- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- 108
ben 8 senelik evliyim evlendiğimizn 3.cü ayında öğrendim eşimin azosperm olduğunu o bile o zaman öğrenip bana boşanalım benim çocuğum olmazmış dedi yıklıdım o gün hala gözümün önünde ikimiz birbirimize sarılıp saatlerce ağladık ordan tekrar dr. gidip iice öğrenelim dedik ve gittik gene aynı cvbı alınca eşim ailesine söyleyelim dedi ben arabada bekledim eşim sonra geldi ve dedi artık çıkış yok ne istersen yaphepinizden allah razı olsun yıllardır bu cümleleri içimde tutup gözümün içine bakan anneme yıllarca aynı ekmeği paylaştığım kardeşlerime kadim dostum dediğim insanlara bile anlatamayıpta burda bir çırpıda anlatmak ne büyük yük aldı benden hele bide karşılığında üzülme allah var diye tesselli eden birilerinin olması çok büyük mutluluk allah cümlenize ve cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim bu imtahanla hayatımıza devam ettireceksede sabrını versin inş
zaten çok tuhaflar ya.. kayserideyiz özel tekden hastanesine gidiyoruz bizi memorial tüp bebek merkezine yönlendiriyorlar hemen orda da hemen azosperm tanısını yapıştırdılar kafamızı karıştırdılar iyice bir iki ay sonra başka bi hastanede yaptırmayı düşünüyoruz.. suan keçiboynuzu ve nohut kürü yapıyorum eşime..sperm tesrini birkerede üniversite hastanesinde yaptırın,dediğinize göre bir yanlış anlaşılma olmuş ,olmayan spermin morfolojisi nasıl olacakmış,mikrotese derlersede hemen olmayın aman haa
Canimm internetten okudugum kadaryla ve kaan hocanin makalelerni ve bize maille verdigi cvba gore fsh 9 ken tikaniklik sozkonusu degil fsh dusuk veya normalse tikaniklik dusunulebilir. Testesteron biraz dusukk. Cnm bu sayilar normal araliklarda gozukebilir ama olmasi gereken budur denemez fsh testesteronu baskiliyo ikisininde dengeli olmasi gerekiyo.. dr lar hemen referans araligina bakip normal diyor.. cnm bizimde pek belirli bi sebebmz yok evliligmzn 9.ayinda ogrendik 1 yil 3 ay dr evliyz. Bizdede hic hucre cikmadi fsh ilk testte 7 testesteron 3 kusurdu. Microtese olnadik celalettin hocaya gittik igne kullaniyo esim en son yapilan testte fsh 0.23 testesteron 12 cikti. Genetik testte yaptrn cnm y delesyonu ve karyotip analizi.universte hastanelerinde yapiliyo.. ayrica sperm testini tekrarlayinfsh : 9,36 testesteron:2,97 .. sizde sorun nedir canım ?
biz de zaten yeniden yaptırmayı düşünüyoruz.. sizin fsh neden o kadar düşük ? ya da normal olması gereken değerler mi bunlar ?Canimm internetten okudugum kadaryla ve kaan hocanin makalelerni ve bize maille verdigi cvba gore fsh 9 ken tikaniklik sozkonusu degil fsh dusuk veya normalse tikaniklik dusunulebilir. Testesteron biraz dusukk. Cnm bu sayilar normal araliklarda gozukebilir ama olmasi gereken budur denemez fsh testesteronu baskiliyo ikisininde dengeli olmasi gerekiyo.. dr lar hemen referans araligina bakip normal diyor.. cnm bizimde pek belirli bi sebebmz yok evliligmzn 9.ayinda ogrendik 1 yil 3 ay dr evliyz. Bizdede hic hucre cikmadi fsh ilk testte 7 testesteron 3 kusurdu. Microtese olnadik celalettin hocaya gittik igne kullaniyo esim en son yapilan testte fsh 0.23 testesteron 12 cikti. Genetik testte yaptrn cnm y delesyonu ve karyotip analizi.universte hastanelerinde yapiliyo.. ayrica sperm testini tekrarlayin
Cnm igne kullandgi icin esim ilk basta fsh baskilandi testesteron artti dengelenmye calisilack cnm yoksa normalde 7 civarlarnda cikiyodu hep. Olmasi gereken 3 veya 4biz de zaten yeniden yaptırmayı düşünüyoruz.. sizin fsh neden o kadar düşük ? ya da normal olması gereken değerler mi bunlar ?
