- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Anladimm canimm insallahh sayida cok yukselmistr morfolojide cok iyi olmustr. Bide cnm meniden sperm gelince artik fark anlasiliomu kusura bkma soruyorum nasil bi fark oluo dikkat ettnmi. Bizlerde sperm olmayinca nasil oldgnu pek bilmiyoruz tabi rabbim bizlerede yasatir bugunleri insallahcnm bizim sayımız çok fazla olmadığı için morfolojinin kaç olduğunu söylemedi embriyolog 5 milyonun altında spermlerin zaten morfolojisine bakıolmıyo kaldı ki bizdede o kadar yok zatenşükür gene elimizde var
şimdi inşlh bu ayın sonunda vericek olan testte inşl morfoloji kaç anlarız...
amin cnm cümlemizeee..Anladimm canimm insallahh sayida cok yukselmistr morfolojide cok iyi olmustr. Bide cnm meniden sperm gelince artik fark anlasiliomu kusura bkma soruyorum nasil bi fark oluo dikkat ettnmi. Bizlerde sperm olmayinca nasil oldgnu pek bilmiyoruz tabi rabbim bizlerede yasatir bugunleri insallah
Cokk sagoll canim cvpladgn icin insallah rabbim bizede nasip ederamin cnm cümlemizeee..
menide sperm olsa da olmasa da aynı cnm ben fark göremedim..fark yok yanlız hep meni yoğun oluyor.... sorabilirsin tabiki ama fark yok cnm ya öncede aynıydı şimdide...
Canim merhabaBtd ye ulasabilen var mi merak ettim ya
Evet cnm merak ettim valla gönlünü ferah tutt insallah daha yuksek cikacak peki dr dusuk deger cikmasinin sebebini soyledimi..rabbim sana bagislar insallahhhCanim merhaba
Beni merak etmissin.saolasin.
persembe 37.60 olan degerim cumartesi 55.80 e cikti.
Tam 2 ye katlamadi deger.1.5 kati
Doktorumla gorustum.suan bi sorundan soz edilemeZ ama degerleri takip etmemiz lazim dedi.pazartesi ayni saatlerde yine kan ver bana bildir sonucu dedi.
bakalim yarin nasil cikacak deger.
Insallah yavrum iyidir.
Cnm testis kucuklugu tuylerde azlik ve fsh yuksekligi varmiydi sizddearkadaslar genetik sonuclari belli olduyikilmis durumdayim. vede tahmin ettigim gibi xxy klinefelter mozaikmis. hersey bos hersey anlamsiz. yakin arkadaslarim dogum yaptilar yeni,korunuyolar 2. cocuk olmasin diye. biz bi kere bile korunmadik simdi esi xxy li olan butun arkadaslardan yardim istiyorum. ne yapmali ne yaptiniz. yada cocuk sahibi olan xxy li bildiginiz varsa ne yapmislar. nasil bi yol izlemeli. isin kotusu benim esim cocuk konusunda sen istedigin icin isterim diyo cocuklari pek sevmiyo yalniz mucadele etmeliyim bu daha aci
Canim merhaba
Beni merak etmissin.saolasin.
persembe 37.60 olan degerim cumartesi 55.80 e cikti.
Tam 2 ye katlamadi deger.1.5 kati
Doktorumla gorustum.suan bi sorundan soz edilemeZ ama degerleri takip etmemiz lazim dedi.pazartesi ayni saatlerde yine kan ver bana bildir sonucu dedi.
bakalim yarin nasil cikacak deger.
Insallah yavrum iyidir.
Herkese gunaydin ben suan yoldayim tatile ciktim.
İnsl bu yeni hafta guzel haberlerle gelmistir,hepimize
Gunaydin arkadaslar hepinize mutlu bir hafta sonu dilerimm
İYİ TATİLLER CANIM,BİZİM YERİMİZEDE EĞLENİN,BİZ BU SEN E TATİLE ÇIKAMADIK MALESEFHerkese gunaydin ben suan yoldayim tatile ciktim.
İnsl bu yeni hafta guzel haberlerle gelmistir,hepimize
Tünaydın canım nasılsın neler yapıyorsun :):):):)
meraba arkadaşlar çok uzun zaman oldu siteye girmeyeli inşallah bu süre zarfında bebeklerini kucaklarına alan arkadaşlarımız olmuştur 3 yıl önce tüp bebekten sonra ilk defa kendimizi psikolojik olarak toparlayıp tekrar denemeye karar verdik geçen ay celalettin hocadan randevu aldık çok iyi karşıladı bizi sağolsun çok ilgilendiler bütün arkadaşları diyer doktorlarla aralarında gerçekten çok fark var neyse sonuçları bekliyoruz kızlar sonra tedaviye başlıcaz size dün yaşadığım bi olayı anlatmak istiyorum adetimden 6 gün geçti kalbimin yarısı belki vardır diyo diğer yarısı asla yok diyo neyse kızlar bi cesaret testi yaptım 5 dk sonra banyoya gittiğimde ne göreyim sonuç pozitifffff allahım inanamadım kalbim yerinden çıkıcaktı dizlerim çözüldü nasıl bi duyguymuş bu sevinçten ağladım eşimi aradım nöbetçiydi dün mucizemi bu nasıl olur diye eli ayağına dolaştı dayanamadım gittim nöbetçi eczaneden bitane daha aldım yaptım ama onda çıkmadı yarım saat sonrada regli oldum okadar üzüldüm okadar kahroldum ki size anlatamam sizce neden böyle oldu testin kullanım süresinin bitmesine daha 2 yıl var yeni almıştım asla atmıcam o testi 6 yıldan sonra ilk defa pozitif sonuç gördüm kızlar test bozuk olsa bile umrumda değil saklıcam onu şuan tek tesellim celalettin hocayla tedaviye başlıcak olmamız inşallah ondan bi netice alırızda yüzümüzü güldürür rabbim herkesi allaha emanet ediyorum en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız arkadaşlar
OKurken bir an heycanlandım duygulandım canım allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?