- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Aminnn canimm rabbim dualarimizi kabul etsin insallahHerkese hayirli cumalar rabbim dualarimizi kabul etsin.
Acilan ellerimizi kucaklarimizi mucizeleriyle doldursun evlat hasretimiz son bulsun en hayirli en kisa zamanda. Aminnnnnn (ecmain)
Canim nasilsinn nasil gidiyo. Insallah bol bol sperm cikar sende evladina kavusursunn.Canım benimm kararımızı verdik dr ile görüştük.. Bu haftasonu yine testler yapılacak.. Sanırım gelecek ay içerisinde tese olacak eşim.. Çünkü biz kararımızı verdik artık ne olursa olsun tesemizi olacağız.. Rabbimden sadece hayırlısını istiyorum.. Nasıl olsa o güzel bir yol bulmuştur bizim için.. Eşimin sınavı fena deildi 86 gibi bir puan aldı.. İlk atamalarda olmasa da herhalde sonraki atamalarda istediği yer olur diye düşünüyoruzz kısmet bakalımm.. Onunda hayırlısı olsun inşallah.
Siz nasılsınız canımm.. Bdt ne yaptıı nasıl hamişlik durumuu.. Başka hamişimiz var mı?? Pembe iyi mi?? Çok birikti sorularımmmm
sağol cnm benim nasılsın ya yeşilden haber varmı bebişler kendi nasılmış..
aa ahdi bakalım inşlh bol bol kaliteli spermler bulunur.. ii sınavıda güzel geçmiş umarım istediğiniz gibi atama olur hakkınızda..btd hamişliği var ama değerleri az yükseliyor pazartesi gene test yapıcak ..penbis geliyor ama yazmıyor başkada hamiş yok keşke ben varım diyebilsem
hangi dr.a ameliyat olucak eşin
Canim nasilsinn nasil gidiyo. Insallah bol bol sperm cikar sende evladina kavusursunn.
Iyiym cok sukur cnm..nasil olsun igne bitkisel ilac ve balli bi karsm devam ediyor.en son hormon testi yaptrdik igne testestetonu 12 ye cikardi fsh ve lh i 0 kusurlere dusurdu igne haftada 2 ye dustu..en son y delesyon testmiz temiz cikti karyotip analizi yapilmamis onu da yaptralim mi bilemedik cnm ayy ne cok sey yazdim :)Karar veremedik daha bitanemm.. İnşallah yhamişimmm yazdığın günleri de göreceğizz canımmmmm
İnşallah birtanemmmmmSen nasılsın cnaımmmm nasıl gidiyor tedavi??
sağol cnm benim nasılsın ya yeşilden haber varmı bebişler kendi nasılmış..
aa ahdi bakalım inşlh bol bol kaliteli spermler bulunur.. ii sınavıda güzel geçmiş umarım istediğiniz gibi atama olur hakkınızda..btd hamişliği var ama değerleri az yükseliyor pazartesi gene test yapıcak ..penbis geliyor ama yazmıyor başkada hamiş yok keşke ben varım diyebilsem
hangi dr.a ameliyat olucak eşin
Canım klinifelter ve hipogonadizm de fiziksel belirti var ama karyotip bozukluk da yok diye biliyorum yani senin yazdiklarin klinifelter in belirtileriCnm boy uzunlugu tuysuzluk goguslerde buyukluk testis kucuklugu testesteron dusuklugu
Iyiym cok sukur cnm..nasil olsun igne bitkisel ilac ve balli bi karsm devam ediyor.en son hormon testi yaptrdik igne testestetonu 12 ye cikardi fsh ve lh i 0 kusurlere dusurdu igne haftada 2 ye dustu..en son y delesyon testmiz temiz cikti karyotip analizi yapilmamis onu da yaptralim mi bilemedik cnm ayy ne cok sey yazdim :)
Cnm klinifelter 47xxy durumu degilmi yani 46 olacagna 47xxy oluyo karyotip analizine baktim bunu inceliomus inceledgi durum klinifelter sendromu oluyoCanım klinifelter ve hipogonadizm de fiziksel belirti var ama karyotip bozukluk da yok diye biliyorum yani senin yazdiklarin klinifelter in belirtileri
Insallah canim oda y delesyonu gibi gecmi cikiyo cnm univ hastanesinde yaptrdik nerdeyse 3 ayda ciktiOnu da yaptırın birtanem.. Y delasyonunu da yeterli bulabiliyorlar ama aklınızda kalır hep.. Çok güzel canım inşallah fsh ve lh da normal seviyelere tırmanacak yavaş yavaş..
