Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Valla cnm sana ozeniyorum :) bizimle ayni sorunu yasamayn insanlar bunu duysa delirmis olmali bunlar der ama ne kadar caba emek sarfettgmzi anlamazlar rabbim bu cabalarimizn karsilignda bize hayrli saglikli evlatlar nasip etsin insalla

Gunaydinnn herkese...bugun okul servisimize fistikmi fistik bir kiz cocugu geldi ogretmn arkadasn cocugu.. bnm kizim sandi bi ogretmenn keskeeeee dedimm icimdennn insallah bigun benimds boyle guzel bi kizim olur

Evet hemen hemen hepsi vardı ses tonunda incelme kadınsı kalça dişlerinde zayıflık dar omuz zayıf kas uzun boy geç okuma yazmaya cıkma vs hepsi

Eşimin de önceden dişlerini fırçaladığı zaman ya da elma yediği zaman hep kanıyordu
Şimdiler de ise öyle bir durum yok
Demekki rahatsızlığından dolayıymış.
Eşimde hipo var.Ayrıca küçük testist söz konusu

Kızlar günaydın,
Sizlere birşey sormakistiyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.
Eşimde 87 milyon sperm var.Fakat Hiç canlı spermi olmadığı için hamile kalamadım.
Henüz hormon testlerini falan yaptıramadık 3 ay oldu öğreneli
Proxeed Plus Şase adında bir ilaç varmış.sperm sayısı, hızı, morfolojisini düzeltme amaçlı kullanılıyormuş.
Aranızda bu ilacı kullanmış sonuç almış arkadaşlar varmı.
Size yaptırdığımız sperm testini yazim.Sizce fayda edermi bir sonuca varırmıyız. Fikirlerinizi almak istiyorum,
(Elbette bünyeden bünyeye tedavi değişir ama bir ümit)

görünüm : beyaz opar
miktar: 5,2 ml
sperm sayısı :87 milyon/cm3
ph:8,2
likepaksyon zamanı :20 dk
viskozite: yüksek
mikroskopik inceleme:
her saha 7-8 zayıf ve patolojik hareketli bol hareketsiz sperm 4-5 lökosit ve 2-3 eritrosit görüldü.

aglütinasyon :+1

Canım açıkçası esinin hipo oldugunu bilmiyordum hipo olanlar bir yılda sonuç alıyor diye biliyorum siz tedaviye ne zaman başladınız

Bizimkisi 2 tese nin ardından toparlanması zor oluyor
1.5 yıldır tedavideyiz daha
dr 2 yıl biçmişti
hem testist kaynaklı hem de hipo
çift sorunlu yani

haklısın canım sonuna kadar haklısın senin düşündüğün yaşadığın olaylarda bizlerde yaşıyoruz öyle vurup geçiyor sonra geçiyor kötü olanın yanında mutlaka iyi olanıda düşün canım ALLAHIN izn. herşey güzel olacak

Canim biz kullanmadik ama ben cok duydum proxeed plusu ...muhtesem uclu topigi var oradan bak kardesmn esinede dr verdi bnce sizin durum bizimkinden daha kolay ilacla hareketli hale getrilebilir cnm

Canim biz kullanmadik ama ben cok duydum proxeed plusu ...muhtesem uclu topigi var oradan bak kardesmn esinede dr verdi bnce sizin durum bizimkinden daha kolay ilacla hareketli hale getrilebilir cnm

Canım evet kulüpde çok fazla kullanmış arkadaş var sonuç alanlarda bayağı var yani.
Biz Celalettin hocaya ocak-Şubat ayında gitmeyi karar verdik.
O zamana kadar kullansak mı diye düşünüyorum. Araştırıyorum faydasını gören arkadaşları okuyunca çok hevesleniyorum. Bir yandanda aylık 250 tl gibi bir maliyeti olacak hani doktor önermiyor kafamıza göre kullanıcaz acaba doğal yolla hamilelik oluşmasada spermlerin canlanmasına yardımcı olurmu diyorum. Bilemiyorum açıkcası kafam o kadar karışık ki.
Eşimin bir kez hormon testlerini ve sperm testlerini yaptırmasını bekliyorum.

İYİ TATİLLER CANIM,BİZİM YERİMİZEDE EĞLENİN,BİZ BU SEN E TATİLE ÇIKAMADIK MALESEFNEREYE GİDİYORSUNUZ BUARADA,BİRDAHAKİ SENE İÇİN FİKİR TOPLUYORUM
Sagol tatlim sarimsakliy geldik buradaha oncede gelmistik ve begenip gene geldik tavsiye ederim.
Hanimlar merhaba! Aranizda arisutu bal polen karisimi kullanan varmi?
Benim esim celalettin hocaya gitmeden once kullanmisti hepsini.
merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi raporla ne kadar tutuyor
raporsuz ne kadar tutuyor yazarsanız sevinirim
cnm raporlu en fazla 3bin tutuyor ilaclarin belli bi kismini oduyorsun.
Raporsuz yer yer degisiyor mesela bi hast.5bin digeri 7 bin diyor o hast.neye gore degisiyor.

Canim bence kullanma sansiniz varsa kullanin 130 tl civari galiba fiyati gunde bir kullanirsanz 1 ay gider ilac bazilari gunde 2 kullaninca 15 gun dayaniyo ilac.. kardesmn esi gunde 1 kullaniyo.. bnce kullanin hepsi hareket kazanmasa da en azindan bir kismi hareketlenir.. ayrica belki iyiye giderse dogal yoldan hamilelik olur bilemeyiz bi sperm bi yumurta yeter rabbim isterse :)

Herkese gunaydin kizlar istanbul nasil bilmiyorum ama burasi sicak ve guzel.btd den haber yokgaliba rabbim yuzunu guldursun insl.

