Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benim eşimde mikrotese oldu sperm bulunamadı sperm üretecek ana hücre bile yoktu,hocanın sizin gibi çok hastası var size neden böyle dedi bilmiyorum,eşinin testisleri şimdi yerindemi boyutları çokmu küçük?Arif beyde test yaptırdınızmı?ALLAH tan ümit kesilmez Allah isterse olur ümidinizi kesmeyin?

allahım ne yapmalıyım sadece tedaviye cevap verecek mi diye 24 ay beklemelimiyim tedaviye cevap verse bile sonra değerleri yükseltmek için belkide bir o kadar daha beklicem ucu bucağiı görünmeyen bir kuyuya taş atmak gibi hiç birinizi tanımıyorum ama aynı sıkıntıyı derdi çektiğimiz için sizlerin bana daha mantıklı yol göstereceğinizi düşünüyorum bu tedavi sürecinde maddi manevi çok yıpranacağız bu beni çok korkutuyor ben teseden sonra kendimi zor düzelttim belkide düzeltemedim kendimi insanlardan soyutladım dış dünyaya açılan tek pencerem sınırsız internetim eşim benden kötü hocaya giderken bile arabayı sağa çekip miğde ağrıları çekti birgün öncesinde bütün gece uyumadı kalktım hayırdır dedim korkuyorum yine boşa çıkacak umutlarımız her şey sıfıra düşecek yine yeniden üzülüp perişan olacağız gel kabullenelim durumu dedi sonra ayda ortalama en az 400tl geleceğimize yapacağımız yatırımlardan kısmak bilmiyorum mantıklı düşünemiyorum artık dediği gibi hocaya bir kere gitmemiz bile herşeyi sil baştan yaptı yine başladı eşim gençsin yine evlenirsin istersen boşanalım demeye çıldırıcam yaaa niye boşanayım bir çocuk için senden diyorum sana üzülüyorum benim yüzümden anne olamıyorsun diyor üzgünüm çok üzgünüm ne yapmam lazım hiç bilmiyorum

canım cookkk zor ama ümidini kesme beterin beteri var dıye düşünmeye calış...bak bizede evlatlık alın dedıler...canımızı yaktılar..bende yenı bu konuların içindeyim..bazen diplere vuruyorum ama arakadasların dediği gibi rabbımden ümit kesilmez...umudumuz olmasa yasayamayız zaten...cemrem cok güzel demiş önümüze ne engel cıkarsa cıksın rabbım ızın verdıgı sürece yılmayalım..bizde genetık sorun var...dogustan sperm üreten yerler silinmiş düşün yaaa...sperm üretecek yerler dokular yok...bizde celalettın hocaya gıdıcez bakalım ne dıyecek tedavı verıcek mı bize...feraheymenın de dedıgı gıbı sınavımız bu ...sabredıcez..allahıma sıgınıcz ıns yüzümüz gülecek inanalım hepimiz buna...eşinin senın destegıne ihtıyacı var...kendını sonrada eşini topla tatlı..rabbım yardımcımız olsun ıns...

7 yıl önce ilk defa eşiniz azo dendiğinde ne olduğunu bile bilmiyordum ozaman evimde internetimde yoktu olsada bilgisayarla bu kadar ilgili değildim teseden önce %25 umut var dediler bizde kanser bile günümüzde tedavi ediliyor herhalde çocuğumuz olur dedik nasıl olduda teseden sonra evlat edinicek duruma düştük bilmiyorum sonra sonra araştırarak biraz durumuzu kavradım ama eşim istemeyince hiç bişey yapmadık eşimin testisleri yerinde değil arif beyde p.tesi test yaptıracağız onada vazgecmezse eşim

Rhyz38 cnm anladigim kadaryla sizde sperm var ama morfoloji 0.. azospermi spermin hic olmamasi demek. Ilac tedavisyle yukseltebilirsnz morfolojiyi

hepinizden allah razı olsun yıllardır bu cümleleri içimde tutup gözümün içine bakan anneme yıllarca aynı ekmeği paylaştığım kardeşlerime kadim dostum dediğim insanlara bile anlatamayıpta burda bir çırpıda anlatmak ne büyük yük aldı benden hele bide karşılığında üzülme allah var diye tesselli eden birilerinin olması çok büyük mutluluk allah cümlenize ve cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim bu imtahanla hayatımıza devam ettireceksede sabrını versin inş

