- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- 108
prolaktine bakılmadı canım ya doktor o kadar uyuzdu ki muayeneyi bile zorla yaptı sanki .. varikosel var testisler de küçük yetersiz zaten dedi .. biz henüz yolun çok başındayız tek bi test yaptırdık hormonlara kaba taslak bakıldı.. acaba yanlışlık ihtimali var mıdır kiIlk ikisi ayrintili degildi ztn.3 . Ayrintiliydi ztn lokosit olan hucreleride olduruyo ignenin yaninda bitkisel ilacta kullaniyorz onlarida lokosit icin kullaniyo esim.. bizim prolaktin hormonu yuksek cikiyo hep.. sizin bakildmi bu hormona
Olabilir tabi cnm belli olmaz siz bi yaptrn yine birde varikosel derecesi siddetliyse ameliyat ta olunabilirprolaktine bakılmadı canım ya doktor o kadar uyuzdu ki muayeneyi bile zorla yaptı sanki .. varikosel var testisler de küçük yetersiz zaten dedi .. biz henüz yolun çok başındayız tek bi test yaptırdık hormonlara kaba taslak bakıldı.. acaba yanlışlık ihtimali var mıdır ki
şiddetini falan söylemedi canım diyorum ya zorla muayene etti sanki.. o kadar para döktük ilgilenmedi bile.. varikoselse basit bi ameliyatla halloluyomuş diye heyecanlanmıştık ama senin varikoselle alakan yok dedi umursamadı onuOlabilir tabi cnm belli olmaz siz bi yaptrn yine birde varikosel derecesi siddetliyse ameliyat ta olunabilir
Cnm bnce siz farkli bi dra gidin bazi dr lar boylee acimasz ve mesleki ahlak yok.. rabbim emeklermzi bosa cikarmaz biliyorum insallah tedavi sonucumz cennet kokulu bebisler olur...şiddetini falan söylemedi canım diyorum ya zorla muayene etti sanki.. o kadar para döktük ilgilenmedi bile.. varikoselse basit bi ameliyatla halloluyomuş diye heyecanlanmıştık ama senin varikoselle alakan yok dedi umursamadı onu
aminn canım sağolasın biraz da olsa gitti aklımdaki sorular.. o zaman biz kırıkkaleye dönmeden bi daha yaptıralım başka yerde test dimi ? aradan 10 gün geçmiş olacak hem şimdi eşim sigarayı bıraktı nohut ve keçiboynuzu kürü de yapıyorum.. inşallah güzel bi sonuç çıkarCnm bnce siz farkli bi dra gidin bazi dr lar boylee acimasz ve mesleki ahlak yok.. rabbim emeklermzi bosa cikarmaz biliyorum insallah tedavi sonucumz cennet kokulu bebisler olur...
Aynen oyle canim testi bidaha yaptrn yine ayni sonuc cikarsa iyi bi dr secin tedavi olun.aminn canım sağolasın biraz da olsa gitti aklımdaki sorular.. o zaman biz kırıkkaleye dönmeden bi daha yaptıralım başka yerde test dimi ? aradan 10 gün geçmiş olacak hem şimdi eşim sigarayı bıraktı nohut ve keçiboynuzu kürü de yapıyorum.. inşallah güzel bi sonuç çıkar
cnm bence tadaviya başlayın en azından bi sansınızı denersiniz çıkmadık candan umut kesilmezmiş ilerde keşke dememek için en azından deneyineşimde çift taraflı sorun var 7 yıl önce 1 kere micro tese oldu hiç bişey çıkmadı evlat edinin dediler 7 yıldan sonra ilk defa celalettin hocaya gittik oda geç kalındığını yinede umudumuzu kesmememiz gerektiğini kesin bişey diye bilmesi için en 24 ay kendisinde tedavi görmemiz gerektiğini söyledi ne yapmalıyız bilmiyorum hoca bile umut vermedi bir ara eşim hocayla odada yanlız kalmıştı eşime hanımına çocuğunuz olmayacak desem senden ayrılırmı diye sormuş eşimde ben bu durumu öğrendiğimde istiyorsan ayrılalım dedim ayrılmadı bundan sonra da ayrılmaz demiş yani genel anlamda çok umutsuzum eşim tamamiyle kabullendi durumu yinede istersen gideriz hocaya diyor
cnm bence tadaviya başlayın en azından bi sansınızı denersiniz çıkmadık candan umut kesilmezmiş ilerde keşke dememek için en azından deneyin
Arkadaslar merhaba. Genel olarak soruyorum Celalettin hocada veya başka bir yerde tedavi olupta fsh yuksekken düşürenler var sonrasinda ne oldugunu merak ediyorum. Bununla ilgili bir sey bulamadim. Cogu kisi dustugunu soylemis ama devamini yazmamiş. Sonuc alanlar var mi bebek sahibi olanlar var mi.