bizim fsh yüksek testesteron düşük mü bu durumda ? kaan aydos a gitmeyi düşünüyoruz biz deCnm igne kullandgi icin esim ilk basta fsh baskilandi testesteron artti dengelenmye calisilack cnm yoksa normalde 7 civarlarnda cikiyodu hep. Olmasi gereken 3 veya 4
Cnm evettt fshh cok asiri yuksek degil ama yinede yuksek yani ztn fsh 20 nin ustunde fln olsaydi testesteron 0li sayilara kdr duserdi nerdeyse.. cok kotu degil nerdeyse bizimkiyle ayni.. cnm kaan hocaya gideceksnz arayip randevu alin cunku bikac ay sonrasina veriyolar genelde yogun diye.. biz celalettin hocaya gidiyoruz tedavi icin..hakkinizda hayrlisi olsn rabbim hepimize hayrli saglikli evlatlr nasip etsin..anneligi babaligi tadariz insallah bizlerdebizim fsh yüksek testesteron düşük mü bu durumda ? kaan aydos a gitmeyi düşünüyoruz biz de
aminnn inşallah canım.. celalettin hoca da mı ankarada ?Cnm evettt fshh cok asiri yuksek degil ama yinede yuksek yani ztn fsh 20 nin ustunde fln olsaydi testesteron 0li sayilara kdr duserdi nerdeyse.. cok kotu degil nerdeyse bizimkiyle ayni.. cnm kaan hocaya gideceksnz arayip randevu alin cunku bikac ay sonrasina veriyolar genelde yogun diye.. biz celalettin hocaya gidiyoruz tedavi icin..hakkinizda hayrlisi olsn rabbim hepimize hayrli saglikli evlatlr nasip etsin..anneligi babaligi tadariz insallah bizlerde
Yok cnm istanbulda..aminnn inşallah canım.. celalettin hoca da mı ankarada ?
biz kırıkkalede yaşıyoruz kayserili olduğumuz için öncelikle kayseriye geldik muayene için.. ama burdaki doktorların ilgisini de hiç beğenmedim.. ankaraya da gideriz ama istanbul a son çare olarak gideriz sanırım.. kaan aydos un muayene ücreti nedir biliyo musun canım ?Yok cnm istanbulda..
Valla canim tam olarak bilmemekle birlikte 200 civari veya daha ustu olabilir nette okumustum 2010da 175 tl ymisbiz kırıkkalede yaşıyoruz kayserili olduğumuz için öncelikle kayseriye geldik muayene için.. ama burdaki doktorların ilgisini de hiç beğenmedim.. ankaraya da gideriz ama istanbul a son çare olarak gideriz sanırım.. kaan aydos un muayene ücreti nedir biliyo musun canım ?
çok değilmiş valla biz burda tırt doktorlara bile 3 günde 500 lira harcadık ..Valla canim tam olarak bilmemekle birlikte 200 civari veya daha ustu olabilir nette okumustum 2010da 175 tl ymis
Cnm tabi orasini siz bilirsinz istersen kur uygula oyle git. Ama bnce bikacgun sonra bidaha yaptrn sperm testini laboratuari iyi olan bi hastanede.. ondan sonra genetik testler icin univ hastanesine gidin. Esinin kardeslerinde boyle bisorun var mi yada ailesindeçok değilmiş valla biz burda tırt doktorlara bile 3 günde 500 lira harcadık ..biz şimdi fakülteye gitsek mi yoksa aradan 1 2 ay geçse mi ya .. bi yandan yanlış çıktıysa bunda doğru çıkarsa diye ümitleniyorum bi yandan da gene aynı çıkarsa diye gitmekten çekiniyorum .. sizce ne yapmalıyım ?
eşim en büyük kardeş kaynım ekimde evlenecek daha akrabalarında falan da hiç yok .. bi yanım sanki sonuçlar yanlışmış da sonraki teste kadar bi sınavdayız diyor.. bi de tüp bebek merkezi olduğu için direk tese ve tüp bebeğe yönlendirdiler gibi geliyor.. siz nerde yaptırdınız ?Cnm tabi orasini siz bilirsinz istersen kur uygula oyle git. Ama bnce bikacgun sonra bidaha yaptrn sperm testini laboratuari iyi olan bi hastanede.. ondan sonra genetik testler icin univ hastanesine gidin. Esinin kardeslerinde boyle bisorun var mi yada ailesinde
Cnm biz 3 defa test yaptrdik ilki normal bi ozelde 2. Memorial 3. Test istanbula celalettin hocanin yonlendrdgi bi yer 3.yer daha ayrintli bakti spermi olustran hucrelere kadar hic hucre cikmadi en kucuk hucre bile %100 lokosit cikti oda enfeksion demek..eşim en büyük kardeş kaynım ekimde evlenecek daha akrabalarında falan da hiç yok .. bi yanım sanki sonuçlar yanlışmış da sonraki teste kadar bi sınavdayız diyor.. bi de tüp bebek merkezi olduğu için direk tese ve tüp bebeğe yönlendirdiler gibi geliyor.. siz nerde yaptırdınız ?
bizde enfeksiyon yok sanırım bişey demedi doktor.. üç sonuç da aynı mı çıktı ?size ne dedi peki celalettin hoca lökositle ilgili ?Cnm biz 3 defa test yaptrdik ilki normal bi ozelde 2. Memorial 3. Test istanbula celalettin hocanin yonlendrdgi bi yer 3.yer daha ayrintli bakti spermi olustran hucrelere kadar hic hucre cikmadi en kucuk hucre bile %100 lokosit cikti oda enfeksion demek..
Ilk ikisi ayrintili degildi ztn.3 . Ayrintiliydi ztn lokosit olan hucreleride olduruyo ignenin yaninda bitkisel ilacta kullaniyorz onlarida lokosit icin kullaniyo esim.. bizim prolaktin hormonu yuksek cikiyo hep.. sizin bakildmi bu hormonabizde enfeksiyon yok sanırım bişey demedi doktor.. üç sonuç da aynı mı çıktı ?size ne dedi peki celalettin hoca lökositle ilgili ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?