Arkadaşlar dua listesini her gün teker teker yazmaya gerek yok artık
Zaten 6-7 kişi kaldı bitmesine
Liste herkesde var zaten
Ben 1 haftalık izine ayrıldım
Tatile gideceğiz
Haftaya pazar dönücem
Bu arada pek nete giremem
Ama girmeye çalışacağım
Okuyanları not alacağım yine
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahh.Arkadaşlar belki burasi yeri degil ama sizden bisey rica etmek istiyorum canim kadar sevdigim babannem vefat etti allah rizasi için yasin yada fatiha okuyabilirmisiniz
canım bitseydi Tülay yayınlardı demekki daha bitmemiş.canım benim duam bittimi? 23 ağustosda sıra benimdi ya namaz falan kıl demedin bitmedimi acaba daha
bizde inmemiş tetsiden dolayı azospermiyiz,eşimin tek testisi var oda küçük ve tam yerinde değil ama şuuan %39 spermatit çıkışı var hoca heran sperm çıkabileceğini söyledi,oyüzden umutsuzluğa kapılmayın,sizin testisler ne durumda daha önce mikrotese oldunuzmu?m
eşimde inmemiş testisden kaynaklı azo var hoca sizin durumunuz en kötüsü dedi sizin için umut var diyeibilmem için 24 ay tedavi görmeniz lazım dedi
dün cevap yazdık diye hatırlıyorumArkadaslar defalarca yazdim ama sadece sagolsunlae bir kac arkadas cevap verdi.yaklasik 15 gun once esim sperm testi verdi devlet hastanesinde total konsantrasyon 100 bin cikti ama bunlarda hareketlibhareketsiz morfoloji falan hepsi 0 ciktbu testen sonra ozel hastanede sperm testi verdik sperm dahi 0 cikti yine bu ozel hastanede hormon testi yaptirdik degerlerimi fsh 6.42 lh 3.96 prolaktin ise 8.24 cikti doktor hormonlar normal dedi hocam testestoron vermediniz dedim gerek yok onda sorun yoktur dedi.direk tup bebek mikro tese yontemi dediler..tupbbebek merkezinede gittik adam renkli doplere hormon tahlillerine bakti yapi boyut hormonlar normal dedi senden ben sperm bulurum dedi.sonra ben guvenemedim tekrar uni hastanesinevfittim ve sperm testivverdim ml sperm sayisi 5 bin toplam sperm sayisi 8 bin cikti volum ise 1.6 ileribhareketli yuzde 0 yerindevhareketli ise yuzde 1 morfoloji ise yuzde 0 cikti.uni hastanesinde ise yaptirdigimiz hormon sonuclari fsh 5.42 lh 2.67 prolaktin 14.6 estradiol 22.94 total testestoron alt sinir 2.8 iken bizimki 2.65..simdi size soruyorum ben azospermmiyim testestoron dusuk dedivdoktor bunun tedavisi var mi acaba mikro tese ile sperm bulabileceklermi hemen tup bebek mi denemeliyiz yada acaba tikaniklik olabilirmi lutfn bizim hikayemizi okuyup yardimci olun lutfen yorum yapin fikir verin....acaba testestoron dusuklugunun tedavisi var mi(
Testeronu yukselmek icinde tedavi var canimmm nebido igne vuruluyor.bunu dktr sizin sonuclariniza gore veriyorrrrt.[/QUOTE][T, post: 36793298, ber: 621413"]Avdim ama sadece sagolsunlae bir kac arkadas cevap verdi.yaklasik 15 gun once esim sperm testi verdi devlet hastanesinde total konsantrasyon 100 bin cikti ama bunlarda hareketlibhareketsiz morfoloji falan hepsi 0 ciktbu testen sonra ozel hastanede sperm testi verdik sperm dahi 0 cikti yine bu ozel hastanede hormon testi yaptirdik degerlerimi fsh 6.42 lh 3.96 prolaktin ise 8.24 cikti doktor hormonlar normal dedi hocam testestoron vermediniz dedim gerek yok onda sorun yoktur dedi.direk tup bebek mikro tese yontemi dediler..tupbbebek merkezinede gittik adam renkli doplere hormon tahlillerine bakti yapi boyut hormonlar normal dedi senden ben sperm bulurum dedi.sonra ben guvenemedim tekrar uni hastanesinevfittim ve sperm testivverdim ml sperm sayisi 5 bin toplam sperm sayisi 8 bin cikti volum ise 1.6 ileribhareketli yuzde 0 yerindevhareketli ise yuzde 1 morfoloji ise yuzde 0 cikti.uni hastanesinde ise yaptirdigimiz hormon sonuclari fsh 5.42 lh 2.67 prolaktin 14.6 estradiol 22.94 total testestoron alt sinir 2.8 iken bizimki 2.65..simdi size soruyorum ben azospermmiyim testestoron dusuk dedivdoktor bunun tedavisi var mi acaba mikro tese ile sperm bulabileceklermi hemen tup bebek mi denemeliyiz yada acaba tikaniklik olabilirmi lutfn bizim hikayemizi okuyup yardimci olun lutfen yorum yapin fikir verin....acaba testestoron dusuklugunun tedavisi var mi(