Ben güveniyorum YARADANIMA çocuğunuz olacak ama her şeye şükretmekle lazım herşeye vardır hayır aslında.. çıkayan candan ümit kesilmez yinede şükür ki sağlıklı sıhatli yanında eşin

aynen canım seni okadar iyi anlıyorumki benim yaşadıklarımı anlatıyorsun 19 yaşındaydım evlendiğimde,heray test yapıyordum hamilemiyim diye,sonra eşim bana küçükken ameliyat olduğunu belkide hiçbirzaman çocuğumuz olmayacağını söyledi,hemen araştırmalara başladım,araştırdıkca belkide hiçbirzaman çocuğumuz olmayacağını anlamaya başladım sonra mikro tese olduk bizede %10 şans vermişlerdi,sperm çıkmayacağına nerdeyse emindim öylede oldu sonrasında 5 sene hiçbirşey yapmadık 5 Sene sonra ALLAH C elalettin hocayı çıkarttı karşımıza,bir umut doğdu evimize,16 aydır tedavideyiz tedavi olabilmek bile bize çok çok iyi geldi,evet belki maddi olarak yıprandık ama aklımızda acaba tedavi olsamıydık diye soru işareti kalmadı,sizde enazından pazartesi günü test yaptırın ona göre karar veririsiniz bellimi olur ,belkide hücreleriniz çoktur,kısa sürede sonuç alırsınız ,dualarım seninle arkadaşım Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse ona yönlendirsin

Rhyz38 cnm anladigim kadaryla sizde sperm var ama morfoloji 0.. azospermi spermin hic olmamasi demek. Ilac tedavisyle yukseltebilirsnz morfolojiyi
hayır sperm de morfoloji de sıfır azosperm yani .. ama sperm sıfır olan herkeste morfoloji de mi sıfır onu demek istemiştim?

size çok ufak bir hikaye anlatacağım bir gün ağrılarım vardı geçmiyordu oflaya poflaya çekiyordum baktım oflamaktan fayda yok dedim ki içimden bunada şükür daha kötü değilim ya 2 dak gecti geçmedi agrılarım azaldı..
aslında kendi vucüdumuza hüküm verip yönetmek bizde kötü düşünmeyin iyi olacak düşün kötü çıksada ALLAHIN işine sorgu olunmaz bir bildiği vardır diyin eşiniz kendini suçluyor ama bizim bayanlarımızın nasıl olduğunu bilmiyorlar sevmek sevme sevmek nası onlar değerli olduğunu zaman herşeyn ilacı derler ama gülümseyip mutluluğu göstermektir. evet ilaçlar tedavi olduğuna inanıyorum birde dua ve ayetlerede inanıyorum bence ikisinide birleştirince ALLAHIN izn. olacaklarına inanlardanım.....

hayır sperm de morfoloji de sıfır azosperm yani .. ama sperm sıfır olan herkeste morfoloji de mi sıfır onu demek istemiştim?
Cnm ztn olmayan spermin morfolojisnede bakilmaz o yuzden 0 dir.. ben sperm varda morfoloji sifir zanettim.. morfoloji spermin baş yapisidr. Menide sperm cikmamis. Peki hormonlar nasil ???

sperm yoksa morfolojide sıfırdır zaten,morfoloji spermin yapısı oluyor sizde sperm hiçmi yok yada varda azmı,
ilk defa test yaptırdık biz özel hastane memorial tüp bebek merkezine yönlendirdi ve netteki yorumlara bakıyorum herkes tüp bebek merkezlerinde yaptırmayın diyor..bize azosperm dediler ürologa gittik o da morfoloji sıfır o da sıkıntı dedi kafamız karıştı olmayan bişeyin nasıl morfolojisi olabilir ki

Dr sacmalams bnce peki sizden hormon testi istemedimi ? Fsh lh testesteron gibi

Cnm ztn olmayan spermin morfolojisnede bakilmaz o yuzden 0 dir.. ben sperm varda morfoloji sifir zanettim.. morfoloji spermin baş yapisidr. Menide sperm cikmamis. Peki hormonlar nasil ???
hormonlar normal çok şükür.. bize ilk olarak ya tıkanıklıktandır ya da hormonlardandır dediler.. tıkanıklıksa bi ameliyatla düzelir dediler hormonlar normal çıksın diye dua ettik ama hormonlar normal çıkınca da ikisiyle de alakası yok testiküler yetmezlik dediler iyice gitti kafa

Akla gelecek azospermi sebeplerini siralamis dr... fsh ve testesteronu yazabilir misin canim ??

sperm tesrini birkerede üniversite hastanesinde yaptırın,dediğinize göre bir yanlış anlaşılma olmuş ,olmayan spermin morfolojisi nasıl olacakmış,mikrotese derlersede hemen olmayın aman haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…