- 12 Ağustos 2013
- 964
- 696
- 208
Amin cnm insallah yaaa
Cok yorgun yuregim inanki.inaallah bu kez bebegime bisey olmaz endisesi ve korkusuyla geciyor gunlerim.
Ama beklicez suan yapacak bisey yok diyo doktorum.
2 gunde bir aksam is cikisi hastanedeyiz cnm.kan verip heyecanla bekliyoruz esimle.dakikalari sayarak inan.
Bu sekilde devam eden gebeliklerde varmis.insallah bende o sansli gebelerden olurum.
Oglusunla dua et cnm yine bize.
Insallah hersey yoluna girer.
Hakkimizda hayirlisi cnm.
Opuyorum seni ve oglusunu.
Kizlar biz yaklasik 3 ay oldu igne kullanali ekim sonu kontrole gidelim dedik erken mi olur ?
Arkadaşlar yaklaşık 10 gün sonra ilaçların bitimine göre yani florya tıp merkezine gideceğiz.Oraya giden olduysa bizi bilgilendirirmi.Sperm testinide orayamı verdiniz.Aynı gün sonuç çıkıyormu.Malum uzaktan geliyoruz vakit az.Kalacak yer olarak ta tavsiye edebilirsiniz otel vb.yani uygun bir yer varmı.Heyecan başladı şimdiden.Hayırlı sonuçlar herkese.....
Keşke merkeze yakın lokasyonda otursaydık. Uzaklardan gelen arkadaşlarımı misafir etmek isterdim.
istanbulun neresinde oturuyorsun canım
Canim bakiyorumda gormedim yazdginibizede 3 ay ilac tedavisi var dediler.yeni baslicaz sonra hemen tup yapcaklarmis canim ben sana ozelden bise sordum ama gordunmu
Canım ben de sana bisey sorucam sizin de sanırım ilk başta hormonlar normaldi. Buna rağmen hoca size igne mi verdi hemen ve iğne verme sebebini söyledi miCanim bakiyorumda gormedim yazdgini
Canim bizim fsh 7 testesteron 3.85 lh 5 ti ilk uc ay bitkisel ilac kullandik sonra hocayi aradik igneye gectik bizim prolaktin ve e2 deger araliklarnin ustunde cikiyo cok yuksek olmasada hep ustunde.. hoca bize 15 yaslarinda bir hasar gormus olabilir dedi testesteronu dusuk buldu galiba ondan verdi cok dusuk degil ama istenilen kadarda degil.Canım ben de sana bisey sorucam sizin de sanırım ilk başta hormonlar normaldi. Buna rağmen hoca size igne mi verdi hemen ve iğne verme sebebini söyledi mi
ozelden mesaj atmistim bidaha bakayimCanim bakiyorumda gormedim yazdgini
Anladım canım bizim durumumuzdan me fark var diye sordum bizim de herşey normal araliklarda ama fsh lh üst sınıra yakındi bize bir yıl vermedi iğne su an hala kullaiyoruz ben de aceba vakit mi kaybediyoruz diye düşünüyorum belki diyorum iğneye badlasak çıkış olur sonra da ignenin yan etkilerini düşünüyorumCanim bizim fsh 7 testesteron 3.85 lh 5 ti ilk uc ay bitkisel ilac kullandik sonra hocayi aradik igneye gectik bizim prolaktin ve e2 deger araliklarnin ustunde cikiyo cok yuksek olmasada hep ustunde.. hoca bize 15 yaslarinda bir hasar gormus olabilir dedi testesteronu dusuk buldu galiba ondan verdi cok dusuk degil ama istenilen kadarda degil.
aaaaa aynı yerde oturuyoruzzAnadolu yakası kartal canım .Merkeze uzak lokasyon ve trafiğide kattımı 3 saatlik mesafe var.
Fsh kac cnm sizin.. canim ilaclarin yan etkileri var tabi igneden sonra testesteron yukseldi fsh dustu. Ekim sonu gitmeyi planliyoruz.insallah igneye gecince daha iyi olur cnm herseyAnladım canım bizim durumumuzdan me fark var diye sordum bizim de herşey normal araliklarda ama fsh lh üst sınıra yakındi bize bir yıl vermedi iğne su an hala kullaiyoruz ben de aceba vakit mi kaybediyoruz diye düşünüyorum belki diyorum iğneye badlasak çıkış olur sonra da ignenin yan etkilerini düşünüyorum
Amin cnm insallah yaaa
Cok yorgun yuregim inanki.inaallah bu kez bebegime bisey olmaz endisesi ve korkusuyla geciyor gunlerim.
Ama beklicez suan yapacak bisey yok diyo doktorum.
2 gunde bir aksam is cikisi hastanedeyiz cnm.kan verip heyecanla bekliyoruz esimle.dakikalari sayarak inan.
Bu sekilde devam eden gebeliklerde varmis.insallah bende o sansli gebelerden olurum.
Oglusunla dua et cnm yine bize.
Insallah hersey yoluna girer.
Hakkimizda hayirlisi cnm.
Opuyorum seni ve oglusunu.
Canım sağlıkla kucağına al :) zaman ne hızlı geçmiş bize hamilelik haberini verdiğin günü hatırliyorum da :) sizde celalettin hocanın hastasıydınız değil mi ? Sperm değerleriniz kaçtı o zaman ?Anliyorum canim seni endiselerini ama buda bi sinav umudunu kesme uzme kendini bebekte uzulmesin
demekki boyle boyle artacak deyer insallah devam eder dualarim seninle bizde seni opuyoruz oglusumla hakkinda hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?