- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Cnm peki hoca bi yorum yaptimi yoksa testten sonrami hormonlra ne dedis.a kızlar bugün celalettin hocayla görüştük p.tesi eşim spermiogram tahlili vericek sonra ilaç yazıcakmış hoca umarım hayırlısı olur
Cnmm allah rahmet eylesin..Arkadaşlar belki burasi yeri degil ama sizden bisey rica etmek istiyorum canim kadar sevdigim babannem vefat etti allah rizasi için yasin yada fatiha okuyabilirmisiniz
hey maşalalahhhhgözünaydın şekerim bu sefer 9 ay boyunca seninle olucak inşlh darısıbize ayağını sürü kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Kizlar hamileyim sukurrrr
Ama bugun 10.gunumuz 37.60 cikti deger.
Doktorumla konustum.erken olmus 12.gun biraz daha artar bu deger dedi.
Az degilmi yaaa
Doktorum tebrikler dedi gerci
Saol canim.insallah darisi sizlere olsun.gozunuz aydin ya cok sevindim her hamile haberi bize umut oluyor. sizde sorun neydi acaba
Mrb canm ben dua listesinde yokum canm katilamamistm bu sefer karistrdin sanirimcanım selam benim duam bitemedi mi hala?
Canm gunaydinn coook sevindim tutunmus bebislerin Rabbim omur boyu ayirmasin inş hayirli evlat olsunlar inş İkizdirler canm çok sevindim gerçekten banada dua et canm inş güzel sonuç alirz bizde opuyorumSaol canim.insallah darisi sizlere olsun.
Hayirlisiyla kucagima alayim bende.
Hormonlar normal degerde, kromozon analizinde genetik bir problem tespit edilmemisti.sadece varikosel vardi.ameliyat sart dedi doktor.ameliyat oldu esim ve sonrasinda cikis basladi cnm.
Darisi butdaki tum dostlarima olsun insallah.aminnnn
canimmm saol bitanem.Canm gunaydinn coook sevindim tutunmus bebislerin Rabbim omur boyu ayirmasin inş hayirli evlat olsunlar inş İkizdirler canm çok sevindim gerçekten banada dua et canm inş güzel sonuç alirz bizde opuyorum
Canim nasilsin.nasil gidiyo tedavinizCanm gunaydinn coook sevindim tutunmus bebislerin Rabbim omur boyu ayirmasin inş hayirli evlat olsunlar inş İkizdirler canm çok sevindim gerçekten banada dua et canm inş güzel sonuç alirz bizde opuyorum
başın sağolsun cnm adetliyim ama dua okurum cnm ...sabırlar versin mevlam..Arkadaşlar belki burasi yeri degil ama sizden bisey rica etmek istiyorum canim kadar sevdigim babannem vefat etti allah rizasi için yasin yada fatiha okuyabilirmisiniz
Arkadaşlar belki burasi yeri degil ama sizden bisey rica etmek istiyorum canim kadar sevdigim babannem vefat etti allah rizasi için yasin yada fatiha okuyabilirmisiniz
eşimde inmemiş testisden kaynaklı azo var hoca sizin durumunuz en kötüsü dedi sizin için umut var diyeibilmem için 24 ay tedavi görmeniz lazım dediCnm peki hoca bi yorum yaptimi yoksa testten sonrami hormonlra ne dedi
İyiym canm sen nasilsin esim kan testi yaptiramadi daha is yeri yoğundu biraz haftaya kesin yaptrcak bakalim bi taraftan da ameliyat parasini hazırlamaya calisiyoruz araba aldk onu alinca sikistk biraz kan sonucuna gore iste doktor ne derse canm onu yapcazferaheynasil789566 .!.:Canim nasilsin.nasil gidiyo tedaviniz
İyiym canm sen nasilsin esim kan testi yaptiramadi daha is yeri yoğundu biraz haftaya kesin yaptrcak bakalim bi taraftan da ameliyat parasini hazırlamaya calisiyoruz araba aldk onu alinca sikistk biraz kan sonucuna gore iste doktor ne derse canm onu yapcaz
m
eşimde inmemiş testisden kaynaklı azo var hoca sizin durumunuz en kötüsü dedi sizin için umut var diyeibilmem için 24 ay tedavi görmeniz lazım dedi
Canimm rabbim isterse olmaz diye birsey yokk insallah rabbim hepimizin tedavilerini guzel sonuclanmasini nasip ederm
eşimde inmemiş testisden kaynaklı azo var hoca sizin durumunuz en kötüsü dedi sizin için umut var diyeibilmem için 24 ay tedavi görmeniz lazım dedi
Bende iyiym cok sukur cnm.hormonlar icinmi yaptrcksnz.. insallah iyi olur herseyİyiym canm sen nasilsin esim kan testi yaptiramadi daha is yeri yoğundu biraz haftaya kesin yaptrcak bakalim bi taraftan da ameliyat parasini hazırlamaya calisiyoruz araba aldk onu alinca sikistk biraz kan sonucuna gore iste doktor ne derse canm onu yapcaz
canim gorustunmu tekrar yesille.canım yeşilo34 le dün konuştum ama çok az bebekler doğmuşlar ama durumlarıyla ilgili akşam test yapıp bilgi vereceklerdi
kiloları iyi maaşallah ama tabi küçük oldukları için kuvezdeler.bugün yine arayıp haber alıcam inşallah .
Cnm sen bidahaki testi nezmn yapican :)canim gorustunmu tekrar yesille.
yesilcigim nasil
kizlari nasil
diktor ne demis kizlar icin.kuvezdeler degilmi?ne kadar kalcaklarmis? Yesil gormusmu kizlarini?
Ayy ne cok soru sordum yaaa
merak ettim canim
Bu aksam canim.5 gibi gidicem.Cnm sen bidahaki testi nezmn yapican :)
Canimmm insallahhh degerin artarak devam eder rabbim korusun bu sefer bebislerini :))Bu aksam canim.5 gibi gidicem.
Persembe de aksam vermistim.tam 48 saat olsun dedim.
Zaman gecmiyor.oyle bekliyorum heyecanla.
Amin cnm insallah.Canimmm insallahhh degerin artarak devam eder rabbim korusun bu sefer bebislerini :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?