Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlarr genetik testi sonucumuz temiz cikmis bugun esim almis sonucu cokk sukur yaa :) birde hoca bize igneler icn rapor cikarmisti raporda teshis hipigonadizm yazio benim bildgm bu gruba girenlerde sperm var

Topik hep sessiz kimseler yazmıyor artık naapim ben de gidip çay demleyeyim bari :)

esim almis sonucu cokk sukur yaa :) birde hoca bize igneler icn rapor cikarmisti raporda teshis hipigonadizm yazio benim bildgm bu gruba girenlerde sperm var[/QUOTE]

Canimmm cookk sewindim temiz cikmasina on gun snrada bizim cikacak bakalim insallah bizde cok sewindik sizin temiz cikmasina..
tulayim dualati bitirdim ben insallah Allah kabul eder canim

Karyotip analizi yapilmamis sadece y mikrodelesyon yapilmis. Bu karyotip analizi neyle ilgili kizlar lutfen bilgi verebilir misiniz

esim almis sonucu cokk sukur yaa :) birde hoca bize igneler icn rapor cikarmisti raporda teshis hipigonadizm yazio benim bildgm bu gruba girenlerde sperm var

Canimmm cookk sewindim temiz cikmasina on gun snrada bizim cikacak bakalim insallah bizde cok sewindik sizin temiz cikmasina..
tulayim dualati bitirdim ben insallah Allah kabul eder canim[/QUOTE]
Sagol cnmm ama sonuc kagidina baktm y delesyonu testi yapilms karyotip yapilmamis

Karyotip analizi yapilmamis sadece y mikrodelesyon yapilmis. Bu karyotip analizi neyle ilgili kizlar lutfen bilgi verebilir misiniz
Kromozon analizi cnm.
Tum kromozonlar inceleniyor.
Kromozon sayidina bakiliyor.sorunlu kromozon varmi diye bakiliyor.
Sorunsuz bir sonucsa 46xy diye sonuc cikiyor.

Kromozon analizi cnm.
Tum kromozonlar inceleniyor.
Kromozon sayidina bakiliyor.sorunlu kromozon varmi diye bakiliyor.
Sorunsuz bir sonucsa 46xy diye sonuc cikiyor.
Bakilmamis cnm bizimkine fiziksel belirtileri varmis bnm esimde bu belirtiler yok

Gunaydin cnm nqsilsin yoktun evet bayagidir.ne yaptin esin nasil sinav sonucu ciktimi ameliyat konusu ne oldu

Canım benimm kararımızı verdik dr ile görüştük.. Bu haftasonu yine testler yapılacak.. Sanırım gelecek ay içerisinde tese olacak eşim.. Çünkü biz kararımızı verdik artık ne olursa olsun tesemizi olacağız.. Rabbimden sadece hayırlısını istiyorum.. Nasıl olsa o güzel bir yol bulmuştur bizim için.. Eşimin sınavı fena deildi 86 gibi bir puan aldı.. İlk atamalarda olmasa da herhalde sonraki atamalarda istediği yer olur diye düşünüyoruzz kısmet bakalımm.. Onunda hayırlısı olsun inşallah.
Siz nasılsınız canımm.. Bdt ne yaptıı nasıl hamişlik durumuu.. Başka hamişimiz var mı?? Pembe iyi mi?? Çok birikti sorularımmmm

CEMREMMM İYİ TATİLLERR CANIMMMMMM..
sağol cnm benim nasılsın ya yeşilden haber varmı bebişler kendi nasılmış..

aa ahdi bakalım inşlh bol bol kaliteli spermler bulunur.. ii sınavıda güzel geçmiş umarım istediğiniz gibi atama olur hakkınızda..btd hamişliği var ama değerleri az yükseliyor pazartesi gene test yapıcak ..penbis geliyor ama yazmıyor başkada hamiş yok keşke ben varım diyebilsem
hangi dr.a ameliyat olucak eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…