Öğretmen evi var.Günlük kişi başı MEB personeline 45 tl
Eğer personel kimlik kartın var ise yararlanabilirsin.
Rabbim bu heyecanını kat kat yaşatşın inşALLAH
Hayırlı ve güzel sonuçlar alman dileği ile
Keşke merkeze yakın lokasyonda otursaydık. Uzaklardan gelen arkadaşlarımı misafir etmek isterdim.
Canım sağlıkla kucağına al :) zaman ne hızlı geçmiş bize hamilelik haberini verdiğin günü hatırliyorum da :) sizde celalettin hocanın hastasıydınız değil mi ? Sperm değerleriniz kaçtı o zaman ?
Canimm evet bala karstriosun 800 900 gr balla.. keciboynuzu tozu koydum benkızlar aktardan susam çörek otu polen keten tohumu zerdeçal zencefill ısırgan ve kerevizz tohumu aldım hepsini bir öğüttü ben şimdi bu karışımı ballamı hazırlıcam bi fikir verin cokkk acilllll bide keçi boynuzu eklemesem olurmu
Cnm sizinde hic yokmuydu yoksa azda olsa varmiydi ..rabbim bagislasin kuzucugunu :)Amin insallah canim allah razi olsun cok sagol
zaman cabuk geciyor canim evet rabbim bu gunleri hepinize nasip ettsin insallah ...evet onun hastasiydik 10 bin di sperm sayisi en son canim.
Cnm sizinde hic yokmuydu yoksa azda olsa varmiydi ..rabbim bagislasin kuzucugunu :)
Ne güzel canım rabbim nasip ederse bizde bu ay ikinci denemeyi yapıyoruz yarın kontrolüm var pazar yada pazartesi opu ne zor işler bunlar.. Rabbim hepimizi kavuştursun biran önceAmin insallah canim allah razi olsun cok sagol
zaman cabuk geciyor canim evet rabbim bu gunleri hepinize nasip ettsin insallah ...evet onun hastasiydik 10 bin di sperm sayisi en son canim.
Aminnn canimm darisi basimiza :) peki celalettin hocaya gitmeden once tese sonrasi birsey kullandiniz mi cnmYoktu canim esim iki defa ameliyat oldu Bulunamadi
gecen yil celalettin hocaya gittigimizde ogrendik ilk cikis oldugunu supriz oldu bizede 3 4 tane cikis olmus sonra tedaviyle 10 bin oldu
sagol allah razi olsun allahim sanada nasip etsin
Ne güzel canım rabbim nasip ederse bizde bu ay ikinci denemeyi yapıyoruz yarın kontrolüm var pazar yada pazartesi opu ne zor işler bunlar.. Rabbim hepimizi kavuştursun biran önce
Aminnn canimm darisi basimiza :) peki celalettin hocaya gitmeden once tese sonrasi birsey kullandiniz mi cnm
Insallah bizde kontrole gittgmzde bi suprizle karsilasirz sizin gibi :)Cok seyler kullandi ama olumlu sonuc alamadik cnm...gitmeden baya bi once sarac oglunun kurlerini kullandi test yaptik cikmamisti...
Sağol canım Allah razı olsun :)Allahim yolunu acik etsin canim insallah guzel sonuc alirsin allahim guc kuvvet versin
Insallah bizde kontrole gittgmzde bi suprizle karsilasirz sizin gibi :)
Aminn cnmm sende bize dua ett guzell anniş..rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin...Insallah canim insallah rabbim hepinize nasip etsin ...hic vaz gecmeyin hep olcak deyin zamani gelince olcak insallah
Canım çok geçmiş olsun şifanızı noksan kılmasın YARADANIM
Çok tşk ederim kızlar.Canım cok gecmıs olsun allah sıfa versın anne ve babana
Canım sağolasın ama hangi öğretmenevi bulamadım.İsmini yazarmısın ve florya cerrahi merkezine yakınmı ulaşımı.
Cnm ise yaradimi derken zateen bizde bisey yoktu yaaradi yada yaramadi diyemem..peki işe yardımı bu ballı karışım değerlerde bi artış falan oldumu ne kadar kullandı
Ne güzel canım rabbim nasip ederse bizde bu ay ikinci denemeyi yapıyoruz yarın kontrolüm var pazar yada pazartesi opu ne zor işler bunlar.. Rabbim hepimizi kavuştursun biran önce
Sağol canım darısı sana olsun :)Cnm ise yaradimi derken zateen bizde bisey yoktu yaaradi yada yaramadi diyemem..
Cnm masallah opulara gelmussin hadi guzel haberini bekliyorum
teşekkür ederim cnm :)Canimm evet bala karstriosun 800 900 gr balla.. keciboynuzu tozu koydum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?