Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Cnm karyotip analizi knilefetr sendromuna mi bakiyo. Peki sizde sperm cikisi oldu mu ayyy stres yaptimm simdi

arkadaslar trde nasil bilmioyurm ama bizde genetik testi icin kan aldilar ve sonuc olarak 2-3 sayfalik bi cok bisey verdiler e bide yabanci terimler tip dili biraz zor anlasiliyor ama sonucta yaziyor 46 xy ve bitane geninde mutasyon varmis ama o spermle alakali degilmis, eger o gen bendede bozuk olsaydi cocugumuzun hasta olmasinin riski cok yüksekmis ama allahtan bende hersey yolunda cikti ve sonuc olarak eger cocugumuz olursa ins, en kötü oda o geni tasiyici olarak olurmus, yani anladigim gibi ayni esimdeki gibi. ama tabi illa o geni almasi da lazim degilmis. bu gen isleri cok karisik sonuclari bekleyene kadar neler cektik, ama allahtan kötünün iyisiydi yanliz adamin sey dedigini hatirliyorum: genlerin hepsine bakmak imkansiz bu sadece bi parcasi (cocuk olmasi icin). ins yardimci olmusumdur

Y delesyonu iyi cikti derken karyotipe bakilmamiss bu seferde bunu kafama takicam o da cok gec cikiyomus ya

[QUOTE="nurusima81, post: 36891430, member: tonuC
. Canım benim eşim karyotip analiz yaptırdı çapa araştırma hastanesinde önce randevu verdiler daha sonra test yapıldı 45gün sonra çıktı sonuç benim eşiminde y mikrodelesyon testinde sorun çıkmamıştı karyotip testte 47xxy li olduğu anlaşıldı[/QUOTE]
Mrb canm peki belirtileri varmiydi ince ses tonu tuy azligi felan

Mrb canm bizimde genetik sonucu cikamadi bi turlu 3ayi gecti bizimkide bende merak ettim karyotipe baktilarmj acaba ins guzel cikar canm sonuclarimz
Insallahh cnmm stresss bitmiyo valla bi 3 ayda karyotipi bekliycez artik arayip sorun istrsen csnim

[QUOTE="nurusima81, post: 36891430, member: 26461C
. Canım benim eşim karyotip analiz yaptırdı çapa araştırma hastanesinde önce randevu verdiler daha sonra test yapıldı 45gün sonra çıktı sonuç benim eşiminde y mikrodelesyon testinde sorun çıkmamıştı karyotip testte 47xxy li olduğu anlaşıldı[/QUOTE]
Mrb canm peki belirtileri varmiydi ince ses tonu tuy azligi felan

Arams E="feraheymen, post: 36894958, member: 576490"]Insallahh cnmm stresss bitmiyo valla bi 3 ayda karyotipi bekliycez artik arayip sorun istrsen csnim[/QUOTE]
Arams esim cikmis ama raporlanmamis daha onu bekliyor hala çok geç cikiyo sonuçlar gercekten

Arams E="feraheymen, post: 36894958, member: 576490"]Insallahh cnmm stresss bitmiyo valla bi 3 ayda karyotipi bekliycez artik arayip sorun istrsen csnim
Arams esim cikmis ama raporlanmamis daha onu bekliyor hala çok geç cikiyo sonuçlar gercekten[/QUOTE]
Insallah iyi cikar cnm. Karyotip i hafta ici yaptrcaz artik insallah

eraheymen, post: 36895034, member: 576490"]Arams esim cikmis ama raporlanmamis daha onu bekliyor hala çok geç cikiyo sonuçlar gercekten[/QUOTE]
Insallah iyi cikar cnm. Karyotip i hafta ici yaptrcaz artik insall
Arams esim cikmis ama raporlanmamis daha onu bekliyor hala çok geç cikiyo sonuçlar gercekten
Insallah iyi cikar cnm. Karyotip i hafta ici yaptrcaz artik insallah[/QUOTE]
Evet canm ins guzel cikar hepimzinkide

tos: 36895063 .!.:
eraheymen, post: 36895034, member: 576490"]Arams esim cikmis ama raporlanmamis daha onu bekliyor hala çok geç cikiyo sonuçlar gercekten

Evet canm ins guzel cikar hepimzinkide[/QUOTE]
Telefondan yaziyorum bi tufan oldu ya site kusura bakma birbirine girdi hepsi

eraheymen, post: 36895034, member: 576490"]Arams esim cikmis ama raporlanmamis daha onu bekliyor hala çok geç cikiyo sonuçlar gercekten

Canim siz varikosel ameliyati olckmisnz

Insallah iyi cikar cnm. Karyotip i hafta ici yaz artik insall

Insallah iyi cikar cnm. canotip i hafta ici yaptrcaz artik insallah

Canim siz varikosel ameliyati olckmisnz[/QUOTE]
Olcaz canm ama maddi olarak sikintidayiz biraz para hazir olunca yaptrcaz hemen faydasi olursa ne guzel olmazsa da aklimizda kalmamis olur cnm

Son düzenleme:
Zumra 11 ne yaptı acaba çoktandır görmüyorum onuda faydasi oldumu ameliyatn test yaptilarmi acaba

