Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim nasilsinn nasil gidiyo. Insallah bol bol sperm cikar sende evladina kavusursunn.

Karar veremedik daha bitanemm.. İnşallah yhamişimmm yazdığın günleri de göreceğizz canımmmmm

Canim nasilsinn nasil gidiyo. Insallah bol bol sperm cikar sende evladina kavusursunn.

İnşallah birtanemmmmm Sen nasılsın cnaımmmm nasıl gidiyor tedavi??

Karar veremedik daha bitanemm.. İnşallah yhamişimmm yazdığın günleri de göreceğizz canımmmmm

İnşallah birtanemmmmm Sen nasılsın cnaımmmm nasıl gidiyor tedavi??
Iyiym cok sukur cnm..nasil olsun igne bitkisel ilac ve balli bi karsm devam ediyor.en son hormon testi yaptrdik igne testestetonu 12 ye cikardi fsh ve lh i 0 kusurlere dusurdu igne haftada 2 ye dustu..en son y delesyon testmiz temiz cikti karyotip analizi yapilmamis onu da yaptralim mi bilemedik cnm ayy ne cok sey yazdim :)

Canım yeşil hasta olduğu için bebekleri aldırya bebekler doğduktan sonra tahlil yapmışlar annelerinden enfeksiyon kapmışlardı tedavi edildiler.
dün yazıştık çok şükür enfeksiyon gitmiş minik bedenlerinden.
solunum cihazına bağlıydılar onlarıda çıkarmışlar kendi solunum yapabiliyolarmış maaşallah güçlü minnaklar.
Berenin kalbinde delik varmış da kapanmış yani dün çok güzel haberler aldım yeşilden oda çok mutlu çok gözyaşı döktüü ..
ama artık mutluluktan gözyaşı dökücek inşallah ..herkesin duaları sayesinde toparlandılar kuzucuklar..
Rabbim annesine babasına bağışlasın.
Beren ve Ela yı

Cnm boy uzunlugu tuysuzluk goguslerde buyukluk testis kucuklugu testesteron dusuklugu
Canım klinifelter ve hipogonadizm de fiziksel belirti var ama karyotip bozukluk da yok diye biliyorum yani senin yazdiklarin klinifelter in belirtileri

Onu da yaptırın birtanem.. Y delasyonunu da yeterli bulabiliyorlar ama aklınızda kalır hep.. Çok güzel canım inşallah fsh ve lh da normal seviyelere tırmanacak yavaş yavaş..

Canım klinifelter ve hipogonadizm de fiziksel belirti var ama karyotip bozukluk da yok diye biliyorum yani senin yazdiklarin klinifelter in belirtileri
Cnm klinifelter 47xxy durumu degilmi yani 46 olacagna 47xxy oluyo karyotip analizine baktim bunu inceliomus inceledgi durum klinifelter sendromu oluyo

Onu da yaptırın birtanem.. Y delasyonunu da yeterli bulabiliyorlar ama aklınızda kalır hep.. Çok güzel canım inşallah fsh ve lh da normal seviyelere tırmanacak yavaş yavaş..
Insallah canim oda y delesyonu gibi gecmi cikiyo cnm univ hastanesinde yaptrdik nerdeyse 3 ayda cikti

Cnm klinifelter 47xxy durumu degilmi yani 46 olacagna 47xxy oluyo karyotip analizine baktim bunu inceliomus inceledgi durum klinifelter sendromu oluyo
Canım karyotip analizde y kromozomu üzerinde ki genler inceleniyor üç bölge var bunlarda silinme var mı diye bakılıyor bu silinme genelde crossing over sırasında oluyor

Kizlar karyotip analizi yaptiran var mi knifelter sendromuna nasil bakiliyo yardimci olur musunuz.. karyotipe univ hastanesnde bakilir mi kac gunde cikar

Kizlar karyotip analizi yaptiran var mi knifelter sendromuna nasil bakiliyo yardimci olur musunuz.. karyotipe univ hastanesnde bakilir mi kac gunde cikar
CANIM karyotip analizi biz yaptırdım ünv yapılıyor sonuçlar 1 ayda veriliyor
ama knifelter sendromuna nasıl bakıldığını bilmiyorum

CANIM karyotip analizi biz yaptırdım ünv yapılıyor sonuçlar 1 ayda veriliyor
ama knifelter sendromuna nasıl bakıldığını bilmiyorum
Sagoll cnm cvp verdigin icin.. biz univ hastanesinde y delesyonu yaptrdik karyotipe baktilar diye dusunurkn buna bakmamislar. Ozmn onuda yaptiralim

selam bacılar
nasılsınız
biz hala tedavideyiz bir ilerleme yok
bir ara liste vardı bakındım ama bulamadım
hangi şamada kimler ne kadar yol almış görebiliyordum
gayet güzel bir listeydi
merak ediyorum acaba ilerleme olanlar varmı
1 yılı geçtik ama ilerleme yok
zaten olan sperm evreleri çıkmıştı
en sonki tahlilde hatta baya azalmıştı
artık nolucak merak ediyorum

Herkese hayirli cumalar rabbim dualarimizi kabul etsin.
Acilan ellerimizi kucaklarimizi mucizeleriyle doldursun evlat hasretimiz son bulsun en hayirli en kisa zamanda. Aminnnnnn (ecmain)

Cemrem tatile gidememişsin daha.
Şimdi gidiyorsun herhalde.
İyi tatiller canım benim .

Hayırlı olsun canım.Ameliyat için karar vermişsiniz.
Emre Bakırcıoglunuda araştırın derim.
İnsh bol çıkışlar olsun.

Bu arada bende nicedir girmediğimden btd08 kaçırmışim.çok sevindim insh kat ve kat artar degeri.

C
Sagoll cnm cvp verdigin icin.. biz univ hastanesinde y delesyonu yaptrdik karyotipe baktilar diye dusunurkn buna bakmamislar. Ozmn onuda yaptiralim
. Canım benim eşim karyotip analiz yaptırdı çapa araştırma hastanesinde önce randevu verdiler daha sonra test yapıldı 45gün sonra çıktı sonuç benim eşiminde y mikrodelesyon testinde sorun çıkmamıştı karyotip testte 47xxy li olduğu anlaşıldı

Cnm karyotip analizi knilefetr sendromuna mi bakiyo. Peki sizde sperm cikisi oldu mu ayyy stres yaptimm simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…