- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
sorma bende dün 2-3 saat bile olsa havalara uçtum....
meraba arkadaşlar çok uzun zaman oldu siteye girmeyeli inşallah bu süre zarfında bebeklerini kucaklarına alan arkadaşlarımız olmuştur 3 yıl önce tüp bebekten sonra ilk defa kendimizi psikolojik olarak toparlayıp tekrar denemeye karar verdik geçen ay celalettin hocadan randevu aldık çok iyi karşıladı bizi sağolsun çok ilgilendiler bütün arkadaşları diyer doktorlarla aralarında gerçekten çok fark var neyse sonuçları bekliyoruz kızlar sonra tedaviye başlıcaz size dün yaşadığım bi olayı anlatmak istiyorum adetimden 6 gün geçti kalbimin yarısı belki vardır diyo diğer yarısı asla yok diyo neyse kızlar bi cesaret testi yaptım 5 dk sonra banyoya gittiğimde ne göreyim sonuç pozitifffff allahım inanamadım kalbim yerinden çıkıcaktı dizlerim çözüldü nasıl bi duyguymuş bu sevinçten ağladım eşimi aradım nöbetçiydi dün mucizemi bu nasıl olur diye eli ayağına dolaştı dayanamadım gittim nöbetçi eczaneden bitane daha aldım yaptım ama onda çıkmadı yarım saat sonrada regli oldum okadar üzüldüm okadar kahroldum ki size anlatamam sizce neden böyle oldu testin kullanım süresinin bitmesine daha 2 yıl var yeni almıştım asla atmıcam o testi 6 yıldan sonra ilk defa pozitif sonuç gördüm kızlar test bozuk olsa bile umrumda değil saklıcam onu şuan tek tesellim celalettin hocayla tedaviye başlıcak olmamız inşallah ondan bi netice alırızda yüzümüzü güldürür rabbim herkesi allaha emanet ediyorum en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız arkadaşlar
Canım inşaallah değerler artmıştır.. Sonuç belli oldu mu ?Canim merhaba
Beni merak etmissin.saolasin.
persembe 37.60 olan degerim cumartesi 55.80 e cikti.
Tam 2 ye katlamadi deger.1.5 kati
Doktorumla gorustum.suan bi sorundan soz edilemeZ ama degerleri takip etmemiz lazim dedi.pazartesi ayni saatlerde yine kan ver bana bildir sonucu dedi.
bakalim yarin nasil cikacak deger.
Insallah yavrum iyidir.
arkadaşım çok uzun zaman oldu bu siteye girmeyeli şöyle bi bakayım dedim seni gördüm çok üzüldüm sakın eşini bu psikolojide yalnız bırakma nasıl bi çaresizliktir allahtan başka kim bilebilir hiç üzülmeğin olucak bebeğiniz çocuklarımız bizi bekliyor bizde onları ama rabbim zamanı var diyor sınavdayız herkesin sınavı ayrı en kısa zamanda dermanını versin rabbim sen eşine sımsıkı yapış asla bu konuda konuşmayın bile bir kez bile böyle birşey düşünmedim düşünmesine izin vermedim onsuz ben nefes bile alamazken nasıl böyle bişey düşünebilirim asla rabbim son nefesimde bile eşimle olmayı nasip etsin bazen çaresizlik insana herşeyi düşündürebilir sen sabırlı ol arkadaşım nağpalım allahtan gelen bi sorunumuz var verecek olan allah alacak olan allah yüreğini ferah tut hem bu dünyada vermese bile rabbim bizi öteki tarafta bekleyen bebeğimiz var rabbimmm vereceksen bile hayırlısını ver allahım tüm kardeşlerime dökülen göz yaşlarına kan ağlayan burdaki kalplere bizlere merhamet et daualarımızı kabul et yarabbim sabret arkadaşım birgün alıcaksın mükafatınıeşimde çift taraflı sorun var 7 yıl önce 1 kere micro tese oldu hiç bişey çıkmadı evlat edinin dediler 7 yıldan sonra ilk defa celalettin hocaya gittik oda geç kalındığını yinede umudumuzu kesmememiz gerektiğini kesin bişey diye bilmesi için en 24 ay kendisinde tedavi görmemiz gerektiğini söyledi ne yapmalıyız bilmiyorum hoca bile umut vermedi bir ara eşim hocayla odada yanlız kalmıştı eşime hanımına çocuğunuz olmayacak desem senden ayrılırmı diye sormuş eşimde ben bu durumu öğrendiğimde istiyorsan ayrılalım dedim ayrılmadı bundan sonra da ayrılmaz demiş yani genel anlamda çok umutsuzum eşim tamamiyle kabullendi durumu yinede istersen gideriz hocaya diyor
inşallah arkadaşım rabbimin mucizeleri çok bekle diyor biz kullar sadece sabredemiyoruz allah hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün kardeşimCanım bir gün allah yüzümüze gülecek. Belkide bu test sana bir işarettir he..