Canım karyotip analizde y kromozomu üzerinde ki genler inceleniyor üç bölge var bunlarda silinme var mı diye bakılıyor bu silinme genelde crossing over sırasında oluyorCnm klinifelter 47xxy durumu degilmi yani 46 olacagna 47xxy oluyo karyotip analizine baktim bunu inceliomus inceledgi durum klinifelter sendromu oluyo
Cok karisik cnm ya kafam karisti :)Canım karyotip analizde y kromozomu üzerinde ki genler inceleniyor üç bölge var bunlarda silinme var mı diye bakılıyor bu silinme genelde crossing over sırasında oluyor
CANIM karyotip analizi biz yaptırdım ünv yapılıyor sonuçlar 1 ayda veriliyorKizlar karyotip analizi yaptiran var mi knifelter sendromuna nasil bakiliyo yardimci olur musunuz.. karyotipe univ hastanesnde bakilir mi kac gunde cikar
Sagoll cnm cvp verdigin icin.. biz univ hastanesinde y delesyonu yaptrdik karyotipe baktilar diye dusunurkn buna bakmamislar. Ozmn onuda yaptiralimCANIM karyotip analizi biz yaptırdım ünv yapılıyor sonuçlar 1 ayda veriliyor
ama knifelter sendromuna nasıl bakıldığını bilmiyorum
inş iyi sonuçlar alırsınSagoll cnm cvp verdigin icin.. biz univ hastanesinde y delesyonu yaptrdik karyotipe baktilar diye dusunurkn buna bakmamislar. Ozmn onuda yaptiralim
Aminnn insallahinş iyi sonuçlar alırsın
Herkese hayirli cumalar rabbim dualarimizi kabul etsin.
Acilan ellerimizi kucaklarimizi mucizeleriyle doldursun evlat hasretimiz son bulsun en hayirli en kisa zamanda. Aminnnnnn (ecmain)
Canım benimm kararımızı verdik dr ile görüştük.. Bu haftasonu yine testler yapılacak.. Sanırım gelecek ay içerisinde tese olacak eşim.. Çünkü biz kararımızı verdik artık ne olursa olsun tesemizi olacağız.. Rabbimden sadece hayırlısını istiyorum.. Nasıl olsa o güzel bir yol bulmuştur bizim için.. Eşimin sınavı fena deildi 86 gibi bir puan aldı.. İlk atamalarda olmasa da herhalde sonraki atamalarda istediği yer olur diye düşünüyoruzz kısmet bakalımm.. Onunda hayırlısı olsun inşallah.
Siz nasılsınız canımm.. Bdt ne yaptıı nasıl hamişlik durumuu.. Başka hamişimiz var mı?? Pembe iyi mi?? Çok birikti sorularımmmm
Canım yeşil hasta olduğu için bebekleri aldırya bebekler doğduktan sonra tahlil yapmışlar annelerinden enfeksiyon kapmışlardı tedavi edildiler.
dün yazıştık çok şükür enfeksiyon gitmiş minik bedenlerinden.
solunum cihazına bağlıydılar onlarıda çıkarmışlar kendi solunum yapabiliyolarmış maaşallah güçlü minnaklar.
Berenin kalbinde delik varmış da kapanmış yani dün çok güzel haberler aldım yeşilden oda çok mutlu çok gözyaşı döktüü ..
ama artık mutluluktan gözyaşı dökücek inşallah ..herkesin duaları sayesinde toparlandılar kuzucuklar..
Rabbim annesine babasına bağışlasın.
Beren ve Ela yı[/QUOT
Selam canım nasılsın?bebegın nasıl? Koca kız oldu artık. ;-)
Yeşilde dogum yapmış.birazda sorunlu olmuş anladıgım kadarıyla Allahım şifa versin hepsine.
Bi anne bi baba hastalanınca bir de işten ayrılma süreci eklendi iyice kopmuşum burdan.
Kendine iyi bak canım.kuzunu öptüm.
. Canım benim eşim karyotip analiz yaptırdı çapa araştırma hastanesinde önce randevu verdiler daha sonra test yapıldı 45gün sonra çıktı sonuç benim eşiminde y mikrodelesyon testinde sorun çıkmamıştı karyotip testte 47xxy li olduğu anlaşıldıSagoll cnm cvp verdigin icin.. biz univ hastanesinde y delesyonu yaptrdik karyotipe baktilar diye dusunurkn buna bakmamislar. Ozmn onuda yaptiralim
Cnm karyotip analizi knilefetr sendromuna mi bakiyo. Peki sizde sperm cikisi oldu mu ayyy stres yaptimm simdiC
. Canım benim eşim karyotip analiz yaptırdı çapa araştırma hastanesinde önce randevu verdiler daha sonra test yapıldı 45gün sonra çıktı sonuç benim eşiminde y mikrodelesyon testinde sorun çıkmamıştı karyotip testte 47xxy li olduğu anlaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?