Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım cok gecmıs olsun allah sıfa versın anne ve babana

Hic bir deger yokk sayi olarak 82 milyon mu yaziyo

Canım sperm testi şu şekilde

görünüm : beyaz opar
miktar: 5,2 ml
sperm sayısı :87 milyon/cm3
ph:8,2
likepaksyon zamanı :20 dk
viskozite: yüksek
mikroskopik inceleme: her saha 7-8 zayıf ve patolojik hareketli bol hareketsiz sperm 4-5 lökosit ve 2-3 eritrosit görüldü.
aglütinasyon :+1
Taze Canlı: %-
2.Saat Canlılık : %-
Motilite İndekxi : %-
Hızlı Doğrusal: %-
Hızlı: %-
Yavaş: %-
Patolojik: %-
İlerlemeden Hareket Eden: %-
Morfoloji: %-
Normal: %-
Baş Anomisi: %-
Kuyruk Anomisi : %-
Diğer: %-

Doktor hiç canlı sperm çıkışı yok dedi.

Canım benım tum dualarım senınle hakkında hayırlısı ınsallah bırakmaz sımsıkı tutunur yavruların
Amin cnm insallah yaaa
Cok yorgun yuregim inanki.inaallah bu kez bebegime bisey olmaz endisesi ve korkusuyla geciyor gunlerim.
Ama beklicez suan yapacak bisey yok diyo doktorum.
2 gunde bir aksam is cikisi hastanedeyiz cnm.kan verip heyecanla bekliyoruz esimle.dakikalari sayarak inan.
Bu sekilde devam eden gebeliklerde varmis.insallah bende o sansli gebelerden olurum.
Oglusunla dua et cnm yine bize.
Insallah hersey yoluna girer.
Hakkimizda hayirlisi cnm.
Opuyorum seni ve oglusunu.

Canim ilaci kullanin bnce... l-carnitin ve l-arginine cinko selenyum destekleri cok yararli cnm

yaaaa eskiden takip ettiğim konuları bulamıyorumm nasılsınız arkadaşlar

Canım benim de aklımda ve duamdasin. .arada bakıyorum mesajlarina inşallah bu sefer bebis ine kavusacaksin..

Kizlar biz yaklasik 3 ay oldu igne kullanali ekim sonu kontrole gidelim dedik erken mi olur ?

Erken degil bence gedin hiormon sonyclarina falan bakin ne alemde degerler
Bizde oyle dusunduk cnm en son hormon testini 1 ay once yaptik yazmstm degerlrri testesteron 12 ye yukselmsti fsh ve lh sifirlanmsti.. gitmedn hormon testini yine yaptrp oyle gidelim hucre olusmya baslamsmi diye cok merak ediyorum..insallah guzel sonuc aliriz..

peki işe yardımı bu ballı karışım değerlerde bi artış falan oldumu ne kadar kullandı

İyiyim canım Sağol sen nasılsın okula gittim geldim yine birinin hamile olduğunu öğrendim öyle yani

çok şükür iyim canım bende hamd olsun darısı senin başına bozma moralini canım benim bu bizim sınavımız çok şükür umudumuz bitmedi canım ALLAHIN İZN. daha güzel günlerimizi göreceğiz canım inş. YARADANIM nasip edecek canım

bugün kocam arıyor hayatım napıyorsun diyor biliyorum bişey var yoksa normalde aramaz böyle neyse konuşmamız 1 dk sürdü sürmedi karıcım sana hediye aldım bende saftirik nasıl seviniyorum ne aldın hayatım matkap boruyla ilgili bir şey daha napcam ben onu be manyakmısın seni delicem diyorum neyse güldük geçtik kapadık 5 dak geçti geçmedi yine arıyor karıcım sana hediye alıcam diyor ben yine saftirik nasıl seviniyorum elektrik süpürgesi diye beklerken elektrikli testere demez mi? adam anladım matkabı bunu napcaz dedim odun keseriz diyor küstüm ettim diyor iyi tamam al ama önümdeki ay diyorum nese tamam al diyorum eee bana hediye diyince birlikte alırız yada kredi kartını verim onla alırsın diyo delii yaa ben bu tocamı çok seviyorummmm mutluluk kaynağım benim yaa :):):) sizlerde böyle olun inş..

btd08 arkadaşım hayırlısı olsun ALLAHIM SAĞLIKLI SIHATTLİ HAYIRLI EVLAT OLARAK KUCAĞINIZA ALMASINI NASİP ETSİN İNŞ.

Arkadaşlar yaklaşık 10 gün sonra ilaçların bitimine göre yani florya tıp merkezine gideceğiz.Oraya giden olduysa bizi bilgilendirirmi.Sperm testinide orayamı verdiniz.Aynı gün sonuç çıkıyormu.Malum uzaktan geliyoruz vakit az.Kalacak yer olarak ta tavsiye edebilirsiniz otel vb.yani uygun bir yer varmı.Heyecan başladı şimdiden.Hayırlı sonuçlar herkese.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…