Rabbim bu heyecanın devamını getirsin inşALLAH
Benim de bu ay tam 10 gün gecikti adetim
Bende senin gibi o kadar çok heyecanlanmıştım ki
Vakti saati gelmiştir inşALLAH dedik
8. günü test verdim ama negatifti
10. gün kırmızı kart yedim
Ama hayali bile güzelken gerçeği kimbilir nasıldır
Her sabah kalktığımda adet olmayışım beni mutluluklara boğuyordu
Vardır bunda da bir hayır ne yapalım
İyiyim tatlım sen nasılsın.
Çalışıyorum işler güçler işte. Hafta başı pazartesi sendromu yaşıyoruz ama bugun çabuk geçiyor enteresaannnn
Farklı birşeyimiz yok eşim bir türlü izine çıkamadıki testleri tahlilleri yaptıralım , Ocak ayında Celalettin hocaya gitmeyi karar verdik. Hayırlısı diyorum. Tüm arkadaşlarım için dua ediyorum.
Aynen canım valla çabuk geçti bugün eşin izin alamadıysa ALLAHIM vermiştir hayr neden belki o zamana kadar çabuk toplar kendini bence de hemen dr gitmemekle iyi yapmışsınız zamanla daha çok kendinizi toplarsınız inş. dualarım sizlerle canım inş. gerek kamaz dr. bile
Aynen canim kimsenin kontrolu yok herhalde biz nisanda gitmistik ekim sonu yine gitmeyi dusunuyoruz kontrole bakalim artik acaba simdiden arayip randevu mu alalim bilemedim.. yeni klinige giden varmi acabaBu aralar hiç kontrole giden yok sanırım kimse bişey yazmıyor bu konuda topik sessiz
İnşallah canım cümlemizin. Bu aralar farklı kişilerden aynı dualar cümleler duyuyorum hayırdır inş.
Durumumuzu bilen bilmeyen Allah çift oğlan nasip etsin diyor ve doktora gerek kalmadan hamile kalırsın inşallah diyor böyle içim ferahlıyor yaaa
kızlar ilk testte azospermi çıkıp sonraki testlerde sperm görülen var mı ,? yanlışlık var mıdır ki
Belkide ALLAH söyletiyordur canıminş. gerek kalmaz canım inş. ama ben sıkıntıyı çektikten sonra alacağımı hissediyorum mükafatımı ben dün baya araştırdım bir dr.un yazdığı hoşuma gitti ve dediğinide yaşadım eşim azosperm nedeni araştırmadan hemen mikro tese yolluyorlar tüp bebek merkezlerine öyle çok bakılmayıp hemen tüp bebek merkezlerine yolluyorlar nedeni araştırmasını isteyin belki ilaçla tedavi olunacak şekilde olupda mikro teseye%83 kişi dedi ve ben buna şaşırdım uçuk bir rakamdı yok yere testis hücresi zarar görüyor kendini toplamasını 6 ay kadar müddet alıyor ve maddi yanından manevi yanı çok ağır oluyor... aslında çok dikkatli olmalıyız ALLAHIM BÜTÜN HASTALARIMIZI TEDAVİ EDEBİLECEK DR. DÜŞSÜN İNŞ.
Cnm bizde sizin gibi microtese yaptrmadik var herseyde bi hayir ekim gibi kontrole gidicez insallah bakalim ilaclarin ignelerin etkisi olmus muAynen canım bizi nedenini araştırmadan mikro ardından teseye yönlendirdiler . Akıllı davrandıkki araştırmadan gitmedik. eşimde olmak istemedi zaten. Allah büyüktür diyoruz
Yeni hastaneye gidenlerden yardım bekliyoruz o zaman :)Aynen canim kimsenin kontrolu yok herhalde biz nisanda gitmistik ekim sonu yine gitmeyi dusunuyoruz kontrole bakalim artik acaba simdiden arayip randevu mu alalim bilemedim.. yeni klinige giden varmi acaba
Merhaba bize de ilk testten sonra yanlış olabilir tekrar yaptırın dediler ama gittiğimiz üroloji doktoru %90 sonuç doğrudur dedi yine de tekrar yaptırdık sonuç ayni çıktı seni üzmek istemem ama yine de tekrarlskta yarar varkızlar ilk testte azospermi çıkıp sonraki testlerde sperm görülen var mı ,? yanlışlık var mıdır ki
Evet hemen hemen hepsi vardı ses tonunda incelme kadınsı kalça dişlerinde zayıflık dar omuz zayıf kas uzun boy geç okuma yazmaya cıkma vs hepsiCnm testis kucuklugu tuylerde azlik ve fsh yuksekligi varmiydi sizdde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?