Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım sağolasın ama hangi öğretmenevi bulamadım.İsmini yazarmısın ve florya cerrahi merkezine yakınmı ulaşımı.

Keşke merkeze yakın lokasyonda otursaydık. Uzaklardan gelen arkadaşlarımı misafir etmek isterdim.

Çok naziksin canım düşünmen söylemen bile yeter kalmış kadar olduk yani.Allah hepimizin çabasını boşa çıkarmasın hayırlısı ile dualarımızı kabul etsin.

Amin insallah canim allah razi olsun cok sagol
zaman cabuk geciyor canim evet rabbim bu gunleri hepinize nasip ettsin insallah ...evet onun hastasiydik 10 bin di sperm sayisi en son canim.

Canimm evet bala karstriosun 800 900 gr balla.. keciboynuzu tozu koydum ben

Cnm sizinde hic yokmuydu yoksa azda olsa varmiydi ..rabbim bagislasin kuzucugunu :)

Yoktu canim esim iki defa ameliyat oldu Bulunamadi
gecen yil celalettin hocaya gittigimizde ogrendik ilk cikis oldugunu supriz oldu bizede 3 4 tane cikis olmus sonra tedaviyle 10 bin oldu
sagol allah razi olsun allahim sanada nasip etsin

Amin insallah canim allah razi olsun cok sagol
zaman cabuk geciyor canim evet rabbim bu gunleri hepinize nasip ettsin insallah ...evet onun hastasiydik 10 bin di sperm sayisi en son canim.
Ne güzel canım rabbim nasip ederse bizde bu ay ikinci denemeyi yapıyoruz yarın kontrolüm var pazar yada pazartesi opu ne zor işler bunlar.. Rabbim hepimizi kavuştursun biran önce

Yoktu canim esim iki defa ameliyat oldu Bulunamadi
gecen yil celalettin hocaya gittigimizde ogrendik ilk cikis oldugunu supriz oldu bizede 3 4 tane cikis olmus sonra tedaviyle 10 bin oldu
sagol allah razi olsun allahim sanada nasip etsin
Aminnn canimm darisi basimiza :) peki celalettin hocaya gitmeden once tese sonrasi birsey kullandiniz mi cnm

Ne güzel canım rabbim nasip ederse bizde bu ay ikinci denemeyi yapıyoruz yarın kontrolüm var pazar yada pazartesi opu ne zor işler bunlar.. Rabbim hepimizi kavuştursun biran önce

Allahim yolunu acik etsin canim insallah guzel sonuc alirsin allahim guc kuvvet versin

Aminnn canimm darisi basimiza :) peki celalettin hocaya gitmeden once tese sonrasi birsey kullandiniz mi cnm

Cok seyler kullandi ama olumlu sonuc alamadik cnm...gitmeden baya bi once sarac oglunun kurlerini kullandi test yaptik cikmamisti...

peki işe yardımı bu ballı karışım değerlerde bi artış falan oldumu ne kadar kullandı
Cnm ise yaradimi derken zateen bizde bisey yoktu yaaradi yada yaramadi diyemem..

Cnm masallah opulara gelmussin hadi guzel haberini bekliyorum

arkadaşlar eşimde testis yetersizliği var fsh çook yüksek en son 62 di .testisler küçük gelişmemiş .benim merak ettiğim bizim durumumuza yakın olupta celalettin hocada tedavi olup olumlu sonuç alan varmı acaba?biz bugune kadar hiçbirşey denemedik emre beye gittik microtese dedi celalettin hocaya gittik iyiki ameliyat olmamaışsın ilk önce tedavi yapalım dedi onuda erteledik .sanki ikimizide bişey engelliyo hem çok üzülüyorum çocuğumuz olmuyo diye ki 10 yıllık evliyiz hemde hiçbir adım atamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…