Aşağıdaki dua, dileklerin yerine gelmesi için 7 gün peş peşe 33 defa okunursa dileğin gerçekleşir.

Bismillâhirraĥmanirraĥîmi velâ ĥavle velâ guvvete illâ billâhil àliyyil àzîmi yâ ĥayyü yâ gayyǔmü yâ dâimü yâ eĥadü yâ samedü

İNŞ. DUALARINIZ KABUL OLUR

VESİLE KILMAK,MEDET VE YARDIM İSTEMEK
Vesile, Allah'a yaklaşmak veya bir dileğin kabul edilmesini ya da bir musibetin defedilmesini sağlamak amacıyla dua esnasında Allah'ın güzel isimlerinden veya yüce sıfatlarından birini, işlediği güzel bir ameli veya bir kişiyi vasıta kılmak demektir.
Vesilelerin en büyüğü Efendimiz (sallallahü aleyhi ve selem) dir. "Sen olmasaydın kâinatı yaratmazdım" hadisi kutsisi de bu gerçeğe işaret etmektedir. Bununla ilgili Beyhaki’de şöyle rivayet edilmiştir.
Âdem aleyhisselam duâ edip dedi ki:
- Ya Rabbi! Muhammed (aleyhisselam) hakkı için beni affet!
Allahü Teâlâ da, ona sordu:
- Ya Âdem, Onu daha yaratmadım, Onu nereden biliyorsun?
- Ya Rabbi! Beni yaratınca, başımı kaldırdım. Arşın eteklerinde, La ilahe illallah Muhammedür Rasulullah yazılmış olduğunu gördüm. Sen isminin yanına, en çok sevdiğinin ismini yazarsın. Bunu düşünerek Onu çok sevdiğini anladım.
- Ey Âdem, doğru söyledin. Mahlûklarımın içinde, en çok sevdiğim o dur. Onun için, seni affeyledim. Muhammed olmasaydı, seni yaratmazdım.
Bununla birilikte Efendimiz (sallallahü aleyhi ve selem) vesile kılınacağı gibi Allah dostları, veliler de vesile kılınabilir. Bununla ilgili Buhari de şöyle bir rivayete yer verilmiştir.
Hz. Ömer (radıyallahü anh) yağmur duasında Peygamberimiz (sallallahü aleyhi ve sellem)'in amcası Hz. Abbas (radıyallahü anh)'ı vesile kılarak şöyle dua etmiştir: "Allah'ım, biz Peygamber'in amcasını sana vesile kılıyoruz, bunun için bize yağmur yağdır"
Diğer bir hadis-i şerifte de şöyle buyurmuştur: Sizden birinizin bir yerde bineği kaçtığı zaman şöyle çağırsın: "Ey Allah'ın kulları! Benim devemi tutun. Devemi tutun! Zira Allah-u Zülcelal'in yerde hazır kulları vardır. Onun devesini ona tutarlar." (Heysemi, Mecmaü’z-Zevaid: X/132)
Ehli tasavvufa göre makam sahibi olan bir veli ister ölü ister uzakta olsun ondan yardım istenir. O yardım etme yetkisine sahiptir. Özellikle ehli tasarrufun yardımı dünyada olduğu gibi dünyadan göç ettikten sonra da vardır, devam eder.
Çünkü ölü olan kimse her ne kadar berzah âlemine intikal etmiş ise de kendisine has bir hayatı vardır. Peygamberimiz (sallallahü aleyhi ve sellem) şöyle buyurmuştur: "Peygamberler kabirlerinde diridirler" (İbn Mâce, Cenâiz 65) Peygamberlerin, mezarlarında diri olduklarına bir delil de, Efendimiz (Sallallahu aleyhi ve sellem)'in, mirac sırasında Mescid-i Aksa'da bütün peygamberlerin ruhlarıyla buluşması ve semada karşılaştığı her peygamber ile selamlaşması ve görüşmesidir. Yine Bedir savaşında ölmüş müşrikler hakkında da şöyle buyurdular: "Siz bunlardan fazla işitmezsiniz; ancak cevap veremezler."
Bu sebepledir ki başta Efendimiz (sallallahü aleyhi ve sellem) olmak üzere Allah dostlarının ve velilerin ruhlarına okuduklarımızı bağışlar ve onların bizlere vesile olmasını, tasarruflarını kullanarak bizlere yardım etmelerini isteriz.

Bende alırsam günde bir kullanmayı düşünüyorum ek takviyeler yaparak. Bakalım önce allahtan Kardeşinin eşinde sorun nedir. Ne kadardır kullanıyor ve sonuç aldılarmı canım

Kizlar hala test yaptirmaya devam ediyoruz.
10.gun 37.60
12.gun 55.80
14.gun 77.20
duzenli bir artis yok gordugunuz gibi.
Doktorumda artis olmasi iyi ama bekledigin gibi bir artis degil dedi.
Hala testlere devam edicez.bisey demek icin erken duzene girebilir artislar dedi.ama herseyede hazirlikli ol gebelik sonlanabilirde dedi.
Bi heyecanla telas ve korkuyla bekliyoruz.
HakkimizDa hayirlisi.

Tüm dualarımız seninle canım inşallah bebişlerin sıkıca tutunurlar sana

Bende alırsam günde bir kullanmayı düşünüyorum ek takviyeler yaparak. Bakalım önce allahtan Kardeşinin eşinde sorun nedir. Ne kadardır kullanıyor ve sonuç aldılarmı canım
Canim ileri hareketliler sifirdi ve morfoloji %2 yeni basladi 3 ay kullanick etkisini ozmn gorucez bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…