Evet cnm tup bebek topiginde yazmisti degeri 57 kusur cikmis dr pazartesi gene tekrarla demisBtd ye ulasabilen var mi merak ettim ya
florya cerrahi tıp merkezinde çalisiyor diye biliyorum.Celal hoca nerede arkadaşım bizdede aynı sorun var fsh yüksek beni bilgilendirirsen çok sevinirim kardeşim
peki sonra durumunuz ne oldu.?ben 8 senelik evliyim evlendiğimizn 3.cü ayında öğrendim eşimin azosperm olduğunu o bile o zaman öğrenip bana boşanalım benim çocuğum olmazmış dedi yıklıdım o gün hala gözümün önünde ikimiz birbirimize sarılıp saatlerce ağladık ordan tekrar dr. gidip iice öğrenelim dedik ve gittik gene aynı cvbı alınca eşim ailesine söyleyelim dedi ben arabada bekledim eşim sonra geldi ve dedi artık çıkış yok ne istersen yap
ama ben yarabbi vardır bununda bi hayrı vardır bunda bişey dedim senin demen gibi..
eşim 2 ameliyat oldu kocamn 0 aldık hep bize gidin gelemyin sizin çocuğunuz olmaz demekten başka bişey demediler eşim ilk ameliyatında dr. diyorum ki pansuman için gelicez mi o bana aman ne pansumanı gidin çocuğunuz olmaz buralara bi daha gelmeyin dedi eşim sedyede yatarken ben bunları duydum .... velhasılı hepimiz bu günlerden geçtik ben umusumu yitirmiştim nerdeyse burda bi arkadaş celallettin hocayı söledi son son son kez şansımızı denemek istedik ( eşim istemedi zar zor gitti ) ve tedavimize başladık hamdolsun ki olmayacak bizi bulmaz dediğimiz spermler geldi bizi buldu..darısı katbe kat hepinize de olsun
seni ve eşini anlıyorum bu yol zor acı dolu gözyaşı izdirap hepsini aynı anda yaşatıyor insana ama keşke dememek için deneyin belli mi olur belki rabbim kapılarını açmıştır size içeri girin der.. özellikle biz bayanlar daha çok yıpranıyoruz bu konuda çevre aile ( benden sonra ailemde kardeşim abim evlendi ikisininde çifter çifter evlatları var )
heryer çocuk heryer hamile heryerde bebek reklamları ama her gördüğümde ben önce bir damla gözyaşı döküyorum ve ardından rabbim hayırlıysa bizlere de nasip et şu cennetten gelen mucizelerini diyorumzor çok zor ne olacağını bilmeden bi yola başlamak en zoru ama elden başka bişey gelmiyor ki her ne kadar umutlar bitti desekte ufacık nokta kadar bi ışığın peşinden deli gibi koşuyoruz ..sen kaç yaşındasın bilmem ama sana tavsiyem bi çıkın yola derim zamanını rabbim bilir.
Yaaa oylemii ayy merak ediyodum yukselmismi diye.. insallah daha cok artar cnmEvet cnm tup bebek topiginde yazmisti degeri 57 kusur cikmis dr pazartesi gene tekrarla demis
Cnm sonrasi su simdi bin tane dondurulmus spermimiz var ama morfolojileri biraz bozuk diye tup bebege baslamadim.simdi bu ayin sonunda esim gene sperm testi vericek mrfolojileri duzelme olur dr. Basla derse hemen tup bebege baslcam.. bzim fsh hep 34 lerdeydi ..simdi ise 4 de falan.peki sonra durumunuz ne oldu.?
Cemremm canim morfolojileri kac cikmistii? Insallah yeni testte hepsi iyi olmustur.. bnm anlamadgm nokta sizde sorun fsh genel olrkta herkesin fsh si yuksek bizim 7 nekdr dusurulecekseCnm sonrasi su simdi bin tane dondurulmus spermimiz var ama morfolojileri biraz bozuk diye tup bebege baslamadim.simdi bu ayin sonunda esim gene sperm testi vericek mrfolojileri duzelme olur dr. Basla derse hemen tup bebege baslcam.. bzim fsh hep 34 lerdeydi ..simdi ise 4 de falan.
cnm bizim sayımız çok fazla olmadığı için morfolojinin kaç olduğunu söylemedi embriyolog 5 milyonun altında spermlerin zaten morfolojisine bakıolmıyo kaldı ki bizdede o kadar yok zatenCemremm canim morfolojileri kac cikmistii? Insallah yeni testte hepsi iyi olmustur.. bnm anlamadgm nokta sizde sorun fsh genel olrkta herkesin fsh si yuksek bizim 7 nekdr dusurulecekse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?