Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar belki burasi yeri degil ama sizden bisey rica etmek istiyorum canim kadar sevdigim babannem vefat etti allah rizasi için yasin yada fatiha okuyabilirmisiniz
Cnmm allah rahmet eylesin.. ruhuna fatiha okudum rabbim haberdar eylesin mekani cennet olsun

hey maşalalahhhhgözünaydın şekerim bu sefer 9 ay boyunca seninle olucak inşlh darısıbize ayağını sürü kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kizlar hamileyim sukurrrr
Ama bugun 10.gunumuz 37.60 cikti deger.
Doktorumla konustum.erken olmus 12.gun biraz daha artar bu deger dedi.
Az degilmi yaaa
Doktorum tebrikler dedi gerci

gozunuz aydin ya cok sevindim her hamile haberi bize umut oluyor. sizde sorun neydi acaba

gozunuz aydin ya cok sevindim her hamile haberi bize umut oluyor. sizde sorun neydi acaba
Saol canim.insallah darisi sizlere olsun.
Hayirlisiyla kucagima alayim bende.
Hormonlar normal degerde, kromozon analizinde genetik bir problem tespit edilmemisti.sadece varikosel vardi.ameliyat sart dedi doktor.ameliyat oldu esim ve sonrasinda cikis basladi cnm.
Darisi butdaki tum dostlarima olsun insallah.aminnnn

Canm gunaydinn coook sevindim tutunmus bebislerin Rabbim omur boyu ayirmasin inş hayirli evlat olsunlar inş İkizdirler canm çok sevindim gerçekten banada dua et canm inş güzel sonuç alirz bizde opuyorum

Canm gunaydinn coook sevindim tutunmus bebislerin Rabbim omur boyu ayirmasin inş hayirli evlat olsunlar inş İkizdirler canm çok sevindim gerçekten banada dua et canm inş güzel sonuç alirz bizde opuyorum
canimmm saol bitanem.
allah razi olsun.
darisi sizlere olsun.inan hep aklimdasiniz.
dualarimdasiniz.
opuyorum cnm

Arkadaşlar belki burasi yeri degil ama sizden bisey rica etmek istiyorum canim kadar sevdigim babannem vefat etti allah rizasi için yasin yada fatiha okuyabilirmisiniz
başın sağolsun cnm adetliyim ama dua okurum cnm ...sabırlar versin mevlam..

feraheynasil789566 .!.:
Canim nasilsin.nasil gidiyo tedaviniz
İyiym canm sen nasilsin esim kan testi yaptiramadi daha is yeri yoğundu biraz haftaya kesin yaptrcak bakalim bi taraftan da ameliyat parasini hazırlamaya calisiyoruz araba aldk onu alinca sikistk biraz kan sonucuna gore iste doktor ne derse canm onu yapcaz

çok geçmiş olsun canım RABBİM şifanızı daim etsin inş.
m

eşimde inmemiş testisden kaynaklı azo var hoca sizin durumunuz en kötüsü dedi sizin için umut var diyeibilmem için 24 ay tedavi görmeniz lazım dedi

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ zaten sakin gözüküyorsunuz en güzelini yapıyorsunuz aslında ALLAHIM YOLUNUZU NURUNUZU KALBİNİZİ DİLEKLERİNİ AÇIK EYLESİN İNŞ.

m

eşimde inmemiş testisden kaynaklı azo var hoca sizin durumunuz en kötüsü dedi sizin için umut var diyeibilmem için 24 ay tedavi görmeniz lazım dedi
Canimm rabbim isterse olmaz diye birsey yokk insallah rabbim hepimizin tedavilerini guzel sonuclanmasini nasip eder
Bende iyiym cok sukur cnm.hormonlar icinmi yaptrcksnz.. insallah iyi olur hersey

canim gorustunmu tekrar yesille.
yesilcigim nasil
kizlari nasil
diktor ne demis kizlar icin.kuvezdeler degilmi?ne kadar kalcaklarmis? Yesil gormusmu kizlarini?

Ayy ne cok soru sordum yaaa
merak ettim canim

canim gorustunmu tekrar yesille.
yesilcigim nasil
kizlari nasil
diktor ne demis kizlar icin.kuvezdeler degilmi?ne kadar kalcaklarmis? Yesil gormusmu kizlarini?

Ayy ne cok soru sordum yaaa
merak ettim canim
Cnm sen bidahaki testi nezmn yapican :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…