Merhabalar Canlar,
İsten ayrılcagım icin giremedim uzun zamandır
Bebek surecı ıcın cıkmak zorumdayım.
Annemin tedavi ( meme kanseri ) surecı derken epey izin kullandım.
Şimdi nasıl yazıyorum işte degilim daha çıkmadım ama babam hastaneye yatırıldı.
Kalp yetmezligi kalp koah hastası cigerleri de kötü .
Şimdı onun yanında kalıyorum.
Babamda yaklaşık 3-4 yıldır bunla mücadele ediyor ve her gün güçten düşüyor.
Kimseyi okuyamadım direkt derdimi yazdım ama.
Kusura bakmayın
HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK
Allahım hepinize gönlündekini tez zamanda versin.
Sevdiklerinizin saglıgıyla ilgili sınamasın
Hic bir deger yokk sayi olarak 82 milyon mu yaziyo
Amin cnm insallah yaaaCanım benım tum dualarım senınle hakkında hayırlısı ınsallah bırakmaz sımsıkı tutunur yavruların
Canim ilaci kullanin bnce... l-carnitin ve l-arginine cinko selenyum destekleri cok yararli cnmCanım sperm testi şu şekilde
görünüm : beyaz opar
miktar: 5,2 ml
sperm sayısı :87 milyon/cm3
ph:8,2
likepaksyon zamanı :20 dk
viskozite: yüksek
mikroskopik inceleme: her saha 7-8 zayıf ve patolojik hareketli bol hareketsiz sperm 4-5 lökosit ve 2-3 eritrosit görüldü.
aglütinasyon :+1
Taze Canlı: %-
2.Saat Canlılık : %-
Motilite İndekxi : %-
Hızlı Doğrusal: %-
Hızlı: %-
Yavaş: %-
Patolojik: %-
İlerlemeden Hareket Eden: %-
Morfoloji: %-
Normal: %-
Baş Anomisi: %-
Kuyruk Anomisi : %-
Diğer: %-
Doktor hiç canlı sperm çıkışı yok dedi.
Canım benim de aklımda ve duamdasin. .arada bakıyorum mesajlarina inşallah bu sefer bebis ine kavusacaksin..Amin cnm insallah yaaa
Cok yorgun yuregim inanki.inaallah bu kez bebegime bisey olmaz endisesi ve korkusuyla geciyor gunlerim.
Ama beklicez suan yapacak bisey yok diyo doktorum.
2 gunde bir aksam is cikisi hastanedeyiz cnm.kan verip heyecanla bekliyoruz esimle.dakikalari sayarak inan.
Bu sekilde devam eden gebeliklerde varmis.insallah bende o sansli gebelerden olurum.
Oglusunla dua et cnm yine bize.
Insallah hersey yoluna girer.
Hakkimizda hayirlisi cnm.
Opuyorum seni ve oglusunu.
Erken degil bence gedin hiormon sonyclarina falan bakin ne alemde degerlerKizlar biz yaklasik 3 ay oldu igne kullanali ekim sonu kontrole gidelim dedik erken mi olur ?
Bizde oyle dusunduk cnm en son hormon testini 1 ay once yaptik yazmstm degerlrri testesteron 12 ye yukselmsti fsh ve lh sifirlanmsti.. gitmedn hormon testini yine yaptrp oyle gidelim hucre olusmya baslamsmi diye cok merak ediyorum..insallah guzel sonuc aliriz..Erken degil bence gedin hiormon sonyclarina falan bakin ne alemde degerler
Herkese gunaydinbugün hep güzel cümleler duyalim ve kuralim inşallah
Herkese gunaydinbugün hep güzel cümleler duyalim ve kuralim inşallah
Sagol tatlim sarimsakliy geldik buradaha oncede gelmistik ve begenip gene geldik tavsiye ederim.
Benim esim celalettin hocaya gitmeden once kullanmisti hepsini.
cnm raporlu en fazla 3bin tutuyor ilaclarin belli bi kismini oduyorsun.
Raporsuz yer yer degisiyor mesela bi hast.5bin digeri 7 bin diyor o hast.neye gore degisiyor.
İyiyim canım Sağol sen nasılsın okula gittim geldim yine birinin hamile olduğunu öğrendim öyle yanisanada günaydın canım nasılsın bugün :)
İyiyim canım Sağol sen nasılsın okula gittim geldim yine birinin hamile olduğunu öğrendim öyle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?