Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
EDA09 CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku.
Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. Ya Rabbi, sıfatların, yüce saltanatın, en güzel isimlerin yüzü hürmetine, peygamberlerinin temizliği, velilerinin nuru, şehidlerinin kanı yüzü hürmetine ilmimi arttır, ölmezden önce tevbe, ölürken rahatlık, öldükten sonra mağfiret, cehennemden kurtuluş, cennete giriş nasib eyle, dünyada da ahirette de afiyet ve huzur ver, ey merhametlilerin merhametlisi, rahmetin yüzü hürmetine duamı kabul buyur. İlahi Hüseyn ve kardeşi yüzü hürmetine, dedesi, babası yüzü hürmetine, anası ve oğulları yüzü hürmetine beni bulunduğum darlıktan kurtar, ey merhametlilerin merhametlisi rahmetinle isteğimi kabul buyur.
Kederleri gideren, sıkıntıları kaldıran, zor durumda kalanların dualarını kabul eden, dünya ve ahretin Rahmanı ve Rahimi olan Allah'ım! Bana ancak sen merhamet edersin, bana Senden başka hiç kimsenin merhametine ihtiyaç duymayacak bir merhamet ihsan eyle.
Allah'ım! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum. Beni dinimde sabit kıl, mizanda sevaplarımın ağır gelmesini nasip eyle, imanımı gerçek eyle, derecelerimi yükselt, namazımı kabul eyle, günahımı bağışla. (Allah'ım!) Senden cennette yüksek dereceler istiyorum. Allah'ım! Senden benim için hayırları açmanı, işlerimin hayırla sonuçlanmasını, önceki, açığı ve gizlisi ile her türlü hayın, cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını, yaptıklarımın hayırlısını, gizli şeylerin hayırlısını, açık olan şeylerin hayırlısını ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden şanımı yükseltmeni, günahlarımı silmeni, işlerimi ıslah etmeni, kalbimi temizlemeni, tenasül uzvumu korumanı, kalbimi nurlandırmanı, günahımı bağışlamanı ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlakım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle.
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

İLKNUR CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku.
Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. Ya Rabbi, sıfatların, yüce saltanatın, en güzel isimlerin yüzü hürmetine, peygamberlerinin temizliği, velilerinin nuru, şehidlerinin kanı yüzü hürmetine ilmimi arttır, ölmezden önce tevbe, ölürken rahatlık, öldükten sonra mağfiret, cehennemden kurtuluş, cennete giriş nasib eyle, dünyada da ahirette de afiyet ve huzur ver, ey merhametlilerin merhametlisi, rahmetin yüzü hürmetine duamı kabul buyur. İlahi Hüseyn ve kardeşi yüzü hürmetine, dedesi, babası yüzü hürmetine, anası ve oğulları yüzü hürmetine beni bulunduğum darlıktan kurtar, ey merhametlilerin merhametlisi rahmetinle isteğimi kabul buyur.
Kederleri gideren, sıkıntıları kaldıran, zor durumda kalanların dualarını kabul eden, dünya ve ahretin Rahmanı ve Rahimi olan Allah'ım! Bana ancak sen merhamet edersin, bana Senden başka hiç kimsenin merhametine ihtiyaç duymayacak bir merhamet ihsan eyle.
Allah'ım! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum. Beni dinimde sabit kıl, mizanda sevaplarımın ağır gelmesini nasip eyle, imanımı gerçek eyle, derecelerimi yükselt, namazımı kabul eyle, günahımı bağışla. (Allah'ım!) Senden cennette yüksek dereceler istiyorum. Allah'ım! Senden benim için hayırları açmanı, işlerimin hayırla sonuçlanmasını, önceki, açığı ve gizlisi ile her türlü hayın, cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını, yaptıklarımın hayırlısını, gizli şeylerin hayırlısını, açık olan şeylerin hayırlısını ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden şanımı yükseltmeni, günahlarımı silmeni, işlerimi ıslah etmeni, kalbimi temizlemeni, tenasül uzvumu korumanı, kalbimi nurlandırmanı, günahımı bağışlamanı ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlakım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle.
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

Aynen canım bizi nedenini araştırmadan mikro ardından teseye yönlendirdiler . Akıllı davrandıkki araştırmadan gitmedik. eşimde olmak istemedi zaten. Allah büyüktür diyoruz

Aynen canım koyun misali sürüyü yönetiyorlar ameliyat olmuş eşim dr a sotuyorum neden olabilir diyorum ses çıkmayacak tümörden olabilirmi diyince tekrar yaparız dedi dr sormazsak bizi direk oraya yönlendiriyorlar sinir oldum bakıyorlar kıyafet giyimin iyi değilse adam yerine koymuyorlar ayy sinir olmuştum

canım böyle düşünürsen zaten olacağı varsa olmaz psikolojik çok önemlidir herşeyin başında gelen moral yap bunları düşünersen zaten beyninde bitiriyorsun bence önce sakinleşin sonra tedaviye başlayın derim beni yanlış anlamayın lütfen

