Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canimm rabbim bagislasin sizeeee gonulden dua ediyorummm sanaa.. allah yardimcnz olsunn

Canim ileri hareketliler sifirdi ve morfoloji %2 yeni basladi 3 ay kullanick etkisini ozmn gorucez bakalim

Canım bizde,testin diğer kalan kısmı aynı bu şekilde

Taze Canlı: %-
2.Saat Canlılık : %-
Motilite İndekxi : %-
Hızlı Doğrusal: %-
Hızlı: %-
Yavaş: %-
Patolojik: %-
İlerlemeden Hareket Eden: %-
Morfoloji: %-
Normal: %-
Baş Anomisi: %-
Kuyruk Anomisi : %-
Diğer: %-

91Prenses91 CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku.
Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. Ya Rabbi, sıfatların, yüce saltanatın, en güzel isimlerin yüzü hürmetine, peygamberlerinin temizliği, velilerinin nuru, şehidlerinin kanı yüzü hürmetine ilmimi arttır, ölmezden önce tevbe, ölürken rahatlık, öldükten sonra mağfiret, cehennemden kurtuluş, cennete giriş nasib eyle, dünyada da ahirette de afiyet ve huzur ver, ey merhametlilerin merhametlisi, rahmetin yüzü hürmetine duamı kabul buyur. İlahi Hüseyn ve kardeşi yüzü hürmetine, dedesi, babası yüzü hürmetine, anası ve oğulları yüzü hürmetine beni bulunduğum darlıktan kurtar, ey merhametlilerin merhametlisi rahmetinle isteğimi kabul buyur.
Kederleri gideren, sıkıntıları kaldıran, zor durumda kalanların dualarını kabul eden, dünya ve ahretin Rahmanı ve Rahimi olan Allah'ım! Bana ancak sen merhamet edersin, bana Senden başka hiç kimsenin merhametine ihtiyaç duymayacak bir merhamet ihsan eyle.
Allah'ım! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum. Beni dinimde sabit kıl, mizanda sevaplarımın ağır gelmesini nasip eyle, imanımı gerçek eyle, derecelerimi yükselt, namazımı kabul eyle, günahımı bağışla. (Allah'ım!) Senden cennette yüksek dereceler istiyorum. Allah'ım! Senden benim için hayırları açmanı, işlerimin hayırla sonuçlanmasını, önceki, açığı ve gizlisi ile her türlü hayın, cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını, yaptıklarımın hayırlısını, gizli şeylerin hayırlısını, açık olan şeylerin hayırlısını ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden şanımı yükseltmeni, günahlarımı silmeni, işlerimi ıslah etmeni, kalbimi temizlemeni, tenasül uzvumu korumanı, kalbimi nurlandırmanı, günahımı bağışlamanı ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlakım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle.
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

canım çok teşekkür ederim. bu akşam yapacağım. okuyan herkese de teşekkür ederim. inşallah bir an önce dualarımız kabul olur.

Merhabalar Canlar,
İsten ayrılcagım icin giremedim uzun zamandır
Bebek surecı ıcın cıkmak zorumdayım.
Annemin tedavi ( meme kanseri ) surecı derken epey izin kullandım.
Şimdi nasıl yazıyorum işte degilim daha çıkmadım ama babam hastaneye yatırıldı.
Kalp yetmezligi kalp koah hastası cigerleri de kötü .
Şimdı onun yanında kalıyorum.
Babamda yaklaşık 3-4 yıldır bunla mücadele ediyor ve her gün güçten düşüyor.
Kimseyi okuyamadım direkt derdimi yazdım ama.
Kusura bakmayın
HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK
Allahım hepinize gönlündekini tez zamanda versin.
Sevdiklerinizin saglıgıyla ilgili sınamasın

Amşn canım allah annene ve babana acil şifalar versin. kendine dikkat et sende

cnm ya uff sikinti hala gecmedi demek ki allahim inslh bi daha ki sefere degerin daha fazla artarda normale diner hersey duam seninle...