Testeronu yukselmek icinde tedavi var canimmm nebido igne vuruluyor.bunu dktr sizin sonuclariniza gore veriyorrrrt.[/QUOTE][T, post: 36793298, ber: 621413"]Avdim ama sadece sagolsunlae bir kac arkadas cevap verdi.yaklasik 15 gun once esim sperm testi verdi devlet hastanesinde total konsantrasyon 100 bin cikti ama bunlarda hareketlibhareketsiz morfoloji falan hepsi 0 ciktbu testen sonra ozel hastanede sperm testi verdik sperm dahi 0 cikti yine bu ozel hastanede hormon testi yaptirdik degerlerimi fsh 6.42 lh 3.96 prolaktin ise 8.24 cikti doktor hormonlar normal dedi hocam testestoron vermediniz dedim gerek yok onda sorun yoktur dedi.direk tup bebek mikro tese yontemi dediler..tupbbebek merkezinede gittik adam renkli doplere hormon tahlillerine bakti yapi boyut hormonlar normal dedi senden ben sperm bulurum dedi.sonra ben guvenemedim tekrar uni hastanesinevfittim ve sperm testivverdim ml sperm sayisi 5 bin toplam sperm sayisi 8 bin cikti volum ise 1.6 ileribhareketli yuzde 0 yerindevhareketli ise yuzde 1 morfoloji ise yuzde 0 cikti.uni hastanesinde ise yaptirdigimiz hormon sonuclari fsh 5.42 lh 2.67 prolaktin 14.6 estradiol 22.94 total testestoron alt sinir 2.8 iken bizimki 2.65..simdi size soruyorum ben azospermmiyim testestoron dusuk dedivdoktor bunun tedavisi var mi acaba mikro tese ile sperm bulabileceklermi hemen tup bebek mi denemeliyiz yada acaba tikaniklik olabilirmi lutfn bizim hikayemizi okuyup yardimci olun lutfen yorum yapin fikir verin....acaba testestoron dusuklugunun tedavisi var mi(
sizin bence iğne kullanmanıza gerk yok,eğer doktor kullanmanızı uygun görürse pregnyl yazar büyüj ihtimalle bu iğneyide devlet karşılıyor,siz azosperm değilsiniz keçboynuzu kürü yapabilirrsiniz testeseron yükseltmek için ,ancak bence önce düzgün bir tedavi şekli belirleyecek doktor bulmalısınızTestestoron yukseltme ilaclarinin fiyati ne kadar acaba bunlari emekli sandigibkarsiliyo mu cok mu pahalilar bilgisi olan var mi
sizin bence iğne kullanmanıza gerk yok,eğer doktor kullanmanızı uygun görürse pregnyl yazar büyüj ihtimalle bu iğneyide devlet karşılıyor,siz azosperm değilsiniz keçboynuzu kürü yapabilirrsiniz testeseron yükseltmek için ,ancak bence önce düzgün bir tedavi şekli belirleyecek doktor bulmalısınızTestestoron yukseltme ilaclarinin fiyati ne kadar acaba bunlari emekli sandigibkarsiliyo mu cok mu pahalilar bilgisi olan var mi
canım başınsağolsun Allah rahmet etsin babanneciğine.. adetliyim ama dua ettimArkadaşlar belki burasi yeri degil ama sizden bisey rica etmek istiyorum canim kadar sevdigim babannem vefat etti allah rizasi için yasin yada fatiha okuyabilirmisiniz
eşimde çift taraflı sorun var 7 yıl önce 1 kere micro tese oldu hiç bişey çıkmadı evlat edinin dediler 7 yıldan sonra ilk defa celalettin hocaya gittik oda geç kalındığını yinede umudumuzu kesmememiz gerektiğini kesin bişey diye bilmesi için en 24 ay kendisinde tedavi görmemiz gerektiğini söyledi ne yapmalıyız bilmiyorum hoca bile umut vermedi bir ara eşim hocayla odada yanlız kalmıştı eşime hanımına çocuğunuz olmayacak desem senden ayrılırmı diye sormuş eşimde ben bu durumu öğrendiğimde istiyorsan ayrılalım dedim ayrılmadı bundan sonra da ayrılmaz demiş yani genel anlamda çok umutsuzum eşim tamamiyle kabullendi durumu yinede istersen gideriz hocaya diyorbizde inmemiş tetsiden dolayı azospermiyiz,eşimin tek testisi var oda küçük ve tam yerinde değil ama şuuan %39 spermatit çıkışı var hoca heran sperm çıkabileceğini söyledi,oyüzden umutsuzluğa kapılmayın,sizin testisler ne durumda daha önce mikrotese oldunuzmu?
