- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
Evet canım ayrıca birkaç gene bakılıyor gözde arkadaşın yazdığı gibi yani çocuk sahibi olmayla ilgili.evet canım çok şükür eşimde sperm bulundu 2defa tüpbebek denedik fakat olumsuz sonuçlandıCnm karyotip analizi knilefetr sendromuna mi bakiyo. Peki sizde sperm cikisi oldu mu ayyy stres yaptimm simdi
Anladimm canim insallah iyi bi sonuc aliriz bizde.. rabbim 3.denemede nasip eder insallah.. herzamn belirtileri oluyomuymus herkesteEvet canım ayrıca birkaç gene bakılıyor gözde arkadaşın yazdığı gibi yani çocuk sahibi olmayla ilgili.evet canım çok şükür eşimde sperm bulundu 2defa tüpbebek denedik fakat olumsuz sonuçlandı
Amin canım az çok herkesteki belirti aynı oluyor bunlar karakteristik özelliklerAnladimm canim insallah iyi bi sonuc aliriz bizde.. rabbim 3.denemede nasip eder insallah.. herzamn belirtileri oluyomuymus herkeste
Anladimm canim.. insallah testi yaptiralim ve guzel sonuc alalim.. rabbimmm hepimizin evlerinii cifter cifter evlatlarla senlendirsin..amin :)Amin canım az çok herkesteki belirti aynı oluyor bunlar karakteristik özellikler
Amin canım ama şunuda söyliyeyim 47xxyli olmak dünyanın sonu değil bu durumda olupta bebeği olan çok kişi varAnladimm canim.. insallah testi yaptiralim ve guzel sonuc alalim.. rabbimmm hepimizin evlerinii cifter cifter evlatlarla senlendirsin..amin :)
Tabiki canim Allah istedikten sonra olmayacak bisey yok.. mesela sizde sperm bulunmus cok sukur ben bu sefer ki tedavinin guzel sonuclanacagna inaniyorum.. dondurulmus spermlerlemi yaptrcaksnzAmin canım ama şunuda söyliyeyim 47xxyli olmak dünyanın sonu değil bu durumda olupta bebeği olan çok kişi var
Amenna evet canım çok şükür bulundu ama bebiş kalitesi oluyor inşallah canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bir tüp dondurulmuş var inşallah işe yararTabiki canim Allah istedikten sonra olmayacak bisey yok.. mesela sizde sperm bulunmus cok sukur ben bu sefer ki tedavinin guzel sonuclanacagna inaniyorum.. dondurulmus spermlerlemi yaptrcaksnz
Insallahh canimm rabbim bu sefer bebegini kucagina almani nasip eder.Amenna evet canım çok şükür bulundu ama bebiş kalitesi oluyor inşallah canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bir tüp dondurulmuş var inşallah işe yarar
Cnm biraz gec gordum. Cevabin icin tesekkur ederim.Canım biz ege ünivert.mikro tese olmuştuk çok seneler önce.Sonra kent hastanesinde olduk orası epey bir pahalı idi ama sonuçta çok kalabalık bir merkez.Ama tedavi falan yok doğrudan tese yapıyorlar.3 hakkımızda bitti bizim.Şimdi celalettin beyde tedavideyiz her şeyin hayırlısı yani.Allah yardımcımız olsun.
Cnm iyi oldugu soyledgn biz kalcadan vurduruyoruz. Ama dedgn gibi gobekten vurduran arkadaslr var.. ee ne oldu microtese olmiycakmsnzKizlar herkese merhaba. 2 hafta once Kaan hocanin yanina gittik. Normalde bu ay sonu icin esimin micro tese olmasini ve tup bebek denemeyi planliyorduk. 3 ay once yaptirdigimiz kan testlerinde tum hormonlar guzel degerlerdeydi. Fish testinde haploid cikmadi fakat Kaan hoca tup bebek denememizi onerdi bizde kabul etmistik. Testleri tekrarlayip, 2 hafta once gorusmeye gittik. Testosteron hala aralik icinde olmasina ragmen baya dusmustu. Neden olabilir diye baya bir konustuk. Sonunda 3 ay oncesine kadar kalcadan yapilan pregnyl igneyi son uc aydir karindan vurdugumuzu soyleyince hersey ortaya cikti. Pregnyl kalcadan kas icine yapildiginda daha etkili oluyormus. Karindan deri alti yapmaya baslayinca etkinligi azalmis. Doktorun bize soyledigi bu. igneyi degistirdi. Deri altina yapilabilen baska bir igneye basladik simdi. Burda pregnly igneyi karindan uygulayan bircok arkadas oldugunu biliyorum. Bilgilendirmek istedim.
Biz de yakında pregnyl e baslicaz söylediğin için çok teşekkür ederim Allah razi olsunKizlar herkese merhaba. 2 hafta once Kaan hocanin yanina gittik. Normalde bu ay sonu icin esimin micro tese olmasini ve tup bebek denemeyi planliyorduk. 3 ay once yaptirdigimiz kan testlerinde tum hormonlar guzel degerlerdeydi. Fish testinde haploid cikmadi fakat Kaan hoca tup bebek denememizi onerdi bizde kabul etmistik. Testleri tekrarlayip, 2 hafta once gorusmeye gittik. Testosteron hala aralik icinde olmasina ragmen baya dusmustu. Neden olabilir diye baya bir konustuk. Sonunda 3 ay oncesine kadar kalcadan yapilan pregnyl igneyi son uc aydir karindan vurdugumuzu soyleyince hersey ortaya cikti. Pregnyl kalcadan kas icine yapildiginda daha etkili oluyormus. Karindan deri alti yapmaya baslayinca etkinligi azalmis. Doktorun bize soyledigi bu. igneyi degistirdi. Deri altina yapilabilen baska bir igneye basladik simdi. Burda pregnly igneyi karindan uygulayan bircok arkadas oldugunu biliyorum. Bilgilendirmek istedim.
Ah canım yaaa benzer durumları yaşıyoruz bizimle aynı hafta evlenen bir arkadaşın üç yaşında oğlu var ikinciye hamile çoğu arkadaş evlilik yıldönümü gelmeden hamile kaldı doğal olarak okulda herkesin gözü üstümde artık bana sormasinlar diye sdua ediyorum çünkü bahane uyfurmaktan bıktımGunaydin herkesee... allahimm insallah hep iyi guzel haberler aliriz. Okulda yeni gelen bi ogretmn galiba hamileyms test yapmis silik cikmis 1 yillik evlilermis. Siz dusunmuyomusnz dedim kaldim oyle g.. rabbim yardmcmz olsun..en kisa surede bizde evlat sahibi oluruz insallah.
Bendee haykirmak istiyorum sonra durduruyorum kendimi. Cok cokk zor eslerimiz icn daha zor.. dun kaynimin kizini seviodu esim icimm eridi desem yeridir cnm.. allah yardimcmz olsunBiz de yakında pregnyl e baslicaz söylediğin için çok teşekkür ederim Allah razi olsun
Ah canım yaaa benzer durumları yaşıyoruz bizimle aynı hafta evlenen bir arkadaşın üç yaşında oğlu var ikinciye hamile çoğu arkadaş evlilik yıldönümü gelmeden hamile kaldı doğal olarak okulda herkesin gözü üstümde artık bana sormasinlar diye sdua ediyorum çünkü bahane uyfurmaktan bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?