Insallah iyi cikar cnm. Karyotip i hafta ici yaptrcaz artik insallah
Canim siz varikosel ameliyati olckmisnz[/QUOTE]
Olcaz canm ama maddi olarak sikintidayiz biraz para hazir olunca yaptrcaz hemen faydasi olursa ne guzel olmazsa da aklimizda kalmamis olur canm[/QUOTE]

Zumra 11 ne yaptı acaba çoktandır görmüyorum onuda faydasi oldumu ameliyatn test yaptilarmi acaba
Canimm insallahh guzel sonuc alirsinz allah yardmcnz olsun. Cnm zumra yazmisti sanki bi ara.. test yaptirmislar cikis yokmus cnm.. insallah onlardada cikis olur

Canimm insallahh guzel sonuc alirsinz allah yardmcnz olsun. Cnm zumra yazmisti sanki bi ara.. test yaptirmislar cikis yokmus cnm.. insallah onlardada cikis olur[/QUOTE]
İns canim inş hepimizde

NİLDA15 CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku.
Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. Ya Rabbi, sıfatların, yüce saltanatın, en güzel isimlerin yüzü hürmetine, peygamberlerinin temizliği, velilerinin nuru, şehidlerinin kanı yüzü hürmetine ilmimi arttır, ölmezden önce tevbe, ölürken rahatlık, öldükten sonra mağfiret, cehennemden kurtuluş, cennete giriş nasib eyle, dünyada da ahirette de afiyet ve huzur ver, ey merhametlilerin merhametlisi, rahmetin yüzü hürmetine duamı kabul buyur. İlahi Hüseyn ve kardeşi yüzü hürmetine, dedesi, babası yüzü hürmetine, anası ve oğulları yüzü hürmetine beni bulunduğum darlıktan kurtar, ey merhametlilerin merhametlisi rahmetinle isteğimi kabul buyur.
Kederleri gideren, sıkıntıları kaldıran, zor durumda kalanların dualarını kabul eden, dünya ve ahretin Rahmanı ve Rahimi olan Allah'ım! Bana ancak sen merhamet edersin, bana Senden başka hiç kimsenin merhametine ihtiyaç duymayacak bir merhamet ihsan eyle.
Allah'ım! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum. Beni dinimde sabit kıl, mizanda sevaplarımın ağır gelmesini nasip eyle, imanımı gerçek eyle, derecelerimi yükselt, namazımı kabul eyle, günahımı bağışla. (Allah'ım!) Senden cennette yüksek dereceler istiyorum. Allah'ım! Senden benim için hayırları açmanı, işlerimin hayırla sonuçlanmasını, önceki, açığı ve gizlisi ile her türlü hayın, cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını, yaptıklarımın hayırlısını, gizli şeylerin hayırlısını, açık olan şeylerin hayırlısını ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden şanımı yükseltmeni, günahlarımı silmeni, işlerimi ıslah etmeni, kalbimi temizlemeni, tenasül uzvumu korumanı, kalbimi nurlandırmanı, günahımı bağışlamanı ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlakım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle.
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

YASE2 CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. Ya Rabbi, sıfatların, yüce saltanatın, en güzel isimlerin yüzü hürmetine, peygamberlerinin temizliği, velilerinin nuru, şehidlerinin kanı yüzü hürmetine ilmimi arttır, ölmezden önce tevbe, ölürken rahatlık, öldükten sonra mağfiret, cehennemden kurtuluş, cennete giriş nasib eyle, dünyada da ahirette de afiyet ve huzur ver, ey merhametlilerin merhametlisi, rahmetin yüzü hürmetine duamı kabul buyur. İlahi Hüseyn ve kardeşi yüzü hürmetine, dedesi, babası yüzü hürmetine, anası ve oğulları yüzü hürmetine beni bulunduğum darlıktan kurtar, ey merhametlilerin merhametlisi rahmetinle isteğimi kabul buyur.
Kederleri gideren, sıkıntıları kaldıran, zor durumda kalanların dualarını kabul eden, dünya ve ahretin Rahmanı ve Rahimi olan Allah'ım! Bana ancak sen merhamet edersin, bana Senden başka hiç kimsenin merhametine ihtiyaç duymayacak bir merhamet ihsan eyle.
Allah'ım! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum. Beni dinimde sabit kıl, mizanda sevaplarımın ağır gelmesini nasip eyle, imanımı gerçek eyle, derecelerimi yükselt, namazımı kabul eyle, günahımı bağışla. (Allah'ım!) Senden cennette yüksek dereceler istiyorum. Allah'ım! Senden benim için hayırları açmanı, işlerimin hayırla sonuçlanmasını, önceki, açığı ve gizlisi ile her türlü hayın, cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını, yaptıklarımın hayırlısını, gizli şeylerin hayırlısını, açık olan şeylerin hayırlısını ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden şanımı yükseltmeni, günahlarımı silmeni, işlerimi ıslah etmeni, kalbimi temizlemeni, tenasül uzvumu korumanı, kalbimi nurlandırmanı, günahımı bağışlamanı ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlakım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle.
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

DEFNEVAA CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku.

Mrb canm peki belirtileri varmiydi ince ses tonu tuy azligi felan[/QUOTE]
Canım ince ses belirtisi yok eşimdeki belirtiler şöyle yüksek fsh 39düşük testesteron2,5 ufak testis boyutu az tüylenme,kas azlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…