- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
Topik hep sessiz kimseler yazmıyor artık naapim ben de gidip çay demleyeyim bari :)
esim almis sonucu cokk sukur yaa :) birde hoca bize igneler icn rapor cikarmisti raporda teshis hipigonadizm yazio benim bildgm bu gruba girenlerde sperm var
Kromozon analizi cnm.Karyotip analizi yapilmamissadece y mikrodelesyon yapilmis. Bu karyotip analizi neyle ilgili kizlar lutfen bilgi verebilir misiniz
Bakilmamis cnm bizimkineKromozon analizi cnm.
Tum kromozonlar inceleniyor.
Kromozon sayidina bakiliyor.sorunlu kromozon varmi diye bakiliyor.
Sorunsuz bir sonucsa 46xy diye sonuc cikiyor.
Canım gel buyur çay yemek muhabbet :) herzaman beklerimçaya gelirim ben
Canım neymiş fiziksel belirtileri biz de yaptirmadik merak ettimBakilmamis cnm bizimkinefiziksel belirtileri varmis bnm esimde bu belirtiler yok
Cnm boy uzunlugu tuysuzluk goguslerde buyukluk testis kucuklugu testesteron dusukluguCanım gel buyur çay yemek muhabbet :) herzaman beklerim
Canım neymiş fiziksel belirtileri biz de yaptirmadik merak ettim
Gunaydin cnm nqsilsin yoktun evet bayagidir.ne yaptin esin nasil sinav sonucu ciktimi ameliyat konusu ne olduHayırlı cumalar canlarımmmmm... Giremiyorum topiğe bu aralar ama sizii çoook özledimmm
Gunaydin cnm nqsilsin yoktun evet bayagidir.ne yaptin esin nasil sinav sonucu ciktimi ameliyat konusu ne oldu
sağol cnm benim nasılsın ya yeşilden haber varmı bebişler kendi nasılmış..CEMREMMM İYİ TATİLLERR CANIMMMMMM..
Canım benimm kararımızı verdik dr ile görüştük.. Bu haftasonu yine testler yapılacak.. Sanırım gelecek ay içerisinde tese olacak eşim.. Çünkü biz kararımızı verdik artık ne olursa olsun tesemizi olacağız.. Rabbimden sadece hayırlısını istiyorum.. Nasıl olsa o güzel bir yol bulmuştur bizim için.. Eşimin sınavı fena deildi 86 gibi bir puan aldı.. İlk atamalarda olmasa da herhalde sonraki atamalarda istediği yer olur diye düşünüyoruzz kısmet bakalımm.. Onunda hayırlısı olsun inşallah.
Siz nasılsınız canımm.. Bdt ne yaptıı nasıl hamişlik durumuu.. Başka hamişimiz var mı?? Pembe iyi mi?? Çok birikti sorularımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?