekmiş daha sonra yayınlarım inşallah ama facede
AZOOSPERMİA VE ERKEN YUMURTA YETMEZLİĞİ SORUNLARI BİLGİ PAYLAŞIM TOPLULUĞU
grubunda güncel halini paylaştım oradan indirip inceleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…