C
. Canım benim eşim karyotip analiz yaptırdı çapa araştırma hastanesinde önce randevu verdiler daha sonra test yapıldı 45gün sonra çıktı sonuç benim eşiminde y mikrodelesyon testinde sorun çıkmamıştı karyotip testte 47xxy li olduğu anlaşıldı
Cnm karyotip analizi knilefetr sendromuna mi bakiyo. Peki sizde sperm cikisi oldu mu ayyy stres yaptimm simdi
Mrb canm bizimde genetik sonucu cikamadi bi turlu 3ayi gecti bizimkide bende merak ettim karyotipe baktilarmj acaba ins guzel cikar canm sonuclarimzY donu iyi cikti derken karyotipe bakilmamiss bu seferde bunu kafama takicamo da cok gec cikiyomus ya
Insallahh cnmm stresss bitmiyo valla bi 3 ayda karyotipi bekliycez artik arayip sorun istrsen csnimMrb canm bizimde genetik sonucu cikamadi bi turlu 3ayi gecti bizimkide bende merak ettim karyotipe baktilarmj acaba ins guzel cikar canm sonuclarimz
Arams esim cikmis ama raporlanmamis daha onu bekliyor hala çok geç cikiyo sonuçlar gercekten[/QUOTE]Arams E="feraheymen, post: 36894958, member: 576490"]Insallahh cnmm stresss bitmiyo valla bi 3 ayda karyotipi bekliycez artik arayip sorun istrsen csnim
Insallah iyi cikar cnm. Karyotip i hafta ici yaptrcaz artik insallah[/QUOTE]Arams esim cikmis ama raporlanmamis daha onu bekliyor hala çok geç cikiyo sonuçlar gercekten
Insallah iyi cikar cnm. Karyotip i hafta ici yaptrcaz artik insallah[/QUOTE]Arams esim cikmis ama raporlanmamis daha onu bekliyor hala çok geç cikiyo sonuçlar gercekten
Insallah iyi cikar cnm. Karyotip i hafta ici yaptrcaz artik insalltos: 36895063 .!.:eraheymen, post: 36895034, member: 576490"]Arams esim cikmis ama raporlanmamis daha onu bekliyor hala çok geç cikiyo sonuçlar gercekten
Insallah iyi cikar cnm. Karyotip i hafta ici yaptrcaz artik insalleraheymen, post: 36895034, member: 576490"]Arams esim cikmis ama raporlanmamis daha onu bekliyor hala çok geç cikiyo sonuçlar gercekten
Insallah iyi cikar cnm. Karyotip i hafta ici yaz artik insall
Insallah iyi cikar cnm. canotip i hafta ici yaptrcaz artik insallah
Evet canm ins guzel cikar hepimzinkide[/QUOTE]Insallah iyi cikar cnm. Karyotip i hafta ici yaptrcaz artik insallah
Canimm insallahh guzel sonuc alirsinz allah yardmcnz olsun. Cnm zumra yazmisti sanki bi ara.. test yaptirmislar cikis yokmus cnm.. insallah onlardada cikis olurZumra 11 ne yaptı acaba çoktandır görmüyorum onuda faydasi oldumu ameliyatn test yaptilarmi acaba
Mrb canm peki belirtileri varmiydi ince ses tonu tuy azligi felan[/QUOTE][QUOTE="nurusima81, post: 36891430, member: 26461C
. Canım benim eşim karyotip analiz yaptırdı çapa araştırma hastanesinde önce randevu verdiler daha sonra test yapıldı 45gün sonra çıktı sonuç benim eşiminde y mikrodelesyon testinde sorun çıkmamıştı karyotip testte 47xxy li olduğu anlaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?