Canimmm hepimiz Allahin mucizelerine inaniyoruz.o yoktan varedendir.. rabbim istedgne verir istedgnden alir.. hic birimiz icin kesin bisey denmiyor zaten.. ne yapalim imtihanimiz bu. Allaha siginnn sadece ondan yardim iste.. dua oku..hepimiz boyle ferahliyoruz.. Allahimmm evlat askiyla yanan inleyen kim varsa hepsine nasip eder insallah..eşimde çift taraflı sorun var 7 yıl önce 1 kere micro tese oldu hiç bişey çıkmadı evlat edinin dediler 7 yıldan sonra ilk defa celalettin hocaya gittik oda geç kalındığını yinede umudumuzu kesmememiz gerektiğini kesin bişey diye bilmesi için en 24 ay kendisinde tedavi görmemiz gerektiğini söyledi ne yapmalıyız bilmiyorum hoca bile umut vermedi bir ara eşim hocayla odada yanlız kalmıştı eşime hanımına çocuğunuz olmayacak desem senden ayrılırmı diye sormuş eşimde ben bu durumu öğrendiğimde istiyorsan ayrılalım dedim ayrılmadı bundan sonra da ayrılmaz demiş yani genel anlamda çok umutsuzum eşim tamamiyle kabullendi durumu yinede istersen gideriz hocaya diyor
Cnm arkadasim umutsuz vaka diye bisey yok yaradan isterse su an nasip eder sperm size o yuzden benden sana tavsiye birakmayin pesini deneyin asla asla vazgecmeyin ne olur gun dogmadan neler dogar cnm..rabbim olmazlari oldurtandir...eşimde çift taraflı sorun var 7 yıl önce 1 kere micro tese oldu hiç bişey çıkmadı evlat edinin dediler 7 yıldan sonra ilk defa celalettin hocaya gittik oda geç kalındığını yinede umudumuzu kesmememiz gerektiğini kesin bişey diye bilmesi için en 24 ay kendisinde tedavi görmemiz gerektiğini söyledi ne yapmalıyız bilmiyorum hoca bile umut vermedi bir ara eşim hocayla odada yanlız kalmıştı eşime hanımına çocuğunuz olmayacak desem senden ayrılırmı diye sormuş eşimde ben bu durumu öğrendiğimde istiyorsan ayrılalım dedim ayrılmadı bundan sonra da ayrılmaz demiş yani genel anlamda çok umutsuzum eşim tamamiyle kabullendi durumu yinede istersen gideriz hocaya diyor
Canimmm hepimiz Allahin mucizelerine inaniyoruz.o yoktan varedendir.. rabbim istedgne verir istedgnden alir.. hic birimiz icin kesin bisey denmiyor zaten.. ne yapalim imtihanimiz bu. Allaha siginnn sadece ondan yardim iste.. dua oku..hepimiz boyle ferahliyoruz.. Allahimmm evlat askiyla yanan inleyen kim varsa hepsine nasip eder insallah..eşimde çift taraflı sorun var 7 yıl önce 1 kere micro tese oldu hiç bişey çıkmadı evlat edinin dediler 7 yıldan sonra ilk defa celalettin hocaya gittik oda geç kalındığını yinede umudumuzu kesmememiz gerektiğini kesin bişey diye bilmesi için en 24 ay kendisinde tedavi görmemiz gerektiğini söyledi ne yapmalıyız bilmiyorum hoca bile umut vermedi bir ara eşim hocayla odada yanlız kalmıştı eşime hanımına çocuğunuz olmayacak desem senden ayrılırmı diye sormuş eşimde ben bu durumu öğrendiğimde istiyorsan ayrılalım dedim ayrılmadı bundan sonra da ayrılmaz demiş yani genel anlamda çok umutsuzum eşim tamamiyle kabullendi durumu yinede istersen gideriz hocaya diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?