kızlar ben ballı karısm için aktardan sunları aldım susam çörekotu polen keten tohumu zerdeçal zencefil ısırgan kereviz togumu adam hepsinden 50 gr vardi ve hepspni bir karıstrdı toz hakinde şimdi ben bunu nasıl ayarlıcam bide keçi boynuzu eklemesem olurmu

Canım çok geçmiş olsun şifanızı noksan kılmasın YARADANIM

Kız biz daha geçen hafta orda idik.
Nerde kalıyorsunuz
Biz Emreli Otel de kalmıştık
Çok güzel oraları ya
Aaa biz de ağustosta oralardaydik cunda ya da gittik güzel gerçekten oralar ayrica ben üç yıl edremit de görev yaptım oralar artık memleketim gibi her yıl ugrarim

Canım zor bir süreç iyi düşün iyi olsun... Allahım herseyin hayırlısı ni versin

seheryelieser canım neden o resmi koydun merak ettim 2 büklüm duruyor :) ayyy bugün bana delilik vurdu galiba hehehehe :)

seheryelieser canım neden o resmi koydun merak ettim 2 büklüm duruyor :) ayyy bugün bana delilik vurdu galiba hehehehe :)

ayy canım yaa
Bilmem hoşuma gitti koydum. Canlı çiçek ama tam solmamış sadece biraz üzülmüş bir çiçek. Üzerine vuran yağmur damlalarına inat sadece biraz burkulmuş o kadar. beni anlatıyor sanki çiçek...

aynen canım insanlar yaptıkları herşey huyunu karakterini ruh halini yansıtır diye düşünüyorum o yüzden sordum zaten inş. 2 ay içinde seninde güzel haberlerini duymamız dileğiyle canım zaten bu sıralar o kadar deliyim ki haberi eşime sarıyorum pazar günü bildiğin güreş yaptık gıdıklıyorum güreşiyorum ben nakavt ettim sonra eşim beni nakavt ederken telim çaldı kurtuldum derken beni yakaladı güreşiyoruz gıdıklıyor nasıl kahkaha atıyorum ama artık krize girdim yani olsun ama çok güzeldi bazen öyle deşarj oluyorum buda onlardan biri böyle yapınca kavga etmiyorum hem ;D (bunla ilgili peygamber efendimizde s.a.v. hz aişe anamızda şakalaşırmış yazı okumuştum çok hoşuma gitmişti)

aynen canım bazen hafta sonları bizim evdede aynı şeyler oluyor. Hep ben başlatıyorum ama sonra yenilen ben oluyorum
Profil resmi arayıp tarayıp bulupta koymadım tamamen tesadüf olarak koydum sonrada düşündüm bunu koydum ama bu çiçek neden böyle diye sonra döndüm kendime sordum baktım ve aynı şuanki benim psikolojimi yansıtıyor dedim. Allahımdan hayırlısı inşallah güzel haberlerle dolar topik.
İnşallah bir gün güzel haberler alırızda resimdeki çiçekte artık canlanır. Sonrada bebeğimin resmini koymayı allah nasip etsin inşallah.

Hic bir deger yokk sayi olarak 82 milyon mu yaziyo

en çok huylandığım bacaklarımmış onu öğrendim hele ısırmaya çalışmasın zaten ısırmadan kahkahayı basıyorum, zaten o maçlar 1 - 1 bitmeli 2 - 0 olmamalı işin tadı kaçar herşey ALLAHIN İZN. bebişlerimiz olacak ve resimlerini de koyacağız inş. canım benim zamanımız ve sabır sınavımızdan başka bir şey değil :):):):) o günler gelirde bizlerde mutluluğumuza mutluluk katarız inş. aslında ben hastalığımızı öğrenmeseydik ben hala bebiş istemiyordum :) öğrendik olsun olsun demeye başladık ama şuan sakinleştim bir bakıyorum bebeğim olsun diyorum sonra kafamdan siliyorum geçici süreliğine ben şuan istemiyorum diye :):):):)

Canım benım tum dualarım senınle hakkında hayırlısı ınsallah bırakmaz sımsıkı tutunur yavruların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…