Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ilk ikisi ayrintili degildi ztn.3 . Ayrintiliydi ztn lokosit olan hucreleride olduruyo ignenin yaninda bitkisel ilacta kullaniyorz onlarida lokosit icin kullaniyo esim.. bizim prolaktin hormonu yuksek cikiyo hep.. sizin bakildmi bu hormona
prolaktine bakılmadı canım ya doktor o kadar uyuzdu ki muayeneyi bile zorla yaptı sanki .. varikosel var testisler de küçük yetersiz zaten dedi .. biz henüz yolun çok başındayız tek bi test yaptırdık hormonlara kaba taslak bakıldı.. acaba yanlışlık ihtimali var mıdır ki

Olabilir tabi cnm belli olmaz siz bi yaptrn yine birde varikosel derecesi siddetliyse ameliyat ta olunabilir

Olabilir tabi cnm belli olmaz siz bi yaptrn yine birde varikosel derecesi siddetliyse ameliyat ta olunabilir
şiddetini falan söylemedi canım diyorum ya zorla muayene etti sanki.. o kadar para döktük ilgilenmedi bile.. varikoselse basit bi ameliyatla halloluyomuş diye heyecanlanmıştık ama senin varikoselle alakan yok dedi umursamadı onu

Cnm bnce siz farkli bi dra gidin bazi dr lar boylee acimasz ve mesleki ahlak yok.. rabbim emeklermzi bosa cikarmaz biliyorum insallah tedavi sonucumz cennet kokulu bebisler olur...

Cnm bnce siz farkli bi dra gidin bazi dr lar boylee acimasz ve mesleki ahlak yok.. rabbim emeklermzi bosa cikarmaz biliyorum insallah tedavi sonucumz cennet kokulu bebisler olur...
aminn canım sağolasın biraz da olsa gitti aklımdaki sorular.. o zaman biz kırıkkaleye dönmeden bi daha yaptıralım başka yerde test dimi ? aradan 10 gün geçmiş olacak hem şimdi eşim sigarayı bıraktı nohut ve keçiboynuzu kürü de yapıyorum.. inşallah güzel bi sonuç çıkar

Aynen oyle canim testi bidaha yaptrn yine ayni sonuc cikarsa iyi bi dr secin tedavi olun.

cnm bence tadaviya başlayın en azından bi sansınızı denersiniz çıkmadık candan umut kesilmezmiş ilerde keşke dememek için en azından deneyin

Arkadaslar merhaba. Genel olarak soruyorum Celalettin hocada veya başka bir yerde tedavi olupta fsh yuksekken düşürenler var sonrasinda ne oldugunu merak ediyorum. Bununla ilgili bir sey bulamadim. Cogu kisi dustugunu soylemis ama devamini yazmamiş. Sonuc alanlar var mi bebek sahibi olanlar var mi.

Celal hoca nerede arkadaşım bizdede aynı sorun var fsh yüksek beni bilgilendirirsen çok sevinirim kardeşim

peki sonra durumunuz ne oldu.?

peki sonra durumunuz ne oldu.?
Cnm sonrasi su simdi bin tane dondurulmus spermimiz var ama morfolojileri biraz bozuk diye tup bebege baslamadim.simdi bu ayin sonunda esim gene sperm testi vericek mrfolojileri duzelme olur dr. Basla derse hemen tup bebege baslcam.. bzim fsh hep 34 lerdeydi ..simdi ise 4 de falan.

Cemremm canim morfolojileri kac cikmistii? Insallah yeni testte hepsi iyi olmustur.. bnm anlamadgm nokta sizde sorun fsh genel olrkta herkesin fsh si yuksek bizim 7 nekdr dusurulecekse

Cemremm canim morfolojileri kac cikmistii? Insallah yeni testte hepsi iyi olmustur.. bnm anlamadgm nokta sizde sorun fsh genel olrkta herkesin fsh si yuksek bizim 7 nekdr dusurulecekse
cnm bizim sayımız çok fazla olmadığı için morfolojinin kaç olduğunu söylemedi embriyolog 5 milyonun altında spermlerin zaten morfolojisine bakıolmıyo kaldı ki bizdede o kadar yok zaten şükür gene elimizde var
şimdi inşlh bu ayın sonunda vericek olan testte inşl morfoloji kaç anlarız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…