Iyi geceler kızlar ya biz mikroskop aldık bela oldu geçen baktık bir heyecanla uzun zamandır bakmiyorduk ne bilim kendimi çok kötü hissettim çünkü hep aynı görüntü sanki hic ilerleme yok
Ben de bu aralar çok sabirsizim belki bunu soylemeye hakkım yok burda yıllardır uğraşanlar var ama artık anne olmak istiyorum ve çabuk olsun istiyorum cevrem hep hamile hep cocuklu her konu çocuğa geliyor o kadar imreniyorum ki anne deyislerine hep Allahım bana benim gibi olanlara da nasip et diyorum içimden.... offf ya bi gün ben de bu mutluluğu tadabilecek miyim umitsizim kızlar bu günlerde

Canim ayni durum bndede var insan hemen olsun istiyo umitsiz olma lutfen hz.alinin bir sozu var ''şuphesiz sikinti ve musibetlerin sona ermesinin bir müddeti vardir. Oyle ise akilli kimse basina bir bela gelince müddeti gecinceye kadar sabretmelidir.cunku muddeti sona ermeden once onu ortadan kaldirmaya calismak sikintinin artmasina sebep olur''

Canım teşekkür ederim haklısın aslında sabırlı biriyimdir ama işte bazen böyle gel gitler yaşıyorum özellikle okul açıldığı zsman çocukları anneleri ile arkadadlarimi hamile ya da çocuklarıyla görünce ne bilim yaa Allah sabır versin bizlere

feraheymen .!.:
Canimm rabbim isterse olmaz diye birsey yokk insallah rabbim hepimizin tedavilerini guzel sonuclanmasini nasip eder

Bende iyiym cok sukur cnm.hormonlar icinmi yaptrcksnz.. insallah iyi olur hersey
Evet canm hormonlara baktrcaz ins güzel olur

Cokk haklisinn canimm bnde cogu zmn ayni seyleri hissediorum hamile dolu heryer kafami nereye cevirsem herkesin bebegi var.. insallah allah bizede nasip eder.. mikroskop aldik dedin nasil bakiosun cnm

Cokk haklisinn canimm bnde cogu zmn ayni seyleri hissediorum hamile dolu heryer kafami nereye cevirsem herkesin bebegi var.. insallah allah bizede nasip eder.. mikroskop aldik dedin nasil bakiosun cnm
Canım biraz zahmetli aslında burda bir arkadaşın tavsiyesi ile aldık ama pek iyi bir model değilmiş keske biraz daha para verip daha üst model alsaydik bildiğin lam lamel ile fen dersinde yapıldığı gibi pipet diye bişey var ya da damlalik tabi ikisini de bulmak zor o yüzden enjektör ile meninin koyu kısmından alıp bakiyoruz tabi hucrelerin hangisi spermatid ayırt edemiyoruz ama sperm olsa direk tanırız şimdiye kadar göremedik inşallah en kısa zamanda görürüz

Hucreleri goruyomusunuz peki

arkadaslar 2 gun once tahlil sonuclari cikmisti yine yazmistimesim xxy li sizin eslerinizde xxyli olan varmiydi. nasil tedavi goruyosunuz. yokmu yardimci olabilecek olan

Canım biz şimdide gidip paraya kıyıp, Arif beyin mikroskobumunun aynısını aldık. 2 mikroskop arasında çok bir fark yok, sadece 1000 x de biraz daha büyük gözüküyor . Boya, spermleri ayrıştırıcı aparat, yağ ve farklı ek malzemelerde gerekiyormuş. Tabi bunların özel isimleri varda, aklımda kalmıyor.Eşim onlarıda temin etmeye çalışıyor. Keşke o kadar para verip almasaymışız. bizdeki ucuz olan mikroskoba diğer ek malzemleri alsak aynısı olurmuş. Gerçi onlarında 1 tane olmazsa olmazı bile 400-500 gibi bir rakam. Biz girdik bu yola ama siz elinizdeki ile yetinin ve hiç bulaşmayın :) sayı çokluğu, yada hücrelerin içindeki şekil ve sayılara göre az çok tahmin etmeye çalışın. Biz öyle yapmıştık, doğruda çıktı :)

Ca
arkadaslar 2 gun once tahlil sonuclari cikmisti yine yazmistimesim xxy li sizin eslerinizde xxyli olan varmiydi. nasil tedavi goruyosunuz. yokmu yardimci olabilecek olan
canım benim eşimde 47xxyli eşim ameliyat oldu ameliyattan başka çaresi yok sormak istediğin birşey olursa cevaplayabilirim

Gülüm hiç ümitsiz olma bu durumlar hepimizde var geçici ALLAHIN İZN. İNŞ. BİZLERDE ANNE OLACAĞIZ ama sadece sabır gülüm sabır başka çaremiz yok ve ALLAHA sığınmak akşam ve yatsı namazı arasında 41. kere fatiha süresini oku canım çok etkiliymiş başka bir ablamda söylemişti ama ALLAH TEALA isteyerek dua etmemide demişti :):):)

Canım artık başka almayız ama gereksiz oldu bence çünkü birsürü derdi var bir de tek gözle bakmak çok zor
Canım hersey tabi duayla Allaha siginmasak zaten katlanamayiz ama işte bazen hic olmayacak diye düşününce hissedince katlanamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…